Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на HotBit: Безопасно ли е и законно? (2021)

Изборът на борса за търговия с криптовалути може да бъде предизвикателна задача. Има няколко съображения, които трябва да имате предвид, като двойки за търговия, характеристики на графики, лекота на използване, такси, сигурност и поддръжка на клиенти.

HOTBIT решава този проблем, като предлага модерна платформа за търговия за потребители в световен мащаб.

Посетете HOTBIT

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на HOTBIT, настоятелно ви препоръчваме да посетите уебсайта, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Платформа за търговия с криптовалути с над 1,5 милиона потребители
 • Спот и ETF пазари

 • 150+ двойки за търговия
 • Ниски и конкурентни такси за търговия
 • Непрекъсната крипто търговия с ливъридж
 • Усъвършенстван потребителски интерфейс за търговия на настолни или мобилни устройства

като цяло

4/5 Посетете HOTBIT

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за цифрова валута.

Какво е HOTBIT?

HOTBIT е криптовалута търговска борса, основана през януари 2018 г., регистрирана в Хонконг и Естония. В момента HOTBIT обменът е базиран в Шанхай и Тайпе с основния си ръководен екип от Китай, САЩ и Тайван.

уебсайт за хотбит


HOTBIT в сравнение

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на HOTBIT. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси като HOTBIT, които предлагат функции от световна класа.

Характеристики, продукти & Услуги

Ето някои забележителни характеристики на HOTBIT:

 • Глобален обмен с над 1,5 милиона потребители
 • Търгувайте до 156 крипто двойки с разнообразие от алткойни
 • ETF и вечен пазар за търговия с крипто с марж
 • Разширени функции за търговия и инструменти за графики
 • Приложение за мобилна търговия, достъпно за Android и iOS

HOTBIT вече е класиран на 3-то място сред всички борси по отношение на броя на видовете изброени проекти за криптовалута. Борсата разполага с голям брой алткойни, търгуващи двойки с няколко уникални монети и токени DeFi.

Безопасен ли е HOTBIT?

Доколкото ни е известно, има няма големи инциденти със сигурността, хакове или загуба на средства на HOTBIT поради уязвимости в обмена. Според данните, предоставени от Mozilla, уебсайтът на HOTBIT има класификация за сигурност на B + (което е същото като Binance). Уебсайтът обаче претендира за оценка B +, но докладът от Обсерваторията Mozilla е F.

Законно е HOTBIT?

HOTBIT изглежда е легитимна крипто борса, която е натрупала 1,5 милиона регистрирани потребители в 170 страни и области по целия свят. HotBit.io се превърна в една от най-бързо развиващите се борси в света от официалното му откриване по отношение на ежедневно търгувания обем според Coinmarketcap.

Търговия с HOTBIT

За всички търговци, графичният интерфейс е едно от най-важните съображения при избора на крипто борса за търговия с биткойни. Важността е по-важна за търговците, които разчитат на технически анализ, за ​​да намерят предимство на пазара. Когато избирате борса за криптовалута, трябва да се чувствате добре с пакета за графики, тъй като тук ще идентифицирате търговските настройки и ще управлявате позициите си.

обмен на хотбит

Когато влизате за първи път в крипто платформата HOTBIT Exchange, първото нещо, което ще забележите, е, че цялостният интерфейс е изчистен, добре оформен и удобен за начинаещи. Графиките се предоставят от TradingView, които са добре известни със своите гладки, интуитивни и изчистени диаграми. Тя позволява на търговците да използват усъвършенствани инструменти за търговия и индикатори, за да усъвършенстват предимствата си в търговията, за да увеличат печалбите и да минимизират риска.

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 с биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

HOTBIT активи за търговия

HOTBIT Exchange предлага над 156 двойки, които могат да бъдат търгувани от своите потребители, използвайки сигурна, стабилна и надеждна платформа. Цифрова монета може да се търгува срещу следните двойки:

 • USDT
 • BTC
 • ETH
 • HTB
 • EOS
 • АТОМ
 • BHD

Борсата редовно добавя нови предложения за монети, които могат да осигурят конкурентно предимство на пазара за опитни криптовалути. Пълният списък с двойки за търговия можете да видите на уебсайта HOTBIT, както е показано по-долу.

Hotbit поддържани монети

ХОТБИТ такси

Обменните такси са важно съображение при избора на борса за търговия с криптовалути за покупка, търговия и продажба на цифрови активи. Цената на транзакцията става още по-критична при търговия с по-големи размери позиции.

Депозитни такси

В момента борсата позволява депозити в 22 различни криптовалути. HOTBIT не начислява такса за депозити за всякакъв вид токени в платформата.

Такси за теглене

Таксите за теглене на HOTBIT за криптовалутни монети и токени се определят от цената на мрежата на блокчейн, а не от платформата. Няма конкретни разходи от HOTBIT за изтегляне на средства за криптовалута от борсата.

Такси за търговия

Таксите за търговия на HOTBIT се базират на модел на производител и взимач за определяне на таксите за търговия, които са 0,1% (производител) и 0,01% (производител). Таксите за търговия са малко по-високи в сравнение с други борси в индустрията за търговия с криптовалути.

Потребителите, които използват родния HTB токен на платформите, могат да намалят таксите за транзакции на поръчки на всеки производител и (или) вземащи само до 0,05%.

HOTBIT сигурност

Уебсайтът на HOTBIT споменава, че осигурява най-високо ниво на защитни функции за защита на средствата на потребителите си от компромиси, които можете да прочетете в Често задавани въпроси. Борсите споменават, че предлага следните мерки за сигурност:

 • Многостепенна защитна стена за наблюдение на системните данни
 • Решение за съхранение на студен портфейл за защита на средствата на клиентите
 • 2 Факторно удостоверяване за повишаване на сигурността на потребителя

Не успяхме да намерим друга информация за решението за съхранение на студен портфейл и процеса на проверка на тегленето. Като цяло информацията за сигурността на платформата е кратка в сравнение с други крипто борси, които предоставят задълбочено обяснение на мерките за сигурност за поддържане на сигурна търговска среда.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНИ HOTBIT С ДРУГИ

Сравнете сега!

Мобилно приложение

Борсата HOTBIT има мобилно приложение за търговия, което може да бъде изтеглено от уебсайта и поддържа iOS и Android устройства. Търговците на крипто могат да се възползват в пълна степен от приложението, за да проверят отворените позиции и да наблюдават пазарите.

често задавани въпроси

Разрешено ли е на американските търговци да използват HOTBIT?

Клиентите в САЩ нямат право да търгуват с криптовалута на борсата HOTBIT поради строги разпоредби. Това е извън контрола на криптообмена. Американските търговци ще трябва да намерят реномирана борса за криптовалута в САЩ като Coinbase, Gemini и eToro.

Изисква ли Hotbit KYC?

ХОТБИТ не изисква KYC да регистрирате сметка, да търгувате, депозирате или теглите средства. Потребителите могат да започнат да търгуват с криптовалути веднага, след като средствата бъдат депозирани в платформата.

Кои портфейли поддържат HTB токени?

HTB е Токен ERC20 което се поддържа от MyEtherWallet и imToken.

Hotbit има ли демо сметка?

HOTBIT не предлага тест мрежа или демо сметка за крипто търговия без депозит. Потребителите трябва да депозират средства в борсата, за да търгуват с криптовалута.

Има ли партньорска програма?

HOTBIT няма партньорска програма, която да предлага бонуси за препоръки като награда за привличане на нови потребители в платформата. Уебсайтът заявява, че скоро ще има партньорска програма.

Заключение

В заключение на този преглед на HOTBIT, този крипто обмен е добра възможност да помислите, ако искате да търгувате с голямо разнообразие от алткойни. Борсата поддържа масивен списък от двойки за търговия и дава предимство на потребителите си, когато става въпрос за нови цифрови активи и предложения за символи.

Посетете HOTBIT

Платформата за обмен HOTBIT предлага интуитивна платформа и организиран интерфейс за търговия, който е добре проектиран за настолни и мобилни приложения за криптовалути.

Може да се интересувате и от:

 • Най-добрата борса на Fiat за крипто обмен в света
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете HotBit

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector