Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на BlockFi: ВАЖНО – Прочетете преди да го използвате

Много крипто инвеститори ще съхраняват своите цифрови активи на фиат-за-крипто обмен или хардуерен портфейл за съхранение. Въпреки че това се счита за стандартен метод за съхранение, тази стратегия не изгражда вашето крипто богатство с течение на времето. Не е ли целта в това да се инвестира?

Посетете BlockFi

В този преглед ще оценим платформата BlockFi, която не е само алтернативна опция за съхранение на криптовалута, физическите лица (и компаниите), които са инвестирани в биткойн и други алткойни, могат пасивно да печелят лихва върху крипто. И така, ние ви задаваме следните въпроси:

 • Искате ли да печелите лихви от биткойн холдинги?
 • Искате ли да спечелите лихва върху други крипто активи?

Основни функции:

 • Печелете до 8,6% APY на криптовалути
 • Начислените лихви се плащат на месец и съединения
 • По-високи лихвени проценти от традиционните банки
 • Вземете назаем фиат, използвайки заем, обезпечен с крипто
 • Разширена платформа за крипто търговия
 • Закупете стабилни монети чрез банков превод
 • Регулирана и лицензирана финансова платформа

като цяло

4.7 / 5 Посетете BlockFi

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Какво е BlockFi?

BlockFi е финансова компания за цифрови активи със седалище в Ню Джърси, САЩ, която предоставя професионални финансови услуги за физически лица и фирми по целия свят. Компанията е основана през 2017 г. и е регулирана на федерално и щатско ниво в САЩ (48 щата).

уебсайт blockfi

BlockFi е подкрепен от иновативни партньори от световна класа като Galaxy Digital, Susquehanna, Fidelity, Recruit Strategic Partners, Arrington XRP Capital, ConsenSys Ventures, SoFi, Coinbase Ventures, CMT Digital и Morgan Creek Digital.

Кой е създал BlockFi?

BlockFi е основана през 2017 г. от Зак Принс и Флори Маркес. Двамата са с голям опит и са заемали ръководни роли в множество успешни технологични компании и управление на портфейли в големи финансови институции като Goldman Sachs.


екип на blockfi

BlockFi сравнен

BlockFi е популярен начин да печелите пари онлайн чрез BlockFi лихвена сметка и платформа за кредитиране. Ето още няколко забележителни платформи в крипто индустрията като BlockFi, за да печелите лихви от крипто или да теглите заеми с криптовалута.

BlockFi е законно?

BlockFi е легитимна и надеждна компания, която е регулирани на федерално и щатско ниво в 48 щата в САЩ. Основният попечител на компанията Gemini е лицензирана доверителна компания в Ню Йорк, която е обект на разпоредбите за киберсигурност, обнародвани от Департамента за финансови услуги в Ню Йорк.

Безопасен ли е BlockFi?

BlockFi включва редица механизми, които са били предназначени да поддържат “подобна на банката” сигурност за безопасното съхранение на активи под негов контрол. Платформата съхранява само малка част от клиентските средства за целите на теглене при трети страни като Gemini, BitGo и Coinbase. Остатъкът от средствата се съхранява в портфейли за студено съхранение и сметките могат да бъдат защита с двуфакторно удостоверяване (2FA).

Хакнат ли са BlockFi?

BlockFi участва в опит за хакерство през май 2020 г., който включваше инцидент за размяна на SIM карта, включващ служител че компрометира системите за сигурност на платформата за малко под 90 минути. Според докладите в хака не са загубени средства на клиенти и съхранена информация като "потребителски пароли, социалноосигурителни номера, данъчни идентификационни номера, паспорти, лицензи, информация за банкова сметка, нито подобна непублична идентификационна информация" не бяха изложени.

Продукти & Услуги

BlockFi дава възможност на хората по целия свят да правят повече с парите и инвестициите си в криптовалута, предлагайки авангардни финансови услуги. Основните продукти, които да се използват на BlockFi, са:

 • Печелете лихва за крипто (печелете до 8,6% APY без скрити такси и такси, които започват да се натрупват незабавно и съединения на месец)
 • Заемайте крипто и заемайте пари в брой (използвайте криптовалутни активи и заемете фиатна валута, като щатски долари за ежедневни разходи или за закупуване на повече крипто)
 • Търгувайте с криптовалута (спекулирайте на пазара чрез спот търговия, докато печелите сложни лихви след извършване на сделка)

BlockFi сметка за лихви

Сметката за лихви в BlockFi (BIA) позволява на потребителите да прехвърлят и депозират своите криптовалутни инвестиции като Bitcoin и Ethereum, за да спечелят лихва върху инвестирания им капитал с платформата. Компанията генерира лихва върху съхраняваните активи, като отпуска средствата на доверени институционални и корпоративни кредитополучатели.

Какъв е лихвеният процент?

The BlockFi лихвените проценти варират между 3,6% до 8,6% в зависимост от криптовалутния актив който се прехвърля от собственика и се държи на платформата. Изплатените лихви са както следва.

Колко често се изплаща лихва?

Клиентите, които внасят средства в крипто спестовна и лихвена сметка, ще започнат да го правят начисляват лихви веднага с връщането, изплатено в началото на всеки календарен месец. Изплатените лихви се комбинират с първоначалния депозит, което позволява на титуляра на сметката да спечели сложна лихва.

BlockFi предлага и уникална функция, която предоставя на инвеститора опция да му бъде изплатена лихва в различна криптовалута от актива, съхраняван в крипто спестовна сметка. The Blockfi Flex Flex позволява на потребителите да бъдат изплащани в предпочитана валута, като избират да диверсифицират портфолиото, без да се налага да купуват нови крипто с фиат.

Съставя ли BlockFi интерес?

Лихвите, спечелени върху криптовалута и стабилни монети в сметка BlockFi, се изплащат всеки месец в онлайн портфейла на притежателите на акаунти и актуализират баланса. Това означава лихви, спечелени от новите балансови съединения, които увеличиха годишната доходност за инвеститора.

Например, потребител, който печели лихва през месец 1, следващата лихва ще бъде изчислена от новото общо салдо (старо салдо + плащане на лихва от месец 1). Пример за 12-месечна перспектива за депозит от 1 BTC, съставен месечно с помощта на BlockFi лихвена сметка, е показан по-долу.

blockfi сложна лихва

Кой може да кандидатства за BlockFi сметка за лихви?

За да отговаря на условията за плащане на лихва, потребителят трябва да прехвърли, депозира и задържи криптовалутата с BlockFi за попечителство. В замяна на това на клиента ще се изплащат месечни лихви в началото на всеки месец, които ще се натрупват на следващия ден след депозита.

Има ли минимална сума за депозит?

BlockFi има няма минимална или максимална сума на депозита, за да започнете да печелите лихва върху криптовалутни активи. Това е идеално за начинаещи, които могат да депозират части от BTC, ETH, LTC или други цифрови валути, поддържани от BlockFi.

Заеми с криптовалута

Заемът BlockFi позволява на потребителите да депозират крипто активи като обезпечение и да получават щатски долари директно на вашата собствена банкова сметка. Ползата от използването на крипто като обезпечение в сравнение с традиционните финансови заемодатели е, че можете да получите достъп до пари от вашата крипто инвестиция, без да се налага да продавате и задействате облагаемо събитие.

Приетите крипто активи, които могат да се използват за кандидатстване за заем, са Bitcoin, Ether и Litecoin.

заем за биткойн

Лихвеният процент BlockFi зависи от избраното съотношение заем / стойност. Това се определя от размера на обезпечението, което трябва да внесете, за да вземете заем. Например 50% LVR по заем от 25 000 USD се равнява на 12,5% лихва.

Заемът, обезпечен с крипта BlockFi, ще се хареса на дългосрочен крипто инвеститор, който не иска да продаде инвестицията си, преди цената да достигне зрялост, да се възползва от BlockFi. Можете да използвате вашите криптовалути, за да заемете фиатни валути и да ги използвате за други цели, като например диверсификация на вашата инвестиция, изплащане на дългове и разходи или започване на нов бизнес.

крипто заем blockfi

За да кандидатствате за заем с криптовалута с BlockFi, изпълнете следните стъпки:

blockfi заем

Търговска платформа

BlockFi има своя собствена борса за търговия с криптовалути, която е достъпна за потребителите, които регистрират акаунт. Той позволява на инвеститорите на платформата да превключват между криптовалутни двойки. Най-хубавото е, че все още печелите сложни лихви, докато криптирате търговия между набори!

blockfi търговия крипто

За да се регистрирате за сметка за търговия в BlockFi и да търгувате с крипто, следвайте тези прости стъпки:

Закупете щатски монети в щатски долари, като използвате банков депозит

BlockFi представиха нова функция, която позволява на потребителите да изпращат парични депозити чрез банков превод към платформата. Това включва предаване на щатски долари за покупка стабилни монети директно на платформата, за да стартирате сметка за лихви в BlockFi.

Това улеснява крипто начинаещите, които никога преди не са купували криптовалути. Те могат да се регистрират с BlockFi, да депозират щатски долари с банков превод и да получат до 8,6% в сметка за лихви в BlockFi.

blockfi купуват стабилни монети

Депозитите в щатски долари се обменят автоматично Долари Близнаци (GUSD) които могат да бъдат конвертирани в крипто като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и USDC с помощта на платформата за търговия BlockFi (и все пак да печелите сложна лихва).

За да закупите стабилни монети в щатски долари с BlockFi, изпълнете следните стъпки:

Такси

Потребителите, които създават акаунт за лихви в BlockFi, подлежат на ограничения за теглене, които варират в зависимост от криптовалутата, която се прехвърля от портфейла на BlockFi. Няма минимална сума на баланса, за да спечелите лихва с BlockFi.

Сигурност

Клиентските средства, съхранявани на платформата BlockFi, се управляват от техния основен попечител, Близнаци. Борсата е лицензиран депозитарен тръст и първата в света крипто борса и попечител, който има постигнати SOC 2 изпит тип 2 спазване на сигурността за защита на данните и средствата на клиентите.

BlockFi средствата, които се държат с Gemini, използват решение за студен портфейл с многослойно криптиране, което е постигнало FIPS 140-2 Ниво 3 рейтинг или по-висок според уебсайта. В допълнение се използва схема за цифров подпис с много подписи, за да се елиминират единични точки на отказ и да се подобри устойчивостта срещу загуба или компрометиране на всеки отделен частен ключ.

Като такива, Близнаците използват и номерират протоколи за сигурност, за да защитят активите на своите клиенти, обяснени в следващия раздел. Близнаците също имат застраховка за търговско престъпление, която надвишава стойността на активите, съхранявани от името на техните клиенти в онлайн горещите портфейли.

В обобщение, BlockFi използва следните мерки за сигурност, за да запази средствата на своите клиенти в безопасност, като същевременно получава лихва в спестовна сметка:

 • Двуфакторно удостоверяване (2FA) за влизане и теглене
 • Хардуерни ключове за сигурност и WebAuthn за сигурност на акаунта
 • Бял списък за ограничаване на дейността по теглене само до определени адреси
 • Шифроване за защита на пароли, лична информация и друга чувствителна информация

Обслужване на клиенти

BlockFi предлага a изчерпателна секция за поддръжка на клиенти и помощ за нови потребители за намиране на отговори към често срещани проблеми или проблеми за отстраняване на неизправности. Разделът за помощ включва следните основни категории, които включват подробни статии и ръководства с инструкции.

поддръжка на blockfi

 • Общи (научете повече за BlockFi, настройка на акаунт, сигурност и т.н.)
 • BlockFi лихвена сметка (създаване на лихвена сметка, търговия и теглене)
 • BlockFi заеми (получаване на заем, депозиране на средства, изплащания и поддържана валута)
 • BlockFi Rewards Bitcoin Credit Card (как да се регистрирате, нови функции)

Клиент на BlockFi, който не намери адекватна информация в раздела за помощ, може свържете се с BlockFi чрез канали в социалните медии или изпратете билет. Системата за билети изисква стандартна информация като име, имейл адрес и описание на заявката. Според нашия опит получихме отговор в рамките на 24 часа, което е разумно време за екипа за поддръжка на клиенти.

често задавани въпроси

BlockFi е портфейл?

Клиентските средства, които се прехвърлят или закупуват директно с помощта на платформата, са съхранявани в портфейл BlockFi от основния попечител, обмен на Близнаци. Платформата се придържа към строги протоколи и процедури за сигурност, за да гарантира, че средствата са в безопасност в портфейла BlockFi.

BlockFi изисква ли KYC?

BlockFi трябва да се съобразява с финансовите разпоредби съгласно Закона за банковата тайна и трябва да прилага политики и процедури за осигуряване на безопасност на средствата на клиентите, откриване и предотвратяване на прането на пари и финансирането на тероризма. Следователно, клиентите, които искат да отворят спестовна сметка в BlockFi или да заемат своята крипто, трябва да завършат процеса „Познай своя клиент“ (KYC).

Мога ли да използвам BlockFi във Великобритания?

BlockFi подкрепя клиенти от цял ​​свят, включително Великобритания, да депозират средства, да получат паричен заем в GBP или да спечелят лихва. Жителите могат да прехвърлят цифрови валути от британска крипто борса и да депозират в BlockFi, за да започнат да печелят лихви.

BlockFi има ли мобилно приложение?

BlockFi предлага изключително интуитивно, лесно за използване и безопасно мобилно приложение за своите клиенти за достъп до предлаганите продукти и услуги. Приложението може да се използва за управление на BlockFi лихвена сметка, вземане на пари срещу криптовалути или прехвърляне на средства директно от крипто портфейл. Мобилното приложение BlockFi се поддържа от устройства с Android и iOS.

Заключение

В заключение на нашия преглед на BlockFi, платформата е подходяща за дългосрочни притежатели на криптовалути със значителен размер на портфолиото, за да се възползват от продуктите и услугите, предлагани от BlockFi.

Посетете BlockFi

Въпреки че с въвеждането на банкови преводи в щатски долари, вратата вече се отвори за начинаещи крипто и нови инвеститори, които да използват продуктите BlockFi и веднага спечелят лихва върху портфолиото си от цифрови активи. В обобщение, ето нашето мнение за плюсовете и минусите на използването на BlockFi:

Професионалисти

 • Предлага променящи играта, качествени финансови услуги за крипто инвеститори
 • Позволява на ежедневните инвеститори да печелят повече крипто и да развиват дългосрочното си крипто портфолио
 • BlockFi лихвените проценти са несравними в сравнение с традиционния банков сектор
 • Лихвите се изплащат всеки месец, позволявайки на печалбите от крипто да се съчетаят с времето
 • Заемите, обезпечени с крипто, могат да отключат капитала, без да се налага да продавате активите си (напр. Да не предизвикват данъчно събитие)
 • Печелете сложна лихва върху портфейла си, докато търгувате с активи

Минуси

 • Лихвеният процент не е фиксиран
 • Ограничен брой криптовалути

Моля, споделете тази статия с вашата мрежа, ако ви се струва полезна!

Ако има други платформи, услуги или борси за криптовалута, които искате да прегледаме, моля, уведомете ни и се свържете с нас с вашата заявка.

Ето още няколко подбрани статии, които да прочетете по-нататък:

 • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия
 • 7 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD на крипто, характеристики & Такси
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • 5 уебсайта за демонстрация на търговия с биткойн с виртуални пари

Посетете BlockFi

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector