Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на CoinJar: ВАЖНО – Прочетете преди да използвате

В този преглед на CoinJar разглеждаме отблизо една от най-популярните австралийски крипто борси, която има над 400 000 потребители. CoinJar са в челните редици на иновациите с няколко крипто продукта, които може да ви интересуват да използвате.

Посетете CoinJar

Въпреки че се стремим да ви предоставим най-точната информация в този преглед, предлагаме ви да посетите уебсайта им, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Contents

Основни функции:

 • Лесен и лесен за използване обмен за начинаещи
 • Поддържа различни методи за депозит на AUD
 • Дебитна карта CoinJar за харчене на криптовалути
 • Приложение за мобилна търговия за iOS и Android устройства
 • 4.0 звезден рейтинг въз основа 1299 отзива

като цяло

4.3 / 5 Посетете CoinJar

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да започнете да търгувате с крипто, е добра практика за сигурност да използвате хардуерен портфейл на Биткойн като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за Биткойн.

Какво е CoinJar?

CoinJar е Австралийски обмен на цифрова валута основана през май 2013 г. със седалище в Мелбърн, Виктория. Борсата е известна със своите прости и лесни за използване продукти и иновации като крипто дебитна карта, крипто EFTPOS карта и защитено приложение CoinJar портфейл за мобилни устройства.

coinjar

CoinJar е уважаван и надежден крипто обмен, който е доверени от над 400 000 потребители с над 1,5 милиарда долара, изтъргувани в криптовалута. Размяната е подкрепена от някои от най-перспективните инвеститори в света, включително Група за цифрова валута, Увеличете VC и BlackBird Ventures.

Кратко обобщение

CoinJar сравнен


Банковият превод е един от най-популярните методи за депозиране на AUD на CoinJar. Тази таблица за сравнение изброява други за крипто борси в Австралия като CoinJar, които предлагат банкови преводи.

Безопасен ли е CoinJar?

CoinJar изглежда е безопасна обмяна на криптовалута, която включва подобни на банка функции за сигурност за защита на клиентските средства. 90% от потребителските средства в портфейлите на CoinJar се съхраняват в офлайн студени портфейли, разположени на сигурни места за максимална безопасност. Борсата защитава информацията на своите клиенти, използвайки слой от мерки за сигурност, които включват криптиране на данни, защита на транспортния слой (TLS), периодични одити на сигурността и най-добри практики организационна сигурност.

Регистрация на CoinJar & Влизам

Процесът за регистрация на акаунт в CoinJar е лесен и може да завърши в рамките на няколко минути. За да започнете, изпълнете следните стъпки:

Когато влизате за първи път, ще трябва да зададете потребителско име CoinJar, да качите снимка на потребителския профил, да изберете държавата си на пребиваване и да въведете мобилния си номер за потвърждение.

Преди да депозирате средства, трябва да настроите и активирате 2FA и SMS удостоверяване (силно препоръчително) за допълнителна сигурност. Това може да бъде намерено в „Настройки“ и да отидете в раздела „Подобрена проверка“, за който можете да прочетете повече тук.

Как да проверите вашия акаунт в CoinJar

За да купувате или продавате биткойн с CoinJar, ще трябва да потвърдите акаунта си. Процесът е автоматизиран задълбочено Digital ID (Australia Post), което отнема само няколко минути. За да потвърдите акаунта си, изпълнете следните стъпки:

проверка на coinjar

Финансиране на вашия акаунт в CoinJar

След като потвърдите сметката си, вече сте готови да депозирате средства в портфейла си CoinJar. Потребителите могат да депозират фиатна валута на CoinJar, като използват следните начини на плащане:

PayID / NPP

CoinJar предлага възможността да изпращате плащания с помощта на PayID от вашата поддържана австралийска банкова сметка. PayID депозитите са поддръжка от Osko® и NPP, които са на разположение 24/7. PayID е по-бърз метод на плащане с пари, кредитирани в сметка CoinJar само за няколко минути.

BPAY

Потребителите на CoinJar могат да изпращат плащания с помощта на BPAY, който е широко използван и достъпен метод за плащане. Депозитът обикновено се кредитира по сметката на CoinJar в рамките на 1 работен ден.

Депозити в брой

Потребителите на CoinJar могат да закупят криптовалута с парични депозити в над 1200 търговски обекта в Австралия Blueshyft. За да намерите най-близкия поддържан търговски обект, можете да го следвате връзка за да видите интерактивната карта. Само имайте предвид, че депозитите в брой трябва да бъдат най-малко $ 50 и максимум $ 5000 за 24 часа.

blueshyft

Крипто депозити

Подобно на повечето крипто борси, потребителите могат да депозират крипто директно на уникалния адрес на портфейла на CoinJar. Времето за този процес на депозит ще зависи от крипто монетата, която изпращате, но трябва да се появи във вашия акаунт след приблизително 15-20 минути.

Потребителски интерфейс

Когато влезете за първи път, ще видите таблото за управление или потребителския интерфейс на CoinJar. Навигацията за преглед на вашите акаунти, прехвърляне на средства / крипто, покупка и продажба и преглед на настройките на акаунта е достъпна в лявото меню.

Таблото по подразбиране е страницата с акаунтите, където можете да видите салдата на портфейла си CoinJar в акаунта „Cash“ (AUD), както и всички крипто портфейли, които добавяте.

табло за управление на coinjar

Ние посочваме, че няма визуално представяне на диаграмата на пазарите на криптовалути, за да се види ценовото действие, профилът на дълбочината на пазара и последните сделки. Ако разчитате на технически анализ, тогава може да искате да използвате други сайтове за криптография заедно с CoinJar.

Свързани: 4 най-добри криптовалутни сайтове за Altcoin търговци

Открихме, че арматурното табло в началото е малко объркващо, което няма да отговаря на начинаещи. В сравнение с други крипто борси, смятаме, че потребителският интерфейс CoinJar може да бъде опростен, за да отговаря на крипто начинаещи, които може да купуват крипто за първи път.

CoinJar Монети

CoinJar позволява на своите потребители да конвертират австралийски долари в замяна на крипто монети като Bitcoin, XRP, Ethereum, Litecoin, ZCash, 0x, USD Coin, Stella Lumens, Maker, Compound, Uniswap, Yearn Finance, LINK, Omise Go, Basic Token Token и още.

Предлагането на крипто активи на CoinJar е доста ограничено в сравнение с други борси като Swyftx, която има над 270 цифрови валути. Това е една от областите, която може да бъде подобрена, за да се погрижи за интелигентни инвеститори в altcoin.

CoinJar такси

Спот такси

CoinJar таксува a плоска 1% такса във всички търговски активи, за да купувате и продавате крипто незабавно. В сравнение с други борси за фиат към крипто в Австралия, таксата за търговия е доста висока. Има възможност да се използва CoinJar Exchange, която използва различна структура на таксите (както е описано по-долу). Има по-усъвършенствани функции, включително диаграми и поръчки, които ще отговарят на криптовалутите и опитни инвеститори.

Такси за търговия

CoinJar Exchange използва a модел на производител и взимач за определяне на такси за търговия между криптовалута и AUD двойки, които започва от 0,2% и 0,15% на сделка съответно. Таксата за търговия се приспада от салдото по сметката и няма да повлияе на първоначалния марж на поръчката. Потребителите, които търгуват над $ 10 милиона, ще плащат такси до 0,1%.

Търговията между криптовалутни двойки като ETH / BTC и XRP / BTC ще доведе до a 0% вземащ и 0,05% такса за производител. Като цяло, в сравнение с други крипто доставчици в Австралия, таксите за търговия CoinJar Exchange са доста конкурентни и има и отстъпки от такси за търговия за по-големи обеми.

Депозит & Такси за теглене

Депозитните такси за прехвърляне на фиатна валута в CoinJar зависят от метода на депозит:

 • BPAY: Безплатно (без такса)
 • PayID / NPP: Безплатно (без такса)
 • Депозит в брой: 1,5% такса
 • Крипто: Безплатно (без такса)

Тегленията в AUD не изискват такса за обработка. Тегленията в чужбина или извън AUD изискват такса от 20 $. Потребителите трябва да са наясно, че тегленето на крипто ще носи мрежова такса, която се начислява, когато се оттеглите от борсата. Тази такса се определя от натоварването на блокчейн.

CoinJar сигурност

Сигурност на сайта

Според уебсайта CoinJar използва множество стратегии за защита на активите и информацията на своите клиенти, включително криптиране на данни, сигурност на транспортния слой, периодични одити на сигурността и сигурност на организацията с най-добри практики. Уебсайтът също така използва усъвършенствани техники за машинно обучение за разпознаване на подозрителни данни за влизане, поглъщане на акаунти и финансови измами.

Сигурност на портфейла

Портфейлът CoinJar използва решение за хладилно съхранение, за да съхранява поне 90% от цифровите активи на своите клиенти според уебсайта. Хардуерните портфейли се съхраняват офлайн на географски излишни, сигурни места. Борсата също използва a процес на изтегляне на multisig с множество служители, необходими за обработка на тегления. Интересното е, че борсата заявява, че те поддържат пълни резерви по всяко време, с достатъчно активи, за да покрият клиентското салдо и валути.

Двуфакторно удостоверяване

CoinJar предлага два вида Двуфакторно удостоверяване за да предотвратите достъпа на вашия акаунт от никого освен вас самите:

 • Мобилно приложение за удостоверяване
 • SMS удостоверяване

Приложение Authenticator

Приложенията за удостоверяване са инсталирани на вашето мобилно устройство, като например Google Удостоверител или Authy. Те работят, като генерират нов код за удостоверяване на всеки 30 секунди. След като свържете приложението с вашия акаунт в CoinJar, използвайте кода, за да завършите процеса на влизане в акаунта си.

Приложението има предимството да се използва навсякъде, където имате интернет връзка, така че е чудесно за пътуване или ако SMS е ненадежден по някаква причина. Освен това е напълно криптиран и никога не се вижда от трета страна по всяко време.

За разлика от тях, SMS съобщенията не са криптирани от доставчиците на телефони и могат да бъдат податливи на заплахи за сигурността като пренасочване на портове или прихващане.

SMS удостоверяване

SMS удостоверяването работи чрез получаване на SMS на вашето мобилно устройство, когато CoinJar изисква удостоверяване. Всичко, което трябва да направите, е да въведете кода, изпратен на вашия телефон. Този метод на подобрена защита не е толкова сигурен, колкото използването на приложение, както е описано по-горе.

SMS съобщенията не са криптирани от доставчиците на телефони и могат да бъдат уязвими към заплахи за сигурността като пренасочване на портове или прихващане.

Не всички борси за криптовалути в Австралия са еднакви.

СРАВНИ COINJAR С ДРУГИ

Сравнете сега!

Други продукти на CoinJar

Екипът зад CoinJar е добавил иновативни продукти, за да отдели борсата от нейните конкуренти на австралийския пазар на цифрови валути като:

 • Плъзнете карта CoinJar
 • Размяна на CoinJar

Тези продукти са насочени към разнообразяване на предлаганите от тях услуги и включват нови начини за предоставяне на криптовалута в ръцете на стотици хиляди хора.

Плъзнете CoinJar

CoinJar Swipe е крипто дебитна карта, която ви позволява да харчите цифрова валута при всеки търговец на дребно, който EFTPOS в Австралия. Можете също така да теглите пари в брой на всеки банкомат или търговец със средства за теглене. С CoinJar Swipe Card няма такси за активиране, такси за транзакции и месечни такси.

плъзгане на coinjar

Размяна на CoinJar

CoinJar представи крипто борса за търговия, която се нарича CoinJar Exchange. Това е различен продукт от CoinJar fiat-to-crypto обмен, който е създаден в продължение на много години. Можете да използвате регистрирания си имейл и парола за CoinJar, за да влезете в акаунта за цифрова валута.

търговия на борса coinjar

CoinJar Exchange е подходящ за търговци, които разбират как да четат крипто графики на живо. Интерфейсът е елегантен, минимален и изчистен, което е лесно за окото. Това е съвсем основно, така че не очаквайте никакви усъвършенствани индикатори, инструменти за чертежи и видове поръчки.

Изглежда, че графичният интерфейс е насочен към начинаещи. Липсват функции за търговия, които се очакват за крипто търговия в днешната среда. CoinJar Exchange има различно структура на таксите до борсата fiat за покупка и продажба на крипто.

Поддръжка на клиенти

Поддръжката на CoinJar предоставя изчерпателна база от знания с ръководства с инструкции и отговори на често задавани въпроси за платформата. Ръководството обхваща теми, вариращи от потвърждаване на самоличността ви, депозиране на средства чрез банков превод, изпращане на плащания в цифрова валута и други. Има и опцията да свържете се директно с екипа за поддръжка на клиенти, като използвате система за билети.

често задавани въпроси

Има ли KYC процес за започване на търговия?

За да купувате и продавате крипто на CoinJar, първо трябва да потвърдите самоличността си. Новите потребители трябва да качат личната си документация за самоличност. Тези мерки са предназначени за защита срещу борсата и инвеститорите борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма.

Дали CoinJar е безопасен портфейл?

CoinJar има множество функции за защита, за да защитят активите на своите клиенти като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и други активи, съхранявани в портфейла. Криптирането на данни, сигурността на транспортния слой, периодичните одити на сигурността и сигурността на най-добрите практики в организацията са няколко примера за действащите мерки за безопасност, за да се запазят средствата в портфейла в безопасност.

Разрешава ли CoinJar инвестирането на SMSF?

Не изглежда да има информация за инвестиране в крипто с помощта на Self Managed Super Fund (SMSF) на уебсайта на CoinJar. Това не означава непременно, че обменът не го позволява, затова трябва да се свържете с екипа за поддръжка в CoinJar за допълнителна информация.

Има ли CoinJar мобилно приложение?

CoinJar има приложение за мобилен телефон за устройства с iOS и Android, с което можете да купувате и продавате крипто. Уеб версията на платформата също е удобна за мобилни устройства и може да се използва на смартфони.

обмен на coinjar

Има ли CoinJar програма за препоръчване?

CoinJar има програма за насочване, където потребителите могат да споделят своя код за препоръки, за да поканят приятели или да популяризират обмена чрез съдържание, видеоклипове, статии или рекламни разположения. Всеки, който се регистрира в CoinJar с помощта на вашата реферална връзка и след това завърши удостоверяване на самоличността, автоматично ще бъде награден с 500 CoinJar Rewards точки. Ще получите и 500 точки, ако ги поканите да се присъединят към CoinJar. Точките за награди CoinJar могат да се обменят в магазина за награди CoinJar.

Кои държави се поддържат?

Платформата CoinJar е достъпна за жителите, които живеят в Австралия и Обединеното кралство, за да купуват и продават цифрови валути. Уебсайтът споменава CoinJar е глобално достъпен портфейл с цифрова валута, който може да се използва за изпращане, получаване и съхраняване на крипто. Това обаче не означава, че инвеститорите във всички страни могат да депозират средства в CoinJar поради местните разпоредби в тази държава.

Алтернативи на CoinJar

Следните австралийски борси за криптовалути са уважавани и надеждни алтернативи на CoinJar.

swyftx

Swyftx

Swyftx е модерна платформа, която ви позволява да купувате криптовалути по бърз и лесен начин. Процесът на регистрация е невероятно лесен с бърза регистрация и проверка, която отнема по-малко от две минути.

Посетете уебсайта независим резерв

Независим резерват

Независимият резерв е популярна борса сред търговците на криптовалути по целия свят, която предлага конкурентни такси за търговия и подкрепа за традиционни фиатни валути като австралийския долар, новозеландския долар и американския долар.

Посетете уебсайта coinpot

Coinspot

CoinSpot е основана през 2013 г. и е изградила солидна репутация и достоверен имидж за австралийска платформа за криптовалута. Борсата е фокусирана върху подпомагането на новодошлите да купуват биткойн и криптовалута в Австралия с AUD.

Посетете уебсайта

Заключение

В заключение на този преглед на CoinJar борсата изглежда легитимен и безопасен доставчик на крипто за австралийците да купува и продава криптовалута. Има някои подобрения които могат да бъдат направени като улесняване на използването, увеличаване на броя на поддържаните монети и внедряване на разширени инструменти за търговия на борсата.

Освен това таксата за търговия от 1% за незабавни поръчки за покупка / продажба е по-висока от тази на други борси и трябва да се избягва, тъй като в Австралия има по-евтини алтернативи.

цифров изблик

Може да се интересувате и от:

 • Как да закупите биткойн в Австралия (4 лесни стъпки)
 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD на крипто, характеристики & Такси
 • Най-добрите алтернативи за покупка на Coinspot & Продажба на биткойн
 • 4 най-добри сайта за криптографиране за търговци на Altcoin
 • Най-добрите уебсайтове за продажба на биткойни за пари в Австралия [незабавно]

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете CoinJar

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector