Безплатни блокчейн курсове: Започнете пътуването си сега!

С популярността на блокчейн, много безплатни блокчейн курсове се увеличават на пазара. Но дали тези курсове са достатъчни, за да ви научат за основите на блокчейн? Сега, когато блокчейнът придобива все по-голяма сила, много предприятия са нетърпеливи да научат всичко за него.

Целта? Е, за да сте информирани при разработването на блокчейн решения. В действителност технологията е изключително сложна. По този начин, без подходящо обучение на блокчейн, никой не може истински да се научи да го използва, да го остави да го развива.

И така, за да ви помогнем, ние сме тук с нашето поемане на блокчейна с безплатни курсове за блокчейн, за да можете да изпробвате.

И така, нека започнем.

Contents

Достатъчни ли са безплатните курсове за блокчейн на пазара?

Е, обикновено всеки безплатен блокчейн курс, който намерите в интернет, не може да бъде достатъчен, за да ви даде подходяща база от знания. В много случаи тези онлайн блокови вериги безплатни ръководства са пълни с невярна информация, която може само да ви отклони от основната тема.

Още повече, че тези онлайн блокови вериги безплатни ръководства могат да ви накарат да загубите огромно количество време заедно с ресурси.

По принцип трябва да бъдете по-внимателни при избора на курсове, тъй като те лесно могат да ви дадат невярна информация. Ето защо трябва да вземете безплатно обучение по блокчейн само от добре познати уебсайтове.

Нещо повече, винаги трябва да бъдете внимателни по отношение на безплатните блокчейн курсове по всяко време. Но не се притеснявайте, тъй като много от вас често искат да научат само основна информация за тази технология, ние сме тук, за да ви помогнем с нашата колекция от онлайн курсове за безплатни ръководства.

Защо да посещавате нашите безплатни блокчейн курсове?

Безплатни блокчейн курсове


На първо място, ние от 101 Blockchains винаги сме повече от нетърпеливи да помогнем на всеки човек, който търси солидна информация за blockchain. В действителност ние сме силно ентусиазирани от тази нова технология и искаме корпоративните професионалисти да научат за нея.

Ето защо ние посвещаваме нашия уебсайт и цялото му съдържание, за да ви помогнем да намерите желаната информация. Освен това цялата ни колекция от курсове също е тук, за да ви предложи възможно най-добрата база от знания за тази нова технология.

За да ви помогнем да проверите качеството на нашето първокласно съдържание, ние предлагаме два курса за блокчейн безплатно!

Не само това, и двата ни безплатни ръководства за блокчейн курсове са оборудвани с бонус материали, които да ви помогнат да изпитате първокласното съдържание.

Също така, ние сме склонни да предлагаме солидна информация, тъй като членовете на нашия експертен екип работят денем и нощем, за да поддържат актуални всички безплатни онлайн курсове за блокчейн.!

Въпреки това, тези два блокчейн курса безплатни ръководства са само за начинаещи. Ако сте професионалист и искате да разберете напълно архитектурния аспект на тази технология, не забравяйте да се запишете в нашите първокласни курсове.

Освен това можете да очаквате да получите сертификат и в тези курсове.

Нашата колекция от безплатни блокчейн курсове

Основи на корпоративните блокови вериги

Продължителност на курса

Уверяваме се, че можете да завършите всички наши курсове за кратък период от време. Тъй като може да сте заети с професионалната си работа, завършването на курс може да изглежда като голяма караница. По този начин нашият курс по основи на корпоративни блокчейн ще ви отнеме само 4 дни.

Още повече, че отнема само 15 минути всеки ден! Сигурни сме, че можете да си позволите да разгледате безплатното ръководство на нашите курсове за блокчейн.

Освен това имаме осем урока, които да проверите. Тези 8 урока ще обхванат всички основи, от които се нуждаете, за да научите за корпоративните блокчейн процеси.

За да ви помогнем да научите по темата бързо, ние разделихме всичките 8 урока през 4-те дни! Но не се притеснявайте, няма да ви се налага да вземете уроците или да завършите курса само за 4 дни.

В действителност можете да направите пауза и да се върнете към безплатния блокчейн курс, когато пожелаете. По този начин получавате повече гъвкавост с нашата колекция.

Запишете се в курса по основи на корпоративни блокчейни, ако –

 • Искате ли да знаете за основите на блокчейн технологията.
 • Желаете да научите за различните важни термини за блокчейн.
 • Искате ли да разберете как блокчейнът засяга всички водещи сектори на пазара.

Преглед на курса

Това безплатно ръководство за онлайн блокчейн курсове Enterprise Blockchains Fundamentals е първата стъпка за всеки професионалист в неговото блокчейн пътуване. Нещо повече, този курс е идеален за надграждане на вашата позиция и умения. И така, в този курс ще научите как работи блокчейнът и как можете да го използвате като лост за кариерата си.

Така или иначе се погрижихме да проектираме този безплатен курс за всички професионалисти, които искат да научат повече за технологията, но първо трябва да ги запознаят с частите на тази технология. Освен това искаме да надградите своите умения и да се възползвате от нови възможности.

По този начин, ако искате да се присъедините към тази нова блокчейн революция и искате да получите ценна информация за тази технология, тогава приемането на този курс трябва да бъде вашият първи избор.

Знаете ли коя е най-добрата част? Нашите безплатни блокчейн курсове се доверяват от повече от 5000 професионалисти по целия свят. Фактът, че можете да вземете този курс без никакви пари, е ценен вариант в момента.

Във всеки случай сме почти сигурни, че никоя друга компания на пазара не може да ви предложи толкова голяма стойност в напълно безплатен курс за блокчейн.

Така че, не губете повече време, завършете курса и продължете напред в състезанието точно сега!

Какво ще научите?

Модул-1: Определение на технологията на блокчейн

В този първи модул ще научите за действителното определение на блокчейн технологията. В действителност, ако сте само начинаещ и не знаете нищо за тази технология, тогава никога не пропускайте този модул. Това ще ви помогне да научите за основните условия на тази технология.

Още повече, че ще получите визуално обяснение как всъщност работи. По принцип ще го използваме, за да улесним малко учебния процес.

Модул-2: Важни термини за Blockchain Enterprise

Когато знаете за терминологиите, това ви помага да продължите да използвате общ стандарт във вашите решения. В действителност това ще подобри и вашите шансове за оперативна съвместимост. И така, във втория модул ще научите за тези терминологии и ще подравните стратегиите си правилно.

Още повече, тук ще научите повече за проблемите с двойното харчене, как работят механизмите за консенсус и т.н..

Също така, различните видове блокчейн и техните разлики, заедно с това как работят възлите и валидаторите, също са на модула.

Така че, уверете се, че изобщо не ги пропускате.

Модул-3: Основи на интелигентния договор

В третата част ще се спрем на интелигентния договор. В действителност интелигентните договори са абсолютно необходими, когато става въпрос за корпоративен бизнес. Можете лесно да ги автоматизирате и те ще се изпълнят сами, след като всяка страна следва правилата правилно.

Така че това е чудесен начин да подпишете договор с други страни или компании, без да се притеснявате за заплатата.

Тук ще научите за това как работи и каква е типичната предимство на тази функция.

Модул-4: Блокчейн цифрова трансформация

Последният раздел е най-важната част от нашия безплатен блокчейн курс. Още повече, че ако не го поставим в правилната перспектива, това ще остане сложна технология за всички бизнеси.

И така, ние ще се съсредоточим върху това къде работи тази технология и кои са водещите сектори на тази технология в момента.

Също така ще научите за процеса на дигитална трансформация на блокчейн.

Включен бонус материал

Презентация на курса

Можете да изтеглите всички презентации на курса, след като завършите нашия безплатен блокчейн курс. Така че, винаги можете да се върнете и да ги ревизирате и да прокарате паметта си!

Допълнителни лекции

Ще включим допълнителни лекции заедно с лекциите в безплатните сесии за обучение на блокчейн. И така, вашето обучение не само ще приключи тук; винаги ще получавате повече съдържание, за да увеличите базата си от знания.

Присъединете се към онлайн събития

Също така ще получите ексклузивен достъп до всички наши онлайн събития, като уебинари с най-добрите професионалисти в бранша. Всичко това идва напълно безплатно!

Въведение в Enterprise Blockchain

Продължителност на курса

Нашата основна цел е, че можете да завършите всички наши курсове за кратък период от време, без никакви неприятности. Защо? Е, в действителност много от вас може да са заети с професионалната си работа и няма да имат време да завършат дългосрочен курс.

По този начин, за да ви помогнем, без да изразходвате голяма част от времето си, ние гарантираме, че този безплатен курс за блокчейн ще отнеме само 5 дни!

Да! Само 5 дни! Освен това, вместо да отделяте часове и часове време за даден курс, ще трябва да отделяте само 15 минути всеки ден!

Освен това имаме дванадесет урока, които да проверите. Тези 12 урока ще обхванат всички основи, от които се нуждаете, за да научите за корпоративните блокчейн процеси.

Друга най-добра част за нашите безплатни курсове за блокчейн е, че разделяме всички материали от курса на 5 дни. По този начин можете първо да научите за лесните термини и бавно да преминете към трудните фактори.

Но не се притеснявайте, няма да ви се налага да вземете уроците или да завършите курса само за 5 дни, за да научите безплатно блокчейн.

В действителност можете да направите пауза и да се върнете към безплатния блокчейн курс, когато пожелаете. По този начин получавате повече гъвкавост с нашата колекция.

Запишете се в увод за корпоративен блокчейн курс, ако –

 • Желаете да знаете за основите на блокчейн технологията.
 • Искате ли да научите за това как работи различна част от корпоративната блокчейн.
 • Желаете да разберете пълния процес на блокчейн дигитална трансформация.

Преглед на курса

Този курс е специално очертан, за да ви даде уникална възможност в корпоративния блокчейн бизнес. Още повече, че след като завършите този курс, най-накрая можете да оцените как блокчейнът наистина може да направи бизнес процесите отново велики.

Във всеки случай ние гарантираме, че ще получите първокласен достъп до всички технически подробности, заедно със служебни случаи на употреба. По този начин те със сигурност ще ви помогнат да внедрите своите блокчейн решения без никакви неприятности.

Ние обаче ще ви препоръчаме да разгледате другите ни курсове, преди да гледате изцяло своя блокчейн проект.

Както и да е, този безплатен онлайн пътеводител за блокови вериги е тук, за да ви помогне да научите за реалните примери. Използвайки това, най-накрая можете да направите първата крачка към прекрасното бъдеще.

Така че, ако наистина искате да се присъедините към новата блокчейн революция и искате да получите ценна информация за тази технология, тогава приемането на този курс трябва да бъде вашият първи избор.

Трябва да се съсредоточите усърдно, за да подобрите кариерата си и да изградите своя набор от умения. Ако вече сте в предприятието като консултант, изпълнителен директор или мениджър, трябва да знаете това.

И така, изучаването на основите на блокчейн и неговото значение е изключително важно. Така че, използвайте тези безплатни блокчейн курсове, за да получите идеалния пакет за целия си живот. Можете да научите повече за този курс от тук!

Също така, не забравяйте да разгледате и другите ни курсове.

Какво ще научите?

Модул-1: Дефиниция на блокчейн

На първо място, ще започнем с дефиницията на блокчейн технологията. Без да знаете или научите какво е това, не можете да преминете към по-сложна част от тази технология. Така че, ако сте само начинаещ и не знаете нищо за тази технология, тогава никога не пропускайте този модул. Това ще ви помогне да научите за основния аспект на тази технология.

Още повече, че ще получите визуално обяснение как всъщност работи. По принцип ще го използваме, за да улесним малко учебния процес.

Също така ще знаете разликата между централизирани, децентрализирани и разпределени мрежови модели. Нещо повече, ние също така ще покрием историята и различните видове блокчейн технологии.

Модул-2: Най-важните условия за корпоративна блокчейн

В частта за изпращане ще се съсредоточим главно върху различните терминологии, които обикновено се използват при внедряването на блокчейн в предприятието.

Защо все пак? Е, когато научите за това, ще ви помогне да продължите да използвате общ стандарт във вашите решения. Така че това в крайна сметка ще подобри и вашите шансове за получаване на оперативна съвместимост.

Още повече, тук ще научите повече за проблемите с двойното харчене, как работят механизмите за консенсус и т.н. Освен това ще научите за валидаторите, възлите, транзакциите и т.н..

Модул-3: Основи на интелигентния договор

В тази част от безплатния курс за блокчейн ще се съсредоточим върху основите на интелигентните договори. В действителност можете лесно да ги автоматизирате и те ще се изпълнят сами, след като всяка страна следва правилата правилно.

Така че това е чудесен начин да подпишете договор с други страни или компании, без да се притеснявате за заплатата.

Тук ще научите за това как работи и каква е типичната точка на предимство на тази функция. Още повече, ще научите и за недостатъците на тази функция и популярните случаи на употреба, които можете да изпробвате.

Така че, ученето за този раздел е относително важно за вас.

Модул-4: Блокчейн преобразуващи предприятия

Този раздел е посветен на това как блокчейнът трансформира предприятията. По принцип той ще се фокусира върху важните аспекти на блокчейн дигиталната трансформация. Това е важна част, така че не пропускайте този раздел на всяка цена.

Във всеки случай ще се съсредоточим върху това къде работи тази технология и кои са водещите сектори на тази технология в момента.

Също така ще говорим за доверието в храните на IBM и ще ви помогнем да изградите стратегията си за перфектното решение за блокчейн.

Модул 5: Как Blockchain променя света

Това е последният модул от нашите безплатни блокчейн курсове. В действителност блокчейнът може да не премахне напълно съществуващите наследени мрежи към момента. Но това със сигурност ще промени начина на работа и бавно може да поеме пълния контрол.

Накратко, светът, който виждате в момента, ще се промени напълно, но това ще стане постепенно. Така че, уверете се, че сте намерили позицията си в тази промяна, за да се предпазите от смущения.

Ето защо в този раздел ще ви помогнем да научите за предимствата, ако web 3.0. Освен това ще се съсредоточим върху обединената блокчейн и ще ви научим за цялостната екосистема на консорциумите. Освен това ще разгледаме възможни случаи на използване.

Включен бонус материал

Презентация на курса

Можете да изтеглите всички презентации на курса, след като завършите нашия безплатен блокчейн курс. Така че, винаги можете да се върнете и да ги ревизирате и да прокарате паметта си!

Допълнителни лекции

Ще включим допълнителни лекции заедно с лекциите в безплатните сесии за обучение на блокчейн. И така, вашето обучение не само ще приключи тук; винаги ще получавате повече съдържание, за да увеличите базата си от знания.

Присъединете се към онлайн събития

Също така ще получите ексклузивен достъп до всички наши онлайн събития, като уебинари с най-добрите професионалисти в бранша. Всичко това идва напълно безплатно!

Кой трябва да вземе нашите безплатни Blockchain курсове?

Нашите курсове са специално разработени за вашето безплатно обучение по блокчейн. Така че всеки професионалист в индустрията, бизнес лидери, юридически консултанти или всеки може лесно да научи блокчейн безплатно от нашите курсове. Още повече, че използването на тези онлайн курсове за блокчейн безплатно ще ви помогне да разберете как основите на технологията на блокчейн доста лесно.

По принцип, ако сте –

 • Маркетинг специалист
 • Бизнес анализатор
 • Съветник
 • Бизнес лидер
 • Програмен и продуктов мениджър
 • Професионален специалист
 • Предприемач
 • Вземащ решения
 • Мениджър иновации

Тогава определено трябва да разгледате нашите безплатни онлайн ръководства за блокчейн курсове. Още повече, че ако някой, който не е в нашия списък, е нетърпелив да научи, blockchain безплатно със сигурност трябва да провери и нашите курсове.

Често задавани въпроси за нашия безплатен курс за блокчейн

ЧЗВ-1: Кой може да се запише за тези курсове?

Честно казано някой! Ние се уверяваме, че всички наши блокчейн курсове са отворени за всеки професионалист, който иска да научи за блокчейн технологията. Нещо повече, трябва да знаете как блокчейнът наистина ще повлияе на различните сектори по света.

По този начин тези курсове със сигурност ще ви помогнат да научите за прекъсванията, както и възможните случаи на употреба. Така че, всички ентусиасти или мениджъри или лидери на блокчейн са свободни да разгледат нашите безплатни опции за курсове на блокчейн.

ЧЗВ-2: Мога ли да взаимодействам с екипа?

Да, очевидно! Ние вярваме, че човек наистина може да научи по дадена тема, когато може да взаимодейства повече с учителя. В действителност знаем, че може да имате много въпроси, въпреки че сте завършили нашия безплатен курс за блокчейн.

По този начин ние се уверяваме, че нашият екип е готов да отговори на всички ваши запитвания, когато пожелаете! Нещо повече, нашият екип също е напълно готов да помогне по всякакъв друг начин и с актуална информация.

Склонни сме да се похвалим малко с тази функция, тъй като много от безплатните курсове изобщо няма да ви предложат тази функция.

ЧЗВ-3: Как се подготвят курсовете?

Ние се грижим да проектираме всички наши курсове въз основа на текущата информация. Всякаква информация за определени платформи или видове блокчейн идва директно от техните разработчици. Така че, не, ние не съставяме нито една информация, както ни харесва.

Също така, нашият експертен екип винаги актуализира нашите учебни материали, тъй като нещата могат да се променят в корпоративния бизнес много бързо.

Също така, всички наши онлайн безплатни ръководства за блокчейн курсове ще ви отнемат само 60 минути!

Да! Ще трябва да инвестирате само 15 минути от времето си всеки ден, за да научите за това. Освен това ще са необходими само 4 дни, за да завършите напълно!

Често задавани въпроси-4: Тези курсове имат ли сертификати?

За съжаление, ние не предлагаме никакви сертификати с нашите безплатни курсове. В действителност тези безплатни ръководства за обучение на блокчейн са само за начинаещи играчи. Така че, предлагането на професионална сертификация с тях не би било разумен избор от пазарите на работни места в блокчейн.

Нашите курсове са по-скоро за начинаещи, които просто искат да научат безплатно блокчейн или дори за тези от вас, които все още не могат да решат дали да изберат нашето първокласно съдържание или не.

Ако наистина търсите сертификати, тогава можете да проверите нашия сертифициран блокчейн професионален курс от тук!

Често задавани въпроси-5: Защо да посещавам тези безплатни курсове от 101Blockchains?

Е, ние сме склонни да се различаваме много от останалите доставчици на безплатни курсове там. В действителност всички наши безплатни ръководства за онлайн курсове за блокчейн се фокусират върху влиянието на блокчейн върху нашите бизнес модели. Това е нещо, което липсва на другите курсове на пазара.

Това се фокусира само върху технологията, а не върху това как можете да я използвате, за да създадете свои собствени решения за корпоративна стойност.

Така че, получавате техническа квалификация, но няма да разберете как работи тази технология в тази среда. Но ако се запишете в нашите академични курсове, тогава със сигурност ще овладеете и тези знания.

Също така сме склонни да поддържаме цялото си съдържание редовно актуализирано. По този начин винаги ще научите за текущата ситуация на тази нова революция.

И накрая, нашето съдържание е както за работодатели, така и за служители. Така че, не се колебайте да разгледате всички наши безплатни курсове за блокчейн безплатно в момента!

В края,

Изучаването на блокчейн е много сложен процес. Но тук се опитваме да улесним максимално, за да ги разберете перфектно. В резултат на това имаме богата колекция от съдържание в нашата академия.

Но ако сте само начинаещ, тогава окончателно трябва да разгледате нашите безплатни курсове за блокчейн, за да разберете как работи.

Искате нещо повече? Вижте нашето първокласно съдържание още сега!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map