Кой е Даниел Ларимър? Пушката EOS

Кой е Дан Лаример в тази блокчейн ера? Дори с метеоритното покачване на нови символи и ICO всеки ден той е маестро.

Всяка индустрия има своите майстори. Така че, прави ли блокчейн индустрията. Едно нещо, което може да пренебрегнете, е, че майсторите оказват голямо влияние навсякъде, където измислят някакъв полъх на информация. Така че, за да знаете всичко за ефекта на Дан, останете наоколо.

Чували ли сте за ‘Ethereum Killer’? О! Убиецът на Ethereum е EOS. И знаете ли кой го е създал? Даниел Лаример. Даниел е топ изпълнителен директор в индустрията на блокчейн и е преминал през проекти, които е създал.

Дан Ларимър е разработчик и е участвал в предишни проекти. Предишните проекти, на които е служил, все още продължават. В момента той е в най-новия тенденционен проект – EOS. Поради тази причина неговото влияние и мощ в индустрията на блокчейн са ненадминати.

Приносът му в крипто стиха му донесе огромни доходи освен влиянието.

Сега, нека ви дам кой е Дан Лаример в света на блокчейн. Какво е постигнал и как е успял да постигне.

кой е дан лаример

Кой е Даниел Лаример: Био

Случайно сте се сблъскали с EOS, Bitshares онлайн. И тогава част от съдържанието, което сте прочели, вероятно идва от Steemit. Но познавате ли онзи, който ги е виждал от самото начало до висотите, които са постигнали? Тези наред с други проекти са създадени от Дан Лаример. И както казах, вероятно сте използвали неговите продукти.

Всеки токен и проект, за които сте чували, има свой собственик. От голямо значение е ролята, изиграна от Дан.

Дан е софтуерен програмист. Той е основан BitShares през 2014 г., Steemit през 2016 г. и EOS токен и неговата блокчейн. Освен това EOS е собственост на block.one, в който Дан служи като технически директор. Дан е и главен изпълнителен директор на Cryptonomex, Inc, компания, която те основават заедно с бащата. Сега това показва колко огромен и активен е Дан Лаример в индустрията на блокчейн.

Освен че е разработчик, Дан участва и в блокчейн конференции. Той е предлагал знания на другите. Бих могъл да нарека това много добра форма на социална отговорност.

Дан оперира по-скоро на прогресивна философия, отколкото на консервативна. Проектите му се основават на тази мантра. Тази философия продължава да подбужда неговата неприязън към правителството като централизирано звено.


В неговия високопоставен профил трябва да съществуват спорове и акорди, произтичащи от израстването на живота му. Нека сега разгледаме младостта и миналото на Дан. Сигурно е допринесло за това, което е днес.

Предистория на Larimer` Youth

Дан е американец. Той е роден в Колорадо. Но той беше привилегирован да расте в 2 щата: Вирджиния и Флорида.

Като растящо дете Дан е бил изложен на компютри на толкова крехка възраст. Освен това щеше да си играе с компютри. С любопитство идва и свободата на изследване. А със свободата идва и създаването на нещата. Това е начинът, по който Дан се запознава с компютрите.

Във Вирджиния той посещава Вирджинския политехнически институт и Държавния университет. И по-късно през 2003 г. завършва бакалавърска степен по компютърни науки. В рамките на същата ширина той научи и за икономиката. И икономиката го вкара в доброволчеството и предизвика синергията в антидържавния контрол.

Дори и да познавате компютрите, е необходимо друго умение, за да станете софтуерен инженер – програмиране. И така, откъде Дан взе своите умения за кодиране? Какъв късмет да има ментор програмист за татко. Уменията за програмиране на Дан се научиха от Стан Лаример, баща му, докато беше в началното училище.

Друг набор от умения, за да бъдете нещо във всеки корпоративен свят, е предприемачеството. Дан стана сериен предприемач от младостта си. И това предприемаческо мислене го накара да прави страхотни неща сега.

И така, след колежа той създаде нещо с приятели. Той си партнира с приятели и стартира компания за виртуална реалност. Макар и да правят пари всяка година, те затвориха компанията след пет години. И после продължиха да правят други неща.

Dan` First Blockchain Discovery

Дан като активен софтуерен програмист го накара да предразположи лесно да познава блокчейн и крипто.

Стремежът на Дан да направи нещо го накара да осъзнае държавния контрол по въпросите на парите. Спомнете си, че Дан научи за икономика. Тази глава от живота му се оказа полезна за идентифициране на държавния контрол по въпросите на парите.

Парите бяха и все още са причината за огромната държавна власт. Тъй като използването на парите е доброволно, първоначалната идея беше да се обхване използването на сребро или злато. Това обаче не беше прието от правителството.

Противоположният характер на правителството срещу други форми на валута накара Дан да търси други валути. Промотиран от неговата антидържавна личност, той изследва за други валути срещу държавни и свързани с имуществото фиатни пари.

Резултатът е препъване на биткойн през 2009 г. Откриването на биткойн е резултат от онлайн търсене на „децентрализирана валута“. Резултатът беше Сатоши Накамото, псевдонимът на разработчика на биткойн.

Твърди се, че Дан скоро след като резултатите от онлайн търсенето са започнали да комуникират със Сатоши. Чатът между двамата вдъхнови Дан да научи повече за блокчейна.

По същото време, когато правеше изследвания върху блокчейн, той се опита да създаде цифрова валута. С откриването на Биткойн като негов арсенал, Дан става незабавен промоутър на Биткойн. И тази среща го привлече към крипто стиха.

Кариера на Дан Блокчейн

Преследването на истината за всичко – Дан Ларимър

Цитатът е стълб на кариерата на Дан. В президентските кампании на Рон Пол Дан беше стимулиран да бъде любопитен как работи светът. В същата бележка Дан стана либертарианец със страст, която информира неговия уникален синтез от иновации, политика, икономика и общото благо.

Всички негови нововъведения са насочени към ограничаване на държавния контрол. Разбира се, той споделя, че вярва в доброволните сдружения. Идеята е да преминете от договорно общество, където сте принудени да правите неща. За него договорите са принудителни от правителството. И това повишава разходите и мизерията при транзакциите.

И така, Дан иска бизнесът да се отнася до репутацията, а не принудата. Тази мисъл основава своя аргумент на златното правило.

Направете с другите, както искате да направят с вас – Златното правило

Друг принцип, който ръководи неговия начин за ограничаване на държавния контрол. Може би си мислите, че Дан е икономист. Но това не е така, тъй като пътят му нагоре беше да научи как работи светът. И по този начин той вече знае за икономиката. Следователно, идентифициране на 3 ключови елемента на търсенето.

Животът, свободата и собствеността са ключовите елементи на търсенето, които ръководят проектите му в стремежа да подобрят стандарта на живот.

Нека разгледаме друга част от живота на Дан, която е информирала за неговия избор и решения. И това е семейният живот.

Семеен живот и дела на Дан

Преди да видите директния ефект и усилията на Дан в областта на блокчейн, семейството също имаше значение за него. Поне това знаем след лошия му опит с развода. И посочи как Дан разсъждава.

Приблизително по същото време той за пръв път е свързан с Биткойн, Дан е ангажиран в брачна кавга. Какво болезнено събитие за него? Той преживяваше развод поради мислите си за това как работи светът. Специфичен интерес представлява отхвърлянето на старите християнски вярвания. Резултатът беше конфликт.

Макар разводът да го безпокои, той взе полезни уроци. Изненадващо, методът му за доброволно разрешаване на конфликти за разделяне на имуществото и уреждане на попечителството и издръжката на деца беше напразен.

Въпреки че донякъде постигна това, което искаше, той осъзна, че правителството притежава нашето имущество, дори деца. Това, че родителите, които нямат право на попечителство над децата си, го вбеси. В споразумението Дан ще плаща огромни издръжки на съпруга и дете, а съпругата ще живее в рамките на 30 минути.

Споразумението не хареса бившата му съпруга. И така, тя оспори резултата в съда. Колко лицемерно е да направи това? И все пак тя цени християнските вярвания – вярванията на Дан. От изхода на съда Дан осъзна колко пристрастен е процесът, тъй като той трябваше да следва заповедите на съда.

Също наказателно в представите на Дан, заплатата му е предопределена от съда, без да се вземе предвид желанието му да смени кариерата си. Той беше принуден да живее с родителите си, тъй като бившата съпруга поемаше половината от заплатата му. Това беше унизително за Дан. Въпреки че фалира и се откъсна от съдебни разноски, обхващащи 2 години, Дан не се отчайваше в стремежа си към общото благо.

Той все пак отиде по-далеч със своите блокчейн интереси. И това е, което виждаме днес като BitShares и EOS.

Dan`s Blockchain Energy и проекти

Събитията в по-младите му години го набиха във форма. В резултат на това плодовитата му природа го е утвърдила като творец.

Опитът, който Дан има, идва от ролите, които е играл в различни сектори. Дан служи като стажант за разработчици на софтуер за SAIC. След това става асистент в Virginia Tech. След колеж той става главен изпълнителен директор в Open Tech, демонстрирайки управленски умения.

Софтуерните умения на Дан се подобриха, когато той беше назначен като софтуерен инженер в Raytheon, TORC Robotics, Park Intuit и Phoenix Integration.

Сливането на предприемачески и програмни умения се проявява в стартирането и растежа на Bitshares, Steemit и EOS. Той също така е успял да бъде ако не главен изпълнителен директор, то главен технолог на Invictus иновации, Cryptonomex и BlockOne. Това са компании, които той започна.

BitShares

След развода си Дан поднови ангажимента си за блокчейн. В същия период на медитация от развода, Биткойн се бори с държавно закриване или борси и техните банкови сметки. Мисълта за смъртта на тази технология направи Дан неспокоен и го накара да създаде алтернатива на борсите.

И така, той излезе с графеновата рамка. Рамката е в основата на Bitshares. Следователно рамката е използвана за създаването на други негови проекти.

BitShares, децентрализираният обмен е първата му блокчейн платформа, построена през 2014 г. Той продължи да измисля делегираното доказателство за залог. Тогава тази система достави най-бързата и децентрализирана блокчейн от 10-секундни блокове.

В рамките на този проект Дан забеляза ръст от първата версия на BitShares до настоящата. Особени подобрения са в мащабируемостта и производителността. Забележително е, че техният софтуер може да се похвали със 100 000 транзакции в секунда.

През 2015г, Cryptonomex е стартиран от разработчиците на Bitshares. Освен това, по-късно през годината компанията лицензира Graphene и надгради BitShares blockchain до версия 2.0.

Въпреки това, с много потенциални цени BitShares не отразява подкрепата на своите разработчици. Затова инвеститорите предпочетоха стабилизиране на бизнеса пред приемането на нови служители.

Докато четете това парче, BitShares се самоподдържа и който иска да бъде разработчик, се избира от акционерите. В този момент Bitshares е сред най-добрите борси.

Steem и Steemit

Друг сектор, който Дан Лаример използва, са социалните медии. През 2016 г. Дан и неговият приятел Нед Скот се обединиха, за да творят Steem и Steemit относно концепциите за взаимопомощ на обществото. И все пак Графенът беше в основата на този проект.

Те се съгласиха Дан да бъде главен технически директор, докато Нед стана главен изпълнителен директор. Те изградиха работеща блокчейн и уебсайт в рамките на няколко месеца. Всъщност Steem токенът е добит с помощта на системата за доказателство за работа.

В началото не привличаше хората. Следователно Steemit добива 80% от Steem. Изправен пред предизвикателството на скъпите транзакционни разходи, Steemit даде на новия потребител $ 5 в Steem за четене, гласуване и публикуване.

Сега, с въвеждането на транзакции с ограничен процент, Steem транзакциите не струват никаква такса. Подобрението ограничава честотната лента, вместо да иска такса.

Steemit беше критикуван, че е неустойчив. Предпоставката основава аргумента си върху това, че Steemit има по-малко от 50% от Steem в рамките на 6 месеца поради инфлация. Но Steemit поддържа миноритарен дял, което му дава възможност да плаща на своите разработчици.

Сред желанието на Дан да изгради блокчейн с общо предназначение за цифрови договори извън Steemit го накара да напусне заедно с приятеля си Нед. Беше приятелски, но за потушаване на фалшивите слухове Дан и Steemit дадоха съвместно изявление.

Сега Steemit е стабилен и може да се похвали с широко привличане на няколко нови потребители, дори след като той напусна.

Неговото желание да има блокчейн, поддържащ паралелна обработка и безплатни услуги, са на първо място. По този начин, причината за напускането му.

EOS

Дан отново се включи в блокчейн през 2017 г. С него като главен технически директор на Block.one, Дан изгради EOS блокчейн. Това е блокчейн, разработен в подкрепа на цифрови договори в търговски мащаб.

EOS е голям конкурент на Ethereum, който също е предшественик на интелигентните договори.

Платформата EOS поддържа паралелна обработка, за да подобри хоризонталната мащабируемост и да гарантира, че няма такси за транзакции за DAO и dApps. Това ли би било причината той да напусне Steemit? Мисля, че е така, защото това е мисъл, която той е имал доскоро, когато EOS стартира.

Изключителната функция на протокола EOS използва различни програмни езици за dApps и 16 пъти по-бързи приложения от тези, които използват Ethereum`s Solidity.

Финални мисли от Даниел Ларимър

Хората се усъмниха в неговата отдаденост, след като той напусна предишните си проекти. Но засега Дан съсредоточи усилията си да разработи платформата EOS и да изгради на нея всички свои бъдещи проекти. Въпреки това изобретателността му понякога го кара да бъде арогантен и донякъде неразбран.

Но дори и с арогантността си, той може да ви докосне чрез вдъхновяващото препоръчително четиво. Сред многото книги, които е успял да прочете, той споделя с вас 13 от най-добрите си четива.

Като цяло вече знаете кой е Даниел Лаример. На какво е способен. И сега можете да пишете и печелите крипто на Steemit.

Ресурси

https://hackernoon.com/dan-larimer-visionary-programmer-of-bitshares-steem-and-eos-7e6d94b241d7

https://www.forbes.com/sites/jeffkauflin/2018/02/07/fintech-crypto-billionaires-dan-larimer/

https://bytemaster.github.io/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map