Преглед на StormGain: ВАЖНО – Прочетете това, преди да търгувате с крипто

StormGain носи ново, вълнуващо и ново търговско изживяване. Борсата взе най-доброто от инвестиционните и криптовалутните пазари, за да предложи иновативна платформа за търговия с крипто фючърсни договори.

Търговците могат да се възползват от променливите крипто пазари с най-популярните крипто двойки и използвайки висок ливъридж до 200x. Можете дори да закупите крипто с кредитна карта.

Посетете StormGain

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на StormGain, настоятелно ви препоръчваме да посетите техния сайт, за да бъдете актуализирани с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Бърз процес на регистрация и регистрация
 • До 200 пъти ливъридж
 • Конкурентни такси за търговия
 • Купувайте крипто с кредитна или дебитна карта
 • Поддържа майнинг на криптовалута
 • 4.4 звезден рейтинг въз основа 557 отзива
 • Демо сметка за практикуване на търговия

като цяло

4.1 / 5 Посетете StormGain

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да търгувате с криптовалута, препоръчваме да използвате хардуерен портфейл за биткойни като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалути.

сайт за буря

Какво е StormGain?

StormGain е една от най-популярните крипто борси във Великобритания, която е предлага се в над 100 страни по света с над 120 000 клиенти. Платформата предлага до 200 пъти търговия с ливъридж в цифрови валути. Платформата за търговия и инвестиции на криптовалути разполага с авангардни инструменти за графики и търговия.

вземете 15% безплатен бонус при първи депозит с stormgain.


Вземете 15% бонус

StormGain е добре известен с това, че предлага договор сетълмент в конюнктурния Tether (USDT). USDT сетълментът за договори е подходящ за лица, които предпочитат да намалят експозицията на портфейла си и да ограничат обменния курс, който е типичен за криптовалутите с висока волатилност като Bitcoin и Ethereum.

StormGain сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на StormGain. Тази таблица за сравнение изброява алтернативни борси за крипто търговия като StormGain, които предлагат функции от световна класа.

Характеристики на StormGain

Със своя модерен интерфейс, сигурен портфейл, двуфакторно удостоверяване, сигнали за търговия и отлично потребителско изживяване, StormGain е сериозна платформа за крипто търговия. Ето и други забележителни характеристики.

Бърза проверка (без KYC)

Потребителите на StormGain могат да започнат да търгуват на платформата с основна информация като име, имейл адрес и номер на мобилен телефон. Има няма изискване за попълване на удостоверение за самоличност или KYC (Познайте вашите клиенти) и представете документация за персонала. Това ще бъде привлекателно за някои търговци, които предпочитат да останат анонимни.

Разширени диаграми

StormGain предлага впечатляващ потребителски интерфейс, който включва мощност и проста платформа за търговия с криптовалута за търговеца да анализира ценовите диаграми. Графичната система е пълна с усъвършенствани инструменти за крипто търговия, индикатори и режим на цял екран. Елегантният и отзивчив потребителски интерфейс на StormGain е проектиран с простота, която е лесна за използване за начинаещи и напреднали търговци.

прозорец за търговия с буря

Висок ливъридж & USDT сетълмент

StormGain е една от малкото платформи за търговия в света, използващи крипто търговия до 200x множител. Докато търговията с ливъридж с марж може да бъде изключително рискована, професионалните търговци могат да увеличат максимално потенциалните си печалби от своите позиции. Трябва да внимаваме, че търговията с високи маржове не е подходяща за начинаещи.

Функции на Stormgain

Друга характеристика на бележка е сетълментът в стабилната монета (USDT), която е фиксирана към щатския долар (USD). Това позволява на потребителите да търгуват на нестабилния пазар на дигитални валути, без да излагат излишно своя капитал и да предпазват портфолиото си от внезапно движение на цените.

Купете крипто с кредитна карта

StormGain позволява на своите потребители на платформата да купуват крипто с помощта на кредитна карта за финансиране на сметка, без да се налага да прехвърлят пари от крипто борса. StormGain поддържа кредитни карти VISA и Mastercard. Има апартамент 5% такса прилага се за всички покупки на кредитни карти или $ 10 USD (което е по-високо), което е разумно в сравнение с други платформи за търговия, като Coinbase.

Упражнявайте се с използване на демо сметка

Има стотици борси за криптовалута, но не всички имат демо сметка, за да практикуват търговия с виртуални фондове. Демонстрационният режим на StormGain използва реални като крипто данни, за да позволи на своите потребители да симулират такса за риск от търговия и да се запознаят с платформата, преди да финансират реална сметка.

Законно ли е StormGain?

StormGain изглежда е законна борса за търговия с криптовалути, базирана на нашите изследвания. Борсата е член на Асоциация на блокчейн в рамките на Финансовата комисия. Основана през 2019 г., StormGain е Официален партньор на ръкавите на популярния футболен клуб Великобритания Нюкасъл Юнайтед.

Регистрация в StormGain & Проверка

За да отворите акаунт в StormGain, процесът е направо напред и отнема само няколко минути. Търговците ще трябва да предоставят валиден имейл адрес, за да започнат да търгуват с цифрови валути. Има няма изискване за предоставяне на документация за самоличност да търгувате крипто с марж или да купувате алткойни с биткойн.

Търговия със StormGain

За разлика от традиционните борси за криптовалути, които ще се свързват с TradingView за техните диаграми, StormGain разполага с уникално и специално създадено търговско изживяване. Потребителският интерфейс идва с всички очаквани търговски функции и функции в a минимално и елегантно подреждане. Потребителите могат бързо да преглеждат двойки за крипто търговия, графики на цените на живо, баланси на портфейла и отворени позиции от един прозорец.

потребителски интерфейс на stormgain

Лентата за избор на монети в горната част е доста полезна, особено най-добрите печалби и губещи. Екстремните движения на пазарите могат да представят възможности за търговия, така че тази функция ще се хареса на определени потребители. В противен случай можете да добавите любимите си монети или да използвате популярния списък.

Сериозните търговци на крипто може да гледат интерфейса и да се чудят дали това е? Абсолютно не.

търговия с буря

Кликнете върху режим „На цял екран“, който извежда прозореца на пълната диаграма, където можете да добавяте индикатори, да рисувате линии на тенденции и модели, като щракнете с десния бутон върху графиката. След като използвате графиките за известно време, те са гладки, интуитивни и отзивчиви. Всички технически инструменти за рисуване на графиката ще останат, когато излезете от режим на цял екран и преминете към други полезни двойки криптовалута.

stormgain отворена търговия

За да направите сделка за покупка или продажба, просто кликнете върху зеления бутон „Отвори търговия“, който ще отвори прозорец за поръчка. Ще видите от екранната снимка под графиката, която се показва в непосредствена близост до полето за поръчка с показан технически анализ. Тази функция позволява на потребителите да прегледайте класациите, докато въвеждате поръчка което е полезно да се види технически анализ и ключови нива и т.н..

Потребителите могат да променят времевите рамки в прозореца на поръчката, за да гарантират, че анализът ви отговаря на определени критерии за по-високите (или по-ниските) времеви рамки. Тук можете да изберете следните подробности за поръчката:

 • Тип поръчка (пазарна или лимитна)
 • Размер на позицията
 • Размер на маржа (до 200x)
 • Вземете нива на печалба и спиране на загубите

Размерът на комисионната също се показва за ваша информация, която е полезна.

Разменете Crypto незабавно

StormGain позволява на своите потребители незабавно да сменят крипто с друга. Вместо да използват платформи за незабавно суап като Changelly, ChangeNOW, SimpleSwap и SwapSpace, потребителите могат да извършват крипто суапове в StormGain, като използват моменталния обмен. Курсът на комисионната за обменния курс се показва в дъното, което ще оценим в раздела за таксите.

Крипто за обмен на Stormgain

Закупете крипто с помощта на кредитна карта

StormGain предлага опция за закупуване на крипто с помощта на кредитна карта (VISA или Mastercard) чрез партньорство с Симплекс. A апартамент 5% такса важи за всички покупки с кредитни карти или $ 10 USD (което от двете е по-високо). За да закупите крипто с кредитна карта, използвайки StormGain, изпълнете следните стъпки:

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 с биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

Портфейл StormGain

Платформата включва собствен мулти-валутен портфейл, за да позволи на потребителите да съхраняват своите крипто активи, докато търгуват с маржин, или да разменят активи на борсата или да съхраняват закупените крипто. Вграденият крипто портфейл може да осигури до 6 от популярните крипто активи като:

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • XRP
 • Биткойн Кеш
 • Tether USDT

портфейл за буря

Портфейлът на StormGain е защитен от няколко мерки за сигурност, като криптиране и удостоверяване с 2 фактора, за да запазите средствата си в безопасност. Приложението за портфейл е достъпно за използване както на iOS, така и на Andriod устройства. За да изтеглите безплатния портфейл StormGain от посетете уебсайта им и завършете кратък процес на регистрация.

Важното е, че има няма споменаване на уебсайта, ако средствата се съхраняват в студени портфейли. Офлайн съхранението на клиентски средства се превърна в стандарт за обмен на криптовалути и трябва да се предоставя, за да предложи най-високо ниво на сигурност на платформата.

Печелете лихви, използвайки StormGain Wallet

StormGain представи нова функция, за да насърчи своите търговци да купуват и държат средствата си в портфейла на борсата, за да печелят лихва върху своите цифрови валути. Платформата предлага до 12% APR лихва върху средства, които се депозират в портфейла на StormGain. Търговците могат да превърнат портфолиото си в здравословна печалба в дългосрочен план, като съхраняват активите в портфейла на StormGain, без да търгуват.

За да постигнат пълните 12% лихва върху активите, търговците трябва да отключат по-високите нива на статус на лоялност. StormGain позволява изтеглените лихви да бъдат изтеглени като USDT след 30 дни.

Такси StormGain, марж & Граници

Повечето търговци ще знаят, че таксите за търговия са важен фактор при използването на борса за търговия с криптовалути. Особено за търговци с активен ден, които могат да извършват по няколко сделки на ден с висок ливъридж. Таксите за StormGain са както следва, или можете да посетите уебсайта им, за да го видите в пълен размер.

Такси за търговия

За да купувате и продавате крипто с помощта на платформата за търговия на марж StormGain, ще се прилагат следните такси. В сравнение с други борси, таксите са разумни и конкурентни на пазара.

Такси за обмен

За незабавна размяна на крипто с друга крипто с StormGain се начислява комисионна в зависимост от търгувания актив. Например такса за обмен на двойката BTC / USDT е 0,095% на сделка което се сравнява с Binance, който таксува 0,1% за транзакциите.

Депозит & Оттегляне

Няма такси за депозит за прехвърляне на крипто в платформата StormGain. Има 0,1% такса за теглене се прилага при изпращане на крипто на друга платформа или хардуерен портфейл. В зависимост от крипто актива се прилагат минимални и максимални ограничения и ви предлагаме да проверите уебсайта. Таксата за теглене е необичайна, тъй като по-голямата част от борсите ще начисляват само стандартната такса за добив на блокчейн мрежа.

Поддръжка на клиенти

Важен фактор, когато решавате да използвате конкретна борса за криптовалута, е обслужването на клиенти. Забелязахме, че StormGain има денонощен чатбот на живо, за да задава въпроси. Използвахме чата на живо и получихме отговор от оператор в рамките на 5 минути, който беше доста добър.

StormGain разполага и с „База знания“, която предоставя полезни ръководства и отстраняване на неизправности при често задавани въпроси. Разделите са разделени на категории, за да можете да разглеждате и разглеждате други теми, които биха могли да представляват интерес. Тъй като StormGain е сравнително нова борса за крипто търговия, раздела за помощ не е толкова задълбочен, колкото другите борси, но очакваме това да се попълни в бъдеще с нарастването на потребителската база.

Отзиви & Обратна връзка

Платформата StormGain има получи 4,5 звезди от 5 на уважавания уебсайт за рецензии Trustpilot. Коментарите и оценките за обратна връзка се смесват с немалко негативни коментари. Както при всички борси, новите търговци трябва да прилагат собствена надлежна проверка, практики за управление на риска и да продължат да се актуализират с прегледи на борси като този.

често задавани въпроси

StormGain безопасен ли е?

StormGain предоставя няколко препоръки, които потребителите да приемат, за да запазят крипто активите си в безопасност на борсата. Мерките включват използване на силна парола, активиране на двуфакторно удостоверяване и създаване на отделен имейл акаунт.

Забелязахме, че има ограничена информация за точните мерки за сигурност, приложени от StormGain за защита на уебсайта и потребителските портфейли. Бихме искали това да се добави за по-голяма яснота и да осигури прозрачност на своите потребители.

Можете ли да демонстрирате търговия с StormGain?

StormGain има функция за демо сметка, която позволява на търговците да практикуват крипто търговия, без да правят депозит. Новите потребители могат да тестват потребителския интерфейс на StormGrain, за да се запознаят, преди да депозират средства, преди да започнат търговия с ливъридж.

StormGain има ли реферална програма?

StormGain има програма за насочване, която действа като програма за лоялност, за да възнагради съществуващите потребители за привличане на нови клиенти, използвайки тяхната уникална връзка с препоръки. The бонус за препоръчване е 15% от таксите за търговия на препоръчани потребители. Няма ограничение за броя на препоръчаните или срока на валидност.

Има ли мобилно приложение?

Платформата StormGain предлага приложение за търговия, което може да бъде изтеглено за устройства с iOS и Android. Приложението StormGain позволява на потребителите да свързват своята търговска сметка чрез API за изпълнение на сделки, извършване на поръчки и проверка на активни позиции от мобилно устройство.

Заключение

В заключение на нашия преглед на StormGain платформата е лесен за използване и пълен с отлични функции за търговците които искат да търгуват с висок ливъридж. Модерният потребителски интерфейс и графики за търговия е един от най-добрите, които сме виждали и просто се чувства добре.

Таксите за търговия или размяна на крипто директно на борсата са много разумни в сравнение с други популярни платформи за крипто маржин. Съществува обаче загриженост относно обратната връзка на други форуми, на която трябва да се обърне внимание и липса на яснота по отношение на мерките за сигурност, като например съхранение на студен портфейл.

Посетете StormGain

И така, каква е нашата окончателна присъда?

Рано е да се обръщаме към въпроса дали той прави нашия списък за най-добрите платформи за търговия с криптовалути. Ще изчакаме няколко месеца и ще продължим да наблюдаваме обмена за допълнителни актуализации и новини.

Въпреки че, ако търсите нова борса за крипто търговия, трябва да създадете акаунт в StormGain, за да изпробвате неговите функции от световна класа (или дори да използвате демо сметка).

Може да се интересувате и от тези подбрани статии:

 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD, характеристики & Такси (2021)
 • Bitit Exchange: Прочетете този преглед, преди да се регистрирате
 • Преглед на eToro: Копиране на успешни търговци на крипто

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Посетете StormGain

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map