8 най-добри борси за търговия с крипто без такси (нулева комисионна)

Търсите алтернатива на най-популярните платформи за търговия с криптовалути в света като Coinbase, Binance и eToro? Сега има криптообменни такси с нулева такса, които позволяват на хората да купуват, търгуват и продават биткойн и криптовалутни активи без да плащате никакви такси.

За активните инвеститори това може да е разликата между печеливш и губещ търговец в дългосрочен план. В тази статия ще споделим най-добрите места за търговия с криптовалута без такси.

нашият избор

Най-добрата размяна без такси за

Спот търговия

фемекс Посетете уебсайта

Най-добрата размяна без такси за

Алткойни

KuCoin Посетете уебсайта

Най-добрата размяна без такси за

Мобилно приложение

crypto.com Посетете уебсайта

Преди да започнете, някои борси изискват да притежавате хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Как да търгувате с крипто без такси

За да търгувате с криптовалута без такси или комисионни, изпълнете следните прости стъпки:


Къде да търгувате с биткойн без такси

Ето списък на крипто борсите за търговия и купуване на биткойни без такса:

Най-добри сравнения за обмяна на нулеви такси: 2021 г.

Тази таблица за сравнение предоставя преглед и сравнение на борсите за търговия с биткойн & altcoins

без комисионна.

Без такси за размяна на криптовалута: Отзиви

Ето нашето резюме на най-добрите борси без такси за търговия с биткойн и крипто. За подробна информация за всеки сайт кликнете върху връзките за обмен на обмен по-долу.

Phemex

Phemex е борса за търговия с криптовалути, която предлага спот, деривати и симулирана търговия на една единна унифицирана платформа. Търговската платформа предлага на своите първокласни потребители възможността купувайте крипто с плащане такси на спот борсата за основните криптовалутни активи като Bitcoin, Ethereum, XRP и Link.

Посетете Phemex

Основан през 2019 г. от група от 8 бивши изпълнителни директори на Morgan Stanley, екипът се фокусира върху създаването на надеждна дигитална платформа и се превръща във водещ доставчик на финансови услуги в криптовалутната индустрия. Phemex подкрепя търговци от цял ​​свят, като САЩ, Австралия и Великобритания.

фемекс нулеви такси

Обменът на Phemex е пълен с функции като:

 • Търгувайте с крипто без такси на борсата си за спот търговия (за първокласни потребители)
 • Деривати, търгуващи до 100 пъти ливъридж с BTC & USD сетълмент по договор
 • Конкурентни такси за търговия на маржин платформа за търговия
 • Разширени типове поръчки за управление на риска
 • Демо сметка за криптовалута за начинаещи, които да практикуват
 • 300 000 транзакции в секунда (TPS)
 • Съхранение на студен портфейл, за да запазите средствата на борсата
 • Бързо и отзивчиво приложение за мобилна търговия
 • Традиционни финансови активи (очаквайте скоро)

Потребителите, които създават акаунт в Phemex, получават безплатен достъп до Premium членството за 7 дни. Това може да бъде удължено до 30 дни, като насочите приятел към борсата. След като пробният период приключи, потребителите на борсата ще трябва да закупят Премиум членство, което започва от $ 0,19USD на ден да продължи да търгува с биткойн с нулеви такси.

ценообразуване на phemex

Въпреки че може да изглежда добавяне към плащане на абонамент за безплатна крипто търговия, за инвеститорите с голям обем и търговците на крипто ден, това е много малка цена за плащане, за да купуват, търгуват и продават крипто, без да плащат такси или комисионни.

Реклама

БАЙТ

печелете награди до t0 $ 600 за биткойн депозити

ОЦЕНКА

4.7 / 5

Искайте $ 600

Crypto.com

Crypto.com е платформа за цифрови активи, която предлага няколко продукта и услуги за криптовалута. Борсата отбеляза огромен ръст през последните години и има над 1 милион потребители на неговата платформа и е поддържана борса за криптовалута в САЩ. Crypto.com е популярна платформа, която предлага мощна алтернатива на традиционните финансови услуги, улесняваща всеки да купува, търгува и продава криптовалути.

Вземете $ 50 БЕЗПЛАТНО Когато изтеглите приложението и залагате CRO за MCO Visa Card, като използвате нашия код за препоръки 45h3ct59tv. Вземете вашата дебитна карта сега!

Изтеглете приложението и заявете БЕЗПЛАТНО $ 50

С нарастващия си списък с функции и крипто услуги, очакваме Crypto.com да бъде една от най-добрите компании за криптовалута в света през следващите няколко години, за да съперничи на Binance и Coinbase.

криптоком

Crypto.com непрекъснато обновява и разработва нови крипто услуги и продукти за своите потребители, за да ускори приемането на блокчейн технология и подобряване на потребителския опит при използване на криптовалути. Борсата предлага следните промоционални оферти за ограничен период от време:

 • 0% такса за търговия за първите 90 дни за нови потребители
 • До 50% намаление на таксата за търговия за всички сделки за съществуващи потребители на борсата
 • 2% бонус депозит лихвен процент за всички депозити, направени от нови потребители през първите 30 дни
 • Изпращайте крипто на потребителите на приложението Crypto.com незабавно без такси
 • Купете биткойн с 0% такси за кредитни карти

Щракнете тук, за да изтеглите приложението Crypto.com.

crypto.com нулева такса

Доставчикът на цифрова валута предлага набор от крипто услуги и функции на една ръка разстояние, които ви позволяват да купувате, продавате, търгувате, харчите, съхранявате, печелите лихви за крипто, заемате пари в брой и дори плащате сметки с криптовалута. Crypto.com също обяви бъдещото стартиране на търговия на маржове и деривати, за да се конкурира с Bybit и FTX.

Kucoin

Kucoin е борса за криптовалута, която е създадена, за да обслужва физически лица по целия свят, като предоставя лесна за използване платформа за инвеститорите за обмен на цифрови активи и криптовалути. Създадена в края на 2017 г., KuCoin е една от най-популярните борси за крипто търговия в света над 5 милиона потребители в световен мащаб.

ПРОМОЦИЯ: Ние си партнирахме с KuCoin, за да предложим специална промоция на такси за нулева търговия в продължение на 7 дни, когато създавате нов акаунт, използвайки нашата връзка по-долу.

Регистрирайте се с KuCoin промоция на кукойн

Kucoin предлага иновативни крипто услуги и продукти, включително спот борса, фючърсни пазари, маржин търговия, залагане на награди, предоставяне на услуга за печелене на лихва върху крипто активи и дори възможност за закупуване на криптовалути с помощта на кредитна / дебитна карта.

Известната платформа за търговия наскоро стартира „Instant Exchange“, за да осигури достъп до най-добрия наличен криптовалутен курс на глобалния пазар. Потребителите могат купувайте криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и XRP с такси или комисионни за нулева търговия.

kucoin незабавен обмен

KuCoin Instant Exchange е услуга за криптообмен с едно щракване, която е разработена съвместно от KuCoin и най-добрата фирма за високочестотна търговия в Уолстрийт. Интеграцията чрез Instant Exchange позволява бързо закупуване на поддържаните криптовалути, с такси за нулева търговия и най-добрите налични цени.

kucoin нулеви такси

Digitex

Digitex Futures Exchange (DFE) е борса за крипто фючърси с нулева такса, която позволява на потребителите да търгуват с биткойн вечен суап фючърсен договор с ливъридж до 100x. Търговската борса е изградена върху блокчейн технологията на Ethereum, за да осигури авангардна крипто фючърсна борса с нулеви такси за търговия.

Посетете Digitex

Моделът за обмен се основава на потребители, които имат баланс на собствената си монета, DGTX токен за да отговаряте на условията за търговия с нулева комисионна. Всеки потребител, който прави сделка, увеличава търсенето на токена DGTX.

обмен на digitex

Платформата може да предложи търговия с биткойни с нулева такса чрез продажба на DGTX токени, за да печелите пари. Това означава, че можете да търгувате с крипто с висока честота, без да се притеснявате от комисионни за обмен и такси за вземане, подкопаващи печалбите ви.

Като цяло бяхме доста впечатляващи с Digitex и посоката, в която се движи обменът. Бихме искали обаче да видим подобрения в потребителския интерфейс, който изглежда датира от гледна точка на функционалност и липсва усъвършенствани типове търговски поръчки. Това е важен аспект за търговията, тъй като именно тук ще отделите по-голямата част от времето си за анализ на графиките.

Усилване

Усилване на обмен стартира през 2019 г. за решаване на проблеми в крипто света, които възпрепятстват по-широкото приемане на крипто и често срещаните разочарования от криптотърговците.

Посетете Amplify

Крипто борсата предлага на клиентите по целия свят (с изключение на САЩ и Канада) да купуват и продават криптовалута, без да плащат такси за търговия. Това означава, че има без допълнителни такси над ценовите крипто цени.

усилват

Освен това няма предпоставки да отговаряте на условията за такси за нулева търговия, като финансово състояние, степен на опит в търговията и / или размер на инвестицията, което го прави подходящ за всеки.

Amplify Exchange има над 14 крипто двойки като:

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Пулсации
 • Биткойн Кеш
 • Звездни лумени
 • Тире
 • Кардано
 • NEO
 • Ethereum Classic
 • Основен знак за внимание
 • ZRX
 • EOS
 • Усилване на токен за лоялност (AMPX)

Всяка крипто двойка може да се търгува срещу фиатна валута, BTC, ETH и собствената монета на платформата, AMPX токен с нулеви такси и комисионни. Когато влезете за първи път, може да сте малко изненадани от интерфейса. Не е като другите маржови крипто борси. Въпреки че е много опростен и подходящ за начинаещи.

усилват обмена

Shapeshift

Shapeshift е цифров пазар, създаден през 2014 г. от Ерик Вурхис която предоставя крипто услуги за потребители по целия свят. Онлайн борсата предлага възможност за бързо превключвайте между активи в безпроблемна, сигурна и сигурна среда.

Посетете Shapeshift

За броени минути можете незабавно да обмените биткойн с друг алткойн и обратно, без никакви караници. Екипът зад Shapeshift наскоро пусна нова платформа за купувайте биткойн без такси в опит да се конкурират с други борси за криптовалута.

смяна на формата

За да отговарят на условията за безплатни комисионни, нулев спред и нулеви такси за търговия на Shapeshift, потребителите трябва да държат собствения си FOX жетони. Когато създавате акаунт, Shapeshift депозира 100 FOX токена безплатно във вашия акаунт.

Новата платформа Shapeshift ви позволява да:

 • Създайте нов портфейл или свържете вашия KeepKey, Портфейл Trezor или Portis
 • Визуализирайте представянето на портфолиото си чрез мощно табло за управление
 • Търгувайте с крипто незабавно и безплатно с над хиляда двойки активи, като държите FOX токени
 • Купете крипто с вашата банкова сметка
 • Изпращайте, получавайте и HODL вашите цифрови активи на вашия хардуерен портфейл

Острие

БЛАЙД борсата предлага биткойн и алткойн крипто безсрочни договори, които могат да се търгуват с до 150x лост. Размяната е подкрепен от инвеститори от световна класа и доверие като Coinbase и SV Angel да създадете специална платформа за вечна търговия с биткойни.

Посетете BLADE

Борсата стартира нулева търговия и е една от първите борси за криптовалута, която не предлага безплатна търговия с биткойн вечни. Това ще увеличи присъствието на BLADE, за да се конкурира с други популярни борси за крипто търговия, които налагат такса за вземане на всяка сделка.

Блейд нулеви такси

Има няма ограничения или изисквания за допустимост което означава, че не е нужно да притежавате собствен токен, за да се наслаждавате на търговия с нулева комисионна.

Свързани: Blade Exchange Review – Bitcoin, търговия с крипто & Такси

Ако сте крипто скалпер или търговец с висока честота, тогава таксите за нулева търговия на BLADE борсата ще ви позволят да влизате и излизате от сделки, използвайки висок ливъридж, за да печелите при леки колебания на цените с ниски разходи (напр. Без такси за търговия).

Трябва да отбележим, че BLADE (все още) не разполага с инструменти за търговия или индикатори. Тези функции са от съществено значение за крипто трейдърите и очакваме те да бъдат включени в старта на BLADE Zero.

BLADE диаграми

Lykke

Lykke е иновативна швейцарска цифрова борса, която предлага търговия на форекс, крипто и крипто индекс. Платформата поддържа множество фиатни валути, за да осигури лесна рампа за начинаещи и опитни търговци да навлязат на пазара на криптовалути, които могат да се търгуват срещу базови двойки като евро, британски лири, CHF и USD.

Посетете Lykke

Има няколко крипто-към-крипто суап услуги, но те изискват малка такса за търговия. Lykke се различава, като позволява на търговците на своята платформа да разменяйте и обменяйте криптовалути незабавно, без да плащате никакви такси.

lykke

Lykke предоставя начин на крипто инвеститорите да диверсифицират портфолиото си и да закупят Индексът на LyCI, който следва ценовото поведение на основните криптовалутни активи. Индексът се състои от 59% биткойн и 24 популярни алткойни.

Платформата е достъпна на настолно и мобилно приложение за изтегляне, което може да се използва за депозиране на средства директно в портфейла на Lykke. Валутата на Fiat може да се конвертира в цифрови валути и да се обменя в алткойни с нулеви такси.

често задавани въпроси

Как мога да получа безплатна биткойн такса?

По най-добрия начин да купувате биткойн без такси за търговия означава да използвате платформа за криптовалута, която предлага нулеви такси и комисионни в допълнение към спот пазарната цена. Борси като Shapeshift, Kucoin и Phemex позволяват на потребителите да депозират криптовалута и стабилни монети, които могат незабавно да се обменят без такси или такси за разпространение. Други начини да получите безплатни биткойни е да ги печелите чрез програми за награди, Coinbase Печелете и участвате в партньорски програми.

Трябва ли да използвам борса за търговия с криптовалута с нулева такса?

Таксите и комисионните за търговия с времето ви изяждат печалбите, без да осъзнавате, и правят разлика в дългосрочното ви богатство, особено ако правите чести сделки. Криптообмен с нулева такса може запазвайте малък процент от печалбата, без такси да изяждат капитала ви при всяка сделка.

Заключение

Крипто борсите са идеални за дневни търговци и скалпери, за да се възползват от нестабилния пазар и да се възползват от малките движения на цените през целия ден. С въвеждането на борси за търговия с нулеви такси, това ще послужи за увеличаване на конкуренцията и натиск върху други борси за крипто търговия да намалят своите такси.

И така, ще преминете ли към борса с нулева такса? Коя платформа използвате в момента за търговия с криптовалута?

Допълнителни предложени четива:

 • Най-добрата борса на Fiat за крипто обмен в света
 • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху крипто
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Най-добрите платформи за демо търговия с биткойн, използвайки виртуални фондове
 • 10 най-добри борси за криптовалута в Австралия
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map