Предимства на NEO – много повече от интелигентна икономика

Когато Bitcoin за първи път дойде, никой не успя да отгатне колко широко приемлива криптовалута ще стане. Това беше само началото.

Скоро видяхме нова криптовалута, която реши проблемите, свързани с 1-вото поколение блокчейн криптовалута, т.е. Биткойн. Последваха Ethereum и Litecoin, които се подобриха спрямо своя предшественик. Те обаче не бяха перфектни.

Запознайте се, NEO, децентрализирана блокчейн платформа, известна още като „Ethereum Killer“ или „китайски Ethereum“.

И така, какво е толкова специалното с NEO? В тази статия ще изследваме ползите от NEO за криптовалутната общност.

Ще обсъдим неговите характеристики и също така ще го сравним с други фини криптовалути. Преди да започнем обаче, нека научим накратко за NEO.

Какво е NEO?

NEO е децентрализирана блокчейн платформа с отворен код и криптовалута. Това е първият по рода си и Китай го пусна.

Според Уебсайт на NEO,

NEO използва технологията blockchain и цифровата идентичност за дигитализиране на активи, за автоматизиране на управлението на цифрови активи с помощта на интелигентни договори и за реализиране на „интелигентна икономика“ с разпределена мрежа.

Залък е. След като прочетете тази статия, със сигурност ще разберете всичко около нея. Можете също да прочетете крайното ръководство за „Какво е NEO Blockchain?“

И така, нека започнем.

Топ 5 предимства на Neo Blockchain Platform

1. Интелигентна икономика

Интелигентната икономика е една от точките за продажба на NEO. Съвсем различно е от това, което могат да предложат други криптовалути, особено Ethereum. Интелигентната икономика се състои от цифрови активи, цифрови идентичности и интелигентни договори.


Предимства на NEO

Кредити за изображения: NEO

Чрез използване на интелигентна икономика ще бъде възможно да се цифровизират физическите активи на блокчейна.

Веднъж дигитализирани, те могат да останат на блокчейна и да се насладят на предимства като децентрализирани, прозрачни, надеждни и проследими.

Всеки може да регистрира актив. За да се направят всички тези възможни се използват цифрови идентичности.

2. Дигитална идентичност

И така, какво е цифрова идентичност?

Цифровата идентичност е начин за регистриране на всяка организация, частни лица или други субекти, които могат да притежават актив. Той се захранва от система, известна като инфраструктура с публичен ключ (PKI).

3. Интелигентни договори

За да се даде възможност на цялата инфраструктура да работи, разработчиците могат да използват интелигентни договори. За разлика от Ethereum, създаването на интелигентни договори на NEO не изисква от вас да научите нов език за програмиране. Това означава, че всеки разработчик може да започне и да изгради интелигентна икономика на NEO платформа.

Възможността да се използва всеки език за програмиране се постига благодарение на универсалната лека виртуална машина на NEO. Известен е още като NeoVM. Виртуалната машина, предлагана от платформата NEO, е ефективна, сигурна и мащабируема.

4. DApps

Предимства на Neo Blockchain

Кредити за изображения: ndapp.org

И така, означава ли това, че няма нужда от DApps на NEO платформа? Е, това не е истината. NEO също поддържа DApps разработка. Прочетете повече за NEO dApps Ecosystem: Пълният списък

5. ГАЗ

GAS е най-полезното предимство на NEO платформата. Може да се определи като сдвояване на активи на NEO. И така, какво означава това? Това означава, че притежателите на NEO ще получат GAS. Това е дивидент, който се плаща за притежание на NEO.

Разпределя се по формула. Ако имате NEO в портфейла си, ще получавате ГАЗ всеки ден.

Например, ако държите 100 NEO, ще получавате 0,03411 газ годишно. Да не говорим, цената на GAS се увеличи през последните няколко месеца, което го прави отличен стимул за притежание на NEO.

Страхотни проекти / партньорства на платформата

Платформата може да бъде успешна само ако на нея се изпълняват страхотни проекти. И добрата новина е, че на платформата NEO има много добри проекти. Всички тези проекти добавят стойност към NEO по своя начин. Нека ги изброим по-долу.

1. OnChain:

NEO за предприятия

Кредити за изображения: OnChain

NEO има дълбоки отношения с OnChain. Те имат подобно намерение, когато става въпрос за решение. Накратко, NEO работи като основен камък за ДНК (Децентрализирана мрежова архитектура) – системата OnChain. Можете да прочетете повече за връзката им тук.

2. NEX:

Предимства на NEO Smart Economy

Кредити за изображения: NEX

NEX е обещаващ NEO-базиран проект. Това е децентрализиран обмен и разплащателни решения на NEO. Процесът му на регистриране на хора преди ICO започна и основната продажба е предвидена по-късно тази година.

Има и много повече невероятни проекти и инвестиции в NEO, което прави NEO полезно. Някои от тях включват Проект ICO, Град Сион, NEOX и други.

И така, какво мислите за ползите от NEO? Харесвате ли нейната екосистема или какво предлага тя? Коментирайте по-долу и ни уведомете.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map