Лесно крипто ревю: безопасно ли е? (Актуализирано през 2021 г.)

Купуването на Bitcoin или Ethereum може да бъде предизвикателна перспектива за начинаещи, които искат да направят първата си инвестиция. Има няколко глобални борси за криптовалути, които приемат фиатни депозити в замяна на криптовалута. Но тези борси не винаги предлагат най-добрите функции, методи за депозиране или такси за местните инвеститори.

Посетете Easy Crypto (AU) Посетете Easy Crypto (NZ)

В този Easy Crypto преглед ще оценим характеристиките на платформата, лекотата на използване, таксите за търговия и сигурността на обмена на цифрова валута. Easy Crypto помага да се подпомогне растежът на глобалната криптовалутна индустрия, като позволява на потребителите да купуват крипто в Австралия, Нова Зеландия и Южна Африка.

лесно крипто NZ

Какво е лесно крипто?

Easy Crypto е лицензиран и регулиран австралийски обмен на криптовалута който има за цел да донесе a опростен и удобен за начинаещи онлайн платформа за улесняване на закупуването на биткойн в Австралия и инвестирането в цифрови валути. Борсата предлага разнообразие от често използвани методи за депозит за закупуване на 44 криптовалути с помощта на AUD, включително биткойн.

Платформата има елегантен потребителски интерфейс и може да изпраща криптовалутата директно към съществуващ портфейл, акаунт за обмен или към хардуерно устройство за хладилно съхранение като Ledger Nano S.

Лесно сравнение с крипто

Ниските такси са често срещан фактор за инвеститорите, които търсят борса за закупуване на биткойн с помощта на AUD или NZD. Тази таблица за сравнение изброява други австралийски борси за криптовалута като Easy Crypto, която предлага ниски такси за търговия.

Може да се интересувате и от:

 • Най-добрите борси за закупуване на биткойни в Австралия
 • 7 начина да купите биткойн с пари в Австралия
 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD, характеристики & Такси
 • Най-добрите алтернативи за покупка на Coinspot & Продажба на биткойн
 • Най-добрите уебсайтове за продажба на биткойни за пари в Австралия [незабавно]

История на Easy Crypto

Easy Crypto е основана в Нова Зеландия, за да бъде лесно място за закупуване на криптовалута въз основа на опит от първа ръка и разочарования от други услуги. Екипът обеща да създаде най-простия доставчик на цифрова валута. След успеха на Easy Crypto Нова Зеландия, основателите пуснаха Easy Crypto Australia, за да предоставят подобна услуга на австралийския пазар.

Лесно ли се регулира крипто?

Easy Crypto е регистрирана борса за отчитане с АВСТРАК които налагат финансовите закони, за да минимизират риска от престъпници, използващи криптовалутни борси за пране на пари, финансиране на тероризма и кибер престъпления.

The Закон за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма от 2006 г. изисква регулирани субекти да събират информация, за да установят самоличността на клиента, да наблюдават финансовата дейност и да докладват на AUSTRAC транзакции или дейност, която е подозрителна или включва големи суми в брой над $ 10 000.


Лесно ли е крипто безопасно?

Easy Crypto изглежда безопасна борса в Австралия за закупуване на криптовалута. Платформата е взела няколко предпазни мерки, за да гарантира безопасността на средствата на клиентите, като:

 • Регламент. Easy Crypto exchange е регистриран в AUSTRAC и отговаря на изискванията на AML / KYC.
 • Процес на проверка. Придържа се към KYC процесите според разпоредбите за депозити, тегления и търговия с фиат.
 • Хардуерен портфейл. Easy Crypto предоставя възможност за депозиране на цифрова валута директно в хардуерния портфейл на потребителя, свързан с акаунта. Това означава, че на борсата няма да се съхраняват клиентски средства, които могат да бъдат уязвими за хакване и кражба.
 • Функции за сигурност. Easy Crypto включва двуфакторно удостоверяване в допълнение към потвърден имейл адрес, свързан с акаунта. Това добавя допълнителен слой сигурност към акаунта, което затруднява много кибер престъпниците да компрометират клиентски акаунти и да теглят средства. Те трябва да знаят вашата информация за вход и да притежават мобилния ви телефон (и да могат да го отключат)
 • Кражба & хакване. Не са известни случаи на хакване на Easy Crypto.

Поддържани държави

Easy Crypto се предлага в Австралия и Нова Зеландия, но уебсайтовете са отделно управлявани организации. Сайтът Easy Crypto New Zealand за жители в Нова Зеландия, които искат да инвестират в крипто.

Как да закупите крипто с лесно крипто

1. Регистрирайте се & потвърдете имейл

Процесът за регистрация с Easy Crypto е невероятно лесен. Всичко, което трябва да направите, е да посетите уебсайта, да кликнете върху ‘Създай профил’ след това изберете една от опциите, за да започнете:

 • Влезте с Google
 • Влезте с Facebook
 • Влезте с имейл

2. Подайте документи за проверка

Тъй като Easy Crypto е регулирана борса, ще трябва да представите документация за проверка, за да се съобразите с протокола KYC, преди да можете да направите AUD депозит. Всичко, което трябва да изисквате, е вашата австралийска шофьорска книжка или данни за паспорт. За да проверите, отидете до горното меню и отидете на ‘Моята сметка’ и след това изберете „Проверка“.

След като потвърдите акаунта си, ще можете да финансирате сметката си с австралийски долари.

3. Депозиране на средства

Потребителят може да депозира средства в Easy Crypto чрез банков превод или POLi, което е незабавен метод за плащане. Тази опция свързва борсата директно с поддържана банкова сметка. Той работи по същия начин, по който обикновено посещавате уебсайта на онлайн банката си, за да извършите плащане. Плащанията с POLi са невероятно прости и отнема само няколко минути, а средствата се прехвърлят директно на борсата.

4. Търгувайте с криптовалута

След като вашите средства бъдат депозирани по сметката, можете да започнете да търгувате с Easy Crypto. За да закупите крипто:

Лесна криптопроверка

Easy Crypto използва процес на многостепенна проверка, за да се съобрази със закона и да защити своите клиенти, като предотврати измами. Също така се изисква да бъде напълно в съответствие с KYC и AML регламенти за търговия с цифрови активи.

Основната проверка ще изисква валиден документ за самоличност със снимка, като например Шофьорска книжка или Паспорт. Също така ще трябва да качите селфи, за да сте сигурни, че вие ​​сте истинският човек, който проверява акаунта. Основната проверка увеличава дневния лимит до $ 10 000 до максимален общ акаунт от $ 25 000. За да увеличите лимита на акаунта до $ 100 000, ще трябва да завършите процеса на подобрена проверка.

Реклама

coinpotpot

КУПЕТЕ БИТКОЙН С любимата на австралия крипто обмен

ОЦЕНКА

4.3 / 5

Посетете Coinspot

Лесни активи за крипто търговия

Easy Crypto Australia поддържа основните криптовалути и няколко алткойни. Общо 44 криптовалутни активи могат да бъдат закупени чрез AUD на борсата. Пълен списък на цифровите активи, налични в Easy Crypto, можете да видите на уебсайта, като кликнете върху “Цени”.

лесни крипто активи

Методи за депозиране

Easy Crypto поддържа банков превод и POLi депозити в австралийски долари. Скоростта на метода на депозит ще зависи от крипто монетата и избраната банка. Банковите преводи могат да отнемат между 1 – 3 работни дни. След като депозитът достигне Easy Crypto, поръчката ще бъде доставена след около 5 минути според уебсайта.

Поддържани валути

Easy Crypto поддържа само фиатни депозити в австралийски долари (AUD). Според уебсайта борсата се стреми да позволи депозити в криптовалута в близко бъдеще, които ще позволят на потребителите да сменят между цифрови активи. Ако искате да търгувате между криптовалути, ще трябва да намерите уважавана борса за крипто търговия.

Лесни крипто такси

Обменните такси са важно съображение при избора на фиат-за-крипто обмен. Още по-критично става при закупуване на по-големи суми. Easy Crypto са прозрачни със своите такси, които са изброени на уебсайта.

Такси за търговия

Easy Crypto таксува апартамент такса за търговия от 1% за всички поръчки за покупка и продажба.

Депозит & Такси за теглене

Easy Crypto не начислява такса за депозит или теглене.

Лесна крипто сигурност

Борсата не съхранява нито един от средствата на потребителя си или частни ключове. Всичко остава в пълен контрол на потребителя през цялото време. Това елиминира риска от кражба и хакери.

Easy Crypto предоставя възможност за доставка на криптовалута директно към съществуващ портфейл, друга сметка за обмен или към хардуерно устройство. Easy Crypto дори гарантира 100% сигурност на средствата на клиента, след като AUD депозитът достигне борсата според уебсайт.

Лесни крипто алтернативи

често задавани въпроси

Има ли мобилно приложение?

Easy Crypto не предлага приложение за мобилна търговия за своите потребители да купуват и продават цифрови валути. Версията на десктопа на уебсайта е удобна за мобилни устройства и може да се използва на интелигентни устройства.

Лесно ли крипто има ливъридж търговия

Easy Crypto няма деривати или фючърсен пазар за търговия с криптовалута с марж или висок ливъридж. Търговците ще трябва да намерят обмен на ливъридж, който поддържа крипто двойки.

Заключение

В заключение на нашия Easy Crypto преглед можем да кажем, че борсата изглежда е реномирана услуга, която произхожда от Нова Зеландия и е разширила предлагането си, за да обслужва австралийския пазар. В сравнение с други борси за криптовалути в Австралия таксите за търговия са високи, но таксите са сравнително конкурентни в Нова Зеландия.

Посетете Easy Crypto (AU) Посетете Easy Crypto (NZ)

Като цяло, Easy Crypto е пряка и проста борса, която поддържа множество фиатни валути, за да помогне на ежедневните австралийци и новозеландци да започнат работа в цифрови валути.

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете Easy Crypto

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map