Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на биткойн Австралия: Все още ли е евтино да се използва?

Bitcoin.com.au или по друг начин известен като Bitcoin Australia е популярна крипто борса, която позволява на лица от всички нива на опит да купуват Bitcoin в Австралия. Биткойн Австралия беше една от първите крипто борси, която стартира през 2014 г., за да предложи инвестиции в биткойн. В този преглед ще оценим характеристиките на платформата, потребителския интерфейс, таксите за търговия, методите за депозиране, сигурността и поддръжката на клиентите, за да видим как тя се натрупва.

Посетете Bitcoin Австралия

Въпреки че се стремим винаги да ви предоставяме точна информация в прегледа на Биткойн Австралия, ние ви предлагаме посетете сайта им от време на време, в случай че след това се появят някои актуализации. Така че без повече шум, нека започнем!

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на криптовалута.

Bitcoin.com.au

Какво е биткойн Австралия?

Биткойн Австралия е популярна борса за криптовалута, създадена през 2014 г. с офиси в Мелбърн. Платформата е предназначена да помогне на австралийците да купуват биткойни по бърз, лесен и сигурен начин.

Bitcoin Australia предоставя онлайн платформа за потребителите да купуват Bitcoin и Ethereum, като използват няколко метода за депозиране, които ще се харесат на всички инвеститори. Борсата също е регистриран член на Блокчейн Австралия това и наскоро разшириха предлагането на услуги, за да позволят на потребителите да купуват биткойни във Великобритания, а също и в Канада.

биткойн австралия характеристики

Кратко обобщение

Bitcoin.com.au Сравнен

Банковият превод е един от най-популярните методи за депозиране на AUD на Bitcoin Австралия. Тази таблица за сравнение изброява други австралийски крипто борси, които ви позволяват да купувате биткойни с банков превод.

Законно ли е Bitcoin.com.au?

Въз основа на нашето проучване Bitcoin.com.au е легитимна компания за криптовалута което отговаря на Австралийски закони и разпоредби. Борсата отговаря на изискванията за борба с изпирането на пари & Политика за финансиране на борбата с тероризма („Политика за борба с борбата с борбата с тероризма / борбата с тероризма“) чрез своя процес за проверка на KYC за предотвратяване на измамни дейности като пране на пари.

Безопасно ли е Bitcoin.com.au?

Биткойн Австралия е сигурен и сигурен обмен, който не съхранява или съхранява потребителски активи. Биткойн или Ethereum, закупени с борсата, се прехвърлят директно на предоставения адрес на портфейла. Това означава, че рискът от кражба и компромис на борсата е значително намален, осигурявайки безопасна среда за закупуване на криптовалути.


Характеристика & Услуги

Биткойн Австралия се счита за първокласна платформа, която позволява на гражданите в Австралия да инвестират в биткойн. В допълнение борсата предлага следните функции и продукти:

 • Лесно използване на уебсайт за създаване на акаунт
 • Купете Bitcoin или Ethereum за минути
 • Поддържа различни методи за депозит, включително банков превод и депозит в брой
 • Поддръжка на SMSF за инвестиране на пенсия в биткойн и Ethereum
 • Над гише (OTC) бюро за сделки над $ 30 000
 • Крипто-индекс фонд за участие в професионално управляван портфейл
 • Базираният в Мелбърн екип за предоставяне на местна поддръжка на клиенти

Създаване на акаунт & Проверка

Bitcoin.com.au изисква да създадете поръчка, преди да регистрирате акаунт. Това е доста различно от другите борси за биткойни в Австралия, които ви позволяват да регистрирате акаунт, за да изследвате потребителския интерфейс, графики на живо, налични монети за закупуване и други функции, без да поемате ангажимент.

Новите и завръщащите се потребители трябва да създадат поръчка, да регистрират акаунт и да продължат да проверяват идентификацията. Установихме, че цялостният процес е бавен, изтощителен и разочароващ за завършване всеки път, когато правите покупка на биткойн!

За сравнение, отнема няколко минути от началото до края, използвайки криптообмен като Swyftx и няма изискване за качване на документи или правене на селфита.

Реклама

coinpotpot

КУПЕТЕ БИТКОЙН С любимата на австралия крипто обмен

ОЦЕНКА

4.3 / 5

Посетете Coinspot

Методи за депозиране

Bitcoin.com.au предоставя няколко метода за конвертиране на AUD в BTC, които са общодостъпни за повечето австралийци. Начините за депозит на борсата са:

 • Идентификатор на плащането: Начинът на плащане се поддържа от повечето австралийски банки. Депозитите обикновено се обработват незабавно и незабавно ще бъдат кредитирани във вашата сметка в BTC Markets и няма допълнителни такси.
 • BPAY: Сигурен и надежден начин за финансиране на вашата сметка. Всички депозити, направени чрез BPAY, но може да отнеме между 1 и 3 работни дни, докато средствата достигнат BTC Markets. Няма допълнителни разходи за изпращане на средства с BPAY.
 • POLi: Австралийските потребители могат да депозират AUD средства чрез POLi, който се свързва директно с вашата онлайн банка. Депозитите се обработват незабавно и с лимит до $ 1000 на ден.
 • Пари в брой: Алтернативен начин за закупуване на биткойн с депозит в брой в поддържани вестници или Australia Post.

Няма възможност за закупуване на биткойн с кредитна / дебитна карта. Ако това е предпочитан начин на плащане, потребителят ще трябва да използва обща криптовалутна борса с тази функция.

Такси за търговия & Граници

Когато избирате австралийска крипто борса, е важно да се уверите, че не плащате прекомерни такси, тъй като тя ще изяде количеството биткойн, което получавате. Биткойн Австралия предлага следните такси.

Такси за търговия

BTC Markets използва a еlat 5% структура на таксите въз основа на комисионна за всеки метод на депозит. За вестник (чрез blueshyft) и методите на плащане с flexepin, a 2% доплащане се прилага към сумата на покупката след добавяне на комисионната. Всяка сделка също начислява GST към комисионната и сумата на надбавката.

В сравнение с други крипто борси, Bitcoin.com.au таксите за търговия са едни от най-високите в страната и трябва да се избягват. Има много по-евтини алтернативи на Bitcoin.com.au, които предлагат по-ниски такси и комисионни. Прочетете нашата статия за най-добрите борси за криптовалути в Австралия за повече информация.

често задавани въпроси

Изисква ли биткойн Австралия потвърждение на идентификационния номер?

Потребителите, които искат да закупят Bitcoin или Ethereum, използвайки Bitcoin Australia, трябва първо да докажат своята самоличност в съответствие с протоколите Know-Your-Customer (KYC). За да потвърдите акаунта си, можете да качите следните документи:

 • Международен паспорт
 • лична карта
 • Шофьорска книжка

Можете ли да купите биткойн с помощта на Super Fund?

Биткойн Австралия позволява на австралийците да използват своя Супер фонд (SMSF), за да инвестират в биткойн (BTC). Структурната структура на таксите ще отговаря на инвеститорите с висока нетна стойност, тъй като таксите за търговия намаляват с нарастващия обем.

Можете ли да продавате крипто, използвайки биткойн Австралия?

Bitcoin Australia позволява на потребителите да купуват и продават Bitcoin за пари в австралийски долари (AUD). Процесът на продажба на биткойн за пари е подобен на закупуването на биткойн. Когато правите поръчка, просто изберете „продава“ вместо да купувате и въведете сумата от BTC, която да конвертирате в AUD.

Заключение

За да завършим нашата Биткойн Австралия преглед, борсата предоставя метод за австралийците да купуват биткойн, използвайки различни методи за плащане. Процесът за закупуване, потвърждаване на плащане и удостоверяване на идентификацията всеки път, когато правите покупка е болезнен, тъй като няма влизане за член.

И накрая, фиксираните 5% такси за търговия за всички методи на депозит са прекомерни и по-високи от другите австралийски крипто борси, които разгледахме до момента.

Посетете Bitcoin Австралия

Може да се интересувате и от:

 • Топ 10 често задавани въпроси относно данъка за крипто в Австралия (това може да ви спести пари)
 • Как да закупите Ethereum (ETH) в Австралия
 • Най-добрите криптовалутни борси в Нова Зеландия
 • 7 начина да купите биткойн с пари в Австралия
 • 5 алтернативи на Coinspot с по-ниски такси за търговия

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете Bitcoin Австралия

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector