Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Заплатата на разработчика на блокчейн се увеличава!

С нарастването на популярността на блокчейн технологията нараства и търсенето на разработчици на блокчейн. Тази статия предлага ясна представа за заплатата на разработчиците на блокчейн и как тя се увеличава с времето.

Заплатата за разработчици на Blockchain нараства постепенно и се превръща в една от най-добре платените заплати за всички времена! Обикновено с възхода на блокчейн технологията много възможности за работа скоро превземат пазара. Сега цялата корпоративна компания, която търси квалифицирани специалисти, е готова да плати и солидна заплата.

По този начин разработчикът на блокчейн, който е една от най-желаните работни позиции, идва и с отлична заплата за разработчици на блокчейн.

Има обаче някои специфични фактори, които контролират размера на заплатата на разработчиците на блокчейн от компания на компания. Ако искате да знаете за ползите от това да отидете за тази професия, значи имате късмет. Днес ще разберете факторите и сценариите, които определят размера на заплатата на разработчика на блокчейн.

Освен това ще получите указания за това как можете да изберете и високоплатени работни места за разработчици.

Запиши се сега: Сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Contents

Каква е гамата на заплатите на разработчик на блокчейн?

Преди да преминем към начина, по който можете да разработите своята автобиография за високоплатена заплата за разработчици на блокчейн, нека поговорим за това какъв е диапазонът.

В действителност търсенето на базирани на блокчейн таланти продължава да расте. Нещо повече, това допринася пряко и за високия диапазон на заплатите. Обикновено средната доставка на блокчейн е между 150 000 и 175 000 долара всяка година!

От друга страна, типичният софтуерен инженер изглежда получава $ 137k всяка година. И така, виждате как заплатата на разработчика на блокчейн е много по-висока от средния софтуерен инженер или разработчик.

Ако имате опит и имате по-голямо търсене на пазара, тогава можете да печелите до $ 200 000 всяка година!

Можете да проверите как се променя заплатата на разработчика на блокчейн въз основа на областта от таблицата по-долу.

Заплата за разработчици на AreaBlockchain
SF Bay Area 168 248 долара
Ню Йорк 161 862 долара
Сан Диего 158 333 долара
Сиатъл 154 241 долара
Бостън 153 933 долара
Лос Анжелис 152 045 долара
Филаделфия 150 000 долара
Вашингтон. 149 956 долара
Остин 147 421 долара
Далас / Форт Уърт 142 800 долара
Атланта 141 666 долара
Денвър 132 500 долара
Чикаго 127 769 долара
Лондон 113 368 щ.д. (81 414 паунда)
Торонто 96 540 $ (122 964 C $)
Франция 72 281 щ.д. (59 875 евро)

Източник: Нает


Както можете да видите, средната максимална заплата за разработчици на блокчейн изглежда е в Сан Франциско. Много компании обаче могат дори да плащат по-високо от това, тъй като това е само средният брой.

Специализации: Специфичен специалист по Blockchain Platform

От друга страна, конкретен специалист по блокчейн платформа може дори да получи повече заплата. Например разработчиците на блокчейн Ethereum или Hyperledger могат да получат по-висока заплата за разработчици на блокчейн, отколкото други експерти на платформата.

Погледнете по-долу –

LocationLow EndHigh EndAverage Заплата
нас. 80 000 долара 180 000 долара 127 500 долара
Азия 100 000 долара 150 000 долара 125 000 долара
Дистанционно 100 000 долара 200 000 долара 145 000 долара

Източник: cryptocurrencyjobs.co

И така, можете да видите, че само въз основа на местоположението и специализацията, обхватът на заплатите на разработчиците ще се промени. Тук отдалечените работни места в блокчейн се отнасят за аутсорсинг или компании, които предлагат работа от дома.

Прочетете още:Как да кацна работа за разработчици на Blockchain?

Какви фактори влияят върху заплатата на разработчиците на блокчейн?

Има определени фактори, които могат лесно да повлияят на заплатата ви за разработчици на блокчейн. Още повече, че тези фактори са изключително важни, защото ако знаете за тях, можете лесно да създадете стратегия и за бъдещата си кариера. Това са –

Местоположение на работата

Местоположението на работата е един от най-важните фактори за висока заплата за разработчици на блокчейн. В действителност, ако местоположението не е технологично или напреднало, най-вече заплатите на разработчиците на блокчейн са на ниска страна.

По този начин, преместването на място, където вашите квалификации биха получили по-голяма експозиция, трябва да бъде първото ви обаждане.

Обикновено в Европа необходимостта от блокчейн все още не е очевидна на много места. В резултат на това заплатите на разработчиците на блокчейн не са толкова високи в сравнение с местоположенията в Азия или САЩ.

Надяваме се, че в близко бъдеще, когато всяко място ще оцени блокчейн, сумата на заплатата също ще нарасне.

LocationLow EndHigh EndAverage Заплата
нас. 70 000 долара 200 000 долара 136 000 долара

Азия 60 000 долара 120 000 долара 87 500 долара
Европа 55 000 долара 91 000 долара 73 300 долара
Дистанционно 70 000 долара 200 000 долара 123 750 долара

Източник: cryptocurrencyjobs.co

Както можете да видите, общият диапазон на заплатите на разработчик на блокчейн може да варира значително в зависимост от местоположението.

Опитът има значение

Е, това не е шок. В действителност опитът очевидно има значение и има голямо значение. Още повече, ако вече сте работили по множество блокчейн проекти, тогава можете да очаквате да получите красива заплата за разработчици на блокчейн.

От друга страна, начинаещите, които едва наскоро са се научили как да разработват блокчейн, ще получат нископлатени заплати в самото начало. След като започнете да работите по определени блокчейн проекти или в компании с висока стойност, вашето търсене ще започне да нараства.

Старшинство

В много случаи стажът ще повлияе на това колко ще получавате заплата. В действителност, колкото повече трупате опит, толкова повече ръководни длъжности можете да изберете. Тук стажът не се основава на възрастта, а по-скоро на ранга във вашата компания.

Още повече, че колкото по-висок е рангът, толкова по-опитен и знаещ е разработчикът. По този начин е съвсем нормално те да получават заплащане повече от неговите / нейните поддръжници. Така че със сигурност можете да очаквате повече плащания, след като бъдете повишен на висша позиция.

профил на компанията

Друг страхотен фактор, който влияе върху заплатите на разработчиците на блокчейн, е фирменият профил. Ако отивате само за стартиращи компании, те не могат да ви предложат толкова много плащания в началото на техния бизнес. Но ако вашата цел са високопоставени предприятия, тогава можете да очаквате да получите красива сума.

В действителност високопоставените предприятия винаги са готови да инвестират пари в блокчейн технологията. По този начин те също са готови да наемат професионалисти и да плащат добра заплата в замяна.

Недостиг на служители

Освен това недостигът на служители може да повлияе на начина, по който компаниите определят заплатите си за разработчици на блокчейн. Тъй като блокчейнът е нова технология, няма много професионалисти, които да разбират напълно концепциите. В резултат на това винаги има постоянна нужда от служители.

По този начин диапазонът на заплатите също продължава да се увеличава въз основа на това. Още повече, че на което и да е място няма недостиг на служители, тогава заплатата също може да намалее. Така че, дори ако току-що сте се научили как да разработвате блокчейн, пак можете да получите добра заплата.

Прочетете още:Как да станете разработчик на блокчейн?

Blockchain сертификатите гарантират по-висока заплата за разработчици на Blockchain

Сертифициран разработчик на блокчейн винаги ще получава повече заплата в сравнение с този, който не е завършил курсове за разработчици на блокчейн. Защо? Е, когато сте само начинаещ в тази област, сертифицирането наистина може да покаже истинския ви опит.

По този начин ще получите повече оферти и ще получите по-доходоносни позиции в предприятията. По този начин трябва да помислите да станете сертифициран разработчик на блокчейн в самото начало на кариерата си. Обхватът на страхотна кариера в блокчейн се увеличава само с времето.

Всички старши разработчици също трябва да получат сертификати.

Как можете да увеличите заплатата си?

Увеличаването на вашата заплата за разработчици на блокчейн може да изглежда като трудна задача в самото начало. Но след като започнете да работите върху най-добрите умения за блокчейн, ще получите оферти за високи заплати за разработчици на блокчейн. По този начин изготвих списък с указания, които ще ви помогнат лесно да получите мечтаната работа.

Заплата за разработчици на блокчейн

Притежавайте Калибър за корпоративен бизнес и технологии

Знаете ли, ако искате да получите висока заплата за разработчици на блокчейн, тогава определено трябва да работите върху своите бизнес умения в бизнеса. В действителност има само няколко професионалисти, които знаят как да комбинират както корпоративния бизнес, така и блокчейн за корпоративни технологии заедно.

Ако можете да докажете, че сте експерт в това, със сигурност ще увеличите шансовете си да получите висока заплата за разработчици на блокчейн.

Вземете степен

Получаването на степен вероятно е чудесен начин да обогатите автобиографията си. Трябва да се опитате да завършите бакалавърска степен по компютърно инженерство или да получите поне диплома. В действителност, колкото и да сте експерт, големите компании искат да наемат човек с валиден опит.

Получете огромен опит

Опит, опит и опит! Няма нищо по-привлекателно във вашето CV, освен факта, че имате солиден опит в работата по технологията на блокчейн.

И така, първото нещо, което трябва да направите, е бавно да изградите мрежата си и да работите по високо класирани блокчейн проекти, за да получите добра заплата за разработчици на блокчейн.

Бъдете специалист по различни езици за програмиране

Езиците за програмиране са от съществено значение при разработването на блокчейн. По този начин, колкото повече език за програмиране разбирате, толкова повече ще бъде вашата заплата за разработчици на блокчейн.

Използвайте свободното си време, за да научите нов език за програмиране като DAML, C ++, Solidity, Java, Python и т.н..

Ноу-хау за комуникирана стойност

Добре, така че вие ​​знаете как да разработите блокчейн, но можете ли наистина вашите идеи правилно на вашите заинтересовани страни? Ако не сте толкова вокален, започнете да работите върху това. Уверете се, че знаете как да направите комична стойност за своите връстници и клиенти.

В действителност това ще съсредоточи вниманието върху вас и скоро ще получите предложения за работа с високи заплати в блокчейн.

Попълнете Blockchain курсове

Заплатите на разработчиците на блокчейн също могат да зависят от това дали сте завършили някакви курсове за блокчейн или не. Това е чудесен начин да обогатите автобиографията си и да угодите на интервюиращите.

Разчленете различни блокчейн платформи

Ако все още не разбирате как работят различните блокчейн платформи, това може да е причина за ниската ви заплата в блокчейн. В действителност знанието само за едно от две вече не е достатъчно. Така че, не забравяйте да се съсредоточите върху всички актуални популярни на пазара.

Бъдете владеещи корпоративните бизнес процеси

Не знаете как предприятията работят или генерират приходи? Тогава започнете да научавате за тях още сега! Без това знание не можете да увеличите стойността си.

Научете се да създавате стратегически пътни карти на блокчейн

Колкото по-бързо и по-стратегически можете да разрешите проблем, толкова по-добре за вашата компания и вашата позиция. Също така, трябва да се научите да създавате пътни карти на блокчейн въз основа на вашата компания и да я направите уникална.

Това всъщност е чудесен начин да се откроите от тълпата.

Както и да е, нека проверим следващото умение в това как да станете ръководство за разработчици на блокчейн.

Станете експерт по блокчейн екосистемите и стандартите

Е, както виждате, няма други възможности, освен да станете експерт по стандартите и екосистемите. В действителност блокчейнът има много различни екосистеми. Още повече, че знанието как да ги пресъздадете само ще обогати автобиографията ви.

Научете се да използвате действащи шаблони или инструменти

Действащите шаблони или инструменти помагат да завършите проект доста по-бързо от обикновено. В резултат на това можете да предприемете множество проекти и да внедрите блокчейн в рамките на кратък период от време. И така, времето ви на изпълнение ще се промени и ще получите висока заплата за разработчици на блокчейн.

Получете Enterprise Blockchain Certification

Знаете, че ставането на сертифициран разработчик на блокчейн може наистина да увеличи очакванията ви за заплата. В действителност предприятията често търсят подходящо сертифициране, което да наемат на тази позиция.

Уверете се, че сте получили сертификат за блокчейн. Разгледайте нашите курсове и сертификати в 101 Blockchains Academy точно сега!

Блокчейн курсове за вашия кариерен път за програмисти

Използвайки нашите първокласни курсове за разработчици на блокчейн, скоро можете да изградите своите умения. В резултат на това ще получите оферти за високи заплати за разработчици на blockchain. Просто не забравяйте да следвате нашите инструкции и да използвате вашата база знания, за да създавате иновативни проекти.

Както и да е, в момента имаме четири различни курса за вас. Това са –

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Общ преглед

Това е един от нашите курсове за разработчици на blockchain, които ще ви помогнат да станете сертифициран разработчик на blockchain. Още повече, след като завършите корпоративния блокчейн курс, ще знаете как да станете разработчик на блокчейн.

Както и да е, в началото нашият курс ще започне с основите. И така, вие знаете всичко за самата технология. По-късно ще преминем към конкретни платформи, които много компании в момента използват в своя бизнес.

Този курс със сигурност ще ви помогне да се обучите за перфекционист и след това можете да преминете към висока заплата за разработчици на блокчейн.

Какво ще обхване курса?

Въведение в технологията Blockchain

 • Основни елементи на блокчейна
 • Как блокчейнът създава блокове
 • Различни видове блокчейн – частни и публични
 • Интелигентни основни неща
 • Доказателство за работа

Разчленяване на популярни в момента корпоративни платформи за блокчейн

 • Плат Hyperledger
 • Ethereum
 • Корда

Как Blockchain влияе върху търговските финанси

 • Текущи блокчейн проекти в индустрията за търговско финансиране
 • Основна платформа за корпоративна платформа Ripple
 • Какво представляват криптовалутите и крипто активите?

Блокчейн приложения, които използва индустриалната индустрия

 • Блокчейн в управлението на веригата за доставки
 • Верига на доставки, използваща блокчейн в различни области
 • Blockchain дигитална трансформация във веригите за доставки

Случаи на използване на блокчейн

 • Списък на блокчейн използва случаи за всяка отделна индустрия

Този курс включва и други ексклузивни бонус материали за вас!

Запиши се сега:Сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP)

Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки

Общ преглед

Ако искате да си намерите работа с висока заплата за разработчици на blockchain в blockchain за индустриите на веригата за доставки, тогава този курс е напълно подходящ за това. Всъщност, след като завършите курса, ще знаете как работят бизнес процесите в тази индустрия.

Още повече, че ще знаете как да използвате базата си от знания, за да създадете друго иновативно решение.

В действителност можем да ви уверим, че нашият курс е повече от способен да ви помогне да получите тази висока позиция на заплащане за разработчици на блокчейн във всяка компания.

Всичко, което трябва да направите, е да следвате курса до точката. В този курс ще се съсредоточим върху това как работи управлението на веригата за доставки, проблеми, как можете да създадете стойност и как използването на блокчейн ще помогне.

Още повече, че дори ще разгледаме как да станете разработчик на блокчейн и в тази индустрия.

Какво ще обхване курса?

Процес на управление на веригата за доставки

 • Правилна дефиниция на веригата за доставки
 • Отговорности на ръководителя на веригата за доставки

Как работи създаването на стойност в управлението на веригата за доставки

 • Съставяне на вашия оборотен капитал спрямо корпоративната стойност
 • Използване на модел на икономическа добавена стойност (EVA) за оценка на вашите модели за управление на веригата на доставки
 • Как работят оборотните средства и управлението на веригата за доставки

Реални ползи от използването на блокчейн във веригата на доставки

 • Как blockchain влияе на този сектор
 • Как платформите на веригата за доставки използват блокчейн редовно

Внедряване на вашите блокчейн решения във веригата за доставки

 • Помагаме ви да научите как да разработвате блокчейн за индустриите на веригата за доставки

Този курс включва и други ексклузивни бонус материали за вас!

Запиши се сега:Корпоративен блокчейн и курс за управление на веригата за доставки

Enterprise Blockchains и търговско финансиране

Общ преглед

Този курс ще обхване всички най-важни уроци, свързани с блокчейн в търговското финансиране. На първо място, тя ще започне с обхващане на различни елементи на търговското финансиране. По-късно той ще премине към проблемите, пред които е изправена индустрията за търговско финансиране всеки ден.

По-късно ще се съсредоточим върху това как можете да използвате блокчейна, за да се съсредоточите истински върху тези проблеми и да ги разрешите съответно.

Във всеки случай, за да ви помогнем да научите как компаниите използват технологията, ние ще отразяваме и популярни инициативи. В действителност тези уроци са напълно подходящи за уменията, които сте усвоили. Така че, можете да очаквате добра сума на заплата за разработчици на блокчейн в индустрията за търговско финансиране.

Какво ще обхване курса?

Основите на индустрията за търговско финансиране

 • Основни елементи на търговското финансиране
 • Основни проблеми, свързани с търговското финансиране, се сблъскват редовно

Как Blockchain въздейства върху процеса на търговско финансиране

 • Ползите от Blockchain в процеса на търговско финансиране
 • Поглед върху инициативите за търговско финансиране на блокчейн
 • Дисекция на блокчейн платформи в търговията

Реални примери за блокчейн за търговско финансиране

 • Коносамент (BoL)
 • Трансгранични плащания
 • Акредитив (LC)

Различни платформи за търговско финансиране, използващи блокчейн

 • Марко Поло
 • Търговия
 • Контур
 • TradeLens

Високопрофилни Blockchain разработки в търговското финансиране

 • TradeTrust
 • Инициатива за цифрови стандарти

Запиши се сега:Корпоративни блокчейни и курс за търговско финансиране

Предприятия за блокчейн шаблони

Във вашия опит за разработване може да сте използвали инструменти, за да направите процеса дори по-бърз от обичайния. По този начин, за да ви помогнем да развиете блокчейн по-бързо, ние сме тук с нашия набор от действащи шаблони. Тези шаблони ще ви помогнат да свършите нещата по-бързо.

И ако току-що сте се научили как да разработвате блокчейн, използвайте нашите шаблони, за да упражнявате и стратегическите си умения.

Списък с шаблони

 • Имате ли нужда от блокчейн? – Този шаблон е тук, за да ви помогне да разберете дали вашата компания се нуждае от блокчейн или не. Това, че други компании го прилагат, не означава, че и вашата компания трябва. Ето защо да използвате този шаблон, за да научите повече за него.
 • Готовност за проект на блокчейн – Този шаблон е тук, за да ви помогне да решите кога вашият проект ще бъде готов. Нещо повече, можете да използвате този инструмент, за да отключите блокчейн стратегии и да помогнете да решите кога да пуснете на пазара вашето решение.
 • Представяне на Enterprise Blockchain Solution – Можете да използвате този шаблон, за да представите своите иновативни идеи за блокчейн на потенциални клиенти или заинтересовани страни. В действителност много разработчици може да се наложи да управляват проекти и това изисква подходящо представяне.
 • Картографиране на веригата за доставки срещу Vs. Enterprise Blockchain – Този ще ви уведоми коя част от вашия модел на веригата за доставки се нуждае от блокчейн. И така, можете да променяте или интегрирате блокчейн само в тези части.

Този курс включва и други ексклузивни бонус материали за вас!

Запиши се сега:Предприятия за блокчейн шаблони

Увеличете заплатата си с нашите курсове за разработчици на Blockchain

В действителност ние предлагаме редица блокчейн курсове, които ще ви помогнат да ви насочи в кариерата на вашия разработчик. Знаем колко реално могат да бъдат курсовете за разработчици на блокчейн. Ето защо ние предлагаме най-високо качество на курсовете, само за да ви помогнем да получите добре платена работа.

В действителност тези курсове със сигурност ще ви кажат как да разработите блокчейн решения за корпоративни блокчейн среди. По принцип само знанието за разработване на блокчейн решение няма да го намали.

Нуждаете се от огромно количество знания за това как работи всяко предприятие и да определите правилното решение за тях.

Ето защо ние силно препоръчваме нашите курсове, тъй като те са малко по-различни от всички други програми за сертифициране.

Как?

Е, ние сме склонни да се фокусираме както върху технологията в бизнес перспективата. В действителност това е нещо, което корпоративният бизнес е склонен да търси.

Няма обаче много хора, които наистина знаят как да увеличат бизнеса си със своите решения.

Ето защо нашите курсове са тук, за да ви помогнат напълно. Още повече, ние предлагаме актуализирани уроци с всеки курс. По този начин винаги ще останете актуални за променящите се пазари. Дори ако завършите курсовете ни, ще получавате редовни актуализации от нас.

В края

Работата за разработчик на блокчейн е страхотен избор за кариера с финансовите ценни книжа, които предлага. В момента изискванията са високи и няма много хора с професионални умения.

И така, това е идеалният шанс да започнете да променяте своя опит и база от знания. Очевидно е, че тъй като ще придобиете повече опит, толкова повече заплата можете да очаквате. Накратко, уменията ви ще запечатат финансовата ви сигурност за вас.

Както и да е, не забравяйте да проверите нашия курс за сертифициран Enterprise Blockchain Professional (CEBP), за да дадете на кариерата си огромен тласък сега!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector