преглед на bitFlyer: Безопасно ли е? Трябва да прочетете, преди да се регистрирате

bitFlyer е популярна борса за криптовалути, която предоставя удобна за начинаещи и безопасна услуга за покупка и продажба на Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други алткойни. Борсата поддържа фиатна валута като еврото, японската йена и щатският долар включва няколко функции, които ще отговарят на широк кръг инвеститори и търговци.

Посетете bitFlyer Europe Посетете bitFlyer Япония

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация за неговите функции, потребителски интерфейс, такси за търговия и други в този преглед на BitFlyer, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

уебсайт на bitflyer

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Какво е bitFlyer?

bitFlyer е платформа за търговия с криптовалута и лицензирана финансова институция която работи в няколко юрисдикции по целия свят включително Япония, Европа и САЩ. Борсата събра хиляди търговци и бе класирана на първо място през 2017 г. за месечен обем на търговия с над 250 милиарда, търгувани в Япония.

bitFlyer продължава да предоставя безопасна и лесна платформа за потребителите да търгуват с най-популярните криптовалути в света и често се включва в онлайн публикации като TechCrunch, The Wall Street Journal и CoinDesk.

bitFlyer Сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на bitFlyer. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси, които предлагат функции от световна класа.

Безопасен ли е bitFlyer?

bitFlyer изглежда безопасна борса, за да купувате моментално биткойн и други криптовалути. Уебсайтът предлага редица мерки за сигурност за предотвратяване срещу техническа атака. Клиентските средства, съхранявани в портфейла bitFlyer, са обезпечени с двуфакторно удостоверяване, технология за съхранение на студен портфейл и процеси с много подписи.

Функции на bitFlyer & Продукти

bitFlyer предоставя функции от световна класа за купуване, търговия и продажба на криптовалута, използвайки версията за настолни компютри и мобилни приложения. Най-добрите характеристики на bitFlyer включват:

 • Удобен за начинаещи потребителски интерфейс, който ще отговаря на начинаещи и опитни търговци
 • Функция „Незабавно купуване“ за бързо закупуване на Биткойн и Етериум
 • bitFlyer Lightning Exchange за професионални крипто трейдъри
 • Пазарни данни и графики в реално време за търговия с популярни алткойни
 • Приложение за търговия за наблюдение на портфолио и търговия от всяко място
 • Сигурен портфейл bitFlyer, който използва студен портфейл за защита на средствата на потребителите
 • Партньорска програма, която ви възнаграждава за привличането на повече потребители на платформата
 • Денонощен екип за обслужване на клиенти с многоезична поддръжка

bitflyer моментална покупка


Регистрация на акаунт & Влизам

Да се създайте акаунт с bitFlyer, процесът е много прост и отнема само няколко минути. За да започнете, изпълнете следните стъпки:

проверка на bitFlyer

За да отговаряте на условията за търговия на bitFlyer, потребителите трябва да са резидент в рамките на подкрепяни региони на САЩ, Япония или Европа и завърши процес на проверка. Процесът е за „Познаване на клиента“ (KYC), борба с изпирането на пари (AML) и борба с финансирането на тероризма (CFT). Тези дейности помагат за предотвратяване на незаконни транзакции и подобряват сигурността на акаунта и портфейла на BitFlyer от злонамерена дейност.

За да завършите проверката на bitFlyer, трябва да бъде изпратена следната информация:

 • Сканиране на паспорт или лична карта
 • Доказателство за адрес
 • Снимка (селфи)
 • Националност
 • Телефонен номер

Как да депозираме средства в bitFlyer

За да депозирате средства в акаунт в bitFlyer, потребителите могат прехвърляне на средства с банков превод (SEPA за клиенти от ЕС). За да започнете, следвайте тези прости стъпки:

 • Влезте в акаунта на bitFlyer
 • Придвижете се до горното меню и кликнете върху „Финансиране по акаунт“
 • Изберете предпочитана фиатна валута напр. EUR за граждани в Европа
 • Въведете в банкови данни и уникален 6-цифрен код
 • Прегледайте подробностите и кликнете върху „Потвърждаване на плащането“

bitflyer депозитни средства

Табло за управление на bitFlyer

Таблото за управление на bitflyer е прозорецът по подразбиране след влизане в акаунт. The таблото за управление е добре оформено и осигурява моментна снимка на активите в портфейла на bitFlyer. Потребителите могат също така бързо да намерят пазарна информация отдясно, като например цената на биткойн във фиатна валута. В полето има полезно навигационно меню с бързи връзки към други функции на bitFlyer.

табло за управление на bitflyer

bitFlyer Незабавна покупка

BitFlyer пусна нова функция, наречена „Незабавна покупка“, която позволява на потребителите незабавно да купуват криптовалути, използвайки кредитна карта и други методи за незабавно плащане. Опцията Instant Buy е изключително подходяща за начинаещи, които търсят бърз и лесен начин за закупуване на криптовалути като Bitcoin или основните алткойни, използващи онлайн версията за настолни компютри или мобилното приложение bitFlyer.

За да закупите незабавно крипто с bitFlyer, изпълнете следните прости стъпки:

bitFlyer Lightning Trading

Търговците на криптовалути ще бъдат подходящи за bitFlyer Lightning Exchange, която предоставя a удобен за начинаещи потребителски интерфейс с инструменти за търговия, поръчки за управление на риска и отзивчиви диаграми. Търговците, които знаят как да четат диаграми на свещници, могат да спекулират на пазара, без да се налага да създават друг акаунт.

В сравнение с най-популярните борси за търговия с криптовалути в света, функциите и инструментите, налични с bitFlyer Lightning, са много прости и подходящи за начинаещи, които искат да се научат как да търгуват с криптовалута.

битфлайър мълния

Функциите на платформата може да са доста ограничени в сравнение с други разширени борси за търговия, но bitFlyer Lighting включва всички основни инструменти. Потребителите могат да преглеждат ценова диаграма, история на търговията, книга с поръчки (скорошни поръчки за покупка и продажба) и да въвеждат сделки, използвайки лимит или пазарна поръчка.

bitFlyer Lightning също поддържа интеграция на API, която ще позволи на потребителите да изграждат и тестват ботове за крипто търговия. Това изисква настройване на опит в програмирането, но е чудесна функция, която ще се хареса на определени търговци. Бихме искали да видим bitFlyer интегриран с популярни автоматизирани сайтове за крипто стратегии като Quadency, Wunderbit Trading и Shrimpy.

Поддържани криптовалути

bitFlyer поддържа всички основни криптовалути като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum Classic (ETC), Litecoin (LTC), Lisk (LSK) и Monacoin (MONA). Тези активи могат да се търгуват срещу фиатни валути като EUR, JPY и USD. В сравнение с други борси за търговия, предлагането на двойки криптовалути е ограничено само до популярни монети.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНЕТЕ BITFLYER С ДРУГИ

Сравнете сега!

приложението bitFlyer

bitFlyer има приложение за мобилна търговия, което поддържа мобилни операционни системи iOS и Android. Приложението BitFlyer Wallet може да бъде изтеглено от Google Play Магазин или iOS App Store. Потребителите в приложението могат да купуват, търгуват и продават цифрови валути в движение и по всяко време.

Такси за търговия

такси за bitFlyer в Европа

Борсата bitFlyer Europe предлага конкурентни структура на таксите за закупуване на крипто незабавно с помощта на евро и се основава на 30-дневен обем на търговията, както е показано по-долу. Търговците, които купуват и продават криптовалути на борсата, не взимат такса за търговия.

Има без такси за депозиране на EUR в bitFlyer портфейл чрез SEPA. Има обаче малка такса за транзакция от 0,30 евро за ≤ 250 000,00 евро и 10,00 евро за > 250 000,00 евро за теглене на евро обратно по банкова сметка, което е много разумно.

bitFlyer САЩ такси

Структурата на таксите за потребителите на bitFlyer в САЩ варира леко. Като цяло таксите за закупуване на крипто са конкурентни на други борси в САЩ. Има без такси за депозиране на щатски долари в bitFlyer портфейл с помощта на банков депозит чрез ACH и Fedwire. Има такса за теглене от $ 20 при използване на Fedwire, която е малко висока за начинаещи. Потребителите трябва да използват ACH за електронно теглене на средства, тъй като е безплатно.

bitFlyer Япония Такси

Таксите за търговия с bitFlyer Япония се считат за ниски и конкурентни. Структурата на таксите е многоетажна, което означава таксата за търговия постепенно намалява с по-голям увеличен обем на търговията въз основа на предходния 30-дневен период.

Няма такси за депозиране и теглене на JPY в сметка BitFlyer чрез банков превод чрез SBI Sumishin Netbank. Забелязваме, че използването на други начини на плащане може да доведе до такса за транзакция до 330 JPY за всеки депозит.

Сигурност & bitFlyer Wallet

bitFlyer се гордее с приемането на най-високите стандарти за сигурност, за да предложи среда за търговия, където потребителите му се чувстват в безопасност при извършване на биткойн транзакции. Уебсайтът включва мерки за сигурност като SSL сертификати, SHA-2 криптиране и защитни стени на уеб приложения.

Потребителските средства в портфейла bitFlyer се пазят в безопасност с мерки за сигурност като:

 • Двуфакторно удостоверяване (2FA)
 • 80% от активите се съхраняват в портфейли за хладилни складове
 • Процес на мулти-подпис

Въпреки че мерките за сигурност са в съответствие с индустриалните стандарти за криптообмен, ние препоръчваме на потребителите винаги да прехвърлят активите си във външен портфейл. Ако нямате портфейл, прочетете нашата статия за най-добрите хардуерни портфейли за Биткойн.

Поддръжка на клиенти

Уебсайтът на bitFlyer има изчерпателна поддръжка и раздел с често задавани въпроси за начинаещи, които започват работа с bitFlyer. Помощните теми в раздела за поддръжка са сортирани в категории за бърза навигация или потребителите могат да използват функцията за търсене, за да намерят често задаван въпрос.

bitFlyer разполага със система за поддръжка на билети, за да поиска помощ, да зададе въпроси или да предостави обратна връзка за услугата. Отговорът по имейл беше бърз (по-малко от 24 часа), а представителите на поддръжката на клиенти бяха професионални.

bitFlyer алтернативи

БАЙТ

Bybit

ByBit е платформа за търговия с деривати за криптовалута с акцент върху търговия с ливъридж с до 100x лост за двойки за търговия Bitcoin и Etherium. Bybit се превърна в една от най-добрите крипто борси в света.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е доставчик на CFD, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Посетете уебсайта

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

Е bitFlyer Legit?

bitFlyer изглежда легитимен обмен на крипто активи, който е лицензирани и регулирани в множество юрисдикции по света като Европа, Япония и САЩ. Борсата спечели доверието на потребители от цял ​​свят с 250 милиарда долара, изтъргувани през 2017 г..

Кои държави поддържа bitFlyer?

bitFlyer EU предоставя услуги на жителите на Европа и Европейското икономическо пространство (ЕИП). Понастоящем борсата работи във всяка държава в рамките на ЕИП като Австрия, Белгия, България, Хърватия, Кипър, Чехия, Дания, Естония, Финландия, Франция, Германия, Гърция, Унгария, Исландия, Ирландия, Италия, Латвия, Лихтенщайн, Литва, Люксембург, Малта, Холандия, Норвегия, Полша, Португалия, Румъния, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария и Обединеното кралство.

Потребителите на bitFlyer Япония, които са част от ЕИП, могат да отворят акаунт в bitFlyer EU, но ще трябва да създадат нов акаунт, използвайки различен имейл адрес.

Има ли BitFlyer партньорска или реферална програма?

Партньорската програма на bitFlyer позволява на потребителите да генерират допълнителни приходи, като популяризират bitFlyer на приятели и семейство спечелете награди до € 130. За да отговарят на условията за партньорски комисионни, всеки препоръчан потребител трябва да завърши регистрацията на акаунта с bitFlyer и да извършва сделки.

Могат ли американските инвеститори да търгуват с bitFlyer?

bitFlyer US е платформа за търговия с криптовалути за клиенти в САЩ, които искат да купуват, търгуват, съхраняват и продават биткойни и други цифрови активи като стабилни монети. bitFlyer US е отделен обект от европейския и японския обмен, така че потребителите в САЩ ще трябва да създадат акаунт на уебсайта на bitFlyer САЩ. За списък на други биткойни & крипто борси в САЩ, прочетете тази статия.

Наличен ли е bitFlyer в Австралия?

bitFlyer няма лиценз да оперира в Австралия и да позволява фиат-за-крипто покупки с AUD. Клиентите от този регион ще трябва да закупят цифрови валути като биткойн, използвайки австралийска крипто борса.

Заключение

В заключение на нашия преглед на bitFlyer, обменът е лесна за използване платформа за криптовалута, която е идеална както за начинаещи, така и за напреднали търговци. Потребителският интерфейс е добре проектиран във версиите за настолни компютри и мобилни приложения. Той е лицензиран и регулиран в множество региони като Европа, Япония и САЩ, което е много важно.

Посетете bitFlyer Europe Посетете bitFlyer Япония

Може да се интересувате и от:

 • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху крипто
 • 6 най-добри места за закупуване на биткойни във Великобритания
 • 8 най-добри платформи за търговия с маржин за криптовалута
 • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират криптовалути и да търгуват с цифрови активи.

Посетете bitFlyer

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map