Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на пазарите на BTC: ВАЖНО – Прочетете преди да използвате

BTC Markets е популярна крипто борса в Австралия, която позволява на хората да търгуват с биткойни, използвайки AUD. Борсата беше една от първите крипто борси, стартирала в Австралия през 2013 г. и широко използвана от начинаещи и опитни инвеститори. Прочетете нашата статия за най-добрите борси за биткойни в Австралия, за да видите дали BTC Markets са в топ 10.

Посетете BTC Markets

В този преглед на BTC Markets ще предоставим преглед и оценка на нашия опит с борсата, нейните функции, потребителски интерфейс, методи за депозиране и такси за търговия. Въпреки че се стремим винаги да ви предоставяме точна информация, ние ви предлагаме посетете сайта им от време на време, в случай че след това се появят някои актуализации.

Какво представляват BTC пазарите?

BTC Markets е популярна австралийска платформа за търговия с криптовалути, базирана в Мелбърн, която предоставя лесен за използване, сигурен и надежден обмен на биткойни за начинаещи и професионални инвеститори. Платформата предлага 13 различни двойки криптовалута, които могат да се търгуват с помощта на усъвършенствана система за търговия, подходяща за активни инвеститори.

уебсайт на btc market

Кратко обобщение

BTC пазари в сравнение

PayID е един от най-популярните методи за депозиране на AUD на пазарите на BTC. Тази таблица за сравнение изброява други популярни австралийски борси за криптовалута като BTC Markets, които позволяват банкови преводи с помощта на PayID за търговия с биткойн.

Безопасни ли са пазарите на BTC?

BTC Markets изглежда е a сигурна борса за търговия с криптовалута, която включва няколко функции за сигурност, за да запази средствата на своите клиенти в безопасност. Създадена през 2013 г., не е имало съобщения за хакерски обмени или кражби на клиентски средства. През декември 2020 г. обаче BTC Markets изложи имената и имейл адреса на хиляди потребители в имейл които останаха неоткрити. Инцидентът за информационна сигурност засегна всички търговци на платформата.

Характеристика & Ползи

BTC Markets предлага стабилна и сигурна платформа за покупка, търговия и продажба на крипто. В допълнение, платформата за търговия предлага следните функции и предимства:

 • Интуитивна и лесна за използване платформа за търговия, подходяща за начинаещи и междинни търговци
 • Лесна функция за покупка / продажба, за да започнете бързо с цифрови валути
 • 20 алткойни за покупка, търговия и продажба срещу AUD или BTC
 • Пазарни данни и графики в реално време за търговия с популярни алткойни
 • Средства за усредняване на разходите в долари за повтарящи се транзакции
 • Разширени типове поръчки, включително стоп лимит, тейк печалба и време в сила
 • Инструменти за картографиране и технически анализ от световна класа с Trading View
 • Депозирайте AUD чрез PayID, BPAY и Osko
 • Сигурен портфейл, който съхранява над 98% от средствата в офлайн студени портфейли за защита на средствата на потребителите
 • Двуфакторно удостоверяване за защита на потребителските акаунти
 • Изчерпателно обучение, ръководства за обучение и често задавани въпроси

Създаване на акаунт в BTC пазари

Създайте акаунт в BTC Markets, следвайте тези прости стъпки:

След като създадете акаунт, влезте в BTC Markets и попълнете потребителския си профил. Тук ще трябва да предоставите лични данни като Пълно име, адрес на пребиваване, дата на раждане и мобилен номер.


Потребителски профил на BTC Markets

Проверка на акаунта

За да направите банков депозит или теглене към или от сметката си в BTC Markets, първо ще трябва да завършите KYC (Знай своя клиент) процес на потвърждение. Това е за потвърждение на самоличността ви да сведе до минимум измамите в съответствие с австралийските закони и разпоредби.

Най-лесният и бърз начин за попълване на проверката на BTC Markets е подаването на австралийски паспорт или шофьорска книжка. Също така ще трябва да потвърдите настоящия си адрес на местоживеене, като използвате документ като банково извлечение, сметка за комунални услуги или договор за наем, който показва пълното ви име и адрес. За да потвърдите акаунта си, кликнете върху "Сметка" в горното меню и след това "Проверка на самоличността" и изпълнете всяка стъпка.

Налични методи за депозиране

BTC Markets Australia позволява на своите потребители да финансират сметката му, като използват следните методи за депозиране:

 • Идентификатор на плащането: Начинът на плащане се поддържа от повечето австралийски банки. Депозитите обикновено се обработват незабавно и незабавно ще бъдат кредитирани във вашата сметка в BTC Markets и няма допълнителни такси.
 • BPAY: Сигурен и надежден начин за финансиране на вашата сметка. Всички депозити, направени чрез BPAY, но може да отнеме между 1 и 3 работни дни, докато средствата достигнат BTC Markets. Няма допълнителни разходи за изпращане на средства с BPAY.

Търгуване на крипто с помощта на BTC пазари

Борсата е известна със своята специално изградена система за търговия, която осигурява собствен капитал, обработка на транзакции с голям обем и автоматизирани системи за търговия. Той включва усъвършенствана платформа за търговия с криптовалути, която предлага на потребителите си възможност да купуват и продават цифрови активи и да се възползват от ежедневните движения на цените.

Търговия на BTC пазари

Търговците на платформата могат да дължат или съкращават пазара, за да се хеджират срещу нестабилността на цените, като се има предвид гъвкавостта на потребителите да управляват инвестиционния си риск. Графиките се задвижват от TradingView, който е добре познат софтуер за криптография и търговия, който включва няколко инструмента, индикаторни и рисуващи модели.

Реклама

coinpotpot

КУПЕТЕ БИТКОЙН С любимата на австралия крипто обмен

ОЦЕНКА

4.3 / 5

Посетете Coinspot

За да направите поръчка, използвайте прозореца за поръчки, който се намира под диаграмите. Има няколко типа поръчки, от които можете да избирате въз основа на вашата стратегия за влизане и излизане.

Например, за да закупите 1 биткойн, като използвате пазарна поръчка:

Поръчка на BTC Markets

Поддържани криптовалути

BTC пазари поддържа 20 цифрови активи, които могат да се търгуват срещу биткойн или австралийски долари (AUD). Наличните криптовалути включват Bitcoin, XRP, Ethereum, Stella Lumens, Chainlink, Litecoin, OmeseGo, PowerLedger, Ethereum Classic, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, Basic Coin Coin, Compound, Algorand, Enjin, Meld Gold и Golem.

btc пазари монети

Такси за търговия

BTC Markets използва a структура на диференцирани такси за AUD двойки, която варира между 0,10% и 0,85% в зависимост от търгувания обем. Таксите за търговия са напълно разумни само за инвеститори с висока нетна стойност. За мнозинството начинаещи, които искат да направят първата си крипто покупка, таксите са разумни. Потребителите, които искат да увеличат максимално депозита, трябва да обмислят по-евтина опция като Swyftx.

BTC Markets използва маркетмейкър и модел за вземане на търговци на борсата, които разменят цифрови активи срещу двойка криптовалута като Bitcoin, Litecoin, Ethereum и XRP. Търговията такси за търговия с крипто с BTC Markets е -0,05% и 0,2% съответно.

Депозит & Такси за теглене

BTC Markets не начислява такса за депозиране на AUD или криптовалута на борсата или теглене на AUD от портфейла ви в австралийска банкова сметка. Ако изтеглите криптовалутен актив, ще бъде направена стандартна такса за транзакция (добив), която се основава на натоварването на мрежата на блокчейн за конкретната монета.

Законно ли е пазарите на BTC?

BTC Markets изглежда легитимен обмен на криптовалути, базиран на стриктното му спазване Австралийски закони и разпоредби. Платформата за търговия е създадена от 2013 г. и разполага със строги протоколи Know-Your-Customer (KYC) за намаляване на риска от измама.

Алтернативи на BTC пазарите

Следните алтернативи на BTC Markets са реномирани борси за криптовалути в Австралия.

често задавани въпроси

Изискват ли пазарите на BTC проверка на акаунта?

Потребителите, които възнамеряват да купуват или продават криптовалута на BTC Markets, ще трябва първо да докажат своята самоличност в съответствие с протоколите Know-Your-Customer (KYC). За да потвърдите акаунта си, можете да качите следните документи:

 • Международен паспорт
 • лична карта
 • Шофьорска книжка

Пазарите на BTC имат ли партньорска програма?

Изглежда, че BTC Markets не предлага бонус за препоръчване за покана на нови приятели или партньорска програма.

Мога ли да търгувам с криптовалута с моя SMSF?

BTC Markets позволява на австралийците да използват своя Super Fund (SMSF) за закупуване на цифрова валута като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и други криптовалути. Структурната структура на таксите ще отговаря на инвеститорите да купуват крипто с SMSF в Австралия. От суперфонда се изисква пълномощно, за да се даде разрешение за създаване на акаунт.

Пазарите на BTC имат ли приложение?

BTC пазари изглежда няма мобилно приложение за търговия за iOS и Android устройства, за да позволи на потребителите си да търгуват с криптовалута. Уебсайтът е удобен за мобилни устройства, но не е идеален за поставяне, наблюдение или управление на живи позиции.

Нашата окончателна присъда

За да завършим нашата BTC пазари Австралия преглед, борсата предоставя пълна и безопасна борса за крипто търговия за австралийците да купуват и продават популярни криптовалути. Изживяването на графики се чувства като професионална крипто платформа, без сложни менюта или разсейване.

Посетете BTC Markets

Възможностите за депозиране на AUD са ограничени и пазарите на BTC трябва да обмислят разширяване, за да включат общи методи за плащане за закупуване на Bitcoin с помощта на паричен депозит и POLi. Таксите обаче са много приемливи за физически лица с висок нето или инвеститори в SMSF.

Също така препоръчваме да използвате хардуерен портфейл за биткойни като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута, които да купите.

Може да се интересувате и от:

 • 10 ЧЗВ относно данъка за крипто в Австралия (това може да ви спести пари)
 • 7 най-добри платформи за размяна на крипто (Бързо, безопасно & Сигурно)
 • 8 най-добри борси за криптовалута в Нова Зеландия
 • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼
 • 5 алтернативи на Coinspot с по-ниски такси за търговия

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете BTC Markets

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector