Експертно ръководство: Как да получите Blockchain сертифициране?

Стремете се да продължите с един от най-добрите сертификати за Blockchain? Нека научим от експертите как можете да получите Blockchain сертификация.

Технологията Blockchain несъмнено донесе нова революция в подходите за управление на данни и бизнес операции в дигиталния свят. Blockchain стигна много по-далеч от очакваното за около едно десетилетие от въвеждането му. Сега блокчейнът вече не е ограничен до биткойн и има много индустрии, които използват блокчейн за различни приложения.

Най-важното от всичко е, че правителствата също признават стойността на блокчейн с широкото нарастване на броя на правителствените проекти, базирани на блокчейн. Следователно сертифицирането на блокчейн е необходимостта от час за много амбициозни кандидати, които искат да започнат кариера в блокчейн.

Много от кандидатите обаче нямат конкретни насоки за подготовка за сертифициране в блокчейн. В същото време има много доставчици, които претендират за възможността за най-добрите blockchain сертификати на техните платформи. Следващата дискусия има за цел да предостави подробно впечатление за полезните указатели за по-пресните, за да квалифицират желаното сертифициране на блокчейн.

Запиши се сега: Безплатен курс за основи на блокчейн за предприятия

Защо е важно Blockchain сертифицирането?

Преди да преминете към подготовка за сертифициране на блокчейн, важно е да разберете важността на сертифицирането. Blockchain технологията има виден потенциал за трансформиране на света на технологиите, какъвто го познаваме. Например блокчейнът осигурява адекватна сигурност за трансфер на информация, като същевременно подобрява прозрачността по отношение на транзакциите.

Понастоящем блокчейнът обслужва основите на системите за управление и приложенията за финансови, както и здравни досиета. Следователно най-добрите сертификати за блокчейн могат да помогнат за извличане на полза от възможностите за заетост, които се появяват постоянно в блокчейн технологията. Разликата в уменията на пазара на блокчейн също представлява огромен тласък за оценките на заплатите заедно с финансовите стимули. Освен това експертизата в блокчейн също ви дава възможност да участвате във футуристична технологична революция.

С постоянното нарастване на приемането на блокчейн, сертифицираните специалисти по блокчейн могат да се насладят на по-добри нива на сигурност на работното място. Друга видна причина да изберете блокчейн сертифицирането е разнообразието от кариерни роли в блокчейна. Кандидатите могат да преследват ролите на разработчици на блокчейн, ръководител на блокчейн проекти, архитект на блокчейн решения, консултант по блокчейн, инженер по качество на блокчейн и инженер на блокчейн UX.

Следователно няма съмнение, че най-добрите сертификати за блокчейн могат лесно да ви помогнат да изградите сигурна кариера в блокчейн. С улеснението за сигурност на работното място, достъп до множество работни роли, възможност за участие в съвременна технологична революция и разнообразни възможности за кариерно развитие, е разумно да започнете да се подготвяте за желания блокчейн сертификат по ваш избор.

Обещанията с blockchain сертификати определено могат да омаловажат интензивността на подготовката, необходима за същото. Важно е обаче да знаете идеалните практики, за да получите сертифицирана блокчейн за осигуряване на ограничени пречки. Ето някои от важните насоки, които трябва да имате предвид, за да продължите напред с пътуването си, за да квалифицирате желаното от вас сертифициране на блокчейн.

Стремете се да станете професионалист в Blockchain? Вижте най-добрите съвети за започване на кариера в Blockchain от експертите.

Изберете правилната Blockchain сертификация

Един от първите фактори, които влизат в пътуването да станете сертифициран професионалист в блокчейн, е изборът на сертифициране. Кандидатите трябва да изберат идеалното удостоверяване на блокчейн, преди да започнат подготовката си. Първата стъпка в пътуването ви може да е трудна, особено с толкова много доставчици, които предлагат различни програми за сертифициране на блокчейн.


От по-широка перспектива можете да почувствате, че всички сертификати са подходящи за вашата кариера. Трябва обаче да се насочите към конкретно сертифициране според ролята на работата, която искате да изпълнявате в блокчейна. Интересното е, че можете да осъществите достъп до различни видове сертифициране на блокчейн, фокусирани върху определени роли като разработчик на блокчейн, архитект на блокчейн или професионалист по сигурността на блокчейн. След като имате ясно впечатление за целите на кариерата си в блокчейн, можете лесно да изберете идеалното сертифициране на блокчейн.

Впоследствие трябва да поставите известен акцент върху платформата, предлагаща сертифицирането. Въпреки че сертификатът може да изглежда напълно легитимен, винаги има още какво да се проучи за него. Вижте отзивите за доставчика на сертификати, заедно с техния опит и опит в предоставянето на blockchain сертификати.

 • Изберете все пак курс по основи на блокчейн

След като изберете най-добрите сертификати за блокчейн според вашите предпочитания за кариера, можете лесно да преминете към следващите етапи. Много кандидати обаче нямат яснота относно изпитите за сертифициране, особено ако са начинаещи. Ето защо е много важно такива кандидати да изберат безплатни основни курсове по блокчейн. Дори ако сте завършили сертифициране на блокчейн, за да продължите, можете да разчитате на безплатни курсове по основи на блокчейн за обучение.

Безплатният основен курс за блокчейн ви помага да подобрите доверието си в блокчейн технологията. В същото време можете също така да намерите по-добри възможности за разбиране на основната терминология и други основни понятия в блокчейна. Основните знания и умения в блокчейн технологията могат да помогнат на кандидатите при избора на идеалната кариерна пътека в блокчейн. В същото време основните курсове по блокчейн ви помагат да изградите подходящата основа за вашето блокчейн пътуване.

 • Запознайте се с Blockchain платформите

След като сте разработили плавно владеене на основите на блокчейн, трябва да развиете знания за различни блокчейн платформи. Blockchain сертификатите се фокусират на видно място върху корпоративните blockchain платформи като Corda, Ethereum и Hyperledger Fabric. Интересното е, че кандидатите също трябва да имат способността да диференцират работата на тези платформи.

Дори нетехническите роли за работа в блокчейн изискват работещи познания за корпоративни блокчейн платформи. Опитът на кандидат-кандидат в корпоративните блокчейн платформи осигурява увереността в способността им да извличат бизнес стойност. Освен това познаването на корпоративните блокчейн платформи помага на кандидатите да комуникират ефективно блокчейн решение с клиентите.

 • Намерете правилните книги

Следващият важен етап в подготовката на кандидатите за сертифициране на блокчейн се отнася до книгите. Въпреки че домейнът на blockchain е сравнително нов, много автори са се впуснали в различни концепции за blockchain в своите книги. Книгите осигуряват значително обширна теоретична основа за изграждане на вашия концептуален опит в блокчейн.

С правилния набор от книги според темите, обхванати от желаното от вас сертифициране, ще се сблъскате с ограничени трудности при установяването на силен старт на вашето пътуване. Книгите също така носят увереност в достоверността, предлагана от авторите на книгите въз основа на тяхната ангажираност с блокчейн. Така че кандидатите винаги могат да имат надеждна отправна точка, към която да се върнат по всяко време по време на подготовката си.

Провери сега: Топ 5 книги за блокчейн и криптовалута

 • Оценете внимателно темите за изпитите

Сега кандидатите трябва да се съсредоточат върху подготовката за блокчейн сертификати по техен избор. Най-важната стъпка в подготовката е задълбочен преглед на темите за сертификационен изпит. Подробният преглед на темите, обхванати от изпит за сертифициране, предоставя основна рамка, върху която кандидатите могат да изградят своите планове за подготовка. Уменията, измерени в изпит за сертифициране, също така предлагат обобщено впечатление за съдържанието, което трябва да се учи за изпита.

Освен очертанията на изпитните умения, кандидатите трябва да забележат и разделението на темите в рамките на областта, заедно с претеглянето на всеки домейн. Впоследствие можете да се потопите в подробности за подтемите, обхванати във всеки домейн. Всички тези упражнения ще ви помогнат да придобиете формално разбиране за изпита и типовете въпроси, които можете да очаквате на изпита.

 • Следвайте правилен план за проучване

Сега, след като имате подробно впечатление за темите, които трябва да обхванете за сертифицираната експертна сертификация по ваш избор, можете да изградите разумен план за проучване. Планът за обучение е важен инструмент при подготовката на кандидатите за изпити за сертифициране на блокчейн. Кандидатите могат да използват плана за обучение, за да разпределят определени етапи за всеки домейн в изпита за сертифициране.

Освен това кандидатите могат също така да вземат подходящи интервали от време в графика за подготовка, за да се приспособят към практически упражнения. Планът за обучение не само помага при организирането на подготовката на кандидати за сертифициране на блокчейн, но също така подобрява възможностите им за управление на графика. В резултат на това можете да можете да управлявате ефективно другите си отговорности, без да се налага да правите компромиси в подготовката си.

Важно е също така да се запази неограничена отчетност към плана за изследване за постигане на най-добри резултати. Не можете да очаквате, че планът за изследване ще даде резултатите, които искате, ако не го следвате правилно. Така че е разумно да помолите семейство или приятели да ви помогнат да поддържате правилната рутина при спазване на учебния план.

Стремете се да изравните кариерата си в Blockchain с един от най-добрите сертификати за Blockchain? Проверете как можете да станете сертифициран експерт по блокчейн.

 • Курсове за успех

Сред многото фактори, които са от решаващо значение при подготовката, за да станете сертифициран специалист по блокчейн, обучението винаги ще има лъвския дял. Обучението, класната стая или онлайн е изключително важно за класирането на изпита за сертифициране на блокчейн по ваш избор. Самостоятелното изучаване несъмнено е страхотен инструмент за укрепване на първоначалната ви подготовка. Въпреки това, това може да стигне само до покриване на основните въпроси в изпитите за сертифициране на блокчейн. Курсовете за професионално обучение могат да ви помогнат да придобиете професионална перспектива за изпитите за сертифициране на блокчейн.

Най-важното от всичко е, че кандидатите могат да се запознаят с най-добрите практики за подход към всяка тема в изпит за сертифициране. Впоследствие предметният опит на обучители и инструктори в онлайн курсовете за професионално сертифициране е от полза за кандидатите. Опитът на инструкторите може да помогне на кандидатите да възприемат практическите аспекти на технологиите или концепциите, за които учат. Освен това курсовете за професионално обучение също помагат на кандидатите да спечелят предимството на персонализираното обучение. На разположение на отзивчивата експертна подкрепа кандидатите могат лесно да разчитат на онлайн курсове за безпроблемна подготовка.

Разумно е обаче също така да се избират курсове за обучение за сертифициране на блокчейн с надлежно обмисляне. Най-подходящата опция за кандидатите да изберат курсове за обучение по сертифициране на блокчейн е самият доставчик на сертифициране. Ако намерите доставчик на сертифициране на блокчейн с поръчкови курсове за сертифициране, тогава имате правилния избор. Съоръжението за курсове за сертифициране точно според избрания от вас блокчейн сертификат отнема много проблеми. Например, кандидатите не трябва да инвестират време или ресурси в намирането на курс за обучение, съответстващ на желаната от тях сертификация. Освен това курсовете за обучение по сертифициране от доставчика на сертификати гарантират достоверността на учебните материали в курса.

Провери сега: Курсове за обучение по сертифициране на блокчейн

 • Развийте практическия опит

Практиката също е неизбежно изискване за квалифицирани blockchain сертификати по ваш избор. Много кандидати не разбират значението на практически практически упражнения при подготовката за сертифициране. Не е достатъчно, ако сте разграбили всички теоретични концепции в изпит за сертифициране на блокчейн. Напротив, трябва да се ориентирате в различни блокчейн инструменти и платформи. Ефективният практически практически опит може да помогне на кандидатите да използват ефективно блокчейн технологията за различни въпроси в изпита за сертифициране. Освен това практическият опит е изключително важен за лесното решаване на базирани на сценарии задачи в изпитите за сертифициране на блокчейн.

 • Фокусирайте се върху бизнес уменията

Много ръководства за подготовка за сертифициране на блокчейн няма да се съсредоточат върху необходимостта от допълнителни умения извън сертификатите. Ако искате да станете сертифициран експерт по блокчейн, тогава трябва да развиете и бизнес умения. Както можете да забележите, блокчейн технологията получава признание в различни индустрии.

И така, имате възможност да се възползвате от възможностите за кариера в блокчейн в различни индустрии. Като сертифициран професионалист в областта на блокчейн, кандидатите трябва да имат способността да използват блокчейн за решаване на бизнес въпроси.

Ето защо някои от важните бизнес умения като комуникация, работа в екип и лидерство са от решаващо значение за кандидатите, които се стремят да станат професионалисти в блокчейн. Експертите по блокчейн ще трябва да контролират работата на много други професионалисти, като по този начин предполага необходимостта от ефективно управление. Така че, експертът по блокчейн само със сертифицирането не винаги може да бъде първата възможност за работодател.

Важно е да придобиете значителни умения за блокчейн, за да станете готови за бъдещето. Вижте най-добрите умения за блокчейн, които трябва да притежавате.

 • Възползвайте се максимално от предимствата на общността

Последното предложение за кандидатите, които се стремят да изчистят сертифицирането на блокчейн и да станат топ професионалисти в блокчейн, е участието на общността. Тъй като блокчейнът е сравнително нова технология, кандидатите могат да се сблъскат с трудности при намирането на идеалните ресурси за обучение. Най-добрата част за блокчейн общностите е възможността да взаимодействате със съмишленици. В тези общности можете да намерите много експерти по теми, както и начинаещи в областта на блокчейн. Блокчейн общностите осигуряват огромно предимство в развитието на вашите знания за блокчейн чрез придобиване, както и споделяне.

Прочетете също:

 • Как да станете сертифициран професионален специалист по блокчейн?
 • Как да станете сертифициран корпоративен блокчейн архитект?
 • Как да станете сертифициран експерт по сигурността на блокчейн?

Долна линия

В заключителна бележка е ясно, че можете да станете сертифициран специалист по блокчейн с правилното сертифициране. Важно е обаче кандидатите да отбележат, че сертифицирането не е гаранция за заетост. От друга страна, сертификатите не са абсолютното доказателство за експертиза на професионалист в блокчейн.

Ето защо е от съществено значение да се съсредоточите върху практическия опит в реални проекти в различни работни роли за професионално развитие. Кандидатите, които се стремят към сертифициране на блокчейн, могат да използват различни случаи на употреба и практически лабораторни упражнения за изпробване на ръцете си с различни блокчейн технологии. 101 Blockchains предлага надеждни и надеждни ресурси за обучение и изследователска дейност в blockchain.

Заинтересованите кандидати могат да получат достъп до три различни вида сертификати като Certified Enterprise Blockchain Professional (CEBP), Certified Enterprise Blockchain Architect (CEBA) и Certified Blockchain Security Expert (CBSE) сертифициране. С доверието на много топ имена в областта на технологиите, свързани със 101 блокчейн, това може да бъде вашият вход към плодотворна кариера в блокчейн. Така че, ако искате да станете експерт по блокчейн, вземете първото решение точно сега! 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map