Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на eToro: Копиране на успешни търговци на крипто

Да научите как да търгувате с криптовалута може да бъде предизвикателна задача с високи рискове и ползи. Намирането на подходяща платформа за тестване на стратегии с помощта на демо сметка или копиране на най-печелившите търговци може да бъде полезен инструмент за обучение.

Един от най-добрите брокери в света за търговия с криптовалута и социална търговия е eToro.

Посетете eToro

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на etoro, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Лесна за начинаещи платформа за закупуване на криптовалута
 • Конкурентни такси, само разпространение на такси
 • Предлага се в цял свят и приема множество валути
 • Поддържа 94 двойки криптовалута и предлага традиционни активи като акции, стоки и индекси
 • Копирайте търговия на успешни търговци и портфейли
 • Силно интуитивно приложение за мобилна търговия

като цяло

4.6 / 5 Посетете eToro

67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да се потопите в този преглед, това е така силно се препоръчва да използвате хардуерен портфейл като Ledger Nano X при закупуване на действителни криптовалути. Собствеността на крипто остава във владение и контрол на инвеститора, а не на борсата. Прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута за повече информация.

уебсайт на etoro

Какво е eToro?

eToro е a лeading платформа за социална търговия, която предлага криптовалута, акции и CFD търговия. Потребителите на платформата могат да се свържат със съмишленици и да се присъединят към общност, за да обсъдят стратегии за търговия или автоматично да копират търговия на успешни търговци и портфейли.


Etoro е създадена през 2007 г. и се превърна в популярна платформа за онлайн търговия, която е силно визуална, интуитивна и удобна за начинаещи. Брокерът се използва от милиони инвеститори и търговци в различни юрисдикции по света. Компанията разшири предлагането си, за да позволи на американските клиенти да инвестират в криптовалутни активи като Bitcoin, Ethereum и Litecoin.

Характеристика & Услуги

Социална търговия

eToro е добре известен със своята общност за социална търговия, където търговците могат да се присъединят и да се свържат с други търговци, за да споделят идеи, стратегии или отразяват резултатите от търговията на печеливши търговци. Начинаещите могат да използват системата за филтриране, за да открият портфолиото на инвеститора, за да копират съответстващите им критерии като възвръщаемост на инвестицията, толерантност към риска и броя на копирните машини. За да ограничите потенциалните загуби, има възможност да зададете ниво на стоп загуба.

etoro copytrader

Предходните резултати не са показател за бъдещи резултати.

Предлагани криптовалути

eToro поддържа 94 криптовалутни двойки, които могат да се търгуват срещу алткойни или фиатни валути. Инвеститорите в САЩ и Великобритания могат да закупят действителния крипто актив, докато инвеститорите в други региони като Европа и Австралия могат да закупят само CFD. Популярните дигитални монети, с които може да се търгува, включват Биткойн, Ethereum, XRP, Litecoin, Cardano, Tezor, Stella Lumens и др.

etoro копиране на търговски статистики

Предходните резултати не са показател за бъдещи резултати.

Такси за търговия

Закупуването на криптовалути в eToro ще доведе до разходи за разпространение само за действителния актив. Разходите за разпространение варират за всеки цифров актив и нарастват и намаляват в зависимост от пазарните условия. Например такса за покупка и продажба на биткойн е 0,75% на сделка. В сравнение с други доставчици на криптовалута като Coinbase, които таксуват между 0,5% и 3,99%, таксите в eToro са много конкурентни.

eToro в сравнение

Авангардни мерки за сигурност, интуитивен потребителски интерфейс за начинаещи и мобилно приложение за търговия са важни функции на eToro. Тази таблица за сравнение изброява алтернативни платформи за крипто търговия като eToro, които позволяват на инвеститорите да инвестират в цифрови активи като криптовалути.

Регистрация, Вход & Проверка на акаунта

За да създадат акаунт в eToro, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, за да депозират средства за закупуване на цифрови активи или CFD в зависимост от местоположението. Информацията, необходима за започване, включва потребителско име, имейл адрес и парола.

Проверката на eToro е задължителна за всички потребители които искат да търгуват на платформата. Процесът и информацията, които трябва да бъдат предоставени, варират леко във всяка юрисдикция в съответствие с местните разпоредби. Обикновено отнема няколко дни, докато eToro завърши процедурата за проверка на самоличността.

