Преглед на Yobit: Законно ли е и безопасно ли е през 2021 г.?

Yobit е популярна борса за търговия с криптовалути, която е била платформа по избор от няколко години. Борсата е добре известна с това, че предлага обширен списък с криптовалути за търговия, включително алткойни с ниска капитализация до по-големи и по-често срещани активи като Bitcoin, Ethereum и XRP.

Посетете YoBit

В този преглед на Yobit ще предоставим преглед на функциите за обмен, потребителски интерфейс, инструменти за търговия, видове поръчки, такси, обслужване на клиенти и нашия опит при използването на платформата. Така че, не забравяйте да останете до края, за да прочетете окончателната ни присъда на Yobit.net.

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в нашите рецензии за обмен, настоятелно ви препоръчваме да го направите посетете сайта им да се актуализира с всички промени, които могат да възникнат след това.

класиране на yobit

Препоръчително е да използвате хардуерен портфейл за биткойни като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за хардуерни портфейли, за да съхранявате крипто.

Какво е Yobit?

Yobit.net е пионер в обменното пространство за търговия с криптовалути, което предлага проста, но мощна платформа, която е добре позната в крипто общността. Популярността на Yobit личи от огромния му обем на търговия от близо 50 милиона долара на ден според Coinmarketcap. Понастоящем уебсайтът класира Yobit на 10-то място за най-добрите борси за търговия с криптовалути в света.

Преди подобни на други платформи като Binance, Bybit и BitMEX, Yobit е водеща борса, която предлага голямо разнообразие от по-малко известни алткойни за търговия. Има над 8000 различни криптовалути, които могат да се търгуват срещу множество основни активи, включително Bitcoin, Ethereum и Tether.

Yobit Сравнен

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и конкурентните такси за търговия са важни характеристики на Yobit. Тази таблица за сравнение изброява други крипто борси с най-голям марж, които предлагат функции от световна класа.

Yobit Регистрация & Влизам

За да започнете с Yobit, първо трябва да създадете акаунт, като следвате тези инструкции:

yobit регистър

Проверка на акаунта в Yobit


Потребителите не са длъжни да завършат процеса „Познайте вашия клиент“ (KYC), който е страхотен. Това означава, че новите търговци могат да депозират средства и да започнат да търгуват своите любими монети на платформата за броени минути. Yobit не събира никакви данни, които запазва анонимността на търговците на борсата.

Как да депозираме средства в Yobit

Депозирането на средства в Yobit сметка е доста просто. Подобно на други крипто борси, това може да се извърши, като се придвижите до вашия „Портфейл“ и изберете актива, който искате да депозирате. Това ще изведе уникален адрес на портфейла на Yobit, който може да се използва за сигурно прехвърляне на средства от хардуерен портфейл, с който разполагате, или от друга крипто платформа.

Тук можете също да изтеглите средства и да видите историята на транзакциите от портфейла си.

yobit депозитни средства

Потребителски интерфейс на Yobit

Когато посетите Yobit.net, потребителският интерфейс за търговия е първата страница, която виждате. Той е основен на външен вид, но включва стандартните функции и инструменти за търговия, които се очакват за дигитална размяна на активи.

Вляво търговците могат бързо да прегледат обобщеното салдо по сметката, което може да бъде полезно. Пазарите са изброени по-долу, които са категоризирани в различните двойки, налични за търговия.

Тук можете бързо да превключвате между стотици двойки за търгуване, за да търсите възможности. Показването на дневната промяна% и обем е чудесно за бързо сканиране за монети с голям импулс (например пробиви).

yobit потребителски интерфейс

Диаграмите са разположени в средата на потребителския интерфейс. Търговците, които разчитат на усъвършенстван графичен софтуер или инструменти, използващи технически индикатори, модели или инструменти за диаграми, няма да ги намерят в Yobit.

Въпреки това, търговците, които знаят как да четат книгата с поръчки, обемите и моделите на свещници, ще обичат да търгуват в Yobit, за да спекулират със стотици монети, налични на платформата.

Като цяло открихме опитът за търговия на Yobit да бъде лесен и лесен за използване. Той е подобен на други добре познати борси и реномирани борси като Poloniex и Gate.io които съществуват от много години.

Yobit такси, марж & Граници

Повечето търговци ще знаят, че таксите за търговия са важен фактор при използването на борса за търговия с криптовалути. Особено за търговци с активен ден, които могат да извършват по няколко сделки на ден с висок ливъридж. Таксите за Yobit са както следва, или можете да посетите уебсайта им, за да го видите в пълен размер.

Такси за търговия

За да купувате и продавате крипто с помощта на платформата Yobit, такси за търговия не надвишават 0,2% от транзакцията количество. В сравнение с други платформи за крипто търговия, таксите на Yobit са конкурентни на пазара.

Депозит & Оттегляне

Има без такси за депозит за прехвърляне на всяка криптовалута в Yobit. За тегления се прилага стандартна такса за блокчейн, която се определя от натоварването на мрежата.

Поддръжка на клиенти

Важен фактор, когато решавате да използвате конкретна борса за криптовалута, е обслужването на клиенти. Според често задаваните въпроси на Yobit, на запитванията за поддръжка обикновено се отговаря в рамките на един час, но понякога може да отнеме до 24 часа.

Yobit.net има раздел с често задавани въпроси, но е доста ограничен и отговаря само на основни въпроси, като например как да започнете, депозити, такси и теглене на средства. Не видяхме раздел „База знания“, който би бил полезен за начинаещи, които започват работа с Yobit.

Yobit има една от най-големите общности в Telegram с над 80 000 души в английския групов чат. Администраторите изглеждат много активни и отзивчиви, когато изпращат директно съобщение за поддръжка.

Алтернативи на Yobit

БАЙТ

Bybit

ByBit е платформа за търговия с деривати за криптовалута с акцент върху търговия с ливъридж с до 100x лост за двойки за търговия Bitcoin и Etherium. Bybit се превърна в една от най-добрите крипто борси в света.

Посетете уебсайта плюс500

Плюс 500

Plus500 е доставчик на CFD, който предлага своята масивна клиентска база за търговия с най-популярните крипто активи в света с до 30 пъти лост като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero.

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

Посетете уебсайта binance

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и един от най-бързите доставчици на услуги за търговия за блокчейн екосистема. Борсата отбеляза астрономически растеж и е първокласна платформа за крипто търговия.

Посетете уебсайта

Yobit отзиви & Обратна връзка

Обменът има получи 4,5 звезди от 5 на уважавания уебсайт за рецензии Trustpilot. Това обикновено е добър показател и мярка за репутацията и надеждността на борсата. По-голямата част от коментарите са положителни с няколко отрицателни коментара. Забелязахме, че няма неутрални оценки, които сме намерили за необичайни.

Когато избират нова крипто борса, потребителите винаги трябва да прилагат своята старателна проверка, практики за управление на риска и да продължат да се актуализират с прегледи на борси като този.

yobit отзиви

често задавани въпроси

Yobit Legit?

Изглежда, че Yobit е законна борса за търговия с криптовалути, която работи от много години и привлича значителна част от търговците. Борсата е регистрирана в Панама и е достъпна за потребители по целия свят.

Yobit е сигурен обмен?

Изглежда, че Yobit не е хакнат от старта си през 2014 г. Платформата включва основните мерки за сигурност като 2FA за защита на потребителските акаунти. Информацията за мерките за сигурност на сайта е ограничена, така че винаги съветваме потребителите да правят свои собствени изследвания.

Има ли Yobit демо сметка

Yobit няма демо сметка, която да позволи на търговците да практикуват крипто търговия, без да правят депозит.

Има ли партньорска програма на Yobit?

Yobit.net има партньорска програма, която възнаграждава съществуващите потребители, които привличат нови клиенти, с уникалната си препратка. Бонусът за препоръчване е 20% от таксите за търговия на препоръчаните потребители.

Yobit има ли приложение за мобилна търговия?

Yobit няма мобилно приложение за потребители на Android и iOS за търговия с криптовалута.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Yobit, това е една от най-старите крипто борси, която има достави стабилна платформа за търговия в продължение на няколко години. Изглежда обменът е изминал дълъг път за подобряване на обслужването на клиентите с отзивчива общност на Telegram и няколко администратори в подкрепа на нарастващата им потребителска база.

Посетете Yobit

Няколко добри точки относно размяната на Yobit са:

  • Никога не е бил хакнат
  • Хиляди крипто монети за търговия
  • Лесно използване на интерфейса за търговия
  • Бърз процес на регистрация (без KYC)
  • Конкурентни такси за търговия

И така, каква е нашата окончателна присъда?

Намерихме борсата лесна за използване, депозиране на средства и извършване на сделки. Това е чудесна платформа за криптовалути и инвеститори, които искат да се възползват от нови криптовалути за изграждане на богатство в Биткойн, трябва да обмислят използването на Yobit.

Може да се интересувате и от:

  • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху крипто
  • 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ
  • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
  • Най-добрите криптовалутни борси в Нова Зеландия
  • 4 най-добри места за залагане Tezos (XTZ) & Печелете награди

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални криптотърговци.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map