Преглед на Zebpay: Крипто, търговия и такси (2021)

В това Zebpay преглед, ще направим оценка на борсата, за да видим дали е подходящо за начинаещи да започнат работа с биткойн и криптовалути. ZebPay е регулиран крипто обмен, който се предлага в няколко региона по света, включително Австралия, която е проектирана да се фокусира върху простотата и лекотата на използване.

Посетете Zebpay

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед, винаги е най-добре да редовно посетете сайта да се актуализира с всички промени, които могат да настъпят след това.

Zebpay

Какво е ZebPay?

Zebpay е fiat към крипто обмен, който осигурява проста рампа, която позволява на инвеститорите да купуват криптовалути чрез техните настолни и мобилни приложения за търговия. Борсата е създадена през 2014 г. и е със седалище в Сингапур. Това е популярна платформа за цифрова валута и е обслужвала над 3 милиона потребители по целия свят.

Трябва да търгувате със Zebpay, ако:

 • Вие сте начинаещ и търсите лесна за ползване платформа
 • Искате да търгувате няколко фиат / крипто двойки
 • Харесвате борса, която ви позволява да купувате / продавате крипто незабавно
 • Търсите конкурентни такси за търговия
 • Искате да използвате утвърдена и надеждна крипто борса

ZebPay сравнен

Банковият превод е един от най-популярните методи за депозиране на AUD на ZebPay. Тази таблица за сравнение изброява други популярни австралийски борси за криптовалути, които предлагат банкови преводи.

Може да се интересувате и от:

 • Как да купя алткойни в Австралия [Бързо & Лесно]
 • Преглед на Changelly: Все още ли е безопасно & Как работи
 • 7 начина да купите биткойн с пари в Австралия
 • 5 алтернативи на Coinspot с по-ниски такси за търговия
 • 4 най-добри криптовалутни сайтове за Altcoin търговци

Законно ли е ZebPay?

От старта през 2014 г. Zebpay обработва милиарди клиентски активи и счита за легитимен крипто обмен. Няма съобщения за големи инциденти със сигурността, хакове или загуба на потребителски активи на Zebpay и е осигурил безопасност на потребителските средства. ZebPay също са членове на ADCA и са Съвместим с AUSTRAC.

Как да се регистрирате в Zebpay

Процесът за регистрация на акаунт в Zebpay е наистина лесен. За начало посетете уебсайта и кликнете върху връзката „Регистрация“ в горния десен ъгъл. Това ще ви отведе до страницата за регистрация на акаунта, както е показано по-долу.

zebpay се регистрирайте


Тук въведете вашия мобилен номер и код на държавата, вашето име и задайте 4-цифрен ПИН. Това е ПИН кода, който ще трябва да влезете. След като направите това, щракнете върху продължаване, за да получите SMS с Zebpay код за потвърждение.

Въведете кода си и вече сте почти там.

Проверка на вашия акаунт в Zebpay

Следващата стъпка е да потвърдите своя акаунт в Zebpay. Ще трябва да представите документи за персонал, за да потвърдите самоличността си (KYC), за да спазите местните разпоредби и да докажете:

 • Вашата самоличност: Това може да бъде паспорт или шофьорска книжка, която показва вашата снимка, дата на раждане и адрес.
 • Вашият настоящ адрес: Това може да бъде документ за комунални услуги, като например сметка за вода или ток, която показва текущия ви адрес.

Цялостният KYC процес отнема приблизително 5 минути, ако имате документи, готови за качване, и няколко часа, за да Zebpay одобри.

Финансиране на вашия акаунт в Zebpay

Крипто борсата предлага два метода за депозит, които са достъпни за всекидневния човек за бързо финансиране на портфейла Zebpay:

Банков превод (EFT)

Zebpay позволява на потребителите да депозират средства чрез банков превод (електронен превод на средства). Когато влезете за първи път в акаунта си в Zebpay, ще трябва да регистрирате данните за банковата си сметка, за да активирате банков превод. Банковите данни трябва да бъдат одобрени, преди да можете да депозирате средства и да закупите крипто.

Банковите преводи към Zebpay обикновено отнемат около 1-2 работни дни, докато депозитът бъде обработен. Ще бъде изпратен имейл с уведомление, че средствата са налични във вашата сметка.

POLi депозити

Потребителите могат да депозират средства чрез POLi. Лимитът за POLi депозити започва от $ 2 000,00 в рамките на 24-часов период и може да бъде увеличен в зависимост от търговската дейност. Депозитите обикновено се обработват незабавно и незабавно се кредитират във вашия акаунт (Zebpay забележка на уебсайта им, че първият депозит може да отнеме до 1 ден).

След като депозитът бъде обработен, ще бъде изпратен имейл с уведомление, че средствата са налични във вашата сметка.

Потребителски интерфейс на Zebpay

Потребителският интерфейс на Zebpay е опростен и изчистен. Той е създаден, за да намали бъркотията и да осигури крипто изживяване без стрес, подходящо за начинаещи търговци.

Когато влизате за първи път, се показва потребителското табло, което показва вашите крипто портфолио и текущо салдо. Оттук можете да депозирате и теглите средства от вашата Zebpay сметка.

табло за управление на zebpay

За да закупите крипто, отворете менюто „Купуване / продажба“ в горната лента.

Отново интерфейсът е минималистичен, интуитивен и лесен за навигация, което е идеално за начинаещи. Всички крипто-активи са изброени вляво срещу AUD или BTC.

За да закупите незабавно крипто със Zebpay, изпълнете следните стъпки:

zebpay купуват биткойн

Ако вече сте запознати с инвестирането или търговията с криптовалути, тогава ще разберете, че Zebpay няма дисплей на графиката на цените на живо. Това може да изненада, но обменът е фокусиран върху простотата за ежедневните инвеститори да купуват биткойни и други алткойни.

Инвеститорите, които разчитат на графиките навреме и купуват позиция, ще трябва да използват сайт за крипто графики със Zebpay. Препоръчваме ви да използвате друг графичен пакет, като TradingView, за да изчертаете линии на тенденции и т.н., тъй като ще откриете, че криптообменът обикновено не запазва анализа на диаграмата, след като излезете.

Zebpay идва със собствен онлайн портфейл, който можете да намерите, като щракнете върху „Wallet“ в горната част. Портфейлът ви позволява безопасно да изпращате / получавате крипто.

портфейл zebpay

Наличните крипто активи са изброени вляво с показан наличен баланс и опция за преглед на вашата търговска история. Отново не става по-лесно за начинаещи. Той е добре оформен, чист и лесен за използване.

Крипто активи на Zebpay

Zebpay позволява на своите потребители да конвертират AUD в крипто монети като:

 • Биткойн
 • Пулсации
 • Етер
 • EOS
 • Биткойн Кеш
 • Litecoin

Всяка крипто монета може да се търгува срещу AUD или Bitcoin (BTC).

Такси Zebpay

Такси за търговия

Zebpay таксува a плоска такса от 0,4% във всички търговски активи. В сравнение с други крипто борси в Австралия, ще откриете, че таксите Zebpay са конкурентни на крипто пазара и едни от най-ниските в страната.

такси zebpay

Депозитни такси

НЯМА такси за депозит за прехвърляне на австралийски долари или крипто във вашия портфейл Zebpay.

Такси за теглене

НЯМА такси за теглене за прехвърляне на австралийски долари или крипто от вашия портфейл Zebpay. Малка мрежова такса се начислява от блокчейна, който се определя от монетата, а не от Zebpay. За списък на мрежовите такси, Натисни тук.

Zebpay Security

Сигурност на сайта

Според уебсайт, Обменът на Zebpay непрекъснато се тества от експерти по сигурността както в Zebpay, така и извън него, за да се търсят грешки и уязвимости в сигурността.

Инфраструктурата на Zebpay Australia е защитена със защитни стени и техните служители се подлагат на фонова проверка и контролиран достъп до мрежата въз основа на техните роли в крипто компанията.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНИ ZEBPAY С ДРУГИ

Сравнете сега!

Сигурност на портфейла

Zebpay заявява, че използва решение за хардуерен портфейл, за да съхранява 98% от цифровите активи на потребителите. Това означава, че портфейлите са с въздушен пропуск и се съхраняват физически в трезори, разположени на различни места. Следователно потребителските монети, които се съхраняват в портфейла на Zebpay, не могат да бъдат достъпни от едно географско местоположение или от един човек.

Транзакциите на борсата ще трябва да бъдат подписвани с помощта на системи в различни облачни платформи. Това има за цел да избегне всяка точка на провал, за да предотврати компрометиране на потребителски акаунти от онлайн хакери.

Уебсайтът на Zebpay заявява, че е въвел патентован протокол за защита, който защитава всички транзакции между портфейли за студено и горещо съхранение.

Алтернативи на ZebPay

Следните алтернативи на Zebpay са реномирани и надеждни борси за криптовалута в Австралия.

swyftx

Swyftx

Swyftx е модерна платформа, която ви позволява да купувате криптовалути по бърз и лесен начин. Процесът на регистрация е невероятно лесен с бърза регистрация и проверка, която отнема по-малко от две минути.

Посетете уебсайта независим резерв

Независим резерват

Независимият резерв е популярна борса сред търговците на криптовалути по целия свят, която предлага конкурентни такси за търговия и подкрепа за традиционни фиатни валути като австралийския долар, новозеландския долар и американския долар.

Посетете уебсайта обмен на coinjar

CoinJar

CoinJar е доверен крипто обмен в Австралия, който позволява на потребителите да купуват, продават, съхраняват и харчат цифрови активи. С над 400 000 потребители и броене, борсата CoinJar е едно от най-добрите места за закупуване на биткойни в Австралия.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

ZebPay изисква ли KYC?

Потребителите трябва да завършат KYC процедура, за да могат да купуват крипто и да теглят средства от Zebpay. Личните документи за самоличност са необходими за доказване на самоличността и спазване на местните разпоредби.

Има ли ZebPay застраховка фонд?

ZebPay не посочва на уебсайта си дали има наличен застрахователен фонд за защита на потребителите срещу нарушаване на мерките за физическа сигурност на борсата, кражба на служители или загуба на крипто, държана в портфейла на Zebpay.

ZebPay има ли мобилно приложение?

Zebpay има приложение за мобилен телефон за iOS и Android устройства което ви позволява да купувате и продавате крипто незабавно от всяко място с интернет връзка. Подобно на онлайн версията, версията на мобилното приложение на Zebpay е лесна за употреба и интуитивна. Уеб версията на платформата също е удобна за мобилни устройства и може да се използва на смартфони.

ZebPay има ли реферална програма?

Zebpay предлага програма за препоръчване като награда за привличане на нови потребители в платформата. Когато въведете приятелите си в света на крипто със Zebpay, и двамата ще получите кредит на стойност $ 10. За да изискате бонус за препоръки, споделете кода на реферала с нови потребители. Те ще трябва да завършат процеса на регистрация и KYC.

Заключение

В заключение на нашия преглед на ZebPay можем да кажем това Zebpay е отличен крипто обмен в Австралия за начинаещи, които да започнат с крипто.

Посетете Zebpay

Той е проектиран за простота, конкурентни структури на таксите, изживяване без стрес и с мисъл за безопасност, за да ви позволи да търгувате с лекота и спокойствие. Цялостният процес за моментална покупка и продажба на крипто е изключително бърз и удобен за начинаещи.

Има някои подобрения, които биха направили Zebpay още по-добър:

 • Диаграми за крипто цени на живо с усъвършенствани инструменти и функции за извършване на технически анализ
 • Застрахователен фонд за защита на потребителите в случай на обмен на обмен

Освен казаното по-горе, конкурентните такси за търговия и лесен за използване интерфейс правят Zebpay подходящ за начинаещи, които искат да започнат работа с криптовалута.

Моля, споделете тази статия с вашата мрежа, ако ви се струва полезна!

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене (без скрити такси) с голямо разнообразие от методи за депозиране, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете Zebpay

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map