Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на DigiFinex: Крипто, търговия и такси

DigiFinex бързо се утвърди като водеща в света борса за търговия с криптовалути. Платформата за дигитална търговия използва собствения обмен на платформата и захранва екосистемата DigiFinex. Потребителите на борсата могат да търгуват спот, ливъридж, вечни суапове и да купуват крипто с фиат валута.

Посетете Digifinex

Въпреки че се стремим да ви предоставим най-точната информация в този преглед на DigiFinex, препоръчваме ви да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Начинаещи и напреднали платформи за търговия
 • Търгувайте с крипто на спот, фючърсни или деривативни пазари
 • Плоска 0.2% такса за търговия
 • Мобилно приложение със среден рейтинг от 4,5 / 5 звезди
 • Flexi-спечелете и крипто заем, за да спечелите лихва върху крипто

 • Денонощна поддръжка на клиенти

като цяло

3.95 / 5 Посетете Digifinex

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

уебсайт на digifinex

Какво е DigiFinex?

DigiFinex е платформа за търговия с криптовалута с над 4 милиона потребители по целия свят. Платформата за цифрови активи предлага спот, търговия с ливъридж, вечни суапове и закупуване на цифрови активи с кредитна карта. Digifinex борсата вече е класирана на 10 място по ликвидност и обем на търговията според Coinmarketcap.

DigiFinex е следвал стъпките на водещите в света крипто борси като Binance, за да предложи широка гама от продукти и услуги на своите клиенти. Екипът зад DigiFinex е активен с онлайн събития, airdrops и програми за награди да позволи на търговците на платформата да печелят безплатни крипто.


DigiFinex сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на DigiFinex. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени борси за крипто търговия като DigiFinex, които предлагат функции от световна класа.

Характеристика & Ползи

DigiFinex се отличава от традиционната борса за търговия с криптовалути, като предоставя усъвършенствана платформа, която дава възможност на своите търговци да търгуват на маржин продукти. Освен стандартното предлагане, което позволява на потребителите да купуват, търгуват и продават крипто, използвайки версията на приложението си за настолни компютри и мобилни устройства, DigiFinex предлага следните допълнителни функции:

 • Основна и професионална платформа за търговия, която ще отговаря както на начинаещи, така и на опитни търговци
 • Спот пазар за обмен на основните криптовалутни активи
 • Маржин сметка за търговия с ливъридж до 5x
 • Търговия с деривати, която поддържа 100x ливъридж.
 • Поддържа популярни криптовалути и популярните двойки за търговия DeFi
 • Солидна ликвидност и обем на търговия за запълване на голяма поръчка с минимално приплъзване
 • Пазарни данни и графики в реално време за търговия с популярни алткойни
 • Приложение за търговия за наблюдение на портфолио и търговия от всяко място
 • Сигурен портфейл, който използва студен портфейл за защита на средствата на потребителите
 • Crypto Quant Fund, Crypto Loan и Flexi-спечелете, за да спечелите лихва върху крипто
 • Реферална и партньорска програма за награждаване на потребители, които привличат нови търговци на платформата
 • Изчерпателни ръководства за обучение и образование, които да помогнат на амбициозните търговци на криптовалута
 • 24/7 екип за обслужване на клиенти

Безопасен ли е DigiFinex?

DigiFinex Exchange изглежда е сигурна платформа с подобна на банка сигурност, която включва множество слоеве сигурност на сайта и информационни протоколи, за да се гарантира, че информацията на клиентите се пази по всяко време в безопасност. От създаването на компанията няма съобщения за нарушения на сигурността или хакове.

Няколко примера за мерките за сигурност, които се предоставят на платформата, включват двуфакторно удостоверяване, съхранение на студен портфейл, сигурно физическо съхранение и съответствие със стандартите KYC и AML / CTF.

Създаване на акаунт с DigiFinex

Както всички борси за криптовалута днес, за да създадат акаунт в DigiFinex, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, за да създадат акаунт за търговия. Обменът на DigiFinex ще поиска потребителско име, имейл адрес и ПИН за защита, които се изпращат на имейл адреса. Проверката на имейл адреса завършва основния процес на създаване на акаунт.

Доказателство за идентификация не се изисква веднага за търговия. Въпреки това, ще бъде ограничено до основното ниво на проверка, което ограничава максималната сума за теглене. Препоръчва се попълването на KYC, тъй като отключва повече функционалности, включително награди за въздушно кацане и повишаване на дневния лимит за теглене до 4 BTC и повече.

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 с биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

От потребителите ще се изисква да предоставят своите данни за персонала като име, дата на раждане, телефонен номер, адрес на пребиваване, копие на валидна лична карта или паспорт и доказателство за адрес. Тези проверки и баланси са в съответствие с политиките за борба с борбата срещу доходите и не трябва да бъдат обезпокоявани. Това е стандартен процес за защита на крипто обмена от участие в пране на пари или подозрителна дейност.

Депозиране на средства

DigiFinex потребителите могат да депозират основните криптовалутни активи и стабилни монети като Tether (USDT), за да започнете да търгувате. Средствата могат да бъдат депозирани във версията за настолни компютри или с помощта на мобилното приложение за търговия DigiFinex. Борсата DigiFinex поддържа голямо разнообразие от цифрови активи, които могат да се използват като обезпечение на място или пазари с ливъридж.

депозитни средства в digifinex

Процесът на депозиране на средства е сравнително стандартен и процес от 3 стъпки. Изберете криптовалутата, копирайте уникалния адрес за депозит и прехвърлете средства от друга борса или хардуерен портфейл за криптовалута. Уебсайтът на DigiFinex има пълно видео ръководство в раздела за поддръжка, който обяснява как да депозирате средства в платформата, която ще подпомага начинаещите.

Търговия с DigiFinex

DigiFinex обслужва начинаещи и междинни търговци на криптовалута на платформата, като предлага a Основен и Pro потребителски интерфейс. Основната версия (показана по-долу) осигурява гладка платформа за търговия с инструменти за търговия за извършване на технически анализ на графиките и управление на риска при сделките. Графиките се предоставят от Tradingview, които са известни със своя набор от индикатори и инструменти за рисуване.

Мощна функция на системата за търговия Basic и Pro DigiFinex е навигацията с едно кликване. Търговците могат променяйте времевите рамки, добавяйте индикатори на диаграми и задавайте сигнали, като щракнете с десния бутон върху графиките, което улеснява навигацията и управлението на предпочитанията. Полезен инструмент е опцията „изчистване на всички инструменти за рисуване“, която премахва всички линии и модели за рисуване с едно щракване.

графики на digifinex

При по-внимателен преглед на потребителския интерфейс на Pro не изглежда да има твърде голяма разлика. Оформлението е опростено с компактен прозорец за въвеждане на поръчка. Списъкът на двойките криптовалути се премахва и променя в падащо меню, което позволява да се увеличи размера на диаграмата (без да се използва режим на цял екран). Търговците, които разчитат на технически анализ за намиране на търговски настройки и управление на активни позиции, биха оценили големия графичен прозорец.

Прозорецът за поръчки има опция за превключване между спот и маржин търговия, което е хубава характеристика заедно с предварително зададените суми на плъзгачите. The наличните видове поръчки включват лимит, лимит на пазара и стоп. В сравнение с други борси за търговия с ливъридж криптовалути, това е основното предложение и може да бъде разширено, за да осигури по-голямо управление на търговията и излагане на риск.

търговия с digifinex

Търгуването на деривати до 100 пъти на DigiFinex има подобно усещане като водещите борси за криптовалути като Binance, FTX и Bybit. Просто изберете крипто двойка, която да търгувате, изберете тип въвеждане на поръчка (напр. Пазарна, лимитирана или стоп поръчка), изберете размера на позицията с помощта на плъзгача (или ръчно) и кликнете върху „Купете“ или „Продайте“. Потребителите, които търгуват с марж, ще имат добавената опция за избор на размера на ливъридж до 5: 1.

Като цяло потребителският интерфейс Pro е цялостна платформа за търговия, която ще отговаря на търговци с различен опит и умения. Той е лесен за използване и включва усъвършенствани инструменти за графики и софтуер за търговия с криптовалута. За повече информация как да търгувате с крипто на DigiFinex, вижте видео ръководството по-долу.

Купете Crypto с Fiat с помощта на DigiFinex

Подобно на най-добрите fiat-to-crypto борси в света, потребителите на DigiFinex могат да попълват своята търговска сметка и купувайте крипто с помощта на кредитна карта чрез Simplex. Ограничението за покупка е между $ 50 и $ 20,000. DigiFinex поддържа общо 17 фиатни валути за закупуване на големи криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP и много други алткойни.

digifinex купувам крипто

За да закупите крипто с DigiFinex, следвайте тези прости стъпки:

 • Създайте нов акаунт и влезте в DigiFinex
 • Придвижете се до горното меню и изберете „Купете крипто“
 • Изберете криптовалутата, която искате да закупите
 • Въведете сумата на фиатната валута, която да използвате
 • Прегледайте и потвърдете транзакцията, като кликнете върху „Купете сега“
 • Отидете в портфейла DigiFinex, за да намерите закупени крипто активи

Транзакция такса от 3,5% или фиксирана ставка от $ 10, което от двете е по-високо, ще бъде таксувано. Общата сума на плащането включва тази такса. Обработката на транзакцията отнема средно 10-30 минути и се депозира в портфейла на DigiFinex.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНЕТЕ DIGIFINEX С ДРУГИ

Сравнете сега!

Приложение DigiFinex

Борсата DigiFinex предлага на своите потребители a мобилно приложение за търговия това е било изтеглени над 50 000 пъти със среден рейтинг за преглед 4,5 от 5 звезди. Приложението се поддържа на устройства с Android и iOS. Търговците могат да следят цените на крипто пазара и търговските позиции по всяко време и навсякъде, използвайки приложението DigiFinex.

Такси за търговия

Търговията такса за спот борса DigiFinex е фиксирана 0,2% на сделка. Таксата за спот търговия по подразбиране е конкурентна, но е по-висока от най-близките конкуренти като Binance, KuCoin и OkEX. Търговците в дългосрочен план и позицията също трябва да са наясно, че има овърнайт лихвен процент от 0,05% при използване на маржовата борса DigiFinex.

Потребители на платформата, които държат DFT жетони и VIP членовете могат да намалят таксата до 0,06% на транзакция както е показано по-долу. Това е добър стимул за закупуване и задържане на родния токен на платформите.

отстъпка за digifinex

Депозит & Теглене на такси

За депозиране на средства в DigiFinex няма такса за транзакция. Изтеглянето на криптовалутни активи от търговската борса ще доведе до стандартна мрежова такса за блокчейн което е неизбежно. Таксата за теглене за всеки актив и лимитите може да бъде намерена на Страницата на таксата DigiFinex.

често задавани въпроси

DigiFinex е законно?

Регистриран на Сейшелските острови през 2017 г. и работи в Хонконг с офиси в Сингапур, Китай, Южна Корея, Австралия, DigiFinex изглежда е законна борса за криптовалута. DigiFinex също е регулирана борса за криптовалута в Австралия и има освобождаване от предоставянето на услуги за цифрови разплащателни токени в Сингапур от регулаторния орган, MAS.

Кои са екипът на DigiFinex?

Основателният екип зад DigiFinex има значителен опит с водещи финансови и технологични компании от Хонконг, континентален Китай и САЩ. Основният екип също има богат опит в блокчейн технологията и онлайн мрежовите операции с продукти.

Трябва ли да попълня KYC?

DigiFinex Потребителите на платформата се препоръчват да завършат процеса Know-Your-Customer за отключване на пълните функционалности и премахване на ограниченията за транзакции на DigiFinex.

Какво представлява обемът на търговия с DigiFinex?

DigiFinex е последователно класиран на първо място по трафик, ликвидност и обеми на търговия на спот пазара Според coinmarketcap. 24-часовият дневен обем по време на писането е около 487 милиона долара, което е значително.

DigiFinex има ли реферална програма?

Програмата за реферали DigiFinex възнаграждава клиентите с $ 2 USD за всеки нов клиент, посочен на борсата, която депозира валута и завършва първата им транзакция. Има и отстъпка или партньорска програма, която предоставя до 48% от препоръчаните потребители комисионни за търговия. Съществуващите потребители могат да споделят връзката си с препоръки или промоционалния код с приятели и семейство, за да получат награди.

Поддържа ли се DigiFinex в Австралия?

Digifinex е глобална криптовалутна борса, която поддържа няколко страни по света. Клиентите могат да търгуват с биткойн в Австралия и Великобритания, като използват платформата Digifinex.

Заключение

В заключение на нашия преглед на DigiFinex бяхме впечатлени от платформата за търговия и функциите, предлагани на клиентите. По-специално, интерфейсът за търговия се открояваше със своя елегантен дизайн и усъвършенствани инструменти за търговия чрез интеграцията с TradingView.

Посетете DigiFinex

В комбинация с възможността за закупуване на крипто с кредитна карта, търговски маржин продукти, деривати и EFT на една платформа, DigiFinex води пространството за предоставяне на цифрова платформа, която ще се хареса на търговците на криптовалути и инвеститорите по целия свят.

За да се конкурираме с водещи борси като Binance и Crypto.com, бихме искали да видим, че борсата DigiFinex разширява предлагането си, за да включва популярни токени DeFi, лихвени спестовни сметки, заеми с криптовалута, търговия с висок марж до 100x и залагане на монети.

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират криптовалути и да търгуват с цифрови активи.

Посетете Digifinex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector