Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Social Trading

Wunderbit търговия е мрежа за размяна на криптовалути и социална търговия, която ви позволява да търгувате на платформата, да копирате най-добрите криптотърговци с прозрачен опит или да създадете напълно автоматизиран бот за крипто търговия с помощта на TradingView.

Въпреки че има няколко бота за търговия с криптовалути, Wunderbit Trading предлага иновативна услуга, която ще ви помогне да намерите най-печелившите крипто ботове и реални търговци, използващи най-популярните борси за търговия с криптовалути.

Посетете Wunderbit Trading

Записите на всеки търговец и бот за криптовалути и последните сделки се проверяват на платформата. Въпреки че търговията с копия не гарантира непременно печалби, платформата Wunderbit Trading е чудесен инструмент за търговци и инвеститори от всички нива на опит, за да се научат как да търгуват с криптовалута.

търговия с wunderbit

Може да се интересувате и от:

 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Shrimpy Review: Автоматично балансирайте крипто портфолиото си
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Quadency Review – Наистина ли е най-добрата крипто платформа?
 • 4 Най-добър софтуер за криптография & Инструменти за Altcoin търговци

Какво е Wunderbit?

Wunderbit е финтех компания, която предоставя услуги и приложения за криптовалута, за да стимулира реалното използване на криптовалута. The компания е лицензирана, акредитирана и регулирана финансова институция, която позволява на своите клиенти да купуват и продават Bitcoin безопасно и сигурно.

Какви услуги предлага Wunderbit?

Wunderbit предлага няколко продукта, които включват fiat to crypto exchange, Over The Counter (OTC) услуги и усъвършенстван терминал за търговия, автоматизирани крипто стратегии, ботове за търговия и платформа за социална търговия.

 • Wunderbit Exchange е услуга за криптовалута, която позволява на хората по целия свят да купуват биткойн & Ethereum с VISA и MasterCard. Борсата се гордее с предоставянето на най-добрите обменни курсове и ниски комисионни.
 • Wunderbit Commerce е доставчик на платежни услуги, който позволява на търговците да започнат да приемат плащания с биткойн, използвайки своя уебсайт, лично или дори по имейл.
 • Wunderbit търговия е терминал за крипто търговия с множество борси, който включва ботове за търговия с копия и автоматична търговия.

Wunderbit търговия: Smart Crypto търговия

Wunderbit trading exchange е иновативна платформа, която свързва няколко от най-добрите борси за търговия с криптовалути в света. Потребителите са оборудвани с усъвършенствани инструменти за безпроблемна търговия и инвестиране в криптовалута от един терминал за търговия.

Платформата за социална търговия на Wunderbit дава представа за стратегиите на най-добрите крипто трейдъри с пълна прозрачност и история на търговия, за да копирате за себе си или да създадете напълно автоматизиран бот за търговия с копия, използвайки TradingView. Създаването на автоматична стратегия ви позволява да задайте поръчка за тейк печалба и стоп лос на всяка борса, свързана с платформата.

Функции за търговия с Wunderbit

Wunderbit Trading се предлага с нови и иновативни функции за увеличаване на потенциалната рентабилност на инвестициите на търговеца, като същевременно управлява риска с инструменти за управление на портфейла. Вундербит социалната платформа за търговия за намиране и копиране на печеливши търговци с доказан опит е промяна на играта. Други невероятни характеристики на платформата включват:


Интелигентна автоматизация за крипто търговия

Автоматизацията на търговията е гъвкав метод за създаване на поръчки за интелигентна крипто търговия. Можете да добавяте и редактирате Take Profit и Stop Loss към всяка поръчка на борси като Binance и Kraken. С автоматична търговия вие също получавате опцията да обработвате едновременно толкова сметки за крипто търговия, колкото желаете. Това буквално означава, че Wunderbit Trading извършва търговията вместо вас, докато можете да се отпуснете и да се насладите на печалбите.

Безплатен терминал за крипто търговия

За разлика от други платформи за търговия, всички инструменти за търговия, предлагани от Wunderbit Trading, са напълно безплатни. Търговците могат да инициират търговия с нулева комисионна за сделка без месечен абонамент или такси.

Пазар за социална търговия

Wunderbit Trading улеснява търговията, като ви свързва с хиляди нови инвеститори, като ви помага да получавате постоянна печалба чрез автоматично прилагане на вашите търговски стратегии към портфейлите на инвеститорите. Можете да станете най-добрият търговец на крипто копия и да реализирате допълнителна печалба като процент от капиталовата печалба на инвеститорите.

Управление на няколко акаунта

С Wunderbit Trading можете да управлявате портфейли от множество сметки за крипто обмен едновременно, без да е необходимо да изпълнявате стратегията за всяка сметка в терминала. Освен това търговците могат да свързват и управляват портфейли от инвестиции на съществуващи външни инвеститори в Wunderbit Copy Trading чрез API без регистрация.

Автоматизация на пирамидиране на ботове

Платформата за търговия Wunderbit представи пирамидна функция за автоматизация на ботове. Това позволява на потребителите на ботове за крипто търговия да се мащабират в позиция и осигуряват гъвкава стратегия за излизане, която може да се задейства ръчно или автоматично чрез бота.

Поддържани крипто обмени

Wunderbit се интегрира в популярните борси за търговия с криптовалути, за да представи различни продукти за търговия, като спот пазара, опции, фючърси, деривати и токени на ливъридж. Потребителите могат да намерят и копират търговия с най-добре представящите се търговци и инвеститори на водещите световни борси за криптовалути като:

 • Binance (спот и фючърси)
 • FTX
 • Дерибит
 • Bybit

борси за търговия с wunderbit

Екипът зад Wunderbit работи активно за по-нататъшна интеграция с други глобални платформи за криптовалута като BitMEX, OKEX и Kraken.

Създаване на акаунт с Wunderbit търговия

Да се създайте акаунт в Wunderbit Trading, процесът на регистрация е директен и отнема няколко минути. За да започнете, следвайте тези прости стъпки:

След като създадете акаунт, препоръчително е да включите двуфакторно удостоверяване за допълнителна сигурност на акаунта. Това е достъпно, като щракнете върху връзката „Настройки“ в горната част и след това върху „Сигурност“, за да активирате 2FA.

регистър на wunderbit

Терминал за търговия с Wunderbit

Терминалът Wunderbit Trading е интегриран с популярната диаграма Tradingview, с която повечето крипто трейдъри ще бъдат запознати. The потребителският интерфейс е опростен, елегантен и осигурява технически показатели и инструменти за рисуване че бихте очаквали.

Терминал за търговия с Wunderbit

Вдясно можете да изберете борсата за криптовалута, към която да се свържете, крипто двойката да търгувате, да изберете дълга или къса, да зададете нива на печалба и спиране на загубите и балансираната сума на вашата търговия, която да разпределите към стратегията.

Пазар: Копирайте печеливши търговци

Wunderbit включва борда на лидерите, за да преглежда и сравнява резултатите от вашата търговия и стратегиите ви с други търговци и автоматизирани ботове, до които можете да получите достъп чрез Wunderbit Marketplace.

Можете да филтрирате резултатите към намерете най-печелившите търговци на крипто популярни борси като Binance, FTX и Bybit. Обобщение на статистиката на всеки търговец като обем, средно P&Показва се L%, активни ботове и броят на сделките. Резултатите от търговията могат да бъдат допълнително изследвани, като кликнете върху бутона „Показване“.

Търговец на копия на Wunderbit

Потребителите на Wunderbit могат да изберат търговец или бот, за да видят подробно резултатите от търговията. Разглеждайки раздела за отчети, можете да оцените следната търговска информация:

 • Търгувани двойки криптовалута
 • Използвана борса за търговия
 • Входна цена
 • Посоката на търговията (напр. Покупка или продажба)
 • Обем на търговията
 • Вземете нива на печалба и спиране на загубите
 • Средно P&L
 • Състояние на позицията

Независимо дали решавате да копирате търговия или не, мястото на Wunderbit Market може да се използва за предоставяне на вникване в търговската дейност и стратегиите на най-добрите търговци на криптовалута в света.

Wunderbit търговия с копия

Можете също копирайте търговски печеливши ботове за крипто търговия на платформата Wunderbit Trading. Процесът работи по същия начин, както е описано по-горе. Има допълнителни опции за филтриране на ботовете за крипто търговия въз основа на критерии като:

 • Период на търговия (напр. 7 дни или седмица)
 • Крипто обмен
 • Търговски двойки
 • Времеви рамки (напр. 1 час, 4 часа или всеки ден)
 • Сума на ливъридж

Например можете да използвате филтъра, за да прегледате ботове, които търгуват двойка BTC / USD на борсата Bybit. След като филтрирате ботовете, сега можете да се потопите по-дълбоко, за да анализирате стратегията и да видите всички скорошни сделки, оразмеряване на позицията, посока на търговията и размер на лоста.

Как да печелите от автоматизирани ботове за търговия с копия

За да започнете да търгувате с копирани автоматизирани крипто стратегии и ботове, отворете мястото на пазара на Wunderbit и прегледайте и намерете най-печелившите стратегии за автоматична търговия създаден от други търговци на платформата. Използвайки филтрите и падащите менюта, потърсете конкретен бот, който търгува определена двойка криптовалута, обмен и времева рамка за търговия.

търговия с копия на wunderbit

След като сте избрали крипто бот, можете да започнете да следите техните сделки и платформата за търговия Wunderbit автоматично ще поставя сделки за покупка и продажба от ваше име.

Можете да тествате обратно всяка стратегия за търговия, за да сте сигурни, че се генерира постоянна рентабилност всеки месец преди извършване на сделки. Не е необходим опит в кодирането или технически умения копирайте веднага, като използвате най-популярните сайтове за крипто търговия.

Професионалисти & Недостатъци на използването на ботове за крипто търговия

Преди да влязат и копират търговия на автоматизиран бот за крипто търговия, потребителите трябва да вземат предвид плюсовете, минусите, рисковете и ползите.

Предимства

 • Автоматично пускайте сделки, когато сте далеч от пазарите
 • Отстранете емоционалния стрес от крипто търговията
 • Изпробвайте стратегията за търговия, за да осигурите постоянен растеж на собствения капитал

Недостатъци

 • Изисква опит в техническия анализ за създаване и изпълнение на търговски бот
 • Отнема много време за промяна на стратегията и кодирането, за да се получат постоянни печалби
 • Динамиката на пазара може да повлияе неблагоприятно на работата на бота

Такси за търговия с Wunderbit

Wunderbit Trading е безплатна платформа както за инвеститори, така и за търговци. Няма месечни абонаменти или премиум акаунти. Потребителите могат да създадат акаунт без ограничение за броя на API за обмен, които могат да бъдат свързани към акаунт за търговия с Wunderbit.

такси за търговия с wunderbit

често задавани въпроси

Какво е бот за крипто търговия?

Ботът за търговия с криптовалути е автоматизирана стратегия, която използва предварително определени правила и условия. След като условието е изпълнено на двойките криптовалути на живо, инициира се спусъкът, който автоматично ще постави търговска позиция.

Колко е търговията с Wunderbit?

Wunderbit Trading е a безплатна услуга за крипто търговци и инвеститори. Платформата не начислява членство или месечна абонаментна такса, за да започне търговия или копиране на автоматични ботове.

Безопасен ли е Wunderbit?

Wunderbit Trading е a безопасна платформа, която не съхранява криптовалути. Потребителите се свързват с крипто борси с помощта на API и конфигурират разрешенията чрез собствения си потребителски акаунт.

Автоматизираните ботове за крипто търговия ще извършват сделки на борсите, които свързвате чрез API. На ботовете може да се предостави ограничен достъп и правомощия за извършване само на сделки. Разрешенията за извършване на тегления могат да бъдат деактивирани, което поддържа потребителските средства в безопасност, докато използвате Wunderbit Trading.

Wunderbit разполага с двуфакторно удостоверяване, което може да бъде активирано за повишаване на сигурността на акаунта. 2FA може да се активира в акаунта, като посетите страницата „Настройки“.

Заключение

Wunderbit Trading е новаторска нова услуга за многообменна борса, която позволява на потребителите да търгуват директно с крипто, използвайки Търговския терминал, или да копират най-добрите търговци и автоматизирани ботове за крипто търговия на най-популярните платформи за крипто търговия в света.

Възможността да разглеждате стотици автоматизирани крипто ботове и представянето на търговеца на пазара е страхотно предимство. Смятаме, че платформата включва редица функции, които ще бъдат от полза за търговците и инвеститорите от различни нива на опит, търсещи да увеличат печалбите от своето крипто портфолио.

Посетете Wunderbit Trading

За да завършим нашия преглед на Wunderbit Trading, това е превъзходна автоматизирана платформа за ботове за търговия, която е лесна за използване, добре проектирана и ви препоръчваме да ги разгледате.

Инструментите за управление на риска и характеристиките на платформата са много важни за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горната борса – предоставят усъвършенствани функции за търговия, технически индикатори и плавен, отзивчив мобилен интерфейс за графики, който ще бъде подходящ за начинаещи и професионални крипто трейдъри.

Посетете Wunderbit Trading

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map