Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на Crypto.com: Законно ли е? Ние имаме отговорите

Crypto.com е платформа за цифрови активи, която предлага няколко продукта и услуги за криптовалута. Доставчикът на цифрова валута е добре известен със своето крипто приложение, което ви позволява купувайте, продавайте, търгувайте, харчете, съхранявайте, печелете, заемайте пари в брой и дори плащайте сметки с крипто!

Посетете Crypto.com

В този преглед на Crypto.com ще оценим разнообразието от продукти и услуги, предлагани на платформата, включително функциите за приложения, обмен, печалба и заплащане. Нашата оценка ще включва коментари за потребителския интерфейс, активи за търговия, такси, поддържани държави & фиат валути и други.

Основни функции:

 • Приложението Crypto.com, изтеглено от 5 милиона потребители по целия свят
 • Купувайте, търгувайте и продавайте 50+ крипто двойки
 • Купете крипто с нула такси за кредитни карти за първите 90 дни
 • Такси за търговия на база обем, започващи от 0,2%
 • Разширена платформа за търговия, инструменти и индикатори
 • Програма за препоръчване на $ 25 за привличане на нови потребители

като цяло

4.5 / 5 Посетете Crypto.com

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и актуална информация, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Вземете $ 50 БЕЗПЛАТНО при поръчка на MCO дебитна карта с нашия референтен код 45h3ct59tv.

Искайте $ 50

Преди да започнем с този преглед, често се препоръчва да използвате хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X, когато купувате или търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Какво е Crypto.com?

Crypto.com е глобална услуга за цифрови активи, която предлага широка гама от продукти за удобно за начинаещи и интуитивно мобилно приложение. Доставчикът на цифрова валута позволява на клиентите да купуват, търгуват, продават, съхраняват, печелят, заемат и плащат сметки, използвайки криптовалути, използвайки неговите продукти.


Crypto.com разполага със собствена „борса“, която позволява на клиентите от цял ​​свят да търгуват с различни цифрови активи на сигурна крипто платформа, използвайки свой собствен уеб интерфейс. Чрез собствената си родна дигитална монета (CRO), Crypto.com борсата може да предостави дълбока ликвидност и конкурентни такси за търговия за да се насладят на потребителите.

сайт crypto.com

Crypto.com Сравнено

Crypto.com е борса за криптовалута от световна класа, която предлага голямо разнообразие от продукти и функции. Ето няколко други платформи за търговия, които предоставят авангардни крипто услуги.

Приятелски за начинаещи

Crypto.com предлага изключително интуитивен, удобно за употреба и лесно за използване мобилно приложение да купувате и продавате 90+ монети на истинска цена. Приложението е подходящо за лица от всички нива на опит и се поддържа на iOS и Android устройства.

Купете Crypto на истинска цена

Уникален за Crypto.com, потребителите могат да купуват и продават над 90 криптовалути на истинска цена, без надценки и възможно най-добрите цени за изпълнение. Новите потребители на приложението могат да получат такси за нулева търговия за 30 дни при използване на кредитна или дебитна карта за закупуване на криптовалути. В допълнение, потребителите могат да изпращат крипто на други потребители незабавно без такси или да обменят крипто на крипто с нулеви такси за търговия.

приложението crypto.com

Печелете лихва

Подобно на платформите за кредитиране и заемане като BlockFi и Nexo, потребителите, които съхраняват средствата си в портфейла Crypto.com, могат печелете лихва върху крипто до 6,5% годишно. Лихвата се изплаща ежеседмично в криптовалутата, която може да бъде изтеглена или използвана за търговия на борсата.

MCO VISA карта

Криптовалутните инвеститори в Канада, Великобритания, Сингапур, САЩ и Европа могат да поръчат Crypto.com VISA карта, която да харчат (като пари в брой) при поддържани търговци и търговци. Картата предлага до 8% кешбек при покупки с помощта на MCO картата.

Законно ли е Crypto.com?

Crypto.com изглежда легален обмен, който е обезпечен и регулиран. Американските клиенти с фиатни салда (в щатски долари) са покрити от FDIC застраховка до 250 000 щатски долара, което осигурява ниво на сигурност, че фондовете са сигурни на платформата. Към днешна дата не е имало хакове или големи кражби на средства в Crypto.com или неговото приложение.

Дали Crypto.com е безопасен?

Crypto.com предлага подобни на банка мерки за сигурност, за да защити уебсайта, потребителските данни и средствата в безопасност. Въз основа на нашето изследване е имало без хакове или голяма кражба на средства в Crypto.com App или Exchange. Примери за действащи протоколи за сигурност, които гарантират безопасността на активите, включват 100% портфейл за съхранение на клиенти и двуфакторно удостоверяване (2FA).

Борсата има стратегическо партньорство с Ledger, които са водещ доставчик на хардуерен портфейл. Хладилното съхранение активите са покрити от застрахователна полица на стойност 100 000 000 щатски долара. Борсата е и една от първите криптовалутни компании в света, които имат ISO27001: 2013, PCI: DSS 3.2.1, ниво 1 и CCSS.

Приложение Crypto.com

Приложението Crypto.com е един от най-популярните фиат за крипто борси в света с над 5 милиона изтегляния. Приложението за търговия предоставя a бърз, лесен и безопасен начин за закупуване на крипто на истинска цена с използване на дебитна / кредитна банкова карта. Дизайнът на приложението е съобразен с използваемостта, което улеснява потребителите да сканират и намерят функция или продукт за секунди. Приложението е поддържа се само за мобилни устройства с iOS и Android. Приложението не може да се използва на настолен компютър за закупуване на крипто.

приложение за мобилен телефон crypto.com

Регистрация & Влизам

За да купуват, продават, изпращат и получават криптовалута с помощта на Crypto.com, потребителите ще трябва изтеглете приложението и да отворят акаунт с помощта на мобилния си телефон. За да получите код за потвърждение, за да потвърдите новия портфейл, ще е необходим валиден имейл адрес. Няма такси за създаване или поддържане на Crypto.com акаунт или портфейл.

Проверка на самоличността

Подобно на повечето fiat към крипто борси в света, новите потребители, които създават акаунт в Crypto.com за покупка и продажба на крипто, използвайки фиат валута трябва да потвърдят самоличността им. Процесът на удостоверяване на самоличността трябва да бъде в съответствие с разпоредбите за борба с борбата с борбата с отпадъците / CTF, които са упълномощени в няколко страни по света.

С приложението трябва да бъде представено пълно име, документ за самоличност или паспорт. Скоростта на процеса на проверка обикновено отнема по-малко от 3 работни дни, за да бъде одобрена. За повече информация относно процеса „Познайте своя клиент“ (KYC), прочетете това ръководство на уебсайта Crypto.com.

Депозиране на пари на Fiat

Приложение Crypto.com поддържа 21 различни фиат валути което включва AUD, BGN, CAD, CHF, CZK, DKK, EUR, GBP, HKD, HRK, HUF, ILS, JPY, NOK, NZD, PLN, RON, SEK, SGD, USD и ZAR. Парите могат да бъдат депозирани в приложението Crypto.com за закупуване на крипто, като се използват следните начини на плащане (в зависимост от наличността във всяка държава):

 • банков трансфер
 • Банков превод
 • Кредитна карта или дебитна банкова карта
 • SEPA
 • Прехвърлете Wise
 • PayPal

Най-популярният метод за превод на валута в САЩ е чрез a банков превод (ACH) или банков превод. Банковият превод (ACH) е евтин начин за депозиране на средства, чието изчистване отнема около 3-5 работни дни. За по-високи лимити потребителите могат да депозират до $ 250 000 с помощта на банков превод, който има по-бърза скорост на депозит от 1-2 работни дни. Има минимална сума на депозита от $ 50 000 с банков превод, което е разумно в сравнение с други американски борси за криптовалута.

Депозиране на крипто

Приложение Crypto.com позволява депозирането на 17 цифрови актива като BTC, ETH, CRO, BAT, LINK, USDC и DOT. The списък на поддържаните монети и ERC-20 токените са ограничени в определени страни като САЩ, Сингапур и Хонконг. Например, Клиентите в САЩ не могат да депозират популярни токени YFI, AAVE и UNI.

мобилно приложение crypto.com

Скоростта на депозита варира в зависимост от монетата и броя на потвържденията, необходими преди средствата да пристигнат в портфейла. След приключване на успешен депозит ще бъде изпратен имейл.

Crypto.com App такси

Crypto.com начислява стандартна такса между 1,49% -3,99% за закупуване на криптовалути чрез дебитни карти или кредитна карта в зависимост от държавата на потребителя. Точната цена ще бъде показана в приложението, когато поръчката бъде направена. За промоция с ограничен период от време, нови потребители на Crypto.com отговарят на условията за 0% отказ от такса за кредитна карта за първите 30 дни.

Поддържани държави

Приложението Crypto.com е достъпен по целия свят за закупуване на криптовалута с помощта на дебитна карта или кредитна карта, включително жители на САЩ. Приетите страни включват САЩ, Австралия, Сингапур, Великобритания и няколко юрисдикции в рамките на Европа. Има няколко ограничени страни на които е забранено да купуват крипто с помощта на приложението Crypto.com.

Crypto.Com Печелете

Предимство при използването на приложението Crypto.com е възможността да печелите лихва върху криптовалути. За да получите бонуса, депозираните активи трябва да се съхраняват в портфейла на Crypto.com към печелете до 6.5% годишно. на крипто и 12% за стабилни монети. Сумата за печалба на Crypto.com се изплаща ежеседмично в депозираната монета. Например депозитите в Bitcoin (BTC) ще печелят лихви в BTC седмично.

crypto.com печелете

Залагането на 50 000 или повече CRO токени отключва допълнителни 2% годишно. лихва по срочни договори. Допълнителната лихва обаче се плаща в CRO жетони, а не в актива.

Crypto.com Печелете поддържа общо 34 дигитални монети които включват основните монети като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP и Binance Coin. Има 8 стабилни монети, които също могат да бъдат депозирани в приложението Crypto.com, за да спечелите лихва като USD Coin, Tether и True USD.

crypto.com печелите поддържани монети

Crypto.com VISA карта

Приложението Crypto.com предлага дебитна карта VISA, за да харчите крипто и да печелите награди за връщане на пари при покупки до 8%. Има без такси за настройка или годишни такси да започнете да печелите награди при поддържани търговци, използващи VISA картата Crypto.com. За да кандидатстват за дебитна карта Crypto.com VISA, потребителите трябва да изтеглят приложението Crypto.com, да завършат проверка на самоличността (KYC), да закупят CRO токени от приложението и да депозират в портфейла си на заложете CRO жетоните (за 180 дни).

crypto.com VISA карти

Награди за кешбек

В зависимост от сумата на CRO токени, заложени в портфейла на Crypto.com, притежателите на карти MCO VISA ще получат различен процент кешбек между 1% и 8% както следва:

 • Обсидиан VISA карта: 2% до 8%
 • VISA карта с ледено бяло / матирано розово злато: 1,75% – 5%
 • VISA карта Royal Indigo / Jade Green: 1,5% – 3%
 • VISA карта Ruby Steel: 12%

Клиентите, които не залагат CRO токени, все още могат да кандидатстват и да използват Crypto.com VISA картата, за да спечелят 1% кешбек при покупки. Въпреки това не отговарят на условията за допълнителни предимства и отстъпки от карти.

crypto.com карта

Отстъпки от карти

В допълнение към спечелването на до 8% бонуси за връщане на пари от местни и международни покупки, притежателите на VISA Card Crypto.com могат да се възползват, като печелят отстъпки, когато харчат в Crypto.com премиум партньори, които включват Spotify, Netflix, Prime и Expedia. Размерът на отстъпката варира в зависимост от сумата на CRO, заложена в приложението, което също позволява да се спечелят бонус лихви. Примери за отстъпки при използване на Crypto.com VIA карта са по-долу.

Има ограничения за отстъпките на месец и клиентите трябва проверете уебсайта за подробности. След изтичане на периода на залагане на 180 заключения, токените могат да бъдат прехвърлени в портфейл на Crypto.com за търговия или да продължат да залагат, за да спечелят допълнителни предимства.

Размяна на Crypto.com

Crypto.com предоставя платформа за търговия с криптовалути за размяна на цифрови валути и е посочена като „Размяна на Crypto.com“. Exchange е достъпен онлайн и разполага с усъвършенстван потребителски интерфейс.

KYC нива & Граници

За търговци, които искат да купуват / продават цифрови валути на Размяна на Crypto.com, система за многостепенна проверка с увеличени функции, функционалност и ограничения за всяко по-високо ниво. Търговците могат депозирайте неограничено количество крипто към борсата, след като KYC е завършен.

Потребителски интерфейс

Crypto.com Exchange предлага a елегантна, интуитивна и изчистена платформа за търговците да спекулират на пазарите на цифрови валути. Платформата за търговия с криптовалута предоставя разширени функции, инструменти и индикатори за анализ на графиките и ценовото действие. Софтуерът и инструментите за картографиране се предоставят от Tradingview, с който повечето криптотърговци ще бъдат запознати.

Превключването между крипто двойки бързо, отзивчиво и почти моментално, с което други борси за търговия могат да се борят. Имаше без закъснение за зареждане на ценовите диаграми на всяка търговска двойка. Падащото меню в горния десен ъгъл за преглед на други активи е чудесна функция, тъй като не претрупва интерфейса.

потребителски интерфейс на crypto.com

Интерфейсът е изложен с диаграмата в средата и последните сделки вдясно, за да видите последните цени, които хората са готови да купуват и продават избраната криптовалута и обема / сумата, търгувана на всяко ценово ниво. Това улеснява въвеждането на поръчка, като щракнете върху скорошна сделка, за да попълните автоматично точната цена на двойката. Въвеждането на цена в ръчно може да доведе до грешки.

Търговия с Crypto.com Exchange

Наличните поръчки за влизане в сделка са само лимитирани и пазарни поръчки. В сравнение с усъвършенстваните платформи за крипто търговия като Binance, Coinbase Pro, Kraken и KuCoin, наличните поръчки са ограничени и трябва да бъдат разширени, за да включат стоп-лимит и OCO поръчки.

кутия за поръчки на crypto.com

Процентите от сумата на поръчката (напр. 25%, 50% и 100%) улесняват и бързо въвеждат в ред. Като щракнете върху тези бутони, той ще определи сумата въз основа на салдото по текущата ви сметка за конкретната криптовалута. Това се превърна в стандарт за дигитален обмен през последните години.

Поддържани криптовалути

Обменът Crypto.com предоставя поддръжка за над 24 криптовалути като BTC, XRP, LTC, MCO, EOS, XLM, ATOM, LINK, XTZ, BCH, VET и USDT. Активите могат да се търгуват срещу Bitcoin, Tether и CRO токени, осигурявайки голям брой двойки за търговия. Тъй като обменът все още е в бета версия, можем да очакваме да видим още крипто двойки, добавени към борсата в близко бъдеще.

crypto.com пазари

Такси за размяна на Crypto.com

Crypto.com Exchange използва модел на производител и предприемач, който започва от 0,20% на транзакция за пазарни и лимитирани поръчки. Таксите варират в зависимост от общия обем на търговията което се изчислява от общия 30-дневен обем на търговия в щатски долари. Най-ниската такса за транзакция на Crypto.com Exchange е 0,04% (производител) и 0,10% (вземащ) за обеми на търговия над $ 10 милиона на месец.

Като цяло Crypto.com Exchange стартовата такса от 0,2% за пазарни и лимитни поръчки е малко по-висока от конкурентите като Binance, които предлагат 0,10% такса за търговия, която може допълнително да бъде намалена с 25% с бонуси за препоръки или притежаване на родния BNB токен на борсата.

Депозит & Такси за теглене

Crypto.com Exchange прави не начислявайте такса за депозиране или теглене на криптовалутни активи към борсата за търговия. Прилагат се стандартните такси за транзакции на блокчейн за изтегляне на средства от борсата, които варират в зависимост от актива и натоварването на мрежата. Например таксата за теглене на BTC е 0,0005 BTC.

Размяна на деривати на Crypto.com

В допълнение към популярните борси за търговия с ливъридж като Bybit, FTX и дори Binance, Crypto.com разшири своите продукти, за да предложи борса за деривати. Платформата позволява да се търгуват безсрочни договори с BTC / USD, използвайки USDC като обезпечение. Потребителите на платформата могат търговия използвайки 50x лост да контролирате по-голяма позиция, за да се възползвате от малките движения на цените.

Подобно на борсата Crypto.com за търговия, търговците, които държат и залагат определени суми от монетата Crypto.com (CRO), имат право на отстъпки за такси за търговия. Потребителският интерфейс за пазара на деривати е подобен на спот борсата, както е показано по-долу.

Crypto.com Bitcoin Perpetual

Crypto.com Pay

Crypto.com е силен защитник на блокчейн технологията и приемането на криптовалути. За да постигне своята дългосрочна цел, екосистемата Crypto.com предоставя безопасна платформа за физически лица и фирми за интегриране на цифрови валути в ежедневието. Crypto.com Pay позволява на търговците да приемат плащане в биткойн или други популярни криптовалути на техния уебсайт.

Crypto.com търговски такси за уреждане транзакциите в криптовалути предлагат спестявания до 80% в сравнение с традиционните платежни системи като PayPal и големите компании за кредитни карти. Онлайн бизнесът може да избере да бъде платен в Bitcoin, Ethereum, Litecoin или Crypto.com монета, която след това се конвертира в USD, CAD или EUR.

crypto.com плаща

За онлайн купувачите потребителите на приложението Crypto.com могат да харчат своите цифрови валути в портфейла като обикновена банкова карта. Приложението предоставя щедри стимули под формата на кешбек и награди за харчене на крипто.

Сигурност

Безопасността на средствата и информацията, съхранявани от платформа за криптовалута, е жизненоважно съображение при избора на борса за покупка, търговия, продажба или печелене на лихва върху крипто. Crypto.com отнема a подход на първо място за сигурността когато става въпрос за сигурност и е въвел редица строги мерки и протоколи за защита на активите на клиентите.

Резюме на основните функции за сигурност включват:

 • 100% на средствата на потребителите се съхраняват офлайн в хладилно хранилище
 • Валутата на Fiat се съхранява в регулирани от САЩ и високо обезпечени банкови сметки-попечители
 • Специализиран екип за наблюдение на всички транзакции, включително проверки за съответствие на KYC / AML / ATF
 • Наблюдава всички заявки за теглене на подозрителни транзакции и дейности
 • Външен списък за изтегляне на бели списъци чрез проверка по имейл
 • Двуфакторно удостоверяване (2FA) за достъп до приложението

Crypto.com също е първата компания за криптовалута в света да има ISO / IEC 27001: 2013, ISO / IEC 27701: 2019, PCI: DSS 3.2.1, съответствие с ниво 1 и CCSS.

crypto.com сигурност

Поддръжка на клиенти & Отзиви

Crypto.com има силно присъствие в социалните медии във Facebook и Twitter. Има няколко коментара, които допълват потребителския интерфейс и лекотата на използване на приложението. Докато повечето отзиви за TrustPilot за Crypto.com са фокусирани върху MCO картата, като цяло сайтът има a рейтинг от 4 от 5 звезди въз основа на над 200 отзива. Има няколко коментара, които се оплакват от бавно обслужване на клиентите.

Живият бот на Crypto.com отнема известно време, докато представител на обслужване на клиенти отговори. Разделът за поддръжка на уебсайта обаче е много изчерпателен и обхваща всички теми за всеки от предлаганите продукти.

често задавани въпроси

Кой е собственик на Crypto.com?

Крис Марсалек е Съосновател и главен изпълнителен директор на Crypto.com който ръководи екип от над 200 служители по целия свят, разположени в 11 офиса. Глобалната компания е със седалище в Хонконг, Сингапур, Китай, САЩ, Великобритания, Бразилия, България, Япония, Русия, Индия и Ирландия.

Crypto.com е добра борса?

Crypto.com е една от най-добрите платформи, която предлага голямо разнообразие от функции за инвеститори в криптовалута, използващи една платформа. Клиентите могат да закупят криптовалути бързо и сигурно с помощта на кредитна / дебитна карта от всяка точка на света с помощта на телефонно приложение. Борсата е добра платформа, която включва усъвършенствани опции за търговия, инструменти за рисуване и индикатори за междинни и професионални търговци.

Crypto.com има ли демо сметка?

Crypto.com не предлага демо сметка в своята борса за начинаещи, за да се научат как да търгуват или да се запознаят с платформата за търговия. Преди да депозират реални средства на борсата Crypto.com, новите търговци могат да използват други платформи, които предлагат безрискова крипто търговия с практическа сметка.

Наличен ли е Crypto.com в Австралия?

Crypto.com е глобална борса за криптовалута, която е достъпна за използване в няколко страни по света. Размяната стартира услугата си в Австралия и има получени a лицензиран от австралийския лиценз за финансови услуги (AFSL) в края на 2020 г..

Компанията бързо се превърна в добре позната борса за криптовалути в Австралия, която приема австралийски долари (AUD) чрез транзакция с банкова карта. Клиентите вече не трябва да плащат такси за конвертиране в чуждестранна валута, за да купуват крипто с помощта на приложението Crypto.com.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Crypto.com, App and Exchange предлага отлични финансови услуги и продукти за увеличаване на глобалното приемане на цифрови валути. По-специално, приложението Crypto.com е легитимна платформа за мобилни устройства, която позволява на инвеститорите от цял ​​свят лесно и сигурно да получавате криптовалути като Bitcoin и Ethereum с дебитна / кредитна карта.

Посетете Crypto.com

Crypto.com борсата е добра платформа за междинни и напреднали търговци да спекулират с криптовалути чрез интуитивен, стабилен и лесен за използване графичен интерфейс. Потребителите могат да спекулират с над 12 двойки за търговия с конкурентни такси за търговия, които могат да бъдат намалени чрез притежаване на CRO жетони. Като цяло борсата е една от най-добрите платформи за търговия с криптовалути, от които можете да избирате.

Може да се интересувате и от:

 • Binance Review: Крипто, търговия & Такси
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Преглед на BlockFi: Законно ли е & Безопасно?
 • 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ
 • 4 Най-добър софтуер за криптография & Инструменти за Altcoin търговци

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални крипто трейдъри.

Посетете сайта

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector