Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрият курс за блокчейн и вериги за доставки!

Тази статия предлага връзката между блокчейн и веригата за доставки и разказва за важността и жизнеспособността на курса за блокчейн и веригата за доставки на 101 блокчейна.

Търсенето на блокчейн и курс на веригата за доставки скочи рязко през последните години. Blockchain, като революционна технология, в крайна сметка се оказва си струва. В действителност индустрията на веригата за доставки изглежда е идеалната за изследване на решения, базирани на блокчейн.

Случва се Blockchain да се отърве от всички проблеми на управлението на веригата за доставки много ефективно. По този начин големите предприятия вече са готови да знаят повече за това. В резултат на това много професионалисти търсят сертифициране на веригата за доставки, за да разберат как работи тази технология и как може да повлияе на веригата за доставки.

По този начин, ако сте прекалено в търсенето на блокчейн за обучение по веригата на доставки, тогава сте попаднали на правилното място.

Запиши се сега: Корпоративен блокчейн и курс за управление на веригата за доставки

Contents

Перфектна ли е индустрията на веригата за доставки?

Преди да започнем, може би си мислите, защо изобщо трябва да обмисляте промяна на бизнес моделите на веригата за доставки. Има много хора, които дори не знаят за нарастващите проблеми, с които тази индустрия се сблъсква всяка година. Ето защо случаят с блокчейн за веригата на доставки само се увеличава всеки ден.

Така че, без да се отървем от тези проблеми, би било изключително трудно дори да вкараме приходи с непрекъснато темпо.

Но кои са основните въпроси във веригата на доставки, с която се сблъскваме днес?

Глобализация

Глобализацията поражда доставки на външни изпълнители от множество страни. В резултат на това веригата за доставки става по-сложна за поддържане. Включването или проследяването на всяка подверига не е толкова ефективно, колкото би трябвало да бъде. По този начин има много грешки в процеса.

Бързи промени на пазара

Добавянето на функции към съществуващите и прогнозирането на това, което потребителят иска, е забързана работа. Тъй като пазарът се променя бързо, става все по-трудно да се предскаже нещо. Също така, нашият типичен модел не е оборудван да предвижда и определени пазарни анализи.

Съответствие и качество


В процеса на веригата на доставки потребителите винаги искат висококачествени продукти на по-ниски цени. По този начин предприятията изпитват постоянен натиск да запазят качеството си в рамките на по-ниска цена. Но тежестта на работата скоро се увеличава с нарастващите изисквания и в резултат качеството на продуктите намалява.

Липса на прозрачност

В действителност никой клиент всъщност не знае оригиналността на продуктите, които купува всеки ден. Още повече, че дори няма начин безопасно да се знае дали даден продукт е автентичен или не. По този начин това поражда фалшиви продукти и недоволство на клиентите.

Научете повече за това как липсата на прозрачност е един от проблемите, които блокчейн решава.

Корупция

Корумпирането е един от водещите проблеми, с които веригата за доставки не може да се справи сама. По принцип това изисква всеки човек да изпълнява задълженията си честно. Но реалният сценарий говори друго.

Тъй като хората могат лесно да променят стойностите в наследените мрежи, малка промяна увеличава повече загуби за предприятията.

Високи разходи

Предприятията са изправени пред проблеми с високи разходи във всеки цикъл на веригата на доставки. Четирите вида разходи в дългосрочен план могат да се превърнат в голяма загуба за една компания. По принцип разходите за инвентар, разходи за качество, транспортни разходи и разходи за обществени поръчки могат да се отразят на нова компания всеки ден.

Относително бавно

Целият процес или система за управление на веригата за доставки все още се основава на стари мрежи, което е относително бавно. По този начин той е по-склонен към проблеми и води до загуба на приходи поради грешки.

Още повече, финализирането на транзакция по типични канали отнема до 3-5 работни дни. Накратко, забавя целия процес, което го прави неефективен. Това е една от основните идеи за използването на блокчейн във веригата на доставки.

Лошо обслужване на клиенти

Процесът на веригата за доставки включва и обслужване на клиенти. Не става въпрос само за продуктите. По този начин, без подходящо обслужване на клиентите в крайната точка, става по-трудно да се изгради стойност на марката на пазара.

По принцип в днешно време компаниите не успяват да задоволят своите потребители. Следователно бавно губи присъствието на марката си на пазара.

Решението е – Блокчейн!

Blockchain е основното решение за тази огромна бъркотия. Както вече можете да видите, индустриите на веригата за доставки се нуждаят от модернизирана система за справяне с тези проблеми. И това е мястото, където блокчейнът прави влизането.

Blockchain наистина може да се възползва и да се отърве от всички неприятности в тази индустрия. Той може да рационализира процесите заедно с прозрачността. Той също така може да проследява всичко в реално време, да обработва транзакциите по-бързо.

Така че, както виждате, блокчейнът е ключовото решение за всички ваши проблеми.

Но не можете да използвате блокчейн във вашата система, докато не разберете напълно как това всъщност засяга индустрията.

Така че, за да научите за това, трябва да вземете курс за сертифициране на веригата за доставки на блокчейн. Всъщност курсът за сертифициране на веригата за доставки на блокчейн ще ви помогне да оцените истинската стойност на блокчейна във веригата за доставки.

Още повече, че повечето от тези курсове също имат блокчейн за обучение по веригата на доставки.

Прочетете още: Списък на Топ 50 компании, използващи технологията Blockchain

Защо да вземете курса за сертифициране на блокчейн и вериги за доставки?

Курсът за сертифициране на блокчейн и вериги за доставки ще ви помогне да научите за основната архитектура на технологията на блокчейн. Без да знаете какво представлява тази нова технология и как работи, не можете да я включите във вашата система.

Но не се притеснявайте, ние имаме идеалното решение за всичките ви притеснения. Тук, на 101Blockchains, ние предлагаме курс за блокчейн и вериги за доставки само заради вас. Нашият курс ще осигури точното количество блокчейн за обучение по веригата на доставки, от което се нуждаете.

Така че, нека проверим каква стойност предлагаме в момента.

Нашият курс за управление на блок блокчейни и вериги за доставки

Продължителност на курса

101 Курсът за управление на блокчейн и вериги за доставки на предприятия е ефективно проектиран по начин, който да ви помогне да научите за блокчейна във веригата за доставки по прост начин. Нашият курс ще ви отнеме само месец, за да научите повече за него.

По принцип разделихме пълния курс за управление на блокчейн и веригата за доставки на 4 седмици.

Всяка седмица ви трябват само 3-4 часа от времето ви. Очевидно всичко е онлайн. Така че, можете да изберете да се запишете в него по всяко време, когато пожелаете!

Друга чудесна характеристика е, че ние предлагаме гъвкав учебен план. Това означава, че можете да научите със собствено темпо. Дори да нямате свободно време от 3-4 часа всяка седмица, можете да поставите курса на пауза всеки момент.

Курсът за управление на блокчейн и вериги за доставки определено може да ви помогне в обучението на процеса на блокчейн веригата на доставки.

Запишете се в курса на веригата за доставки и блокчейн, ако –

 • Управляват корпоративните операции
 • Искате да включите блокчейн в корпоративните бизнес процеси
 • Искате да увеличите своите професионални умения за блокчейн
 • Желаете да печелите за блокчейн е трансформация на веригата на доставки

Както можете да видите, предложенията от този курс могат да ви помогнат с бизнес стратегията на вашата компания за блокчейн.

Общ преглед на курса на веригата за доставки

Курсът за управление на блокчейн и веригата за доставки е специално разработен за професионалисти, които искат да научат за практическата гледна точка на блокчейна във веригата на доставки.

Нещо повече, курсът също така се задълбочава в това как веригата за доставки на предприятия се влияе от блокчейн.

Както вече знаете, блокчейнът вече нарушава типичните модели на веригата за доставки. Също така, съдейки по начина, по който се появява, без да интегрирате блокчейн, не можете да очаквате да оцелеете при прекъсването.

Така че, научаването за дигиталната трансформация в този курс за управление на блокчейн и вериги за доставки е много важно.

Във всеки случай, нашият блокчейн и SCM курс също ще ви запознае с процеса на веригата за доставки. Но ще ви трябват насоки от нашите курсове, за да разработите напълно успешно блокчейн решение.

По същия начин доставчиците на софтуер и консултанти ще се възползват изключително много от нашия курс за блокчейн и вериги за доставки. Този курс ще ви помогне да станете достатъчно квалифицирани, за да разберете основната архитектура на блокчейн. Освен това ще научите как да идентифицирате функциите, подходящи за нуждите на всеки клиент.

Още не сте готови да се ангажирате? Винаги можете да изпробвате нашия безплатен курс за основи на Blockchain Enterprise.

Какво ще получите в нашия курс за блокчейн и вериги за доставки

Нашият курс за блокчейн и вериги за доставки предлага на консултанти, корпоративни ръководители, разработчици на софтуер всички необходими инструменти за по-добро разбиране на цялостната концепция.

Освен това можете да разпознаете кои части от веригата за доставки могат да се възползват от съществуващите корпоративни блокчейн приложения.

Курсът по блокчейн и веригата за доставки ще обхване следните теми –

 • Основи на управлението на веригата за доставки
 • Как можете да създадете стойност, използвайки управление на веригата за доставки
 • Настоящи корпоративни блокчейн решения във веригата на доставки
 • Реални и възможни случаи на използване на веригата за доставки на блокчейн
 • Как можете да интегрирате корпоративното блокчейн приложение във вашия модел на верига за доставки

Прочетете още: Как да внедрите блокчейн, за да овластите бизнеса си?

101Blockchains е повече от достатъчен, за да ви предостави всички технически познания във вашата блокчейн за обучение по веригата на доставки. Нещо повече, ние също ще ви подготвим да се справите и с всички реални проблеми на тази индустрия.

Комбинацията е повече от ефективна, за да Ви квалифицира за корпоративна блокчейн цифрова трансформация.

Така че, бихме ви предложили да се запишете в нашия курс още сега и да се подготвите за революцията възможно най-скоро.

Запиши се сега: Сертифициран корпоративен блокчейн курс (CEBP)

Какво съдържа веригата за доставки и блокчейн?

Разделихме пълния си курс на 4 различни модула, където всеки модул съдържа глави по темата. Освен това, докато преминавате през модулите един по един, разбирате, че технологията на разпределената книга ще се изостри.

Така че, не забравяйте да следвате правилния ред и не пропускайте никакви модули или уроци. В действителност, ако преминете към последните модули, вместо да преминете през първите, ще ви е трудно да разберете.

Както и да е, нека проверим материалите от тази верига за доставки и курс за блокчейн.

Модул-1: Основи на управлението на веригата за доставки

Първият модул от нашата верига за доставки и блокчейн курс ще ви запознае с бизнес процедурите на веригата за доставки. Освен това ще обхваща примери за индустрията, за да ви помогне да разберете отговорностите и ролите, които може да ви се наложи да вземете участие като мениджър.

В действителност този модул е ​​изключително важен за всеки, който търси възможност за работа в тази индустрия. Тъй като това ще ви помогне да научите за отговорностите, може да се наложи да играете в корпоративна среда.

След като завършите първия модул от нашата верига за доставки и блокчейн, ще бъдете готови да разберете следващия модул.

Ще има –

 • Глава-1: Какво представлява веригата на доставки?
 • Глава 2: Работни задължения на мениджъра на веригата за доставки

Модул 2: Как управлението на веригата за доставки е отговорно за създаването на стойност

След като завършите този модул, най-накрая можете да оцените процеса на създаване на стойност в бизнес процесите на предприятието, използвайки веригата за доставки. Освен това този модул ще съдържа и допълнителни SCM списъци, съдържащи ключовите стойности.

Още повече, че ще получите и практически инструмент за оценка на това как можете да измервате стойността на управлението на доставките във вашата компания.

По принцип модулът в този блокчейн в курса на веригата за доставки ще обхваща –

 • Глава-1: Оборотни средства и корпоративна стойност
 • Глава 2: Как да измервате вашето SCM решение с помощта на икономическа добавена стойност или EVA модел
 • Глава 3: Управление на веригата за доставки, влияещо върху оборотния капитал

Модул-3: Реални примери за блокчейн за случаи на използване на веригата за доставки

Третият модул в нашия блокчейн в курса на веригата за доставки ще започне с преглед на динамиката на потока на SCM. С това можете ефективно да категоризирате корпоративното блокчейн приложение.

Най-добрата част за този модул е, че ще получите много реални примери за употреба в множество сектори на веригата за доставки и блокчейн.

Така че със сигурност ще ви помогне да очертаете идеите за проектите си и по-ефективно.

В 101Blockchains непрекъснато проучваме реални примери, които могат да ви помогнат при приемането на блокчейн във вашата компания. По този начин винаги ще получавате актуализирано съдържание от нас по всяко време.

Модулът в нашия блокчейн в курса на веригата за доставки ще обхваща –

 • Глава-1: Въздействие на блокчейна в потоците от вериги за доставки
 • Глава 2: Реални примери за корпоративна блокчейн за случаи на използване на веригата за доставки

Модул-4: Внедряване на веригата за вериги за доставки

Това е последният модул от нашия блокчейн в курса на веригата за доставки. В този ще получите шаблон, който ще оцени процеса на веригата за доставки в блокчейн. Освен това инструментът е полезен за приоритизиране на определени функции във вашите корпоративни решения за блокчейн.

Така че, след като получите инструмента и се научите да го използвате, ще ви е по-лесно да набележите стратегията си за блокчейн дигиталната трансформация.

Бонус материал

Шаблон за картографиране на процеса на веригата на доставки спрямо корпоративната блокчейн. Това е действащ шаблон, който предлага перфектната оценка на кой процес трябва да се използва корпоративна интеграция на блокчейн във вашия проект на веригата за доставки.

Ще имате опции за избор и даване на вашите данни. След това моделът ще ви представи бизнес въздействието на вашето решение за трансформация. Още повече, можете също така да научите колко трудно може да се приложи в настоящия фирмен сценарий.

Така че въз основа на тези резултати можете да измислите идеалния план.

Включен бонус материал

Ексклузивни интервюта

Получете достъп до ексклузивни интервюта на първокласните професионалисти и експерти в областта на корпоративните блокчейни в света.

Действащ шаблон

Използвайте действащия шаблон, за да превъзхождате решението си по много начини.

Лични насоки

Вземете нашата първокласна поддръжка, насоки по имейл и седмична електронна таблица за обучение, след като се регистрирате за курса.

Прочетете още: Ръководство за внедряване на блокчейн: Дайте възможност на вашия бизнес

Кой е подходящ да поеме курса ни?

Курсът е специално разработен, за да помогне да се научи блокчейн на веригата за доставки за професионалисти в индустрията, консултанти, висши мениджъри, бизнес лидери и т.н. С този курс можете да очаквате да разберете блокчейн технологията и нейното въздействие върху веригата за доставки.

Ако вие сте –

 • Бизнес анализатор
 • Бизнес лидер
 • Съветник
 • Вземащ решения
 • Маркетинг специалист
 • Мениджър иновации
 • Програмен и продуктов мениджър
 • Професионален специалист
 • Предприемач

Тогава вие сте подходящи да вземете нашия курс. По принцип всеки, който се интересува дълбоко от блокчейн технологията във веригата на доставки, има право да участва в нашия курс. Нещо повече, ние се уверихме, че ще се усъвършенствате, ако следвате кариера по този път.

 Запиши се сега: Корпоративен блокчейн и курс за управление на веригата за доставки

Включва ли сертификация?

За съжаление, ние не предлагаме сертифициране на веригата за доставки за този курс отсега. Ние обаче работим по него. Ако получаването на сертификат по тази тема е вашата основна цел, тогава бихме ви предложили да проверите нашия курс за сертифициран корпоративен блокчейн (CEBP).

В този курс ние също обхванахме управлението на веригата за доставки и блокчейн. Освен това този курс ще ви предложи и сертифициране.

Това не е задължително сертифициране на веригата за доставки на блокчейн. Можете обаче да представите това удостоверение на вашата компания, като подкрепите своя опит в тази област.

Така или иначе, в бъдеще ще се надяваме да въведем сертифициране на блокчейн и веригата за доставки. И така, дотогава ви препоръчваме да разгледате всички наши курсове.

Често задавани въпроси относно нашия курс

ЧЗВ-1: Може ли някой да се запише за този курс?

Това е голямо да! Нашият курс е отворен за всякакъв вид професионалисти или експерти, които искат да разберат корпоративния блокчейн процес и как той влияе върху секторите на веригата за доставки.

Курсът е специално разработен, за да помогне в обучението на веригата на доставки за професионалисти в индустрията, консултанти, висши мениджъри, бизнес лидери и т.н..

ЧЗВ-2: Ще взаимодействам ли с екипа?

Да, абсолютно! Вярваме, че студентът може да се възползва високо и да изчисти всички въпроси, които имат в съзнанието си, ако взаимодейства с нашия екип. И така, ние се уверяваме, че нашият екип е тук, за да ви окаже пълна подкрепа и да отговори на всички ваши въпроси с удоволствие.

Това е нещо, което на останалите курсове там страшно много липсва. Още повече, най-добрата част е, че можете да получите достъп до нашите обучителни форуми и да взаимодействате и с други ученици.

ЧЗВ-3: Как се изгражда курсът?

Проектирахме този курс, за да отнеме 4 седмици. Във всяка сесия ще трябва да инвестирате 3-4 часа! И така, за 16 часа всъщност можете да завършите курса ни. Въпреки това може да отнеме повече време, ако не можете да отделите 3-4 часа всяка седмица.

Често задавани въпроси-4: Защо трябва да премина този курс от 101Blockchains?

В действителност нашите курсове се различават от останалите там. На първо място, ние сме склонни да фокусираме курсовете си единствено върху свързването на блокчейн с корпоративни бизнес процеси, тъй като обхватът за блокчейн за корпоративен сценарий е впечатляващ. За съжаление, не много курсове там го правят.

В резултат на това можете да придобиете опит в технически аспект, но когато става въпрос за бизнес перспектива, ще ви липсва голямо време. Така че ви е трудно да ръководите проект от бизнес гледна точка, когато сте в корпоративна среда.

Но ако се запишете в нашите курсове, можете лесно да установите връзка между двете индустрии – блокчейн и веригата за доставки.

На второ място, ние актуализираме нашите курсове по-често и се уверяваме, че цялата информация в уроците съответства на текущите сценарии.

И накрая, нашите курсове са не само за служители, но и за работодатели. С нашите солидни насоки и вие можете за нула време да станете експерт по блокчейн.

В края

Секторът за управление на веригата за доставки се занимава с много въпроси, но с много ограничени решения. Тук блокчейнът във веригата за доставки може да се превърне в следващата стъпка за човечеството. В действителност блокчейнът съществува от доста време и вече засяга масово индустриите на веригата за доставки.

Така че, възможно решение за вас е да се регистрирате за курс за сертифициране на блокчейн и вериги за доставки, преди той да наруши и вашата компания. Крайно време е да промените бизнес моделите си и да получите блокчейн за обучение по веригата на доставки. И с нашия курс вече можете да го правите по-лесно.

Така че, не забравяйте да проверите най-изчерпателния курс за блокчейн и вериги за доставки онлайн.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector