Преглед на DueDEX: Крипто, търговия и такси (2021)

DueDEX е глобална борса, която предлага платформа за търговия с лостове за биткойн. Бързо се превръща в популярна борса за крипто търговия за търговци, които искат да търгуват с биткойн 24/7 и с марж до 100x.

Посетете DueDEX

В среда, в която търговците търсят нови платформи за търговия и увеличаване на своите BTC притежания, ние ще прегледаме борсата DueDEX, за да оценим нейните характеристики, такси за търговия, сигурност и надеждност (така че не е нужно!)

Обикновено е добра идея за потребителски отзиви, преди да се регистрирате в крипто обмен и да депозирате средства, нали? Така че без повече шум, ето нашият преглед на DueDEX.

дуедекс

Какво е DueDEX?

DueDEX е Платформа за търговия на маржове само с биткойни което идва от комбинация от думите „Дължимо“, „Деривати“ и „Размяна“. Думата „Дължимо“ представлява всичко, което е подходящо, адекватно, редовно и законосъобразно. Като регистрирана борса в Белиз, DueDEX има за цел да внесе справедливост и прозрачност при обмена на цифрови активи.

DueDEX в сравнение

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на DueDEX. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси, които предлагат функции от световна класа.

Може да се интересувате и от:

 • Преглед на OKEx: Оценяване дали е безопасно & Надежден?
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Преглед на инсталиращите: Законно ли е? Как да спечелите БЕЗПЛАТНО крипто
 • Преглед на BlockFi: 3 неща, които трябва да знаете, преди да използвате
 • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия

Характеристики на DueDEX

duedex функции

Ето резюме на най-добрите функции на DueDEX (с нашия коментар):

 • Биткойн маржин търговия с до 100x ливъридж
 • Бонус за търговия с добре дошли за $ 70, отговарящ на условията за всички нови потребители
 • Изолиран и кръстосан марж
 • 100 000 TPS на договор, ниска латентност под 10 ms
 • Механизъм за справедливо маркиране (за предотвратяване на потребителите от манипулации на пазара)
 • Застрахователен фонд & ADL Привличане
 • Демо сметка за търговия (testnet)
 • Няма изисквания за KYC

Регистрация на DueDEX & Влизам

За да регистрирате акаунт в DueDEX, процесът е доста прост. Ще бъдете помолени да влезете в посочения от вас имейл адрес. Не е необходимо да въвеждате информация за персонала или да качвате документи за самоличност. Тъй като DueDEX е само платформа за търговия с биткойни и не предлага рампа fiat-to-crypto, няма процес KYC.

регистър на дуедекс


След като се регистрирате, можете да влезете в DueDEX, като използвате вашия имейл ID и парола. На вашия имейл ще бъде изпратен код за потвърждение, така че не забравяйте да проверите нежеланата си поща, ако не го получите.

Както при всички борси за крипто търговия, ние винаги предлагаме на потребителите да настроят и активират 2FA и SMS удостоверяване (силно препоръчително) за допълнителна сигурност. За да направите това, отворете „Сигурност на акаунта“ в раздела на вашия профил. Това отнема само няколко минути.

Финансиране на вашата сметка DueDEX

DueDEX е само биткойн крипто платформа. Следователно той приема депозити само в BTC. За да депозирате BTC във вашия акаунт в DueDEX, отидете в менюто „Депозит“ вляво. Тук можете да депозирате биткойни директно от вашия хардуерен портфейл или от друга борса.

Като алтернатива, винаги можете да закупите средства, като използвате реномирана борса за фиат към крипто и след това да прехвърлите закупения биткойн в DueDEX.

депозит дуедекс

Потребителски интерфейс на DueDEX

Това е важен раздел, тъй като техническите търговци ще отделят много време, разглеждайки графиките и анализирайки специфичните си стратегии за търговия. Търговският интерфейс, както е показано по-долу, е елегантен, интуитивен и лесен за използване.

Отворените поръчки и позиции могат бързо да се видят по дъното. Това е доста традиционно, но според нас ви позволява да увеличите максимално размера на диаграмата. Вдясно, книгата с поръчки, последните сделки, подробностите за договора BTCUSD и прозорецът за поръчки са добре разположени.

duedex интерфейс

Всеки прозорец за търговия изглежда фиксиран в своята позиция, но както споменахме, подредбата на потребителския интерфейс е стандартна и ще успокои повечето криптовалути. Ако се занимавате с технически анализ и се нуждаете от сложни инструменти за търговия, графиките на DueDEX се задвижват от TradingView, който предоставя пълен пакет за търговия за начинаещи и напреднали търговци.

Както повечето ще знаят, диаграмите на TradingView, които са известни с гладки, интуитивни и изчистени визуализации с разнообразие от усъвършенствани инструменти за търговия и индикатори, които могат да бъдат вмъкнати в диаграмите.

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 с биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

DueDEX включва няколко типа поръчки, които ще отговарят на различните стратегии за крипто търговия, като:

 • Лимитиран ред
 • Разширено ограничение (само за публикуване, добро отменяне, попълване или убиване, незабавно или анулиране)
 • Пазарна поръчка
 • Stop Limit

Можете да зададете ливъридж, лимит на риска, цена на поръчката, количество, като използвате прозореца на поръчката. Размерът на лоста се контролира с помощта на плъзгач, както е показано по-долу, който може да бъде променен в съществуваща позиция.

дуедекс поръчка

DueDEX Risk Manager

DueDEX помага на търговците да управляват търговския риск и да предотвратят ликвидация със собствения си мениджър за управление на риска.

Позволява на потребителите да коригират риска от собствения капитал на сметката от едва 0,25% на сделка. Инструментът се настройва автоматично "Спри се" и "Размер на позицията" според дефинирания ви процент на риск (или точки).

Можете също да зададете "Вземете печалба" за предоставяне на вашия персонализиран риск & Съотношение на възнаграждение и визуализирайте сделката преди изпълнение.

Този инструмент ще бъде полезен за начинаещи крипто трейдъри, за да определят параметрите на вашата сделка, преди да я изпълните. Ако се използва правилно (и последователно), това ще ви помогне да планирате и визуализирате потенциална търговска настройка и ще помогнете за намаляване на загубените сделки на крипто пазара.

duedex мениджър на риска

Има пълно ръководство за това как да използвате потребителския интерфейс DueDEX, който можете прочетете тук.

Ливъридж на DueDEX

DueDEX предлага маржова търговия на своя биткойн деривативен продукт с висок ливъридж до 100x. Платформата може да зададе само една сума на ливъридж за същия тип поръчки. Потребителите също имат възможност да избират между изолиран и кръстосан марж.

Такси за DueDEX

Таксите за обмен трябва да бъдат оценени, преди да се вземе решение за търговия на борса за криптовалута. Това е още по-критично, когато търгувате с по-големи размери позиции с марж или правите множество сделки в рамките на един ден (т.е. дневни търговци), които могат да ядат печалбите ви.

Депозит / Теглене

DueDEX го прави НЕ начисляване на такси за депозити или тегления. При теглене на криптовалута има минимална мрежова такса, която се определя от натоварването на блокчейн.

Такси за търговия

DueDEX прилага модел за вземане и вземане за определяне на такси за търговия. В зависимост от вида на поръчката, направена от потребителя, борсата ще определи таксата за търговия, която ще се прилага, както следва:

 • Прилага се 0,075% такса за лимитни и условни поръчки (вземащи)
 • -Прилага се 0,025% такса за пазарни поръчки, които изпълват (производител)

В сравнение с други платформи за търговия с крипто маржин, таксите за търговия на DueDEX са доста разумни и конкурентни.

често задавани въпроси

Задължително ли е DueDEX & Безопасно?

DueDEX е регистриран в Белиз с цел да внесе справедливост и прозрачност в борсовата търговия на цифрови активи като биткойн. Уебсайтът посочва редица мерки за сигурност, за да запази средствата на клиентите си в безопасност при търговия на борсата, като например:

 • 100% от активите се съхраняват в хладилно хранилище с мулти-подпис
 • Тегленията на клиенти се одитират от многопластово човешко участие
 • Акаунтите имат възможност да активират 2-факторно удостоверяване
 • Уебсайтът е напълно криптиран със SSL

Има ли DueDEX Testnet / Demo / Paper акаунт за търговия?

Да. DueDue разполага с тестова мрежа, която позволява на потребителите да демонстрират търговия с биткойн с виртуални пари. Той позволява на потенциалните търговци да изпитат използването на платформата за търговия DueDEX преди депозиране на средства.

Има ли DueDEX партньорска / реферална програма?

Да, DueDEX има програма за реферали на 2 нива, която ви позволява да получавате 30% от таксите за търговия с партньори плюс допълнителни 10% от филиали от ниво 2.

филиал на duedex

Кои държави се поддържат от DueDEX?

DueDEX позволява на клиентите да използват услугите му от цял ​​свят, с изключение на избрана група държави поради юрисдикционни ограничения върху криптовалутите. Страните и териториите, които НЕ могат да търгуват на DueDEX, включват следното:

 • Хонг Конг
 • Куба
 • Иран
 • Северна Корея
 • Крим
 • Судан
 • Малайзия
 • Сирия
 • САЩ (включително всички територии на САЩ)
 • Бангладеш
 • Боливия
 • Еквадор
 • Киргизстан

Търговците, които се намират в САЩ, нямат право да търгуват с крипто, използвайки DueDEX поради строги разпоредби. Потребителите от този регион ще трябва да намерят криптовалутна борса, разположена в САЩ.

Преглед на DueDEX: Нашата присъда е…

В заключение на нашия преглед, DueDEX изглежда е безопасна и надеждна платформа за търговия с биткойн вечни с висок ливъридж. Въпреки че не предлага други основни крипто двойки като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Ripple, борсата компенсира това със страхотни функции и потребителски интерфейс.

Посетете DueDEX

Очакваме DueDEX да привлече много потребители и ликвидност в близко бъдеще (след като добавят още пазари за търговия)

Харесва ли тази публикация? Не забравяйте да го споделите!

Ако има други борси за търговия с криптовалути, които искате да прегледаме, оставете ни коментар.

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете DueDEX

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map