Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Margex Review: Крипто, търговия и такси

Спекулациите с цифрови валути, използващи борси за търговия с ливъридж, нараснаха през последните години. Това позволява на търговците да удължат или съкратят крипто пазара с ливъридж до 100: 1, за да увеличат максимално потенциалните печалби.

Нова криптовалутна борса, която стартира и предлага търговия с биткойн деривати, е Margex.

Посетете Margex

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на Margex, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Лесен за използване и удобен за начинаещи
 • Търгувайте USD крипто двойки, използвайки BTC като обезпечение
 • До 100 пъти изолирана маржин търговия
 • Комбинирана ликвидност от 12+

  обмен на едно място

 • Конкурентни такси за търговия
 • Защита от манипулация на цените
 • 2 Фактор за сигурност на акаунта
 • Щедра 40% партньорска програма

като цяло

4.0 / 5 Посетете Margex

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да се потопите в този преглед, това е така силно се препоръчва да използвате хардуерен портфейл като Ledger Nano X при закупуване на Bitcoin, Ethereum, Litecoin или други монети. Собствеността на крипто активи остава във владение и контрол на инвеститора, а не на борсата. Прочетете нашето ръководство за най-добрите биткойн портфейли за повече информация.

Какво е Margex?

Margex е нова дигитална платформа за активи и инвестиции, създадена да осигури справедлива, прозрачна и сигурна борса за търговия. Основната оферта на борсата за търговия с криптовалути е базиран на биткойни пазар на деривати, който позволява на потребителите да търгуват дълго (купуват) или къси (продават) криптовалутни двойки с лост до 100: 1.

уебсайт на margex


Margex exchange работи чрез комбиниране на ликвидността на 12 други популярни борси на ливъридж на едно място, което води до дълбока ликвидност и тяхното Дълбочина на книгата за поръчки от $ 40 млн. Потребителите могат да търгуват с популярни цифрови фючърсни монети с помощта на модерен, лесен за използване интерфейс и с конкурентни такси.

Margex Сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и търговията с висок ливъридж са важни характеристики на Margex. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси като Margex, които предлагат функции от световна класа.

Характеристика & Услуги

Лесен за използване

Margex предлага потребителски интерфейс, който е прост, елегантен и лесен за следване. Въпреки че търговията с маржове не винаги е най-добра за начинаещи, обменът на деривати подхожда на голямо разнообразие от хора с различни нива на опит, за да могат да създадат акаунт и да започнат да спекулират с цифрови валути.

margex създаване на акаунт

Не се изисква KYC

Margex е борса за деривати, която приема депозити в криптовалута само в биткойн. Тъй като платформата не позволява прехвърляне на фиатни пари, има няма изискване за предоставяне на информация за персонала, качете документи за самоличност или завършете процеса „Познай своя клиент“ (KYC).

100 пъти търговия с ливъридж

Margex е специализирана в търговията с ливъридж и предлага изолирани маржин позиции до 100: 1, за да максимизира потенциалните печалби. Борсата използва изолиран марж, който информира търговеца за ликвидационната цена и размера на рисковите средства преди извършване на сделка. Забележка: не е подходящ за всички.

Защита срещу манипулация на цените

Търговията с крипто с ливъридж може да бъде рискована поради силно нестабилния клас активи, който може да доведе до внезапни колебания в движението на цените, а също и манипулация на цените на двойки за търговия с ниска ликвидност. Манипулирането на цените беше често срещан проблем на борсите като BitMEX. Margex решава този риск, като не предлага неликвидни активи и собствена система за управление на цените, за да следи последователността на цените, използвайки алгоритми от нейната 12 партньори за ликвидност.

margex ценова манипулация

Маргекс безопасен ли е?

Margex е нова борса за ливъридж и е твърде рано да се каже дали е безопасно място за търговия с криптовалути. Изглежда обаче, че има няколко защитни функции, които осигуряват информация за клиенти и средства, които включват използването на процес на изтегляне на няколко знака, офлайн съхранение на студен портфейл и двуфакторно удостоверяване. Въз основа на нашите изследвания, има не е имало големи инциденти със сигурността, хакове или компромиси със системата които са възникнали към днешна дата.

Създаване на акаунт

За да създадат акаунт в Margex, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, за да създадат акаунт за търговия. Обменът на Margex ще поиска валиден имейл адрес, който ще трябва да бъде потвърден. След като приключат, търговците могат да влязат в борсата и да изследват интерфейса за търговия. Има няма изискване за попълване на KYC за депозиране на средства.

Депозиране на средства

Търговците могат да финансират портфейл на Margex с крипто, като прехвърлят Bitcoin от хардуерен портфейл или фиат-към-крипто борса като Coinbase, която приема фиат валута. Това е най-бързият и лесен начин да депозирате пари в Margex, като копирате QR кода или BTC адреса, за да изпратите средства на.

margex депозитни средства

За потребители, които не притежават никакви биткойни и искат да започнат да търгуват незабавно, Margex предоставя опцията за купувайте биткойн директно на платформата. Тази функция се осигурява чрез интеграция с Changelly, популярна платформа за обмен на криптовалути и незабавен суап.

Възможността за закупуване на биткойн с помощта на кредитна карта (VISA или Mastercard) е полезна функция за бързо попълване на сметка за търговия, за да се отговори на минималните изисквания за марж. Минималната покупка е $ 100 USD или еквивалентната сума в евро.

Потребителски интерфейс

Потребителският интерфейс за графики е важен аспект за всяка борса с деривати, тъй като тук търговците ще прекарват по-голямата част от времето си. Като погледнем по-задълбочено Margex, изглежда, че пакетът с графики е бил създаден да отговаря на начинаещи и напреднали търговци. За да видите демонстрация на живо с търговски опит, Натисни тук.

margex интерфейс за търговия

Характеристиките на графиката, като инструментите за рисуване и индикаторите, се предоставят от TradingView, който е един от най-добрите сайтове за криптография в индустрията. Интеграцията позволява на потребителите на Margex да щракват с десния бутон върху графиката, за да променят времевата рамка, да добавят индикатори и да персонализират скалата.

Примери за индикатори, които могат да се добавят, включват пълзящи средни, стохастика, ленти на Болинджър и много други. Превключването между двойки не премахва анализа на диаграмата, което е разочарование на други борси за търговия с криптовалути.

margex позиции

Margex предлага стандартно предлагане на типове поръчки за управление на риска да бъдат лимитирани, пазарни и стоп-лимитни поръчки. Страхотна характеристика е възможността за едновременно поставете стоп загуба и вземете поръчка за печалба за всяка сделка което не се предлага на някои платформи за търговия.

Графикът на цените, книгата с поръчки, влизането на поръчките, позициите и висящите прозорци за поръчки са добре подредени. Поддържаните крипто двойки са разположени в горната част за бързо превключване между двойки за търговия с диаграмата в средата.

Търговски двойки

Margex борсата за деривати поддържа търговия с 5-те основни крипто активи, като например BTC, ETH, LTC, XRP, EOS и YFI. Всеки фючърсен договор се търгува срещу двойката USD, използвайки Bitcoin като обезпечение. Броят на двойките е доста ограничен, но в момента това са най-популярните двойки деривати за търговия.

Ценообразуване & Такси

Няма разходи за създаване на акаунт в Margex или поддръжка на портфейл. Борсата начислява такса за търговия за позиции за покупка и продажба, която се основава на модел на производител и участник такси съответно 0,19% и 0,060%. Таксите за търговия са конкурентни в сравнение с други борси за търговия с ливъридж.

Margex не предлага отстъпки от такси, предлагани въз основа на обема на търговията или търговията с родния токен на платформата, като например на Binance, Bybit и FTX. Потребителите обаче могат да участват в маркетингови кампании за печелете бонуси които могат да се използват за плащане на търговски такси и финансиране.

Margex също таксува такса за финансиране през нощта (наричано още финансиране) за заемане на позиция за период от 24 часа. Таксите за финансиране варират за дълги и къси позиции в зависимост от пазарните условия. Разходите се добавят към сметката за задържане на позиция след всеки 8-часов период. Посетете уебсайта за списък на таксите за финансиране за всяка търговска двойка.

Сигурност

Уебсайтът на Margex предоставя информация за броя на защитните функции, които се прилагат за защита на информацията и средствата на клиента. A многопластов подход за сигурност се използва за намаляване на риска от хакове, кражби и измамна дейност. Някои от изброените мерки за защита включват:

 • 2-факторно удостоверяване (2FA)
 • 100% от активите се съхраняват в многозначни студени портфейли
 • Потвърждение по имейл за заявки за теглене
 • Тегленията се обработват веднъж на ден
 • Мониторинг в реално време и сигнали за активи
 • SSL криптиране за защита на информацията на потребителя

Поддържани държави

Маргекс е достъпен по целия свят в страни като Великобритания, Австралия, Сингапур и Нова Зеландия за потребителите да търгуват криптовалутни фючърсни договори с ливъридж.

Не се поддържат следните държави като Съединените американски щати (включително Пуерто Рико и Американските Вирджински острови), провинция Онтарио в Канада, провинция Квебек в Канада, Хонконгския специален административен район на Народната република Китай, Република Сейшели, Бермудските острови, Куба, Крим и Севастопол, Иран, Сирия, Северна Корея или Судан и Афганистан.

често задавани въпроси

Маргекс има ли реферална програма?

Съществуващите търговци на Margex могат печелете 40% от препоръчаните потребители комисионни за търговия чрез споделяне на уникална връзка за препоръки със семейството и приятелите. Всеки потребител може да бъде филиал на Margex и да започне да печели безплатни крипто.

Можете ли да демонстрирате търговия с Margex?

Има няма демо сметка за нови потребители да практикуват търговия с ливъридж, използвайки виртуални фондове. Търговците ще трябва да намерят демо платформа, която позволява търговия с криптовалути като eToro и Plus500.

Наличен ли е Margex в САЩ?

Маргекс не поддържа потребители от Съединените щати поради регулаторни ограничения. Търговците от този регион ще трябва да намерят криптовалутна борса в САЩ.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Margex, платформата предлага a проста, но мощна борса за търговия за търговия с ливъридж популярни цифрови двойки валута. Потребителите могат да увеличат своя потенциал за печалба със 100-кратен лост, за да удължат или скъсят пазара.

Посетете Margex

Като цяло Margex е солидна борса за начинаещи, които искат да се научат как да търгуват с ливъридж. Няма сложни функции или разсейване. Въпреки това, за по-широк избор от двойки за търговия, разширени функции за търговия, потребителите може да помислят да използват Binance или FTX.

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете Margex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector