Как да станете сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP)?

Според Доклада за 2020 г. на Deloitte, повече от 88% от висшите ръководители изразяват положително мнение по отношение на масовото приемане на блокчейн технологията. Следователно е разумно кандидатите да развият стремеж да станат Сертифициран Enterprise Blockchain Professional.

CEBP сертификацията 101 Blockchains е може би най-добрият вариант за постигане на желаното доверие като професионалист в blockchain. Сертифицирането представлява жизненоважен инструмент за намаляване на разликата между официалното обучение по блокчейн и идентичността на експерт по корпоративни блокчейни на световно ниво.

Запишете се сега: Сертифициран професионален сертификат за корпоративни блокчейни

101 Blockchains е надеждна платформа за обучение и изследвания на blockchain с богат асортимент от ресурси за подобряване на вашия опит в blockchain. Въпреки това много кандидати, особено начинаещи, биха могли разумно да се притесняват за последиците от сертификацията CEBP за кариерата им.

Следващата дискусия ви предоставя подробно впечатление за детайлите на сертифицирания сертифициран Enterprise Blockchain Professional. Най-важното е, че можете също така да откриете важните насоки и най-добрите практики за подготовка за сертифициране по CEBP.

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional Certification

Преди да обмислите важните подробности, които да ви помогнат да получите сертификат CEBP, е от решаващо значение да идентифицирате платформата, предоставяща сертифицирането. 101 Blockchains се появи като страхотно име в областта на blockchain образование и обучение в последно време. Достоверността на 101 блокчейн е подходящо присвоена на екипа зад неговите операции. Водещи експерти в индустрията и корпоративни специалисти по блокчейн осигуряват най-добрите учебни ресурси, свързани с блокчейн технологията.

Амбициозните професионалисти в блокчейн, висшите мениджъри и лидерите в бранша могат активно да използват ресурсите на 101 блокчейна за укрепване на своите блокчейн възможности. 101 Blockchains предлага уеб семинари, безплатни блокчейн курсове и курсове за сертифициране, както и курсове за специализация по блокчейн, създадени от най-добрите експерти в индустрията в съответните им домейни.

Така че, ако искате да станете Certified Enterprise Blockchain Professional, тогава 101 Blockchains има точно подходящата опция за вас! 101 Blockchains предоставя Certified Enterprise Blockchain Professional или CEBP сертифициране, за да помогне на кандидатите да реализират целите си за кариера с лекота. Нека размислим върху детайлите на сертификацията CEBP, които могат да осигурят обещаваща основа за всички кандидат-кандидати.

Стремете се да станете професионалист в Blockchain? Вижте най-доброто съвети за започване на кариера в Blockchain от експертите.

Необходимостта да станете Certified Enterprise Blockchain Professional трябва да следва оценката на вашите професионални предпочитания, съществуващи умения и теми, обхванати в CEBP сертифицирането. Оценката на тези фактори заедно с впечатлението за възможни базирани на блокчейн роли, които можете да преследвате със сертификацията CEBP, може да ви помогне да придобиете увереността, необходима за започване на подготовката за сертифициране CEBP.

Сертифицирането на CEBP е съобразено с 101 блокчейна, за да отговори на стремежите на кариерата на блокчейн на много бъдещи експерти по корпоративни блокчейни. 101 Blockchains се стреми предимно към разрешаване на неуспехите, свързани с конвенционалното blockchain образование. Традиционното блокчейн обучение следва до голяма степен теоретичен подход, като по този начин представя недостатъци в практическите умения на кандидатите в блокчейн технологията.

Следователно, CEBP сертифицирането от 101 Blockchains цели подобряване на практическите умения на кандидатите за превъзходство в реални случаи на корпоративна употреба на blockchain.


Целева аудитория за CEBP сертифициране

Сега нека помислим върху идеалната аудитория за сертифициране CEBP, за да проверим дали е подходяща за вас! Въпреки че сертифицирането по CEBP е подходящо за всеки индивид, ангажиран да развива кариера в блокчейн, кандидатите трябва да знаят конкретната целева аудитория за сертифицирането.

Сертифицирането CEBP е подходящо предимно за висши мениджъри, професионалисти в индустрията и бизнес лидери. Курсът помага за развиване на задълбочено разбиране и придобиване на прозрения относно въздействието на технологията блокчейн. Така че професионалистите, работещи в следните роли или амбициозни за тях, могат да станат сертифицирани професионални специалисти по блокчейн,

 1. Висше ръководство на блокчейн
 2. Вземащи решения за корпоративни блокове
 3. Мениджъри на блокчейн програми и мениджъри на решения
 4. Blockchain бизнес анализатори и съветници
 5. Мениджъри за иновации на корпоративни блокчейни
 6. Блокчейн предприемачи

Причини да отида за 101 Blockchains CEBP сертифициране

Следващият критичен аспект за всеки индивид, който се стреми да стане сертифициран експерт по блокчейн, се фокусира директно върху избора на CEBP сертифициране за същото. Защо от всички платформи, предлагани на пазара, защо 101 Blockchains? Обещаващият отговор на този въпрос е очевиден в съоръжението за курс за обучение по сертифициране CEBP, предлаган на 101 Blockchains, заедно със сертифицирането.

Обучителният курс 101 Blockchains, за да станете сертифициран Enterprise Blockchain Professional, е с белег на доверие. Как Промишлените експерти и опитни обучители осигуряват най-доброто качество на учебните ресурси за сертифициране на CEBP.

Кандидатите могат да разчитат на практическия опит и познания на обучители за сертифициране на CEBP, за да засилят своя практически опит за задачите в сертифицирането на CEBP. Също така, стратегическата организация на модули и подтеми на сертификацията CEBP в курса за обучение на 101 Blockchains CEBP осигурява конкурентно предимство за подготовката на кандидатите. Практическите съображения в курса за обучение CEBP също осигуряват огромна полза за кандидатите, които се стремят да изчистят сертифицирания сертифициран Enterprise Blockchain Professional сертификат.

Практическото обучение дава възможност на кандидатите да се справят с практическите предизвикателства, свързани с работните роли на корпоративни експерти по блокчейн. В резултат на това сертификацията CEBP гарантира, че кандидатите са добре подготвени за всички видове професионални отговорности. Това може да бъде решаващ фактор за определяне на перспективите за кариерно развитие на кандидатите в дългосрочен план.

Започнете сега с безплатния основен курс за блокчейн!

Домейни на сертифицирано професионално сертифициране на Blockchain Enterprise

Другите важни елементи, които предизвикват необходимостта да станете Сертифициран Enterprise Blockchain Professional с 101 Blockchains, се отнасят до функциите, които можете да използвате при тяхното обучение. Курсът за сертифициране придружава бонус материали като задълбочени интервюта с водещи експерти в индустрията и професионални специалисти в блокчейни.

Тези ресурси могат да подобрят практическото разбиране на CEBP изпитни модули и теми. В същото време те могат да осигурят изключително разбиране на професионалните роли и отговорности, които трябва да поемат в ролята на сертифициран експерт по блокчейн.

CEBP сертификацията 101 Blockchains се доставя с официален сертификат за завършване след успешно класифициране на процеса на сертифициране. Успешните кандидати ще получат акредитация на LinkedIn с цифрова значка и диплом за печат като осезаемо доказателство за техните пълномощия.

Последният и най-важен акцент в сертифицирането на CEBP от 101 Blockchains се отнася до личните насоки. Можете да станете Сертифициран Enterprise Blockchain Professional с 101 Blockchains без усилие с персонализирана поддръжка. 101 Blockchains предоставя насоки по имейл и седмични електронни таблици за обучение, заедно с осигуряването на първокласна поддръжка.

Следователно можете да наблюдавате степента на подкрепа, предоставена със сертификацията CEBP на 101 Blockchains, за да станете сертифициран експерт по blockchain. Сега нека да разгледаме различните модули, обхванати в сертификацията CEBP. Подробното впечатление за модулите, техните цели и подтемите в тях могат да ви помогнат да се подготвите изчерпателно за изпита. Ето списък на модулите за CEBP сертифициране и темите, включени във всеки модул.

 • Основи на технологията на блокчейн

Основният модул за технологията на блокчейн подготвя студентите с идеи за работата на технологията на блокчейн. Кандидатите могат също така да научат за необходимите функции, които са важни за функционалността на технологията на блокчейн.

Важните глави в тази област отразяват и предимствата за блокчейн кариерата на студентите, освен да станат сертифицирани Enterprise Blockchain Professional. Забележителните глави в този модул за сертифициране по CEBP включват,

 1. Основи на блокчейн
 2. Доказателство за работа
 3. Методи за създаване на верига от блокове
 4. Частен & публични блокчейни
 5. Основи на интелигентните договори
 • Предприятия Blockchain платформи

Кандидатите, претендиращи за сертифициране CEBP, могат да използват този модул за разбиране на корпоративните приложения на блокчейн от практическа гледна точка. Темите в този модул предоставят подробно впечатление за уменията, необходими за определяне на прецеденти на бизнес трансформацията с блокчейн. Забележителните глави, обхванати в този домейн, включват следното,

 1. Основи на Ethereum
 2. Основи на плат Hyperledger
 3. Основи на Корда
 • Блокчейн в търговското финансиране

Третият модул в сертифицирания сертифициран Enterprise Blockchain Professional представя малък преглед на крипто активите. Най-важното е, че кандидатите могат да научат за ролята на криптоактивите в свързаните с блокчейн операции по търговско финансиране.

Кандидатите могат да използват темите в тази област за подобряване на знанията си по отношение на корелацията на криптоактивите с криптовалутите. Важните теми в този модул за вашето внимание, за да станете Сертифициран Enterprise Blockchain Professional включват,

 1. Криптовалути &крипто активи
 2. Основи на Ripple
 3. Операции по търговско финансиране, свързани с блокчейн
 • Приложения на Blockchain

Важността на този модул при сертифицирането на CEBP личи от фокуса върху операциите по управление на веригата на доставки. Кандидатите могат да научат за въздействието на блокчейна върху операциите по управление на веригата за доставки. Той също така предоставя задълбочена информация за използването на инструменти и умения за реализиране на максималния потенциал на блокчейн технологията.

Кандидатите трябва да се подготвят за следните теми, за да се класират за този модул и да станат Certified Enterprise Blockchain Professional. Значителните глави, които студентите трябва да обхващат, за да се отличат в тази област, включват следното,

 1. Основи на операциите по управление на веригата за доставки на блокчейн
 2. Използвайте случаи, свързани с управлението на веригата за доставки на блокчейн
 3. Цифрова трансформация чрез използване на блокчейн
 • Случаи на използване на блокчейн

Последният модул на сертификацията CEBP има значителен принос за развитието на уменията на блокчейн на кандидатите. Кандидатите трябва да разберат различните примери за практическо внедряване на блокчейн технологията.

Най-добрата част за този модул е ​​размисълът върху бизнес сценариите за насърчаване на професионалната експертиза на кандидатите. 101 Blockchains предоставя инструментариум за ученици, който да им помогне да се справят с реалните проблеми с blockchain с лекота в различни сценарии на проекти.

Ако сте начинаещ, трябва да започнете кариерата си с това ръководство за Blockchain for Beginners.

Най-добри практики за подготовка за CEBP сертифициране

Почти всеки кандидат, който се стреми да стане корпоративен експерт по блокчейн, би могъл да използва сертификацията CEBP в пълна степен. Достатъчен ли е обаче курсът за обучение, който да стимулира успеха ви в изпита за сертифициране по CEBP? Доказаното решение в този случай би било да се разчита на съветите на експерти и най-добрите практики, следвани от квалифицирани специалисти. Ето списък на препоръчаните най-добри практики за осигуряване на успех в изпита за сертифициране CEBP.

 • Изчерпателна оценка на подробностите за изпита

Цялостната оценка на основите на изпита е страхотно предимство за всеки кандидат при тяхната подготовка. Ако искате да станете Certified Enterprise Blockchain Professional, започнете, като размислите върху всички основни подробности на изпита.

Започвайки от идеалната целева аудитория за сертифициране по CEBP до подробната оценка на изпитните модули, кандидатите могат да набележат подробен план за подготовката си с тези подробности. Подробно впечатление за модулите, темите и изискванията за допустимост за сертифициране по CEBP може да помогне на всички кандидати да развият страхотна основа, за да започнат подготовката си.

 • Изберете 101 блокчейна за подготовка

Следващият полезен указател за всеки кандидат, който желае да получи сертификат CEBP, е изборът на идеални ресурси за обучение. Най-добрият ресурс за подготовка за сертифициране по CEBP е наличен в курса за обучение по сертифициране по CEBP от 101 Blockchains. Курсът за обучение на 101 Blockchains включва изчерпателни учебни материали заедно с бонус материалите.

Персонализираната поддръжка за всеки студент също допринася за достоверността на курса за обучение за сертифициране CEBP на 101 Blockchains. Кандидатите могат да се възползват от насоки по имейл и персонализирани съвети въз основа на техния напредък с курса за сертифициране CEBP. Следователно имате най-добрите налични ресурси веднага, когато се регистрирате за сертифициране по CEBP.

 • Отчетност към вашата подготовка

Поддържайте надежден план за подготовка, за да станете Certified Enterprise Blockchain Professional за осигуряване на най-добри резултати. Планът за подготовка често е най-критичният, но подкопан аспект на подготовката на кандидата за сертифициране. Въпреки че много кандидати изготвят добре обмислени планове за подготовка с точност, те вероятно ще пропуснат ангажиментите си по различни причини.

Така че е изключително важно да запазите отчетността си към графика за подготовка за сертифициране по CEBP. В този случай най-добрата практика би била да изберете партньор за проучване, който да следи вашия график за подготовка. От друга страна, можете също да помолите приятели и членове на семейството да ви помогнат да поддържате отчетност с графика за подготовка.

 • Практическият опит е задължителен

Практическият опит е неизбежно изискване да станете Certified Enterprise Blockchain Professional. Кандидатите могат да възприемат важността на практическия опит за сертифициране по CEBP от изпитните модули. Следователно задълбоченото отразяване на случаите на използване на блокчейн и подробното проучване на практическите приложения на блокчейн технологиите могат да увеличат значително шансовете ви за успех.

Сертифицирането осигурява валидиране на вашите умения и издига вашата кариера в Blockchain на следващото ниво. Така че, вземете сертификат за Blockchain и продължете напред с кариерата си в Blockchain.

Заключителни думи

В заключение можете да забележите колко лесно е да станете сертифициран Enterprise Blockchain Professional. Сертифицирането ще ви помогне не само да наемете работа, но и да подобрите професионалната си мрежа. В дългосрочен план асоциирането със сертификацията CEBP би мотивирало специалистите по блокчейн да актуализират своите умения, знания и възможности в съответствие с нововъзникващите тенденции в блокчейн екосистемата.

Всичко, от което се нуждаете, е правилната подкрепа и насоки през вашето подготвително пътуване за осигуряване на вашия успех. Ако искате да го направите голям в света на блокчейн, изберете сертификацията CEBP и започнете подготовката си точно сега!              

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map