начини за плащане & Граници

Новите потребители могат да започнат своето търговско пътуване, като финансират реална сметка, използвайки различни депозити от методични методи, като например кредитна карта, PayPal, Neteller и Skrill за изпращане на пари за финансиране на търговска сметка. Всяка опция за плащане има различни ограничения и скорости на транзакциите, които трябва да се вземат предвид, както е посочено по-долу. Един от най-добрите начини за закупуване на биткойн е използването на кредитна карта, която е незабавна и има дневен лимит за депозит до $ 40 000.

Наличен Фиат & Криптовалутни активи

eToro работи с американски долари и клиенти, които живеят в други юрисдикции или предпочитат депозит в други фиатни валути като EUR, GBP, AUD, RMB, THB, IDR, MYR, VND и PHP ще бъде начислена такса за конвертиране в щатски долари. The такса за преобразуване се базира на процентни точки (или пипсове). Няма такса за изпращане на щатски долари за финансиране на сметка за търговия с реални пари.

Поддържани държави

Платформата за търговия eToro е на разположение на клиентите по целия свят в страни като САЩ, Обединеното кралство, Европа, Сингапур, Африка, Австралия и Нова Зеландия. Има няколко държави и територии, които може да не използват eToro поради разпоредби и законови ограничения. Пълен списък на ограничени и забранени страни можете да намерите на уебсайта.

Търговия с криптовалути

eToro предлага лесна за използване и визуална платформа, която е предназначен за начинаещи и междинни инвеститори за да започнете с цифрови валути. Потребителският интерфейс предоставя новинарски канал, който включва фиксирани статии от общността за определен актив, който може да бъде полезен за начинаещи.

etoro bitcoin статистика

Инвеститорите, които разчитат на технически анализ, ще открият, че графичните функции на eToro са ограничени. Има основни графични функции като индикатори и инструменти за рисуване което може да се приложи, но е трудно за използване и наслагванията се губят, когато диаграмата се затвори. Според нас препоръчваме да използвате професионална програма за графики на криптовалути като TradingView, за да извършите технически анализ и след това да сключите търговията с eToro.

Копиране на търговия

Социалната платформа за търговия на eToro позволява на потребителите да откриват други търговци, които да копират и следват техните сделки. Това е мощна мрежа, използвана от милиони инвеститори по целия свят, за да види как професионалната и успешна търговия управлява своите позиции в реално време и свържете се, за да следвате всяка сделка автоматично.

etoro копиране търговия

Предходните резултати не са показател за бъдещи резултати.

Всяка сделка, която следва търговецът, я прави автоматично пусната, използвайки наличното салдо на търговската сметка. Има без допълнителна такса или разходи за присъединяване към социалната мрежа на eToro, въпреки че има изискване за баланс от минимум $ 200. Начинаещите могат да се възползват от копирането, следвайки най-печелившите търговци на платформата, за да спечелят пасивен доход, който може да се използва за закупуване на крипто или просто да се научат как да търгуват.

etoro статистика за социална търговия

Платформата осигурява 100% видимост на статистиката на търговеца, портфейла и кривата на собствения капитал за миналото представяне на търговеца. Потенциалните инвеститори могат да разследват всеки търговец, за да гарантират, че тяхната стратегия за търговия и излагането на риск съответстват на собствения им апетит за риск и очаквания за печалба. Пълната история на позициите на търговеца, вписванията за печалба и стоп загуба са показани за прозрачност.

etoro копиране на търговски статистики

Предходните резултати не са показател за бъдещи резултати.

Рейтингът на риска, броя на търговците на копия и управляваните активи са популярни показатели за оценка. Препоръчва се да копирате дългосрочни търговци с доказан опит в печелившите месеци с минимално усвояване. Докато миналото представяне не гарантира бъдещи резултати, a задълбочен преглед и одит могат да бъдат извършени с помощта на eToro преди разпределяне на капитала да копират-търгуват своята стратегия.

Демо сметка за търговия

eToro е свободен да регистрира акаунт и новите потребители могат да започнат с демо сметка за търговия с $ 100 000, за да се запознаят с продуктите, функциите и потребителския интерфейс на платформата. Практическият режим има същия вид като финансиран акаунт и потребителите могат да превключват между реалния и демо режима.

Търгувайте с безплатна тренировъчна сметка от $ 100 000 сега.

Отказ от отговорност: 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

демо сметка в etoro

Такси & Разпространение

Таксите за търговия на eToro за криптовалутни монети се изчисляват въз основа на a разходи за разпространение от 0.75% в зависимост от действителния актив, закупен и продаден на платформата. Спредът е разликата между покупната цена и продажната цена на пазара и може да варира по време на нестабилни пазарни условия. Разходите за спред се приспадат от сделката при отваряне на позицията.

Например разходите за притежание на биткойн (BTC) ще доведат до разходи за разпространение от 0,75%, докато за инвестиране в Ethereum таксата за разпространение е 1,90%. По-малко известните алткойни обикновено имат по-висока такса за разпространение, тъй като обемът на търговията е по-нисък. В сравнение с други платформи за търговия, еees за закупуване на монети, различни от Bitcoin е високо. Потребителите са по-добре да използват борса като Binance или CEX.IO, която има по-ниски такси за altcoin.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНИ ETORO С ДРУГИ

Сравнете сега!

В региони като Австралия, където CFD за криптовалута могат да бъдат закупени само, има малка такса за покриване на лихвените разходи за задържане на позиция с ливъридж за една нощ. Има и такса за уикенд, която е три пъти по-висока от цената за нощувка. Таксите за овърнайт се появяват в долната част на прозореца за търговия при отваряне на нова сделка. Като цяло таксата за овърнайт на eToro е сравнима с други доставчици на CFD за криптовалута като Plus500.

често задавани въпроси

Регулиран ли е eToro?

eToro е лицензирана и регистрирана финансова компания в множество търговски юрисдикции по света, включително Европа в рамките на Кипърските ценни книжа & Комисия за обмен във Великобритания от Органа за финансово поведение (FCA) и притежател на австралийски лицензирани финансови услуги, издадени от ASIC в Австралия.

EToro безопасно ли е?

eToro изглежда е сигурна платформа за търговия с криптовалута, акции и CFD, която предлага най-съвременни мерки за сигурност, за да се гарантира сигурността и безопасността на клиентските средства и лична информация. Въз основа на нашите изследвания, eToro никога не е бил хакнат или компрометиран във всяка от своите юрисдикции по целия свят.

Законно ли е eToro в Австралия?

eToro е регулиран доставчик на CFD в Австралия и спазва местните закони, които се прилагат от Австралийската комисия по ценни книжа и инвестиции (ASIC). eToro търгува под компанията eToro AUS Capital Pty Ltd, AFSL 491139 и притежава австралийски лиценз за финансови услуги (AFSL).

Заключение

В заключение на нашия преглед на eToro, платформата като цяло е много подходяща за начинаещи и инвеститори, които искат да копират търговията на печеливши търговци или да се научат как да търгуват. Има няколко метода за финансиране на реална търговска сметка и поддържа множество фиат валути, за да започнете.

Преди да търгувате на пазарите с реални пари, eToro има една от най-добрите демонстрационни сметки за криптовалута, които да практикувате с виртуални фондове. Разбира се, когато решавате да купите биткойн с действителни пари, препоръчваме да изтеглите средствата в хардуерен портфейл за безопасност.

Може да се интересувате и от:

 • Как да заложим космоса (ATOM): 4 най-добри места за печелене на награди
 • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху биткойн & Крипто
 • 8 най-добри борси за търговия с крипто без такси (нулева комисионна)
 • Преглед на BlockFi: ВАЖНО – Прочетете преди да го използвате
 • 9 най-добри крипто борси за търговия с маржове с ливъридж

Опровержение: eToro е платформа с множество активи, която предлага както инвестиране в акции и криптоактиви, така и търговия с CFD.

Моля, обърнете внимание, че CFD са сложни инструменти и са с висок риск от бърза загуба на пари поради ливъридж. 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали разбирате как работят CFD и дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си.

Предходните резултати не са показател за бъдещи резултати.

Криптоактивите са нестабилни инструменти, които могат да варират в широки граници за много кратък период от време и следователно не са подходящи за всички инвеститори. Освен чрез CFD, търговията с криптоактиви не е регулирана и следователно не се контролира от никоя регулаторна рамка на ЕС.

eToro USA LLC не предлага CFD и не представя и не поема никаква отговорност относно точността или пълнотата на съдържанието на тази публикация, която е изготвена от нашия партньор, използвайки публично достъпна информация за eToro, която не е част от юридически лица..

Таксите за търговия са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в криптовалута.

Посетете eToro

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector