Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на ZipMex – законно ли е това или измама? (2021)

Zipmex е дигитална борса за активи, която е фокусирана върху предоставянето на инвеститори на дребно и институционални инвеститори способността да инвестират сигурно в криптовалути. Борсата предоставя платформа за потребители на биткойни в Австралия и по-широкия Азиатско-Тихоокеански регион, като Сингапур, която също подкрепя растежа на глобалната криптовалутна индустрия.

Посетете Zipmex

Въпреки че се стремим да ви предоставим най-точната информация в този преглед на Zipmex, предлагаме ви да посещавате уебсайта им от време на време, за да се актуализирате с евентуални промени, които могат да възникнат след това.

Contents

Какво е ZipMEX?

Zipmex е a регулиран доставчик на обмен на цифрова валута който има за цел да стане лидер на пазара, като предлага бързи сделки, висока ликвидност и богат избор от крипто активи. Борсата предоставя на своите потребители набор от разширени функции за търговия и инструменти за диаграми, които могат да се използват за съставяне на широк избор от криптовалути, с които може да се търгува 24/7.

zipmex

Zipmex в сравнение

Ниските такси са често срещан фактор за инвеститорите, които търсят борса за закупуване на биткойн с помощта на AUD. Тази таблица за сравнение изброява други топ австралийски борси за криптовалути които предлагат ниски такси за търговия.

Преглед на Zipmex

Zipmex е a лицензирана и регулирана базирана в Сингапур криптовалутна борса който има за цел да предостави набор от разширени функции за търговия и инструменти за графики за търговци на криптовалута и доставчици на ликвидност. Платформата има елегантен потребителски интерфейс и осигурява транзакции с безпроблемно изживяване за потребителите да купуват и продават активи без усилие.

zipmex функции

Как работи ZipMEX?

Zipmex не е конвенционален обмен и работи като брокер, за да намери най-добрите BTC цени чрез обобщаване на обема от някои от най-големите борси и извънборсови бюра в света за осигуряване на значително по-висока ликвидност. Това позволява на Zipmex да се справя с големи обеми сделки и следователно може да предложи на своите клиенти по-ниски спредове между купувачите & продавачи и по-малко приплъзване в сравнение с други крипто борси в Австралия.

Първи стъпки със Zipmex

Стъпка 1 – Регистрирайте се & Потвърди Имейл

Процесът на регистрация със Zipmex е невероятно лесен. Всичко, което трябва да направите, е да посетите уебсайта, да кликнете върху ‘Регистрирай се’ след това продължете да попълвате вашето потребителско име, имейл адрес и задайте парола.


zipmex регистър

Стъпка 2 – Активирайте двуфакторно удостоверяване

Безопасността на вашите дигитални монети трябва да бъде първостепенна и предлагайте да активирате 2-факторно удостоверяване при първото влизане. Отидете на ‘Настройки’ в горната лента на менюто и включете 2FA. Ще трябва да изтеглите приложение за двуфакторно удостоверяване на телефона си, като Authy или Google Authenticator. След като направите това, използвайте приложението, за да сканирате QR код, показан на Zipmex, и въведете код от телефона си.

Стъпка 3 – Депозит на средства

За да финансирате сметката си, отидете на ‘Сметка’, след това изберете „Финансиране“ и след това отидете на „Депозит“ и изберете предпочитания от вас метод на депозит.

Стъпка 4 – Купуване, търговия & Търгувайте с криптовалута

След като вашите средства бъдат депозирани по сметката, можете да започнете да търгувате с Zipmex.

Проверка на Zipmex

След като се регистрирате за акаунт, ще трябва да предоставите потвърждение, преди да можете да използвате методи за финансиране или да започнете да търгувате. Законите и регламентите изискват от Zipmex да провери търговската сметка, за да предотврати измами и да бъде напълно в съответствие с разпоредбите на KYC и AML за търговия с цифрови активи.

Основната проверка отнема по-малко от 1 час според уебсайта. За повече информация посетете Често задавани въпроси. Крипто към крипто депозити и търговия изискват само потвърждение по имейл.

За да завърши процеса на KYC, Zipmex изисква:

 • Доказателство за самоличност – валидният ви държавен документ за самоличност
 • Шофьорска книжка ИЛИ паспорт

Потребителски интерфейс на Zipmex

Таблото за борсова търговия Zipmex е просто, изчистено и лесно за навигация. По горната лента цената на биткойн на живо в AUD, цената BTC и офертата и 24-часовият обем за актива. Областта на диаграмата и менюто вляво ще изглеждат познати на сериозните крипто трейдъри.

Графичният интерфейс Zipmex се предоставя от Tradingview, който е известен с гладки, интуитивни и изчистени диаграми.

Търговците ще могат да използват усъвършенствани инструменти за търговия и индикатори, предоставени от TradingView, за да усъвършенстват предимствата си в търговията, за да максимизират печалбите и да минимизират риска. Графиките Zipmex предлагат широка гама от времеви рамки и инструменти за изчертаване на линии на тенденции, добавяне на индикатори и модели на диаграми за перфектно оформяне на търговска поръчка, използвайки пазарна, лимитирана или стоп поръчка.

zipmex диаграма

За закупуване или продажба на криптовалута има проста форма за въвеждане на поръчка, която дава оценка на цената от 1 BTC към AUD и сумата, която трябва да платите в замяна. Чудесна функция са различните видове поръчки, които се предлагат:

 • Пазар
 • Ограничение
 • Ограничение: Добър до анулиране (GTC)
 • Ограничение: Незабавно или отмяна (IOC)
 • Ограничение: Попълване или убиване (FOK)

Чудесно допълнение към Zipmex ще бъдат поръчките One Cancel the Other (OCO) и калкулаторът на печалби и загуби.

Реклама

coinpot

КУПЕТЕ БИТКОЙН С любимата на австралия крипто обмен

ОЦЕНКА

4.3 / 5

Посетете Coinspot

Zipmex активи за търговия

Zipmex поддържа редица криптовалутни активи, които могат да се търгуват срещу AUD или BTC:

Фиат към крипто двойки:

 • BTC / USD
 • ETH / USD
 • LTC / USD
 • XRP / USD
 • EOS / USD

Двойки криптовалута:

 • ETH / BTC
 • LTC / BTC
 • XRP / BTC
 • EOS / BTC
 • EOS / ETH

Методи за депозиране

Zipmex поддържа банков превод, POLi и криптовалута депозити. Скоростта на метода на депозит ще зависи от крипто монетата и избраната банка. Обикновено банковите преводи могат да отнемат между 1 – 3 работни дни, докато депозитите на криптовалута могат да отнемат само няколко минути.

За банкови преводи от Zipmex се поддържат следните фиатни валути:

 • Сингапурски долар
 • Щатски долар
 • Австралийски долар
 • Индонезия Рупия

Такси Zipmex

Обменните такси са важно съображение при избора на борса за търговия с криптовалути. Още по-критично става при търговия с по-големи размери позиции и на борса с ливъридж, където плащате такси за позиции, които са много по-големи от вашата маржа.

Zipmex са прозрачни със своите такси, които са изброени на уебсайта.

Такси за търговия

Zipmex начислява фиксирана такса за търговия от 0,2% за сделки за покупка и продажба. Това е много конкурентно на пазара.

Такси за депозит

Такси за теглене на Fiat

Такси за изтегляне на крипто

Портфейл Zipmex

Zipmex борсата разполага със собствен онлайн портфейл за съхранение на криптовалути на своите клиенти, като отворите „Портфейли“ в горното меню. Тази страница ви позволява да депозирате и теглите средства от Zipmex.

Прехвърлянето на криптовалути от вашия Zipmex акаунт във външен портфейл или обмен може да бъде инициирано само от собственика на акаунта. След като бъде иницииран, ще бъдете подканени да въведете a "Адрес на дестинацията" (това се предоставя от вашия външен хардуерен портфейл или борса) и сума, която искате да изтеглите. За да изтеглите BTC, ще трябва да се уверите, че сте въвели друг BTC адрес.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНЕТЕ ZIPMEX С ДРУГИ

Сравнете сега!

Безопасен ли е Zipmex?

Zipmex предлага няколко мерки за безопасност и защита за защита на информацията и средствата на потребителите, които включват:

 • Регламент. Zipmex борсата е регистрирана в AUSTRAC и отговаря на изискванията на AML / KYC.
 • Процес на проверка. Придържа се към процесите на KYC в съответствие с разпоредбите за фиатни валутни депозити, тегления и търговия. Крипто към крипто депозити, тегления и търговия могат да се извършват само с основна проверка на имейл.
 • Функции за сигурност. Zipmex включва двуфакторно удостоверяване в допълнение към потвърден имейл адрес, свързан с акаунта. Това добавя допълнителен слой сигурност към акаунта, което затруднява много кибер престъпниците да компрометират клиентски акаунти и да теглят средства. Те трябва да знаят вашата информация за вход и да притежават мобилния ви телефон (и да могат да го отключат)
 • Кражба & хакване. Не са известни случаи на хакване на Zipmex.

Zipmex алтернативи

swyftx

Swyftx

Swyftx е модерна платформа, която ви позволява да купувате криптовалути по бърз и лесен начин. Процесът на регистрация е невероятно лесен с бърза регистрация и проверка, която отнема по-малко от две минути.

Посетете уебсайта независим резерв

Независим резерват

Независимият резерв е популярна борса сред търговците на криптовалути по целия свят, която предлага конкурентни такси за търговия и подкрепа за традиционни фиатни валути като австралийския долар, новозеландския долар и американския долар.

Посетете уебсайта coinpotpot

Coinspot

CoinSpot обменът е добре уважаван в местната общност на Bitcoin и е фокусиран върху подпомагането на новодошлите да купуват Bitcoin и криптовалута в Австралия с австралийски долари.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

Как Zipmex цени криптовалутите?

Стойността на всяка криптовалута (Bitcoin, Ether, Litecoin, EOS, XRP) се определя от последната сделка („последна цена“), извършена от съответния механизъм за съвпадение. Всички салда по сметките на Zipmex се определят по този начин, конвенция, наречена „маркиране на пазара“.

Zipmex има ли приложение за мобилна търговия?

Понастоящем Zipmex не предлага на своите потребители мобилно приложение за телефон за търговия за устройства с Android или iOS. Десктоп версията на уебсайта е удобна за мобилни устройства и отзивчива на интелигентни устройства.

Zipmex предлага ли маржин търговия?

Zipmex не предлага търговия с лостове за криптовалута, но според уебсайта екипът на Zipmex разработва тази функция.

Законно ли е Zipmex?

Zipmex е регистрирана борса за отчитане с АВСТРАК които налагат финансовите закони, за да минимизират риска от престъпници, използващи криптовалутни борси за пране на пари, финансиране на тероризма и кибер престъпления.

The Закон за борба с изпирането на пари и финансирането на тероризма от 2006 г. изисква регулирани субекти да събират информация, за да установят самоличността на клиента, да наблюдават транзакционната дейност и да докладват на AUSTRAC транзакции или дейност, която е подозрителна или включва големи суми в брой над $ 10 000.

Мога ли да изтегля USD моя Zipmex акаунт?

Ако имате USD в сметката си, която е на разположение за теглене, можете да инициирате банков превод към вашата свързана банкова сметка на ваше име.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Zipmex борсата изглежда надеждна борса, която предлага много ниски такси за търговия, като намира най-добрите BTC цени чрез агрегиране на обема на най-големите борси и извънборсови бюра.

Посетете Zipmex

Това е права и проста фиат към крипто платформа, която поддържа множество фиат валути. Като цяло трябва да помислите за търговия със ZipMEX, ако:

 • Харесвате борса, която е лицензирана и регулирана
 • Искате ниски депозити и такси за незабавна покупка
 • Искате да изберете различни методи за депозиране
 • Харесвате лесен за използване и удобен за начинаещи обмен
 • Искате борса с висока ликвидност, за да получите най-добрите цени

Може да се интересувате и от:

 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD, характеристики & Такси (2020)
 • Как да закупите Ethereum (ETH) в Австралия [за начинаещи]
 • Топ 10 често задавани въпроси относно данъка за крипто в Австралия (това може да ви спести пари)
 • 7 начина да купите биткойн с пари в Австралия
 • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете ZipMex

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector