Най-добрите Blockchain сертификати за повишаване на кариерата ви

Търсите най-добрите сертификати за блокчейн, за да изведете кариерата си на блокчейн на следващото ниво? Вие сте на правилното място!

Непрекъснато нарастващото търсене на нови и нововъзникващи умения е една от страхотните тенденции на ИТ пазара на труда. От декември 2017 г. широкото признание за значението на технологията Blockchain и криптовалутата, макар и късно, беше явление, което чакаше да се случи. 2009 г. доведе термина „криптовалута“ на вниманието на почти всеки индивид в технологичния свят.

По-специално финансовата индустрия беше преизпълнена с очаквания за възможности и предизвикателства, с които организациите ще трябва да се сблъскат, за да се адаптират към криптовалутите. Бързо напред към 2020; светът е зает да научи повече за блокчейн – основата на криптовалутата и как може да трансформира конвенционалните изчислителни парадигми.

Следователно търсенето на най-добрите сертификати за блокчейн се превърна в изрично наблюдение за всеки амбициозен ИТ специалист. Въпреки това, начинаещите често са обезпокоени от различни съмнения при избора на идеалното сертифициране на блокчейн според техните кариерни цели. Следващата дискусия се потапя в три забележителни blockchain сертификати, налични в 101 Blockchains Academy, които могат да дадат страхотен тласък на вашата кариера в blockchain.

Запиши се сега:Безплатен обучителен курс по основи на основите на блокчейн

Contents

Намиране на правилните Blockchain сертификати

И така, къде е доказаната платформа за намиране на най-доброто блокчейн сертифициране за вашата кариера? Тъй като блокчейнът е нова технология, за кандидатите може да е трудно да намерят надеждни платформи за постигане на сертификати за блокчейн. Нека да разгледаме различните blockchain сертификати, налични в 101 Blockchains. По-подробният преглед на целите на всяко сертифициране и целевата аудитория за всяко сертифициране може да ви помогне да изберете идеалното сертифициране според вашите изисквания за кариера.

1. Сертифициран сертифициран корпоративен блокчейн (CEBP)

CEBP

Сертифицираният Enterprise Blockchain Professional сертификат е ефективен избор за професионалисти, които се стремят да намалят допълнителната миля между формалното образование и трансформацията в известен експерт по корпоративни блокчейни. Идентичността на CEBP като един от най-добрите сертификати за блокчейн е правилно валидирана в неговата структура и цели.

Сертифицирането по CEBP е подходящо за висши мениджъри, професионалисти в индустрията и бизнес лидери за постигане на силно разбиране и изчерпателни прозрения относно въздействието на блокчейн технологията. Следователно сертификацията CEBP е идеално подходяща за професионалисти, които се стремят към следните роли,

 1. Висше ръководство и вземащи решения в корпоративната блокчейн
 2. Мениджъри за иновации
 3. Блокчейн решения и мениджъри на програми
 4. Бизнес анализатори и съветници
 5. Блокчейн технологични предприемачи

CEBP е най-доброто блокчейн сертифициране на 101 блокчейна, тъй като има доказани предимства при преодоляване на разликата между теорията и практиката на блокчейн за корпоративните специалисти по блокчейн. Ние от 101 Blockchains предлагаме изчерпателен и добре формулиран курс за обучение в продължение на четири седмици.

Аспирантите могат да отделят три до четири часа всяка седмица, за да се подготвят ефективно за сертифицирането на CEBP с курса за обучение 101 Blockchains. Най-важното е, че подкрепата на индустриални експерти в курса за сертифициране по CEBP предоставя допълнително предимство. Сега, нека помислим върху основните домейни, обхванати в сертификацията CEBP, за да разберем значението му за кариера в блокчейн.


Сертифицирането CEBP е лесно едно от най-добрите сертифициране на блокчейн благодарение на своята всеобхватност. Сертифицирането не само обхваща различните аспекти на блокчейн технологията, но също така се фокусира върху тяхното въздействие върху бизнес целите на различни предприятия. Кандидатите получават възможност да докажат способностите си за практически взаимодействие с ръководители на предприятия.

Запишете се сега: Сертифициран сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Освен това кандидатите могат да използват сертификацията CEBP, за да докажат способностите си за привеждане в съответствие на изискванията на ръководителите на предприятия с разумни и високоефективни решения за блокчейн. Сертификацията CEBP гарантира, че кандидатите са подготвени за такива отговорности, като обхващат следните домейни:

Модул 1: Основи на технологията на блокчейн

Първият модул в един от най-добрите сертификати на blockchain от 101 Blockchains отразява работата на технологията blockchain и нейните ключови характеристики. Ето главите, обхванати в първата област на сертифициране CEBP.

 1. Основи на блокчейн
 2. Доказателство за работа
 3. Създаване на верига от блокове
 4. Частни и публични блокчейни
 5. Интелигентни договори

Модул 2: Enterprise Blockchain платформи

Вторият модул на CEBP сертифициране се фокусира върху важността на блокчейн извън обхвата на криптовалутите. Забележителните глави, обхванати в този домейн, са както следва,

 1. Основи на Ethereum
 2. Основи на плат Hyperledger
 3. Основи на Корда

Модул 3: Блокчейн в търговското финансиране

CEBP укрепва своята идентичност сред най-добрите сертификати за блокчейн на 101 блокчейна с третия домейн. Този домейн се фокусира специално върху значението на криптоактивите в операциите по търговско финансиране за блокчейн. Важните глави в третата област на сертифициране CEBP включват следното,

 1. Криптовалути и крипто активи
 2. Основи на Ripple
 3. Операции по търговско финансиране, свързани с блокчейн

Модул 4: Блокчейн приложения

Четвъртият модул в сертификацията CEBP се фокусира на видно място върху разбирането на радикалните въздействия на блокчейна върху операциите по управление на веригата на доставки. Кандидатите трябва да се обучават за следните глави в тази област на сертифицирането на CEBP,

 1. Основи на управлението на веригата за доставки на блокчейна
 2. Използвайте случаи, свързани с управлението на веригата за доставки в блокчейна
 3. Цифрова трансформация чрез използване на блокчейн технологията

Модул 5: Случаи на използване на блокчейн

Последният домейн в сертифицирането на CEBP от 101 Blockchains набляга на различни примери за практическите внедрения на технологията blockchain. Кандидатите трябва да докажат способностите си за използване на различни инструменти в конкретни сценарии от реалния живот.

Стремете се да станете професионалист в Blockchain? Вижте най-добрите съвети за започване на кариера в Blockchain от експертите

2. Сертифициран сертифициран корпоративен блокчейн архитект (CEBA)

CEBA

Сертифицираният Enterprise Blockchain Architect сертифициране също е един от най-добрите сертификати за blockchain на 101 Blockchains. Сертификацията CEBA има за цел да докаже способностите на професионалистите да използват правилния набор от практически умения, необходими за разработчиците на блокчейн, IT специалистите и инженерите на блокчейн. Ако се стремите към следните роли, тогава CEBA сертифицирането е първият избор сред най-добрите налични в момента сертификати за блокчейн.

 1. Архитекти и инженери на блокчейн решения
 2. Разработчици на блокчейн и ИТ мениджъри
 3. Корпоративни специалисти по блокчейн и архитекти в облак
 4. ИТ мениджъри и главни информационни директори
 5. Предпродажни инженери и ръководители на ИТ продажби

Значението на CEBA като един от най-добрите сертификати за блокчейн в днешно време е очевидно с постепенно нарастващото приемане на технологията на блокчейн. Предприятията бавно преминават от доказателство за концепция към производство в голям брой, подчертавайки очевидната необходимост от експертиза на блокчейн.

Сертифицирането на CEBA от 101Blockchain придружава курс за обучение, пригоден за подобряване на уменията на кандидатите в различните му области. Разработчиците на приложения, инженерите, фокусирани върху блокчейн, и ИТ администраторите трябва да използват сертификацията CEBA за ускоряване на кариерния им растеж. Сега нека да разгледаме същността на различните модули, обхванати в сертификацията CEBA, както следва,

 1. Фундаментални и усъвършенствани концепции, свързани с блокчейн архитектурата като разработка
 2. Избор на идеални блокчейн системи за различни случаи на употреба
 3. Анализ на изискванията на клиентите и оценка на идеалните подходи за използване на дървото за вземане на решения за блокчейн
 4. Ефективна работа с обществеността, както и системи за разрешаване на блокчейн като Hyperledger и Ethereum

Регистрирайте се сега: Сертифициран сертифициран корпоративен блокчейн архитект (CEBA)

Сертификатът CEBA е един от най-добрите сертификати за блокчейн на 101 блокчейна с широко покритие на следните домейни,

Модул 1: Основи на блокчейн

Първият модул за сертифициране CEBA набляга на основните концепции на технологията на блокчейн, подходящи за архитектите на блокчейн. Важните глави в този модул са както следва,

 1. Определение за блокчейн
 2. Сравнение на блокчейн, токени и криптовалута
 3. Ключови компоненти в блокчейна
 4. Проблем на византийските генерали
 5. Консенсусни механизми
 6. Писане на блокове в блокчейн
 7. Хеширане
 8. Изисквания за копаене
 9. Интелигентни договори
 10. Вилици и segwits
 11. Типове блокчейн
 12. Случаи на употреба

Модул 2: Enterprise Blockchains

Вторият модул на CEBA сертифициране се фокусира върху корпоративните приложения на блокчейн. Кандидатите трябва да се подготвят за следващите глави, за да се класират за един от най-добрите сертификати за блокчейн на 101 блокчейна,

 1. Определение за корпоративна блокчейн
 2. Създаване на стойност в корпоративна блокчейн
 3. Моделиране на разходи в корпоративна блокчейн
 4. Съображения за разходите в корпоративната блокчейн
 5. Аспекти на производителността в корпоративната блокчейн
 6. Архитектура на корпоративната блокчейн
 7. Общи случаи на използване в корпоративна блокчейн
 8. Продажба на корпоративни блокчейн решения
 9. Загриженост за корпоративната блокчейн технология
 10. Блокчейн като модел на услугата
 11. Развитие на корпоративна блокчейн
 12. Защита на корпоративната блокчейн

Модул 3: Преглед на Ethereum

Третият модул в сертификацията CEBA се фокусира върху технологията Ethereum. Кандидатите трябва да докажат способностите си в следните области, за да докажат своя опит в сертифицирането по CEBA.

 1. Общ преглед на Ethereum
 2. Развитие на Ethereum
 3. Разгръщане на Ethereum
 4. Ethereum използва калъф в платформата с токени

Модул 4: Преглед на плат Hyperledger

Този модул в сертификацията CEBA набляга на Hyperledger Fabric и обхваща следните важни глави,

 1. Преглед на проекта Hyperledger и плат Hyperledger
 2. Използвайте случаи на плат Hyperledger
 3. Разработка в плат Hyperledger
 4. Логистичен случай на използване на Hyperledger Fabric

Модул 5: Преглед на R3 Corda

Последният модул в един от най-добрите сертификати за блокчейн на 101 блокчейна обхваща следните глави,

 1. Основи и случаи на употреба на R3 Corda
 2. Разработка на Corda

Имате ли съмнения относно стойността на Blockchain сертификатите? Ето основните причини да получите сертификат за Enterprise Blockchain.

3. Сертифициран сертифициран архитект за сигурност на блокчейн (CBSE)

CBSE

Сертифицираното сертифициране на Blockchain Security Architect е едно от най-добрите сертифициране на blockchain. Той е специално пригоден за ролите на сигурността на блокчейн и осигурява обещаващ тласък на кариерното портфолио от корпоративни блокчейн архитекти и разработчици. Сертификатът CBSE е идеален за следните роли,

 1. Enterprise blockchain архитекти и инженери
 2. ИТ мениджъри
 3. ИТ директори
 4. Разработчици на блокчейн

Сертифицирането на CBSE дава най-добрите сертификати за блокчейн за укрепване на вашите концептуални и практически основи в сигурността на блокчейн. Blockchain сигурността е задължително изискване за различните етапи на бизнес планиране, разработване на софтуер и архитектурен дизайн, свързани с blockchain технологията.

Амбициозните професионалисти в blockchain могат да използват сертифицирането CBSE, за да установят своите умения и знания по различни съображения за дизайн на blockchain и заплахи за сигурността. Кандидатите трябва да докажат своите способности в следните области на сертифицирането на CBSE,

Модул 1: Въведение в блокчейн

Първият модул за сертифициране CBSE се фокусира върху важните глави, както следва,

 1. Основи на блокчейн
 2. Структура на блокчейн
 3. Блокове в блокчейн
 4. Вериги в блокчейн

Модул 2: Моделиране на блокчейн заплахи

Вторият модул в сертифицирането на CBSE се фокусира върху моделирането на заплахи, най-критичните инструменти за категоризация и дискусията относно заплахите за киберсигурност. Модулът обхваща следните глави,

 1. Предимства на моделирането на заплахи
 2. Многостепенна блокчейн екосистема
 3. Основи на рамката за моделиране на заплахи STRIDE
 4. Разработване на модел на блокчейн заплаха

Модул 3: Основи на криптографията на блокчейн

Третият модул в сертифицирането на CBSE за 101 блокчейна обхваща следните глави,

 1. Основи на криптографията на блокчейн
 2. Основи на криптографията с публичен ключ
 3. Криптография с публичен ключ, свързана с блокчейн
 4. Криптография и аспекти на сигурността на публичния ключ
 5. Хеш функции в блокчейн
 6. Сигурност в хеш функциите

Модул 4: Сигурност на алгоритъма на консенсуса

Този модул в най-добрите сертификати за блокчейн за 101 блокчейна, т.е. сертифицирането на CBSE се фокусира изчерпателно върху следните теми,

 1. Основи на алгоритмите за консенсус на блокчейн
 2. Основи на доказателството за работа
 3. Атака срещу доказателството за работа
 4. Въведение за доказателство за залог
 5. Атака срещу доказателството за залог

Модул 5: Блокчейн възел и мрежова сигурност

Важните теми, обхванати в този домейн, са както следва,

 1. Блокчейн реализации
 2. Атаки на блокчейн възел
 3. Блокчейн мрежови атаки

Модул 6: Сигурност на интелигентния договор

Забележителните теми, разгледани в тази област на сертифициране CBSE, са както следва,

 1. Основи на сигурността на интелигентния договор
 2. Често срещани уязвимости при програмиране
 3. Уязвимости, свързани с блокчейн
 4. Уязвимости, свързани с платформата

Модул 7: Оценка на блокчейн системи

Забележителните теми, обхванати в този домейн, са както следва,

 1. Въведение в тестване на блокчейн
 2. Съображения за архитектурата на блокчейн
 3. Обмисляне на дизайна
 4. Грешки при внедряването на блокчейн

Модул 8: Предприятие Blockchain сигурност

Крайният домейн в сертифицирането на CBSE обхваща следните теми,

 1. Въвеждане на корпоративни блокчейн платформи
 2. Въведение на Corda
 3. Съображения за сигурност на Corda
 4. Въведение в Hyperledger
 5. Съображения за сигурност в Hyperledger

Регистрирайте се сега: Сертифициран сертифициран архитект за сигурност на блокчейн (CBSE)

Търсене на кариера в блокчейн

Преди размисъл за най-доброто сертифициране на блокчейн според вашия набор от умения, разумно е да се съсредоточите върху търсенето на сертифициране на блокчейн в момента. Най-важният фактор, който движи обещаващи възможности в кариерата на блокчейн, се отнася до новата природа на блокчейн технологията.

Бизнесът в почти всеки сектор се опитва да си сложи ръка върху блокчейн за създаване на допълнителна стойност. Много медии и изследователски компании прогнозират радикален ръст на инвестициите в блокчейн технологията. Някои оценки предполагат, че глобалните разходи за блокчейн решения ще достигнат почти 15,9 милиарда до 2023 г. от 1,5 милиарда през 2018 година.

Глобалното проучване на блокчейн за 2020 г. на Deloitte посочва, че около 39% от висшите ръководители и практикуващи блокчейн са проверили включването на блокчейн в производството в своя бизнес. Най-важното от всичко, известната професионална мрежова платформа, LinkedIn, смята блокчейн като едно от най-търсените твърди умения за 2020 г. в скорошен доклад.

Освен това, известни имена в корпоративния свят като Oracle, Microsoft, IBM, Amazon и JP Morgan Chase са възприели блокчейн технологията. В същото време блокчейн технологията придобива приложение в различни индустрии като развлечения, селско стопанство, корабоплаване, игри и здравеопазване. Търсенето на най-добрите сертификати за блокчейн също черпи гориво от очакваните тенденции за работа, свързани с пазара на блокчейн.

Според доклада Emerging Jobs 2020 от LinkedIn разработчикът на блокчейн ще бъде една от най-търсените работни роли през 2021 г. Освен това данните, събрани от онлайн платформа за обучение Simplilearn, ясно показват, че средната годишна заплата за разработчик на блокчейн в САЩ е около 157 893 USD. Тези тенденции и цифри показват важността на най-добрите сертификати за блокчейн на съществуващия ИТ пазар на труда.

Стремете се да изравните кариерата си в Blockchain с един от най-добрите сертификати за Blockchain? Проверете как можете да станете сертифициран експерт по блокчейн.

Ползи от получаването на Blockchain сертификация

Търсенето на блокчейн сертификати е очевидно, тъй като те предоставят осезаема документация относно експертния опит на блокчейн на професионалист. Работодателите могат да рационализират процеса си на набиране на таланти за блокчейн, като използват сертификати, за да проверят уменията и знанията на кандидатите за конкретни роли, базирани на блокчейн..

Професионалистите в блокчейн могат да използват сертификатите като инструменти за кариерно развитие и постигане на признание в професионалните общности на блокчейн. Ако сте търсили надеждна платформа, за да получите най-доброто сертифициране на блокчейн, тогава 101 блокчейн е обещаваща опция.

Долна линия

В заключителна бележка, 101 блокчейна неизбежно предоставя най-добрите сертификати за блокчейн. Амбициозните професионалисти в blockchain биха могли да изберат идеалното сертифициране според своите умения и кариерни цели. Например, ако искате да продължите кариера в сигурността на блокчейн, тогава сертифицирането на CBSE е идеалният избор.

От друга страна, ако искате да установите кариерата си като корпоративен блокчейн практикуващ или професионалист, тогава сертификацията CEBP служи правилната алтернатива. 101 Blockchains заслужава знака за доверие в blockchain технологията и научните изследвания с изключително качество на своите ресурси за обучение. Вземете решението, станете сертифицирани с най-добрата Blockchain сертификация и маркирайте името си в екосистемата на blockchain точно сега!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map