Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на CEX.IO: 5 неща, които трябва да знаете преди да използвате

CEX.IO се гордее със стабилността, за да предостави безпроблемна услуга, подкрепена от надеждна система и сигурност на потребителския акаунт, безопасно съхранение на средства, финансова жизнеспособност и задълбочено спазване на законодателството. Това е реномирана и безопасна обмяна на криптовалута без хакнати акаунти или кражба на средства от стартирането му през 2013 г..

Посетете CEX.IO

CEX.IO е популярна борса за купувайте биткойни незабавно, използвайки уебсайта или мобилното му приложение което се предлага на iOS и Android. Със своите поддържащи множество методи за плащане, включително кредитни карти, дебитни карти, банкови преводи, Skrill и други, CEX.IO се счита за една от най-добрите крипто борси в света.

Основни функции:

 • Бързо и лесно да купувате и продавате крипто
 • Поддържа кредитна / дебитна карта, банков превод и Skrill
 • Приема фиатни валути като USD, GBP, EUR и RUB
 • Структура на таксите, базирана на обем, започваща от 0,25% + 0,16%
 • Теглете незабавно вашите фиатни печалби във VISA или Mastercard
 • Поддържа потребители в САЩ и Великобритания
 • 24/7 отзивчива поддръжка на клиенти

като цяло

4.2 / 5 Посетете CEX.IO

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация за неговите функции, потребителски интерфейс и такси и други в този преглед на CEX.IO, настоятелно ви препоръчваме да посетите сайта им, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Също така е добра практика за сигурност да използвате хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X, преди да започнете да търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите крипто портфейли.

Уебсайт на CEX

Какво е CEX.IO?

CEX.IO е борса за криптовалута, която е създадена, за да обслужва физически лица по целия свят, като предоставя лесна за използване платформа за инвеститорите за конвертиране на фиатни пари в цифрови валути. то е изключително подходящ за начинаещи и проницателни инвеститори и предлага голямо разнообразие от продукти и инструменти за търговия за най-популярните крипто активи като Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), XRP, Stellar (XLM), Litecoin (LTC), Tron (TRX) и много други.

CEX.io закупуване на крипто


CEX.IO в сравнение

Разширените функции, удобният за потребителя интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на CEX.IO. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси, които предлагат функции от световна класа.

Законно е CEX.IO?

CEX.IO е a легитимна и надеждна борса за криптовалута, която е регистрирана в няколко юрисдикции по целия свят като САЩ, Великобритания, Сингапур и Австралия. Създадена през 2013 г., платформата изгради надеждна репутация за транзакции на криптовалути незабавно с помощта на кредитна / дебитна карта или банков превод.

Безопасен ли е за използване CEX.IO?

CEX.IO изглежда безопасна обмяна на криптовалута, която използва няколко мерки с цел защита на потребителската информация и средства от кражба и измама. Тези мерки включват AML / KYC и двуфакторно удостоверяване. Според уебсайта CEX.IO нулевият процент от средствата на клиентите са загубени или откраднати.

CEX.IO Характеристики

Потребителите на CEX.IO на платформата имат достъп до няколко функции, които включват незабавни крипто покупки с кредитна карта, маржин платформа за търговия и залагане на любими монети, за да печелят награди. Други характеристики на платформата включват:

 • Удобен за потребителя интерфейс
 • Бързо и лесно да купувате и продавате крипто
 • Множество методи за плащане като кредитна / дебитна карта, банков превод и Skrill
 • Приема фиатни валути като USD, GBP, EUR и RUB
 • Книга за поръчки с висока ликвидност с ниски спредове
 • Маржин платформа за търговия с крипто CFD
 • Разширени алгоритми за съвпадение на поръчките
 • Междуплатформена търговия чрез уебсайт, приложение и API
 • Защитете портфейла, като използвате офлайн мерки за съхранение
 • Мобилно приложение с услугите Instant Exchange и Instant Sell. Последният е уникален за платформата, която позволява на потребителите да продават монети незабавно се оттегли фиатни печалби на VISA или Mastercard или към баланса на CEX.IO
 • Позволява на жителите в САЩ да купуват крипто с кредитни карти
 • Партньорска програма, която ви възнаграждава за привличането на повече потребители на платформата
 • CEX.IO Залагане, където можете увеличавайте притежанията си, като съхранявате монети на вашия акаунт в CEX.IO
 • 24/7 екип за поддръжка на клиенти

Регистрация на акаунт & Влизам

За да създадете акаунт с обмен CEX.IO, процесът е много прав и отнема няколко минути. За да започнете, изпълнете следните стъпки:

CEX.IO Проверка

Новите потребители на CEX.IO могат да направят депозит или теглене до $ 100 на ден, без да завършат процеса за потвърждаване на „Познай своя клиент“ (KYC). Да се увеличете дневните лимити за депозит и теглене на CEX.IO, потребителите ще трябва да представят лична информация и документи за самоличност като паспорт, шофьорска книжка и сметки за комунални услуги, които показват текущ адрес.

CEX.IO използва четиристепенна проверка, за да увеличи всеки лимит (изчислява се ежедневно).

Депозиране на средства

Потребителите могат бързо и лесно да прехвърлят средства към CEX.IO, като използват няколко метода за депозиране, като например кредитна или дебитна карта, международен превод, Skrill и местен банков превод, както и криптовалути. Средствата се съхраняват безопасно в портфейл CEX.IO, който може да се използва за покупка, търговия, продажба или теглене в хардуерен портфейл.

Времето, необходимо на депозита да достигне CEX.IO, зависи от крипто актива, броя на необходимите потвърждения и натоварването на блокчейн мрежата. Проверените акаунти могат да увеличат дневния лимит за депозит от $ 3000, да използват международно плащане или превод по банкова сметка.

Портфейл CEX.IO

За да депозирате средства в CEX.IO, изпълнете следните стъпки:

 • Влезте в своята сметка за търговия CEX.IO
 • Кликнете върху връзката „Финанси“ в горното меню
 • Потърсете предпочитаната валута за плащане (напр. USD, EUR, GBP)
 • Кликнете върху бутона „Депозит“ до избраната валута
 • Изберете начин на плащане (напр. Кредитна карта, Skrill или банков превод)
 • Въведете количеството крипто за закупуване
 • Прегледайте поръчката и потвърдете покупката

Как да закупите Crypto незабавно с помощта на CEX.IO

CEX.IO предлага безопасно място за покупка, продажба и търговия с криптовалути с фиатна валута като USD, EUR, GBP или RUB. След като регистрирате акаунт, можете да купувате крипто незабавно с вашата дебитна / кредитна карта.

За да закупите незабавно крипто, влезте в акаунта си и отидете на страницата „Купуване / продажба“, като използвате връзката в горното меню. Изберете криптовалутата, която да закупите, използвайки приспособлението, показано по-долу, и изберете валутата, с която да плащате.

CEX.IO купуват крипто

Потребителите могат също така да изберат предварително изчислен пакет, който включва таксите за преобразуване или да въведе конкретна сума за покупка. Кликнете върху бутона „Купете“ и продължете да въвеждате номера на картата и срока на валидност на кредитна или дебитна карта, за да я свържете с акаунт. Ако вече имате средства на вашия баланс на CEX.IO, можете също да използвате средствата, с които да плащате.

След като прегледате поръчката, кликнете върху бутона „Купете сега“, който ще потвърди покупката. Салдото ще се покаже във вашия портфейл CEX.IO, след като транзакцията бъде потвърдена в блокчейна.

Платформа за търговия CEX.IO

CEX.IO предлага a проста и лесна за използване платформа за търговия, която ще отговаря на начинаещи които предпочитат да анализират ценовите диаграми, за да купуват, търгуват или продават на желаната ценова точка, използвайки пазарна или лимитирана поръчка. Потребителите ще трябва да депозират средства в портфейла CEX.IO, за да финансират сметката, преди да използват платформата за търговия, като използват следните методи:

 • Плащане с дебитна или кредитна карта (Mastercard или VISA)
 • Банков превод (SWIFT, SEPA, ACH, по-бързи плащания)
 • Депозит за криптовалута (напр. BTC)

След като портфейлът CEX.IO бъде финансиран, търговците могат да отворят прозореца „Търговия“, за да покажат диаграмите, които се поддържат във версиите за настолни компютри и мобилни приложения. Поддържаните двойки за крипто търговия се показват вляво и могат да бъдат избрани за показване на диаграмата, последните сделки и историята на поръчките.

Платформа за търговия CEX.IO

По подразбиране оформлението показва ценова диаграма, за да осигури бърз преглед на ценовото действие с помощта на свещници. Въпреки че не включва никакви технически индикатори или инструменти за рисуване, потребителите, които разчитат на технически индикатори, могат да кликнат върху бутона „Графики“ в горния десен ъгъл на страницата, за да отворят нов прозорец.

Тук търговците, които са запознати с използването на уеб сайтове за криптография, като TradingView, ще могат да чертаят линии, модели и да добавят индикатори към графиките на цените. За да направят поръчка, потребителите могат да се върнат към страницата за търговия по подразбиране и да използват „Кутия за поръчки“, както е показано по-долу, за да изпълнят поръчка.

поръчки cex.io

CEX.IO предлага пазарни и лимитирани поръчки, за да позволи на потребителите на платформата да решат как да изпълнят поръчката за покупка или продажба. В сравнение с другите популярни платформи за крипто търговия, наличните видове поръчки за платформата са ограничени и не включват разширени функции или инструменти за управление на риска. На платформата за маржин търговия обаче се предлагат повече видове поръчки и инструменти за управление на риска CEX.IO брокер.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНИ CEX.IO С ДРУГИ

Сравнете сега!

Като цяло платформата за търговия на CEX.IO изглежда добър избор за начинаещи, които искат да управляват своите поръчки в съответствие с пазарните условия. Междувременно професионалните търговци биха могли да намерят API и платформата за маржин търговия за привлекателна и за тях. Въпреки това, както начинаещите, така и ветераните могат да използват функционалността на CEX.IO в своя полза.

Мобилно приложение CEX.IO

CEX.IO предлага мобилно приложение, което може да бъде изтеглено и използвано на устройства с iOS и Android. The мобилният интерфейс е изчистен, лесен за използване и включва интуитивна навигация за покупка, продажба, търговия, управление на поръчки и средства, докато сте в движение. Мобилното приложение CEX.IO е безплатно за всички и може да се използва за:

 • Създайте акаунт с CEX.IO
 • Пълна проверка на самоличността на KYC
 • Депозирайте средства с кредитна / дебитна карта
 • Купувайте и продавайте крипто незабавно с помощта на приложението CEX.IO
 • Търгувайте крипто активи с помощта на платформата за търговия
 • Теглете парични средства във валута с няколко кликвания към VISA, Mastercard, както и тегления от крипто

приложението cex.io

Такси за търговия CEX.IO

CEX.IO Структурата на таксите използва модел за вземане и създаване и въз основа на 30-дневния обем на търговията за всички двойки. Търговците с месечен обем на търговия по-голям от 6000BTC, които осигуряват ликвидност в книгата с поръчки (напр. Използване на условни поръчки), ще получат нулеви такси за покупка и продажба на крипто на платформата за търговия.

CEX.IO Депозит & Такси за теглене

CEX.IO таксите за депозиране и теглене на средства на борсата варират от $ 0 до 3,99% в зависимост от избрания начин на плащане като дебитна / кредитна карта, Skrill, банков превод или SEPA. В сравнение с други глобални борси за фиат към крипто, като OKEX и Coinmama, таксите за депозит и теглене на CEX.IO са доста разумни.

често задавани въпроси

Какви държави се поддържат от CEX.IO?

CEX.IO е глобален доставчик за обмен на фиат към крипто, който позволява транзакции с кредитни карти и банкови преводи на 99% от страните по света. Поради ограничения на карти, следните държави не се поддържат от CEX.IO и са ограничени за тегления:

 • Ангола
 • Антарктида
 • Бутан
 • Ботсвана
 • Остров Буве
 • Буркина Фасо
 • Кабо Верде
 • Чад
 • Коледен остров
 • Колумбия
 • Остров Кокос
 • Коморски острови
 • Република Конго
 • Острови Кук
 • Кот д’Ивоар
 • Джибути
 • Египет
 • Еритрея
 • Екваториална Гвинея
 • Фолкландски острови
 • Фиджи
 • Френска Гвиана
 • Френски южни територии
 • Гватемала
 • Гвинея
 • Гвинея-Бисау
 • Хаити
 • Островите Хърд и Макдоналд
 • Индонезия
 • Либерия
 • Мали
 • Майот
 • Монсерат
 • Мианмар
 • Науру
 • Нигерия
 • Ниуе
 • Остров Норфолк
 • Северни Мариански острови
 • Палестина
 • Питкерн
 • Пуерто Рико
 • Руанда
 • Самоа
 • Сао Томе и Принсипи
 • Сен Пиер и Микелон
 • Света Елена
 • Сиера Леоне
 • Соломонови острови
 • Южна Джорджия и Южните сандвичеви острови
 • Свазиленд
 • Източен Тимор
 • Токелау
 • Тонга
 • Тунис
 • Тувалу
 • Мисия на временната администрация на ООН в Косово (UNMIK)
 • западна Сахара
 • Уолис и Футуна

Могат ли американските търговци да използват CEX.IO?

CEX.IO е поддържана борса за криптовалута в САЩ, която позволява на американски инвеститори и търговци да купуват и продават цифрови активи на платформата. Преди да започнат, клиентите ще трябва да завършат процеса на удостоверяване на самоличността, за да депозират и изтеглят средства.

Има ли CEX.IO партньорска програма?

Партньорската програма на CEX.IO позволява на съществуващите потребители да канят нови клиенти на платформата, използвайки уникална препратка, за да спечелят награда. Потребителите могат да спечелят 30% от препоръчаните потребители такса за търговия на борсови транзакции.

Има ли CEX.IO демо сметка?

CEX.IO няма демо сметка за търговия, за да практикува търговия с криптовалута на борсата. Начинаещите, които искат да се научат как да търгуват, ще трябва да се регистрират в друга платформа.

Приема ли CEX.IO предплатени карти?

CEX.IO съветва да не използвате предплатени карти като Amazon git карти за закупуване на криптовалута на борсата. За да осигурите бърза покупка, препоръчително е да използвате кредитна или дебитна карта.

CEX.IO Алтернативи

crypto.com

Crypto.com

Crypto.com е глобална услуга за цифрови активи, която предлага широка гама от продукти за ускоряване на приемането на блокчейн технологията чрез подобряване на използваемостта и достъпността на финансовите платежни услуги, използващи криптовалути.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е CFD доставчик, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

Заключение

В заключение на нашия преглед на CEX.IO това е реномирана и надеждна криптовалутна борса, която е разработила широк спектър от крипто продукти, функции и инструменти да позволи на хората по целия свят бърз и лесен достъп да получат криптовалутни активи, използвайки фиатни валути като USD с тяхната Visa или Mastercard.

Силата на CEX.IO е в неговата сила нормативно съответствие в няколко юрисдикции. CEX.IO е лицензиран да предоставя услуги в САЩ, регистриран е в Money Services Business (MSB) при FinCEN, получил е лиценз за технология за разпределена книга (DLT), издаден от GFSC, и др..

Посетете CEX.IO

Лесният и лесен за използване интерфейс, разнообразието от продукти като моментална покупка / продажба с кредитна карта, борса за маржин търговия, платформа за залагане и богато на функции мобилно приложение за търговия прави CEX.IO несъмнено една от най-добрите борси в света за купувайте и продавайте криптовалута незабавно.

Може да се интересувате и от:

 • 6 най-добри места за закупуване на биткойни в Обединеното кралство (Великобритания)
 • Преглед на StormGain: ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА, преди да се регистрирате през 2020 г.
 • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху крипто
 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате биткойни и криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горепосочената борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират фиатни пари и да купуват цифрови активи.

Посетете CEX.IO

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector