Преглед на ByBit: ВАЖНО – Прочетете това преди да използвате

Изборът на борса за търговия с криптовалути може да бъде предизвикателна задача. Има няколко съображения, като например функциите на платформата, интерфейс за графики, търговски двойки, такси, сигурност и поддръжка на клиенти.

Един от най-популярните крипто борси с ливъридж в света е Bybit.com

Посетете Bybit

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на Bybit, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • BTC, ETH, EOS и LTC вечни двойки USDT
 • До 100 пъти ливъридж
 • 0,025 до 0,075% такси за търговия
 • Книга за поръчки с висока ликвидност с ниски спредове
 • Приложение Bybit за мобилна търговия
 • 4.9 рейтинг, базиран на 50 000+ отзива
 • 30% партньорска и реферална програма

като цяло

4.7 / 5 Посетете Bybit

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да започнете, препоръчваме да използвате биткойн хардуер като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута, които да купите.

Какво е ByBit?

ByBit е производна криптовалута платформа за търговия с акцент върху търговията с ливъридж с до 100 пъти ливъридж на двойки за търговия BTC / USD и ETH / USD. The обмен на деривати предлага безсрочни договори, които следват спот цената на криптовалутата, а не действителните активи на криптовалутата.

Базиран и със седалище в Сингапур, Bybit е регистрирана борса за търговия на Британските Вирджински острови. Платформата поддържа търговци от цял ​​свят, включително Северна Америка, Европа, Русия, Япония, Южна Корея и Югоизточна Азия. Основателният екип е съставен от професионалисти от Forex индустрията, инвестиционното банкиране и ранните възприемачи на блокчейн.

уебсайт bybit


Кратко обобщение

Bybit Сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на Bybit.com. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси като Bybit, които предлагат функции от световна класа.

Характеристики на Bybit

Bybit се отличава от традиционната борса за търговия с криптовалути, като предоставя aдванадесета графична платформа което дава възможност на своите търговци да участват в търговия с ливъридж. Освен че позволява да се купуват и продават с помощта на BTC, ETH, EOS, XRP или USDT като обезпечение, Bybit предлага следните функции.

Мобилно приложение

Bybit предоставя отлично приложение за мобилна търговия, което е изключително интуитивен, лесен за използване и отзивчив на устройства с Android и iOS. Мобилното приложение включва всички функции за търговия, индикатори и инструменти в уеб версията. Търговците могат бързо и лесно да извършват сделки, да следят позициите и да проверяват баланса.

мобилно приложение bybit

Take-Profit & Поръчки за спиране на загуби

Възможността за задаване на поръчки за вземане на печалба / загуба с помощта на Bybit е отлична характеристика, която не е налична на всички платформи за търговия с ливъридж. Търговците могат да поддържат правилно управление на риска при планиране на сделка и коригиране на риска, след като позицията бъде активна чрез плъзгане на лимитните поръчки на графиката.

Застраховка

ByBit поддържа непредвидена ситуация, наречена „Застрахователен фонд“, която намалява възможността за автоматично намаляване на задлъжнялостта в случай на ликвидация. По същество фондът служи за защита на търговците в случай, че борсата не може да ликвидира позиция на цена на фалит или по-добре.

Бърза скорост на търговия

Скандалната грешка „Претоварване на системата“ на BitMEX и прекъсванията на системата са разочарование, което води до загуба на търговци на много борси за търговия. ByBit поддържа фокус върху времето без сървър и е на разположение в 99,99% от времето. Усъвършенстваният механизъм за търговия може да обработва 100 000 транзакции в секунда (TSP) позволява изпълнение на поръчки в бързи моменти и избягване на престой на системата.

битова бърза скорост

Безопасен ли е Bybit?

Bybit изглежда е сигурна платформа за търговия с ливъридж, която разполага с банкови мерки за сигурност и оперативни процедури за да се гарантира, че средствата на клиентите са в безопасност. Обменът също така никога преди не е бил хакнат или компрометиран въз основа на нашите изследвания. Офлайн съхранение на студен портфейл, процес на изтегляне с няколко подписа и двуфакторно удостоверяване са примери за действащите мерки за безопасност.

Законно ли е ByBit?

Bybit е a легитимна борса за крипто търговия, управлявана от Bybit Fintech Limited. Компанията е със седалище в Сингапур и регистриран на Британските Вирджински острови. Понастоящем криптообменът не е регулиран в никоя държава и поради това потребителите не изискват KYC да търгува на Bybit.

Потребителски интерфейс

За проницателните търговци на криптовалута графичният интерфейс е едно от най-важните съображения. Ако сте запознати с търговията на BitMEX или Binance, потребителите ще харесат графичния интерфейс на bybit, който е много по-усъвършенстван и натоварен с отлични инструменти и функции за технически анализ.

Когато влезете за първи път в Bybit, ще видите, че Интерфейсът за битова търговия е изключително добре оформен, визуално лесен за окото с разширени функции. Горната лента е статична и осигурява лесен начин да се върнете обратно в прозореца „Търговия“, проверете своя „Актив“ и падащото меню „Още“, което предоставя връзки към редица ръководства и често задавани въпроси.

битов интерфейс

За сезонните търговци ще забележите, че графиките са от TradingView, които са известни с гладки, интуитивни и изчистени диаграми. Търговците ще могат да се възползват от усъвършенствани инструменти и индикатори за търговия, за да усъвършенстват предимствата си в търговията, за да максимизират печалбите и да минимизират риска. Графиките на TradingView предлагат широк спектър от времеви рамки и инструменти за изчертаване на линии на тенденции, добавяне на индикатори и модели на диаграми, за да се определи перфектно времето за сделката.

bybit-order-book-1

Bybit разполага с обширен набор от индикатори на графики, които могат да бъдат добавени към всяка диаграма, като прости пълзящи средни, индекс на относителна сила (RSI), Ichimoku, ленти на Болинджър, среден истински обхват, MACD, обем, стохастика и много други…

В сравнение с други борси, графичният интерфейс и инструменти, предлагани с Bybit, са изключителни и като никоя друга борса. Ако сте търговец на технически анализ, тогава ще бъдете доволни от гладкото изготвяне на графики в Bybit.

Разширени поръчки

ByBit предлага усъвършенствана система за поръчки, която позволява на търговците да настройват тейк печалба и спиране на загубите с едно кликване от прозореца за потвърждение на поръчката с множество видове поръчки и време в сила. Това е чудесна характеристика сама по себе си. Не е необходимо да въвеждате ръчно поръчки за стоп загуба и тейк печалба и ще се покаже прозорец за подкана за целите на търговията, преди да бъде изпълнена поръчката.

тпоръчките за печалба ake се задействат по подразбиране като пазарна поръчка и а такса за вземане приложено е.

битов условен ред

The наличните поръчки включват „лимитирана поръчка“, „пазарна поръчка“ и „условна поръчка“ с които повечето търговци ще са запознати. Системата за поръчки на ByBit дава по-голяма гъвкавост и контрол, използвайки базирани на цената тригери, за да позволи правилното управление на риска. Също така има възможност да контролирате продължителността на всяка поръчка, като използвате следните критерии:

Задържането на курсора на мишката върху всяка от тези опции ще доведе до кратко описание на начина за използване на опцията или можете да отидете на често задаваните въпроси, които имат подробни ръководства за следване.

Механизъм с двойна цена

ByBit използва механизъм с двойна цена да осигури справедлива търговска среда за своите потребители и да предотврати манипулиране на цените. Когато повечето борси ще използват „Последната търгувана цена“ като спусък за ликвидация, Bybit, от друга страна, използва „Марка цена“. В противен случай се нарича „Глобален спот индекс цена“ като стимул за ликвидация.

ByBit Двойна цена механизъм може повишаване на защитата срещу злонамерени ликвидации и означава, че е по-трудно за тези, които се опитват да манипулират пазара с намалена полза. Това е още едно предимство на използването на ByBit, където криптотърговците имат по-голяма защита срещу манипулация на цените.

Методи за депозиране

Bybit не приема методи на депозит във фиатна валута чрез банков превод или кредитна карта. Това е само обмен на криптовалути, който приема Bitcoin (BTC) депозити. Новите потребители ще трябва да направят покупка на биткойн с помощта на реномирана крипто борса, която приема методи за депозит, използвайки фиатна валута (напр. USD) в замяна на биткойн.

Такси за търговия

Таксите за битова търговия са конкурентни в сравнение с други борси в индустрията за търговия с криптовалути и се основават на a структура на таксите за маркетмейкъри и вземащи. В зависимост от вида на направената поръчка (т.е. пазарна или лимитирана поръчка), Bybit таксите са -0,025% или 0,075%.

За да обясните различните такси за търговия с Bybit и кога те ще се прилагат:

 • A пазар производител е някой, който поставя лимитен ред или условен задействащ механизъм което отива в книгата за поръчки и се добавя към дълбочината на пазара, независимо дали търговецът избира да продължи дълго или кратко. Тези търговци помагат да се направи пазарът и по този начин се наричат ​​маркетмейкъри.
 • A пазар вземащ е някой, който прави пазарни поръчки които се изпълняват незабавно, преди да отидат в книгата за поръчки и да намалят дълбочината на пазара, като вземат поръчки от книгата с поръчки.

Депозит & Такси за теглене

Bybit не начислява такса за депозиране на криптовалута на борсата. Има минимална такса за биткойн мрежа, която се начислява за теглене на средства от Bybit, която се определя от натоварването на блокчейн мрежата, което обикновено е около 0,0005 BTC.

Застрахователен фонд ByBit

За да смекчи присъщия риск, породен от пропуски при уреждането на фючърсни договори на Bybit, ByBit поддържа резервен фонд, който намалява възможността за автоматично намаляване на задлъжнялостта в случай на ликвидация. По същество фондът служи за защита на търговците в случай, че ByBit не може да ликвидира позиция на цена на фалит или по-добре.

В този случай застраховката на ByBit ще използва баланса, за да покрие недостига. За да успокои търговците на ByBit, борсата показва текущото салдо на фонда, както и всички притоци & изходящи потоци на техния уебсайт. Всеки може да го види по всяко време, осигурявайки много прозрачна система.

Взаимно застраховане

Bybit представи функция за взаимно застраховане, която е инструмент за управление на риска, достъпен за потребителите хеджиране срещу неблагоприятни пазарни движения. Ако потребителят претърпи загуба на осигуреното си положение (в рамките на ефективния период на застраховката), потребителят ще получи изплащане от сметката за взаимно осигуряване.

битово взаимно застраховане

Потребителите, които предвиждат нарастване на волатилността на пазара, могат да изберат да сключат застраховка вместо традиционна поръчка за стоп лос на дълги и къси позиции. Застраховката ще продължи за предварително определен период от 2 часа, 12 часа или 48 часа.

Всяка сделка ще получи премия за защита, която се кредитира във Взаимния осигурителен фонд Bybit. Сделките, които са защитени от застраховката, ще бъдат компенсирани, ако пазарът се движи срещу вашата позиция.

Testnet / Demo търговия

Bybit разполага с тестова мрежа за потребители, които биха искали демо търговия, без да правите депозит. Той функционира като виртуален акаунт на платформата за практикуване на крипто търговия с фалшиви пари, които следват живата биткойн спот цена. Потребителите могат да получат достъп до демо акаунта на Bybit на testnet.bybit.com и да кликнат върху „Регистрация“ в горния десен ъгъл на страницата.

Всичко, от което се нуждаете, е имейл адрес и телефонен номер. Преди да можете да сключите сделка, ще трябва да получите биткойн монети от кран. Предлагаме ви да следвате това ръководство за да започнете, тъй като не е най-простият процес!

бит testnet

Партньор & Реферална програма

Bybit разполага с партньорска програма и реферална система, която възнаграждава нови потребители, които се регистрират с помощта на реферален код. Изплащането е 30% на таксите, събрани за всички сделки, направени през целия живот на акаунтите, които сте посочили. Уникалният код за препоръки може да бъде споделен със семейството или приятелите, които искат да започнат да търгуват, за да спечелят пасивен доход.

Състезания

Опитните търговци могат да участват в състезанията на ByBit. Комплектите за крипто търговия никога не са се виждали в бранша и са привлекателно предложение да се присъедините към борсата. Потребителите на ByBit могат да се регистрират в започнете да търгувате в търговски състезания от световна класа да се смесва с най-добрите търговци на криптовалута в света, в безопасна и приятелска среда.

Предишното глобално състезание на Bybit беше наречено BTC Brawl, което включваше огромни награди, включително до 100 в биткойн, които се раздават. Тъй като Bybit продължава ускорения си растеж, състезанията и игрите ще нарастват само по размер и BTC награди.

Bybit Vs. BitMEX

И двете борси се конкурират в пространството за търговия с деривати на биткойн и често се сравняват помежду си. Има прилики между двете борси, но ще се съсредоточим върху основните разлики. BitMEX има много по-голям дневен обем, за да се похвали и да командва значително повече потребители и има утвърдена репутация на пазара. Има проблеми с претоварването на сървъра, които могат да бъдат наистина разочароващи.

Освен това има ограничени нови функции и иновации, които се въвеждат, за да поддържат интереса на търговците. Прочетете пълния ни преглед за платформи за търговия с крипто ливъридж тук. От друга страна, Bybit е сравнително нова платформа, която има над 100 000 търговци за кратко време. Bybit предлага уникални функции, които са много атрактивни, като търговия с конкуренти, контрол на манипулацията на цените, бърза скорост на търговия и ниска латентност, застрахователен фонд и до 100 пъти ливъридж на договори Etherium.

Bybit срещу Binance

Binance е голяма тежест в индустрията за търговия с криптовалути, която е фокусирана върху иновативни продукти и услуги за търговия с криптовалути. Binance наскоро представи маржа и фючърсната търговия на своята борса, за да се конкурира с Bybit. Binance предлага богат избор от алткойни и стабилни монети за търговия, където Bybit приема само биткойн депозити.

Bybit е специално проектиран за професионални търговци да използват до 100 пъти ливъридж маржин договори. Засега Bybit е явен победител при сравняване на деривативните продукти. Въпреки това очакваме конкуренцията да се увеличи в близко бъдеще, тъй като Binance продължава да прави иновации и да въвежда нови търговски опит и продукти за привличане на нови потребители.

Bybit срещу Deribit

Deribit е популярна платформа за търговия, позволяваща до 100 пъти маржин търговия с биткойн фючърси или опции. Платформата отчете нарастване на обема на търговията и наскоро се разшири, за да включи фючърси на Bitcoin и Ethereum, които могат да се търгуват с ливъридж. В сравнение с Bybit, който също предлага на потребителите да търгуват с EOS и Ripple XRP.

По отношение на интерфейса за търговия, платформата Deribit е доста основна и подобна на BitMEX. Той има всички функции, от които се нуждаете, но се чувства малко остарял и би могъл да използва актуализация. Интерфейсът за битова търговия се чувства много по-отзивчив, по-бърз и по-добър опит в търговията.

Таксите за дерибит са подобни на Bybit, така че няма нищо разделящо двете платформи за крипто търговия. Липсата на търговски състезания и промоции на Deribit с датиран интерфейс прави Bybit малко по-добра опция за професионални крипто трейдъри.

Bybit срещу PrimeXBT

Prime XBT е популярна борса за търговия с криптовалути, базирана на биткойни, която позволява спекулации с традиционни финансови продукти. Търговците могат да търгуват с широк спектър от пазари, включително Forex (FX), криптовалута, стоки и индекси, използвайки Bitcoin като обезпечение – нещо, което Bybit или много други борси за криптовалути предлагат днес. Най-продаваната функция на PrimeXBT, която дава на професионалните търговци гъвкавост да търгуват с множество класове активи и все още да печелят в биткойн.

Търговският интерфейс между Bybit и PrimeXBT са доста различни. Графиките на Bybit се предоставят от Tradingview, които са известни с чисти и отзивчиви диаграми. За сравнение PrimeXBT са разработили собствена платформа за търговия, която не разочарова.

Включени са всички инструменти и показатели за технически анализ, което е страхотно. Няма много неща, които да разделят двата интерфейса за търговия, освен личните предпочитания.

битов обмен

ByBit сигурност

Bybit включва няколко има функции за защита за защита на средствата на потребителите и информация на уебсайта. Не е имало сериозни хакове или кражби на средства на Bybit, които могат да се отдадат на следните мерки за сигурност.

Сигурност на портфейла

Bybit е изграден върху водещата в индустрията йерархична детерминирана система за студен портфейл, за да съхранява всички цифрови активи на потребителите и платформата. Големите суми на средствата на клиента се съхраняват в офлайн хардуерен портфейл, като всеки адрес за депозит, присвоен на потребителите, всъщност е студен адрес на портфейла. В случай на компрометиране на системата, нападателят все още няма да има пълен достъп до всички необходими ключове за кражба на средства. На нито един облачен сървър не се съхранява частен ключ, който значително намалява кибер рисковете като хакери.

Тегления с много подписи

Тегленията от ByBit изискват процес с много подписи. Ако публичните ключове не съвпадат, системата незабавно се изключва и търговията се спира. Въпреки че изтеглянето офлайн може да бъде по-бавен процес, екипът на ByBit поставя сигурността над всичко останало и все пак позволява тегления 3 пъти на ден.

Двуфакторно удостоверяване

Другата важна мярка за сигурност е Двуфакторно удостоверяване. Това обаче не е задължително, препоръчва се за всички търговци, използващи ByBit. Това означава, че потребителите трябва да използват парола И регистриран мобилен телефон, за да удостоверят акаунта при влизане и да изтеглят средства от борсата.

ByBit отзиви & Поддръжка на клиенти

Едно нещо, което наистина се откроява, е обширният набор от ръководства и статии в раздела Често задавани въпроси, който обхваща широк спектър от теми като:

 • Начинаещи Q&A
 • Първи стъпки в ByBit
 • Депозит & Оттегляне
 • Марж & Ливъридж
 • Печалба & Загуба
 • Ликвидация

Ако не можете да намерите отговора на въпрос тук или в блога на Bybit, потребителите могат да се свържат директно с екипа за поддръжка на клиенти, използвайки бота за чат на живо zendesk. Чат ботът е достъпен 24/7 на редица езици.

Други носители за връзка с екипа за поддръжка на клиенти включват имейл и социални медийни канали. Отзивите за профилите в социалните медии в Twitter и Telegram са положителни за Bybit.

често задавани въпроси

Bybit има ли мобилно приложение?

Bybit.com има мобилно приложение за търговия за Android и iOS смартфони, които могат да бъдат изтеглени съответно от Play Store и Apple Store. Приложението Bybit е изтеглено над 50 000 пъти с 4,6 звезди въз основа на 912 отзива.

Мога ли да загубя повече от първоначалния си депозит на Bybit?

Bybit има напреднал ликвидационен фон наличен застрахователен фонд, за да се предотврати загубата на търговец от първоначалния марж. Търговецът няма да понесе загуби извън първоначалния марж, който е поставил на дадена позиция.

Кои държави поддържа Bybit?

Bybit е услуга за криптовалута за клиенти по целия свят с поддръжка за превод на английски, опростен и традиционен китайски, корейски и японски. Има редица държави, на които е забранено да търгуват с криптовалута в Bybit поради регулаторни причини като:

 • Квебек (Канада)
 • Куба
 • Крим
 • Севастопол
 • Иран
 • Сирия
 • Северна Корея
 • Судан
 • Сингапур
 • Съединени щати

Търговците от САЩ (САЩ) нямат право да използват Bybit поради строги разпоредби, които са извън контрола на Bybit. Жителите ще трябва да намерят подходяща борса в САЩ за търговия с крипто с ливъридж.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Bybit, обменът е a надеждна, сигурна и стабилна обмяна на криптовалута това е подходящо за начинаещи и опитни търговци, които биха искали да спекулират с цифрови валути с висок марж.

Посетете Bybit

Bybit.com успешно комбинира най-доброто от криптовалутите и традиционните финансови пазари с удобен за потребител обмен. За търговци, които се чувстват комфортно при търговия с ливъридж и искат водеща платформа за търговия с деривати с иновативни функции и инструменти, ByBit е чудесен избор.

Може да се интересувате и от:

 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Най-добрите борси на Fiat-To-Crypto в света
 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Социална търговия
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете Bybit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map