Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Доставчици на блокчейн: Топ 10 доставчици на блокчейн

С нарастващата популярност и лудостта на блокчейн технологията, в днешно време пазарът на доставчици на блокчейн процъфтява. Има много предприятия, които искат да получат услуги от доставчици на блокчейн. Технологията обаче все още не е достатъчно зряла.

В резултат на това доставчиците на блокчейн предлагат предимно услуги като стратегически съвет или доказателство за концепция. Има много малко проекти на живо поради сложния характер на проекта.

С бързото развитие обаче е въпрос на време кога блокчейнът да достигне крайната зрялост. По този начин най-добре би било да започнете главно в голямото състезание точно сега.

Ето защо в това ръководство ще представя най-добрите доставчици на блокчейн на пазара, за да ви помогна. Освен това ще научите и каква е текущата ситуация и какви предизвикателства са изправени пред предприятието по отношение на внедряването на блокчейн.

И така, нека започнем!

Contents

Глава 1: С какви предизвикателства се изправя предприятието при внедряването на блокчейн?

Нека започнем с предизвикателствата. По принцип много предприятия нямат достатъчно разбиране за това какво всъщност е технологията на блокчейн. От друга страна, някои от тях го разбират, но след това се сблъскват с други проблеми на доставчиците на блокчейн.

Във всеки случай ще разделя всички предизвикателства на три различни части. Нека да видим какви са те –

Основни предизвикателства

 • Насценция на блокчейн решения

Много от предприятията никога не са чували за блокчейн технологията. По този начин, в много случаи, веднага след като знаят за това, те се превъзбуждат и се качват да го прилагат. Следователно в много случаи те се провалят.

 • Няма разбиране за това как работи системата

Е, в повечето случаи предприятията не разбират как точно работят веригите. От друга страна, те също не знаят за екстремната му функционалност. В резултат на това те не търсят никаква форма за стратегически съвет, доставчици на блокчейн.

 • Не е зряла технология

В действителност блокчейнът не е зряла технология. По този начин повечето услуги, които предлагат доставчиците на блокчейн, също не са зрели. Това създава огромно предизвикателство за предприятията в момента.

 • Няма достатъчно истории за успех

Поради сложния характер на това, много доставчици на блокчейн все още не могат да предложат нужното количество истории за успех на пазара. Това създава погрешно впечатление за предприятието.


 • Ситуации и прекъсвания при покупка

В действителност, ако предприятията искат да използват тази технология, ще трябва да променят бизнес моделите си. Това обаче би означавало само заплаха за заинтересованите страни. В резултат на това те се изкупуват точно когато бизнес моделът започне да се променя.

Във всеки случай почти 90% от предприятията се справят с тези основни предизвикателства, докато търсят доставчици на блокчейн.

Вторични предизвикателства

Само 9% от предприятията стигат до второто ниво на предизвикателства. Това са –

 • Липса на яснота

В действителност повечето предприятия нямат никаква яснота каква трябва да бъде техническата архитектура. По този начин мнозина правят грешки, докато се опитват да разработят платформа сами.

 • Не мога да определя количествено предимствата

Ползите от блокчейн платформите са огромни. Това обаче е предимно дългосрочно и много предприятия нямат начин да измерват възвръщаемостта на инвестициите, когато използват технологията.

 • Прекалено много предизвикателства пред консорциума

Работата в консорциум изисква много управленски умения. Освен това ще трябва да знаете как да настроите тези платформи и каква управленска роля трябва да играе вашето предприятие. Но повечето предприятия са склонни да се сблъскват с трудности в тези ситуации.

 • Загриженост относно поверителността и сигурността

Без подходящи нива на сигурност предприятията ще бъдат уязвими за атаки. Те обаче не успяват да създадат подходящи протоколи за сигурност и да запазят поверителността, за да избегнат всякакви хакове.

 • Нерешителност

Повечето предприятия не успяват да изберат правилния тип блокчейн за своята компания. По принцип те не могат да решат дали да отидат с разрешение или без разрешение.

Третични предизвикателства

Това са последното ниво на предизвикателства пред всички предприятия. Само 1% от предприятията стигат до това ниво.

 • Няма достатъчно притеснения относно официалните разпоредби

Въпреки че доставчиците на блокчейн предлагат централен орган по-малко структура, все още, за да го направи напълно приложим, той трябва да има някои разпоредби. Освен това всяко предприятие трябва да следва някои специфични разпоредби на държавата, в която извършва бизнес. Въпреки това, когато конвертират платформите си в блокчейн, те изглежда пренебрегват всички въпроси, свързани с регулирането.

 • Липса на опитни разработчици

Тъй като блокчейнът е доста нова технология, е много трудно да се намерят перфектните таланти, които да работят по него. В действителност много малко разработчици имат опит, свързан с блокчейн. По този начин е най-добре да работите с доставчици на блокчейн, тъй като те вече имат добър избор от разработчици на блокчейн.

 • Няма оперативна съвместимост или пазарни стандарти

Има много платформи, които предлагат стандарт за блокчейн платформи. Но в повечето случаи няма адекватни стандарти, които да се следват. От друга страна, липсата на оперативна съвместимост на тези платформи затруднява разширяването.

 • Проблем с интеграцията на наследена мрежа

В действителност процесът на интегриране с наследени мрежи е доста труден и скъп. Някои доставчици на блокчейн обаче предлагат тези услуги сега.

 • Проблеми с пропускателната способност или латентността

Когато фазите на производство натоварват системата, става твърде голяма. В резултат на това поддържането на оптимална производителност става много по-трудно.

 • Недефинирана сервизна поддръжка

На пазара има много доставчици на блокчейн, които не предлагат правилно обяснение какъв вид услуги биха предоставили. В резултат на това много предприятия избират грешните.

 • Управление на културните промени

Е, нашите култури са тясно преплетени с нашата индустриална продукция. Така че, когато има промяна в индустрията, това засяга и нашите култури. Понякога става трудно да управлявате правилно промените.

Глава 2: Въздействие на доставчиците на блокчейн

Доставчиците на блокчейн със своите решения оказват значително влияние върху индустриите. Според Gartner е очевидно, че почти всички отрасли ще бъдат прекъснати до 2030 г. Но малките промени вече се наблюдават сред предприятията.

Така че, нека видим какви промени ще донесат тези доставчици на блокчейн.

Близосрочно: Пълно въздействие върху бизнеса

Повишаване на ефективността

Е, след като започнат да използват платформите, много фирми ще видят повишаване на ефективността в производството си. В действителност доставчиците на блокчейн услуги предлагат и увеличение на приходите.

Проследимост и проследяване

Проследяването на който и да е продукт или процес е доста трудно сега. Но с доставчиците на блокчейн услуги можете лесно да получите платформа, която да предлага мониторинг в реално време.

Съвършенство на процеса

Процесът на водене на всякакъв вид бизнес би се променил бързо. Това би предложило повече високи постижения в обработката.

Дигитализация

В действителност цялата индустрия ще премине през мащабен процес на дигитализация поради доставчиците на блокчейн услуги. Така че индустриите ще трябва да инвестират много пари и ресурси, за да преминат изцяло към друг спектър.

Самоличност

Дигитализацията на самоличностите би била последният шанс, който ще видите в близко бъдеще. Повечето доставчици на блокчейн услуги предлагат поддръжка от висок клас за децентрализирани самоличности. Следователно, това може да промени начина, по който съхраняваме или съдим самоличността си завинаги.

Средносрочен: Нова конкурентна инфраструктура

След малките промени в близко бъдеще, всички промени биха въвели нова инфраструктура за някои сектори.

Нова ИТ инфраструктура

С помощта на доставчици на блокчейн услуги ИТ индустрията ще претърпи огромна промяна. По принцип ще видите напълно различна ИТ инфраструктура. Освен това те биха били напълно децентрализирани и без никакво влияние на централизираните власти.

Също така те биха предложили по-високо ниво на сигурност и поверителност за потребителите. И доставчиците на блокчейн ще имат огромна роля в това.

Повече доверие в многопартийното сътрудничество

Понастоящем много малко предприятия имат пълно доверие в многопартийното сътрудничество. По принцип поради липсата на доверие и проблеми с управлението партньорствата са склонни да се разпадат. С популярния възход на консорциумните платформи обаче сценарият ще се промени значително.

Можете бързо да получите подходящата услуга на консорциум от доставчиците на блокчейн решения. Освен това има много доставчици на блокчейн решения, които предлагат различни решения за консорциум.

Нова система за управление на транзакции

Е, блокчейнът предлага нов модел за управление на транзакции. В действителност на нашата типична система за управление на транзакции липсва голямо време. Извършването на транзакция отнема дни. Освен това плащанията за надзор са много проблематични и обработката им може да отнеме много дни.

От друга страна, доставчиците на блокчейн решения предлагат по-бърз изход. По този начин това в крайна сметка ще промени начина, по който се обработва секторът за управление на транзакции.

Дългосрочно: Прекъсване на творчеството

Много експерти предвиждат творческо прекъсване в дългосрочен план. Въпреки че доставчиците на блокчейн ще видят тези промени в дългосрочен план, все пак в крайна сметка те ще се случат.

Няма повече посредници

По принцип в дългосрочен план почти всички компании биха започнали да използват блокчейн. По този начин всяка система би била децентрализирана и щеше да се отърве от посредниците завинаги. От друга страна, с доставчиците на блокчейн решения, които цъфтят експоненциално, ще видите намаляване на услугите на трети страни.

Вместо това хората биха се насочили към услугите „peer-to-peer“ повече.

Нова форма на бизнес модели

Е, типичната структура на начина, по който водим бизнес, ще се промени напълно. Освен това ще видим много нови пазари да се отварят поради доставчиците на блокчейн решения. Тези пазари ще обхващат децентрализирани интернет услуги, децентрализирани протоколи за сигурност, децентрализирани приложения и много други.

Традиционен бизнес прекъсване

Най-накрая много предприятия биха се сблъскали с тотални смущения в бизнеса. Тъй като цялата индустрия ще се наклони към разпределени книги от доставчици на блокчейн решения, централизираният бизнес вече няма да съществува.

Тя трябва да прекрати всички проблеми, пред които сме изправени, в централизирана система и да предложи по-сигурна и без корупция среда.

Глава 3: Доставчици на блокчейн: Предложения в различни фази

Обикновено доставчиците на блокчейн предлагат услугите си в различни фази в момента. Тъй като все още не могат да предложат цялостно изпълнение на проекти, повечето от тях се фокусират върху началните фази на тези услуги.

Има обаче шепа доставчици на блокчейн, които започват да предлагат и сложни решения. И така, нека видим какви са тези различни фази и какво предлагат доставчиците на блокчейн във всеки сегмент.

Съвет: 63% от всички доставчици на блокчейн инфраструктура предлагат тези услуги

 • Анализиране на въздействието

Доставчиците на технология за блокчейн биха анализирали как блокчейнът би повлиял на вашите организации.

 • Възможни бизнес тактики

Доставчиците на технология за блокчейн биха измислили различни тактически модели за вашия бизнес.

 • Бъдещи пътни карти

След като се консултират с вас и знаят за нуждите на вашата компания, те ще изготвят бъдеща пътна карта за вас.

 • Работилница за идеи

За да ви дадат по-добра представа, тези доставчици на блокчейн биха предложили директни лекции, които да ви помогнат да разберете как работи системата.

 • Идентифициране на случаи на употреба

В действителност те биха предложили възможни случаи на използване на блокчейн, най-подходящи за вашето предприятие.

 • Анализиране на изискванията

Повечето доставчици на блокчейн биха предложили изискванията за вашата компания, за да издържат на прекъсването на блокчейн.

 • Разработване на бизнес казуси

Друго чудесно решение за доставчици на технологични услуги за блокчейн е курирането на бизнес казуси, които се въртят около вашия бизнес.

Прототип: Само 22% от всички доставчици на блокчейн инфраструктура предлагат тези услуги

 • Разработване на POC

Доставчиците на услуги за технология на блокчейн също предлагат разработка на POC, преди да преминат на ниво производство. Помага за поддържането на стабилна бизнес стратегия в дългосрочен план.

 • Процес на проектиране

Е, тук главно доставчиците на блокчейн предлагат техническа перспектива за процеса на проектиране.

 • Изравняване на заинтересованите страни

Преди прототипирането, всички заинтересовани страни на вашата компания трябва да бъдат напълно приведени в съответствие с новите промени. По този начин доставчиците на блокчейн ще имат среща с тях и ще ги приведат в съответствие с промените.

 • Предварително изградени решения

В много случаи търсеното решение може вече да съществува. В действителност тези доставчици имат предишен опит. И така, те биха могли да ви предложат готови решения за тестване.

 • Референтна архитектура

В много случаи тези компании следват референтна архитектура и правят малки промени в нея. По този начин получавате лесно решение с вашите изисквания.

 • Прилагане на рамки

Прилагането на рамките се случва главно в тази фаза. В действителност те ще ви позволят да решите какъв тип рамка искате и коя е най-добрата.

Пилотно: Само шепа, като 9% от всички доставчици на инфраструктура на блокчейн, предлагат тези услуги

Това са някои от ограничените услуги, предлагани от доставчиците на блокчейн. Само няколко компании предлагат тези решения.

 • Технологична стратегия

В следващата фаза ще получите технологични стратегии, които са директно в синхрон и с вашия бизнес. Без подходяща технологична стратегия бихте загубили много време и ресурси.

 • Предлагане на API

Много от тези доставчици на блокчейн предлагат API. В действителност ще ви трябват приложни програмни интерфейси (API), за да получите пълната функционалност на вашето блокчейн решение.

 • Анализ на риска

Управлението на риска е сериозна необходимост, когато става въпрос за внедряване на блокчейн. По този начин, преди да влезете, разберете с какви рискови фактори ще се сблъскате.

 • Правни условия

Правните условия биха гарантирали, че вашите блокчейн решения не нарушават никакви закони. По този начин много доставчици на блокчейн имат юридически съветници, които да ви помогнат.

 • Структура на управление

Ще трябва да бъдете много внимателни по отношение на този. В действителност, всяка отделна блокчейн технология идва с различен тип държавна структура. Така че, когато получавате услуги от доставчиците, трябва да сте сигурни какъв тип държавна инфраструктура искате. Очевидно компаниите биха предложили своите съвети, но и вие трябва да сте в синхрон с тях.

 • Поверителност на данните

Само няколко компании могат да предложат тази. И имайте предвид, че това е една от рисковите точки.

 • Управление на риска от трета страна

Съществуват адекватно количество рискове, свързани с блокчейн решенията. В действителност мнозина не могат да предложат тези услуги. Затова вместо това те приемат тези услуги от трети страни, когато имате нужда от тях.

 • Съответствие с нормативните изисквания

Всеки отделен доставчик на блокчейн предлага регулаторни спазвания на този етап. Без подходящо регулиране системата би се разпаднала.

 • Култивиране на цифрово доверие

Позволете на доставчиците да се справят с маркетинга на вашето цифрово решение. В много случаи вашите потребители може да не се доверят напълно на новата система. Въпреки това, с подходяща помощ от доставчиците, можете лесно да култивирате доверието в потребителите си.

Производство: Само 5% от всички доставчици на блокчейн инфраструктура предлагат тези услуги

Само шепа компании могат да предложат тези услуги за следващата фаза.

 • Възстановяване след бедствие

В случай на някакви бедствия е необходимо да се разработи план за възстановяване, който да го архивира. В действителност системата все още е незряла; по този начин сценарият на бедствие не би бил шок. Но винаги ще трябва да имате резервен план, за да се справите с проблемите.

 • Продължаващ бизнес

И така, вие въвеждате решение. Но трябва да правите промени от време на време и да разширявате границите си, за да запазите бизнеса си на пазара. Определено не искате да станете без значение скоро.

 • Защита на данни

Трябва да имате допълнителен слой сигурност във вашата система. В момента само няколко компании предлагат това.

 • Интеграция със стари системи

Замяната на наследени мрежи ще отнеме много време за обработка. Освен това този процес е доста сложен. В резултат на това много компании могат да ги предложат.

 • Модификация на бизнес процесите

Повечето доставчици на блокчейн предлагат услуги за модификация, което позволява по-добро приспособяване към промените.

 • Облачно управление

В бъдеще всички мрежи ще бъдат в облака. Поради това трябва да има правилно управление на облака, за да се отърве от рисковете. Няколко от консултантските фирми предлагат това решение.

 • Стандарти за данни

Стандартите за данни са необходими, за да има стабилна мрежова система.

Какви са статистическите данни?

Както можете да видите, само 5% от доставчиците са в последната фаза на внедряване на блокчейн. Така че на пазара има само няколко живи проекта.

2017: През 2017 г. само по-малко от 10 живи проекта бяха на пазара без никакви проблеми и подходящи функционалности.

2018: тук проектите на живо бяха по-големи от 135 и нарастваха бързо.

2019: Все още нямаме точен брой, но определено е повече от 2018 г..

Глава 4: Топ 10 доставчици на блокчейни за предприятия

IBM

IBM е един от най-добрите доставчици на блокчейн на пазара в момента. В действителност той предлага много решения в момента. Това са предимно иновативни консултантски услуги, екосистема на веригата за доставки, проектиране и много други.

Най-добрата част за този корпоративен доставчик на блокчейн е, че той има много проекти под крилата си. Освен това има множество сътрудничества и техният успех е наистина висок. Освен тези, те имат разработчици с първокласно качество, които ще отговорят на всички ваши нужди.

В известен смисъл те са пионерите на доставчиците на блокчейн и в момента заемат челната позиция. Друго чудесно нещо в тази компания е, че те поддържат близки отношения с клиентите си. Така че, няма да се притеснявате за вашите изисквания, защото те ще се погрижат за всичко.

Трябва обаче да знаете, че засега предлагат само Hyperledger Fabric като основа на всяко решение за блокчейн.

Infosys

Infosys е още един от най-добрите доставчици на блокчейн на пазара. Те основно предлагат специален канал за изследване на блокчейн и как това ще повлияе на конкретни компании. Освен това те се уверяват, че могат да предоставят правилното решение за всякакъв вид индустрия.

С тях можете да създадете среда за сътрудничество, където ще получите стойността, която заслужавате. Освен това постигането на оперативна съвместимост и предлагането на пълна екосистема също е техен приоритет.

Във всеки случай, тази компания предлага и някои ограничени услуги като куриране на предимства и откриване на възможните рискови фактори. Също така, да се уверите, че всички заинтересовани страни участват в проекта, е тяхната специалност.

Във всеки случай те имат платформа за агностик, която можете да изпробвате. Освен това те имат и много голяма фенска база.

Wipro

Wipro е прекрасен и един от най-добрите доставчици на блокчейн в момента. За да сте сигурни, че получавате всички функции на блокчейна, Wipro винаги ще предлага най-новата версия на зряла платформа.

По този начин ще получите стабилна мрежа без допълнителни проблеми. Във всеки случай те се фокусират основно върху работилници, идеи, дизайн и съвместно създаване. Всичко това ще доведе до техническа доставка на системата. Но преди да работите с тях, ще трябва да седнете с техните стратегически съветници и да съставите пътна карта.

По този начин, следвайки всички правила на блокчейна, те водят до успешно изпълнение на проекта. Някои от техните услуги включват –

Технологии и индустрия, обхващат бизнес, приложения и инфраструктурни услуги, бизнес и технологични консултации, екосистемни услуги, стратегически консултации и много други.

NTT ДАННИ

Е, NTT DATA е още един от най-добрите доставчици на блокчейн на пазара. Те предпочитат предимно консултантски подходи по отношение на блокчейн услугите. И така, на първо място, трябва да получите пълно разбиране за това какво всъщност е блокчейнът и как може да промени индустрията.

След това те ще преминат през различни форми на процеса на идеиране, което ще ви позволи да създадете полезна пътна карта. Той също така ще има проучване за осъществимост, за да ви помогне. С NTT DATA обаче ще получите Hyperledger или Ethereum. В действителност те ще използват частна и публична облачна система, за да създадат мрежата.

Така или иначе, по-късно ще получите внедряването на POC и услугите от тях и това ще помогне да се постигне огромен успех на проекта.

Познаващ

Понастоящем Cognizant е поредният доставчик на блокчейн. С тях ще получите правилно приемане на блокчейн, оценка на случаите на употреба, създаване на POC, съвети за изпълнителни лица и много други. Ако след всички фази получите функционираща система, те също ще пуснат системата.

Във всеки случай, тяхната структурирана платформа свързва блокчейна с вашите бизнес процеси и помага на клиентите да изберат коя платформа работи най-добре за тях.

След като изгради POC, той ще разработи минимална жизнеспособна екосистема, за да привлече вниманието на потребителите по-бързо. По този начин той може също така да свързва наследени мрежи с блокчейн, използвайки API. Някои от неговите случаи на използване включват проследяване на идентификационни данни, обработка на цифрова идентичност, плащания или сетълменти, 3D печат и много други.

Във всеки случай те се фокусират и върху работилници, идеи, дизайн и съвместно създаване. Всичко това ще доведе до техническа доставка на системата.

В действителност те са партньори с R3.

KPMG

KPMG има начало, за да завърши практиката на експертните администрации за блокчейн. Като цяло 25% от процедурните протоколи са посветени на бизнес консултиране около ключови приоритети като случаи на употреба, демонстрация, инструкции, работни модели и планове за дизайн на екосистемите..

Ето защо е един от най-добрите доставчици на блокчейн на пазара. Останалите услуги включват прототипи, необходимост, пилотно тестване, администриране, комбиниране и производство.

Освен това ще получите допълнителни предимства при инспектиране, тестване и ICO. Акцентите на KPMG върху fi t на блокчейн с други развиващи се постижения и бизнес, овластяващи индустриите.

Във всеки случай, най-добрият начин да получите техните услуги би бил да получите помощ и от техните консултантски решения. Защото без подходяща консултация получената система може да не е перфектна.

TCS

TCS означава да ви даде ключова асоциация, като помага на клиентите да видят възможността за блокчейн в тяхната компания и да се приспособят за договореностите и промените. Ето защо те се считат и за едни от най-добрите доставчици на блокчейн на пазара.

В действителност това е моделът за доставка на бизнес стойност, който се опитва да помогне на членовете в постижимите резултати от блокчейн и да разработи перфектен начин за справяне с напредъка.

Във всеки случай те предлагат и създаване на системи за администриране на среда, която да отговаря на системните изисквания. Той също така предлага създаване на POC сами по себе си и ще ви помогне на различни етапи и ще ви даде това, което заслужавате най-много.

Останалите услуги включват прототипи, необходимост, пилотно тестване, администриране, комбиниране и производство.

В момента TCS си партнира с Monax, IBM, BigchainDB и много други.

Акцент

Е, сигурно вече сте чували за Accenture. Понастоящем те са в списъка с най-добрите доставчици на блокчейн за 2019 г. С помощта на Accenture ще получите различна перспектива по отношение на вашите реализации на блокчейн.

На практика те са изключително иновативни. Освен това те познават пазара наистина добре. Така че, за да ви помогнем в случай на блокчейн платформа, би било парче торта. Във всеки случай, разнообразните им преживявания са това, което ги прави толкова доходоносни.

В действителност ще получите стратегии и ще получите практическо обучение, което да ви помогне да изградите перфектно своето решение. Те обаче не са като другите типични доставчици на пазара.

Така или иначе, по-късно ще получите внедряването на POC и услугите от тях и това ще помогне да се постигне огромен успех на проекта.

EY

EY има три направления в своя план за действие, като първият е да получава приходи от продажба на различен блокчейн софтуер. Освен това те предлагат и администрации, базирани на членство. Така или иначе, заедно с тях, ще получите консултантски администрации за планиране и изпълнение на решения за блокчейн за клиенти по всякакъв начин.

Освен това дава администрации за преглед и оценка на организации, които се занимават с блокчейн среди, и гарантира правилното използване на интелигентни договори.

В действителност те са доста популярни и под крилото им има много успешни проекти. Опитът ги прави едни от най-добрите доставчици на блокчейн.

Но ще се радваме да разберем, че са работили с Hyperledger, Ethereum, Corda, Quorum и по-популярни платформи.

Делойт

Deloitte предлага консултантски администрации за нов бизнес и провежда семинари, за да помогне на своите клиенти. В действителност ще получите идеи за блокчейн, аванси, модели и съоръжения за подобряване на договореностите от тях. Така че, ще получите цялата стойност от вашите инвестиции и също в рамките на времето.

С тях можете да създадете среда за сътрудничество, където ще получите стойността, която заслужавате. Освен това постигането на оперативна съвместимост и предлагането на пълна екосистема също е техен приоритет.

В момента те имат шест вида консултантски услуги. И така, за начало ще получите различен вид стратегии и планирате как да подобрите визията на вашата компания. На по-късните етапи те биха предложили много процеси за проектиране на платформи и разработване на пътни карти.

Освен това ще можете да добавите всяка нова функция към съществуващите им платформи, което би било много лесно да се направи.

Ето защо те също са в списъка на най-добрите доставчици на блокчейн на пазара.

Топ 10 доставчици на блокчейн на пазара

Доставчик на блокчейн

Summery

Успех при изпълнението

Възможности за иновации

Глас на клиентите

IBM

Има значително количество проекти на живо

4.75

4.5

4.5

Акцент

Консултиране и изпълнение на стабилни екосистеми

3.25

4.3

2.75

Делойт

Бизнес-ориентирани, платформно-агностични, междуфункционални и глобални услуги

4

3.25

2.5

EY

Водени от стратегията производствени решения с ясна визия

3.3

3.25

2.5

Infosys

Разширени възможности и услуги, готови за пазара

3.25

3.8

3

Wipro

Ангажиран за приемане на блокчейн в предприятието

3.20

4

2.5

NTT ДАННИ

Пълни възможности за техническа поддръжка и силно управление на клиента

3.20

3.8

2

Познаващ

Реализации на екосистема на пълен работен ден

2.5

3.8

2.1

KPMG

Бизнес-фокусиран и мултидисциплиниран подход

2.4

2.52

2.4

TCS

Стратегическа визия и дългосрочни инвестиции

3

3.25

1.25

Забележка: Тази таблица се основава на анализ на всички блокчейн взаимодействия през годините. Освен това имайте предвид, че това е само спекулация. Реалните стойности могат да варират.

Глава 5: Заключение

В крайна сметка блокчейнът ще наруши работата на индустрията в момента. За него ще има различни етапи, но крайният резултат ще бъде същият. Освен това много бизнеси биха приключили и ще се издигнат нови пазари.

В тази ситуация определено трябва да започнете с доставчици на блокчейн. Във всеки случай съм описал всички предизвикателства, с които може да се сблъскате и какви услуги трябва да очаквате.

Можете също така да проверите най-добрите доставчици на блокчейн, за да получите първокласната поддръжка от самото начало. Надяваме се, че с подходяща стратегия можете да си осигурите мястото в индустрията с 3,1 трилиона долара до 2030 година.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector