Преглед на Swyftx: ВАЖНО – Прочетете преди да използвате

Бъдещето на цифровите валути е светло и трябва да бъде на всеки австралийски радар като средство за изграждане на богатство за идните поколения. Също толкова важно е да се намери сигурен и сигурен обмен за закупуване на биткойн в Австралия.

Една от най-популярните борси в Австралия, която се превърна в надеждна и реномирана платформа с над 30 000 потребители, е Swyftx.

Посетете Swyftx

Въпреки че се стремим да ви предоставим най-точната информация в този преглед на Swyftx, препоръчваме ви да посетите уебсайта им, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Удобно за потребителя настолно и мобилно приложение
 • Бърза проверка на самоличността без качване на документи или селфита
 • 226+ активи за покупка и продажба
 • Ниски такси за търговия и спредове
 • Вход за биометрични акаунти
 • Индивидуално данъчно отчитане и инструменти
 • Отзивчив екип за помощ на клиенти
 • 5 звезди въз основа на 1040 отзива

като цяло

5/5 Посетете Swyftx

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да започнете, препоръчително е да използвате хардуерен портфейл за биткойни като Ledger Nano X при покупка и продажба на криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на криптовалута.

уебсайт на swyftx

Какво е Swyftx?

Swyftx е платформа за търговия с криптовалута , който предлага лесен и прозрачен начин за хората да инвестират в биткойн или алткойни като Ethereum в Австралия. Платформата е създадена, за да премахне разочарованията на други утвърдени австралийски крипто борси като измама, манипулация, хипер инфлация и високи спредове от алчни компании.

вземете 10 долара безплатни биткойни при регистрация и проверка


Вземете $ 10 BTC

След като видя огромен скок на растежа през последните 24 месеца, Swyftx го направи над 30 000 регистрирани потребители за кратък период от време. Визията на екипа е да обедини множество борси, диаграми, мониторинг на портфолио, търговия с ливъридж, финансиране, управление и управление на риска в просто решение от край до край.

Кратко обобщение

swyftx в сравнение

Регулиран ли е Swyftx?

Swyftx е регистрирана австралийска частна компания (ABN 72 623 556 730) под търговското наименование SWYFTX Pty Ltd. Базиран в Бризбейн обменът на цифрова валута се регулира от управителния орган AUSTRAC което налага финансовите закони, за да сведе до минимум риска от престъпници и пране на пари. Swyftx също се съобразява със строгите задължения за борба с борбата с борбата срещу борбата срещу измамите / KYC, определени от австралийското правителство.

Swyftx Характеристики

Бърза проверка

Swyftx осигурява бърз и лесен процес за регистрация, проверка, депозиране на средства и започване на търговия. За разлика от други борси в Австралия, има няма нужда да качвате документация за самоличност или селфита и изчакайте часове, за да бъде одобрен акаунтът, преди потребителите да могат да купуват криптовалута.

swyftx създаване на акаунт

Потребителите могат да започнат с криптовалути незабавно с бързия процес на проверка на Swyftx, който може да завърши само за няколко минути с име, имейл адрес и информация за документ за самоличност.

Удобен за потребителя

Приложението за настолни компютри и мобилни устройства беше предназначен за начинаещи и междинни инвеститори за да започнете с цифрови валути. Лесно е да навигирате между списъка с активи, портфейла, диаграмите, тегленията и други функции, като използвате страничната лента. Цялото търговско изживяване е много просто на изцяло персонализирано табло, което може да бъде пригодено да отговаря на всеки инвеститор.

swyftx интерфейс

Методи за депозиране

Swyftx е популярна австралийска крипто борса поради поддръжката на голямо разнообразие от методи за прехвърляне на средства по сметка. Криптовалутната борса предоставя бърз и лесен начин за незабавно депозиране на AUD на стойност $ 50 000 с помощта на банков превод, OSKO, POLi плащане и PayID чрез австралийска банкова сметка. Swyftx наскоро представиха поддръжка за кредитни карти за финансиране на сметка.

Ниски спредове

Знаете ли също, че крипто борсите могат да налагат скрити такси в разпространението? Размените на конкуренти са разпределили разходите, които могат да достигнат до 2,6% за всяка поръчка за покупка и продажба. Swyftx е една от малкото платформи за цифрова валута, които са напълно прозрачни със своите такси за разпространение, които са само 0,45% за биткойн.

swyftx разпространение

Swyftx работи като брокер намерете най-добрите крипто цени в AUD и USD чрез търсене на най-добрите борси за търговия с криптовалути, за да се намери криптовалутна борса с най-дълбока ликвидност за търгувания актив. В резултат на това Swyftx е в състояние да получи най-добрите пазарни цени и най-нисък спред.

Swyftx в сравнение

POLI Payments и PayID са най-популярните методи за депозиране на австралийски долари на Swyftx. Тази таблица за сравнение изброява алтернативни борси като Swyftx, които предлагат бързи преводи по банкови сметки.

Безопасен ли е Swyftx?

Swyftx включва множество слоеве за сигурност, за да се гарантира безопасността на клиентските средства. Платформата си партнира Auth0 която е специализирана в сигурността на платформата в облак, за да поддържа най-високото ниво на сигурност на паролата и акаунта.

Акаунтите се пазят в безопасност, като се използва двуфакторно удостоверяване (2FA), което означава, че имате нужда от нещо, което знаете (парола) и нещо, което имате (2FA устройство), за да влезете успешно..

Как работи Swyftx?

Swyftx използва автоматично оптимизира всяка крипто поръчка в множество книги за поръчки на борси, за да осигури най-добрите цени и ликвидност. Това означава ликвидност при двойки за търговия (напр. altcoins) на Swyftx е значително по-висока в сравнение с други крипто борси, което води до по-ниски спредове (т.е. разликата между цената на оферта и цена).

Като пример, традиционната борса за криптовалута ще използва собствени книги за поръчки за всяка двойка за търговия. Ако липсва търговска дейност за конкретната монета, таксата за разпространение може да се увеличи поради липсата на налична ликвидност. Swyftx решава този проблем, като черпи милиарди ликвидност на едно място от по-голяма криптовалутна борса като Binance.

Регистрация на акаунт & Влизам

За да създадете акаунт в Swyftx, щракнете върху "Регистрирай се" бутон по-долу. Това ще ви отведе директно до страницата за регистрация на Swyftx, където ще трябва да попълните имейла си, да зададете парола, да въведете вашето име и телефонен номер. Щракнете "Съгласен" към условията и удара "Създай моя акаунт".

Няма такси за създаване или поддържане на акаунт или портфейл на Swyftx.

Проверка на самоличността

Поради местните разпоредби, новите потребители, които създават акаунт в Swyftx, трябва да потвърдят своята самоличност. Процесът за проверка на Swyftx е прост и може да бъде завършен за 2 минути. За да започнете процеса на проверка, отидете до страничната лента вляво и кликнете "Профил" след това под вашето име отидете на "Проверка". Това ще изведе онлайн формуляр, където ще трябва да предоставите само:

 • Имейл адрес
 • Номер на мобилен телефон
 • Номер на документ за самоличност

Депозиране на средства

Swyftx поддържа няколко опции за плащане за своите клиенти за превод на AUD към акаунт, който включва PayID, POLi, банков превод и кредитни карти. Понастоящем няма опция за закупуване на крипто с помощта на паричен депозит или PayPal.

Има минимална сума на депозита от $ 30 а депозитите под $ 200 ще привличат такса от $ 2. Максималният лимит за депозит е $ 100 000 с пълна проверка.

Поддържани активи

Swyftx предоставя платформа, която предлага над 226 криптовалутни монети, активи, токени и цифрови валути които могат да се купуват и продават като Bitcoin, Ethereum, XRP, Litecoin, Bitcoin Cash, Cardano, EOS, Stellar Lumens, Tezos, Algorand и NEO.

Австралийската крипто борса също поддържа популярни токени DeFi като Compound, Sushi и Yearn Finance, които могат да бъдат закупени и продадени. Страхотна характеристика на Swyftx е поддръжката за нови монети, които редовно се обявяват чрез техните социални медийни канали.

Купуване на криптовалута

Swyftx предоставя a опростен, изчистен и лесен за използване опит в търговията за нови начинаещи или опитни инвеститори. Таблото включва горна лента с цената на биткойн на живо в AUD и други активи за криптовалута. Лентата вляво е основното меню за навигация, за да изведете търговския прозорец, да промените подробности за профила и бърза навигация до функции за депозиране и теглене на Swyftx.

табло за управление на swyftx

За да закупите криптовалути с помощта на Swyftx, има проста форма за въвеждане на поръчка, която дава оценка на цената от 1 BTC към AUD и сумата, която трябва да платите в замяна. Чудесна функция са различните видове поръчки, които се предлагат:

 • Пазарна поръчка
 • Лимитиран ред
 • Спиране на поръчката

Разширените типове изпълнение на поръчки са идеални за търговци, които търсят обмен и интерфейс за търговия в една платформа, която да позволи по-лесно управление на риска, по-бързо изпълнение на поръчките. Търговците могат да изведат режим на графики на цял екран с усъвършенствани инструменти за търговия и графики.

диаграми на swyftx

Графиките предлагат широк диапазон от времеви рамки и график на цените сдвоявания срещу AUD, USD и Bitcoin. Има няколко функции за търговия, които могат да бъдат насложени, като линии на тенденции, индикатори и модели на изготвяне на графики, за да се усъвършенства влизане, като се използва пазарна, лимитирана или стоп поръчка.

Знаеше ли? Swyftx предоставя пълна демо сметка в търговски режим за начинаещи, за да се научат как да търгуват с крипто и да използват платформата без реални пари.

Препоръчваме обаче да създадете акаунт със специален графичен пакет като TradingView в нов раздел или прозорец. Това ще запази промените и техническия анализ на всяка ценова графика.

Такси Swyftx

Swyftx предлага една от най-ниските такси в Австралия с a фиксирана такса от 0,6%. Дълбоката ликвидност, предлагана на борсата за криптовалута, предоставя на потребителите разпространява се до 0,45% между купувачите & продавачи и намалено приплъзване. В сравнение с други добре познати австралийски борси, те могат да начисляват до 1% за незабавни поръчки за покупка / продажба плюс разходи за разпространение около 2.6%.

такси за търговия с swyftx

Депозит & Такси за теглене

Swyftx позволява на своите потребители да депозират средства в австралийски долари (AUD). Максималната сума за депозит и теглене е AUD $ 20 000 на ден и може да бъде увеличена до 100 000 AUD с подобрена проверка.

Всички депозити автоматично се конвертират в щатски долари от крипто обмена въз основа на обменния курс за деня. Това позволява на Swyftx да търси по-дълбоки ликвидни партньори, използвайки двойките USD, за да предложи намалени спредове и в крайна сметка по-ниски крипто цени в AUD. Като цяло таксите за депозити и тегления на Swyftx са много разумни и конкурентни на други борси.

swyftx депозит AUD

Поддръжка на клиенти

Swyftx използва Домофон за да помогнете на хората бързо и лично с чат на живо, което е чудесно за начинаещи, които използват обмена за първи път. Ботът за чат предоставя полезни връзки от Помощния център за често задавани въпроси. Има и възможност за чат директно с екипа за обслужване на клиенти.

Екипът за обслужване на клиенти в Swyftx е много активен и ще отговори в рамките на минути в рамките на часове или ще ви изпрати имейл обратно. Използвахме функцията за чат на живо и получихме отговор за около 2 минути от един от съоснователите. Лошото обслужване на клиентите може да е проблем при по-големите борси, но поддръжката беше изключителна и силен показател за реномирана австралийска крипто борса.

често задавани въпроси

Swyftx е портфейл?

Swyftx осигурява сигурен портфейл за своите потребители за съхранение и съхранение на активи за криптовалута след покупка, търговия или продажба на дейности. Портфейлът се състои от топло и студено съхранение за безопасно и сигурно съхраняване на средствата на клиентите. Най-добрият подход е да изтеглите средства от портфейл Swyftx към хардуерен портфейл.

Swyftx има ли мобилно приложение?

Търговската платформа на Swyftx включва мобилно приложение за търговия, което позволява на потребителите да купуват, търгуват и продават криптовалути на мобилни устройства. Приложението осигурява достъп до цялата функционалност и функции на всяко устройство с модерен уеб браузър като смартфони с Android или iOS.

Можете ли да купите крипто с кредитна карта?

Swyftx поддържа кредитни карти за закупуване на криптовалути на своята платформа. Банковите преводи, използващи POLi и PayID, са другите поддържани методи за плащане, използващи платформата.

Наличен ли е Swyftx в Нова Зеландия?

Платформата за търговия Swyftx е достъпна само за потребители в Австралия за покупка, търговия и продажба на криптовалути. Жителите, които пребивават в други страни като Нова Зеландия, не могат да използват Swyftx и ще трябва да намерят NZ крипто обмен.

Можете ли да демонстрирате търговия с помощта на Swyftx?

Swyftx осигурява крипто демо режим, който може да се превключва, за да симулира търговия на пазара с помощта на виртуални фондове. Потребителите на платформата могат да изпитат търговия с Swyftx, използвайки виртуални средства, за да се запознаят с функциите и потребителския интерфейс.

Има ли партньорска програма?

Swyftx разполага с партньорска програма, която възнаграждава нови потребители, които се регистрират с помощта на референтен код. Swyftx изплаща 30% на таксите, събрани за всички сделки, направени през целия живот на акаунтите, които сте посочили. Уникалният код за препоръки може да бъде споделен със семейството или приятелите, за да спечелите допълнителен пасивен доход.

Swyftx предлага ли спестовна сметка, за да спечели лихва?

Понастоящем Swyftx не предлага услуги за кредитиране и заемане на своите клиенти, за да спечелят лихва върху криптовалути, докато се съхраняват в онлайн портфейла. За да спечелят лихва върху крипто, австралийските клиенти ще трябва да използват реномиран финансов доставчик като BlockFi или Nexo.

Не всички борси за криптовалути в Австралия са еднакви.

СРАВНИ SWYFTX С ДРУГИ

Сравнете сега!

Заключение

За да завършим нашия преглед на Swyftx, можем уверено да кажем, че борсата е реномирана и богата на функции крипто услуга в Австралия, която е лесна за използване както за начинаещи, така и за опитни инвеститори. В комбинация с ниски такси за търговия, лесен за използване интерфейс и отзивчив екип за поддръжка на клиенти в Swyftx го прави нашата най-добра борса за криптовалута в Австралия.

Посетете Swyftx

Когато купувате криптовалути, не забравяйте да изтеглите средства в реномиран хардуерен портфейл, за да не се търгувате на борсата и да бъдете на ваше разположение.

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map