9 най-добри места за търговия с крипто с ливъридж

През последните 12 месеца на пазара на криптовалути се наблюдава скок в търсенето на борси за търговия с криптовалути, които предлагат деривати и фючърсни пазари с ливъридж. Търговията с марж е чудесен начин за напредналите търговци да увеличат потенциалните си печалби чрез търговия с много по-големи позиции.

Търговците трябва да имат предвид, че крипто борсите, които предлагат търговия с ливъридж, могат сложни печалби и загуби. Начинаещите, които се учат как да търгуват, винаги трябва да използват демо сметка, за да търгуват с крипто, преди да депозират някакви реални средства.

нашият избор

Най-добрата борса за ливъридж за

Графиране

БАЙТ Посетете уебсайта

Най-добрата борса за ливъридж за

Токени с ливъридж

Лого за обмен на FTX Посетете уебсайта

Най-добрата борса за ливъридж за

Социална търговия

еторо Посетете уебсайта

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск.

Някои борси изискват да притежавате хардуерен портфейл за биткойни, като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, не забравяйте да прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута.

Борси за търговия с крипто с марж


Въз основа на нашите отзиви, това са най-добрите места за търговия с крипто с ливъридж:

Какво представлява търговията с крипто ливъридж?

Търговията с крипто ливъридж е инструмент за инвеститорите отварят дълга или къса позиция, която е много по-голяма от собствения им капитал, като използват привлечени средства в транзакция. Това позволява на човека да максимизира потенциалните печалби чрез увеличаване на покупателната си способност с помощта на малко количество пари. Например, търговец, който влиза в сделка с ливъридж 100: 1, може хипотетично да търгува размер на позиция от 10 000 долара със 100 долара.

Най-добрите крипто борси за търговия с ливъридж

Това ръководство за сравнение предоставя списък на най-популярните борси за криптовалута купувайте и продавайте цифрови активи с ливъридж или марж.

Маржови борси за крипто търговия: Отзиви

Нашият преглед и оценка на най-добрите борси за ливъридж за търговия с криптовалута се основава на важни фактори като лекота на използване, репутация, характеристики на графиката, размер на ливъридж, такси за маржин търговия, методи на депозит, сигурност и поддръжка на клиенти.

1. Binance

Binance е най-големите услуги за обмен на цифрова валута в света която предоставя платформа за търговия с повече от 200 различни криптовалути. От основаването си през 2017 г. на платформата се наблюдава метеоричен възход. Binance е най-голямата борса за търговия с криптовалути търгуват при 1,2 милиарда дневен обем и 1,4 милиона транзакции в секунда.

Binance има a мобилно приложение за търговия за iOS и Android устройства който е изключително интуитивен, лесен за използване, работи гладко и изпълнява всички основни функции, очаквани от приложението за търговия. Приложението включва живи биткойни и крипто цени, възможност за изпълнение на поръчки, управление на всеки цифров актив, преглед на P&L и търсене на история на търговията.

бинанс търговия

Характеристика:

 • Водеща борса за криптовалути в света
 • Над 100 криптовалутни активи за търговия
 • Множество двойки за търговия срещу фиат, алткойни и стабилни монети
 • Конкурентни такси за депозит, търговия и теглене
 • Налична бъдеща крипто търговия с бъдеще, марж и опции
 • Печелете лихва върху крипто с спестовна сметка Binance

Отидете на сайта

като цяло

4.8 / 5

Преглед на Binance

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Binance

2. Bybit

Bybit е платформа за обмен на деривати, която е създадена да предложи безпроблемно преживяване за маржин търговия на дигитални монети като биткойн, Ethereum, EOS и XRP двойки за търговия с до 100x лост. Предложенията за размяна на деривати безсрочни договори които следват цената на криптовалутата. Bybit пусна уредени с USDT безсрочни договори, които могат да се търгуват на борсата с висок ливъридж.

Bybit обещава „Без престой на сървъра“ и тяхната функционалност на системата е достъпна до 99,99%. Борсата разполага с най-съвременен механизъм за съвпадение на 100 000 транзакции в секунда, който може да завърши сделка в рамките на 10 микросекунди. Bybit гаранции за поемане на пълните разходи за финансова загуба поради системна грешка или в резултат на престой.

битов интерфейс

Характеристика:

 • Маржин платформа за търговия с крипто с до 100 пъти лост
 • Съвременна система за съвпадение, която обработва 100 000 транзакции в секунда
 • Разширени инструменти за управление на риска и взаимно застраховане
 • Задайте поръчки за вземане на печалба и стоп-лос с едно кликване
 • Гаранции за поемане на пълните разходи за загубени средства поради прекъсвания или системни грешки

Отидете на сайта

като цяло

4.7 / 5

Преглед на бит

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Bybit

3. eToro

eToro е подходящ за начинаещи в САЩ, които искат да инвестират в криптовалути с помощта на мощна и лесна за ползване платформа за търговия. Платформата предоставя проста платформа за търговия с цифрови валути и алткойни с ливъридж или практикуване на крипто търговия с помощта на виртуално портфолио.

Търговският интерфейс включва проучване на крипто пазара в реално време & новини, усъвършенствани функции за търговия и инструменти за управление на риска и емисия на социална мрежа за копиране на някои от най-печелившите търговци на крипто в света.

еторо

Характеристика:

 • Регулиран доставчик в САЩ за закупуване на реални крипто активи и CFD на популярни цифрови валути и традиционни пазари
 • Фондова сметка с помощта на кредитна карта, банков превод и PayPal
 • Удобен за потребителя интерфейс и интуитивно приложение за мобилна търговия
 • Копирайте-търгувайте печеливши търговци на крипто по целия свят
 • Инвестирайте в успешни портфейли за криптовалута на водещи търговци

Отидете на сайта

като цяло

4.6 / 5

eToro преглед

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете eToro

Опровержение: 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Инвестирането на Cryptoasset не е регулирано в повечето страни от ЕС и Великобритания. Няма защита на потребителите.

4. FTX

FTX борсата е борса за деривати на криптовалути, изградена от търговци, за търговци. Платформата се отличава от своите конкуренти, като предлага a голямо разнообразие от индекси и токени с ливъридж които могат да се търгуват на пазара на фючърси или опции. FTX е известен със създаването на първите фючърси в света на криптовалутни индекси, които позволяват на потребителите да се възползват от нарастването или спада на определен индекс под формата на бъдещ договор. Индексните фючърси могат да се търгуват директно от платформата за обмен на FTX.

ftx интерфейс

Характеристика:

 • Професионален потребителски интерфейс за търговия на настолни или мобилни устройства
 • Започнете да търгувате без KYC и теглете до $ 2000USD дневно
 • До 101x лост за крипто търговия на двойки
 • Токени с ливъридж до КРАТКО или ДЪЛГО с до 3X лост без марж
 • MOVE Договори, които се уреждат до абсолютната промяна в цената на монета с течение на времето

Отидете на сайта

като цяло

4.7 / 5

Преглед на FTX

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете FTX

5. PrimeXBT

Prime XBT е популярен База за търговия, базирана на биткойни което позволява спекулации с традиционните финансови продукти. Търговците могат да търгуват с широк спектър от пазари, включително Forex (FX), криптовалута, стоки и индекси, използвайки Bitcoin като обезпечение – функция, която днес не предлагат много борси.

Графиките PrimeXBT включват всички усъвършенствани инструменти за търговия с лостове, които обикновено бихте очаквали за модерна платформа за търговия, като чертане на линии, правоъгълници, хоризонтала, корекция на Фибоначи, стрелки, текст и т.н. Платформата позволява множество диаграми да покажете един актив в множество времеви рамки или да наблюдавате няколко различни актива едновременно.

главна xbt диаграма

Характеристика:

 • Спечелена награда платформа за маржин търговия до 1000x
 • Разширени инструменти и индикатори за извършване на технически анализ
 • Персонализирано оформление и конфигурация на диаграмите
 • Разхождаща се платформа за копиране, която да проследява и имитира дейност от успешни търговци
 • Реферална и партньорска програма с до 50% награди за препоръчани за привличане на нови потребители

Отидете на сайта

като цяло

4.3 / 5

Преглед на PrimeXBT

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете PrimeXBT

6. Плюс500

Plus500 позволява на своите търговци, които искат отворени позиции за покупка и продажба на крипто CFD (Наличността подлежи на регулиране) с марж като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Neo, Ripple XRP, EOS, Cardano, Tron и Monero .. Има и Crypto 10 Index.

Платформата за търговия с CFD в криптовалута Plus500 включва всички инструменти за управление на риска, очаквани за платформа за маржин търговия. Те включват поръчки за спиране на загуби, последващи спирки и гарантирани поръчки за стоп загуби за поставяне на абсолютен лимит на потенциалните загуби. Дори ако цената на инструмента се движи значително срещу вас, вашата позиция автоматично ще бъде затворена на определената цена, без риск от подхлъзване.

плюс 500 биткойна

Снимките на екрана са показани само за илюстрация. Действителният продукт може да варира.

Характеристика:

 • Регулиран доставчик на CFD в няколко държави
 • Отворете позиции за покупка / продажба на биткойн CFD (наличността подлежи на регулиране) и традиционните пазари
 • До 30: 1 ливъридж на криптовалута
 • Фондова сметка с помощта на кредитна карта, BPAY, банков превод и PayPal
 • Удобно и интуитивно приложение за мобилна търговия
 • Пълна демо сметка за търговия, за да научите как да търгувате с криптовалута

Отидете на сайта

като цяло

4.2 / 5

Преглед на Plus500

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Plus500

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск

7. BitMEX

BitMEX е peer-to-peer платформа за търговия, която предлага договори с висок ливъридж, които се купуват и продават в биткойн. то е един от най-големите маркетмейкъри и най-широко използван борси за маржин търговия. Начинаещите и напредналите потребители могат да купуват и продават договори за криптовалути (не самите монети), комбинирани с маржин търговия до 100 пъти.

Търговия с Bitmex

Характеристика:

 • Висока ликвидност и дневен обем от търговците
 • Лесен за използване интерфейс за търговия с крипто
 • До 100: 1 ливъридж на криптовалута
 • Разширени типове поръчки като лимит, пазар, стоп и последващ
 • Честни, конкурентни и ниски такси
 • Testnet за практикуване на търговия на борсата с виртуални пари

Отидете на сайта

като цяло

4.1 / 5

Преглед на BitMEX

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете BitMEX

8. StormGain

StormGain е платформа за търговия и инвестиции на криптовалута, която идва с договори с висок ливъридж и авангардни инструменти за търговия. Всички маржин сделки се уреждат в стабилния монет Tether (USDT), който ще се хареса на търговци, които искат да ограничат експозицията на портфейла при инвестиране в криптовалути като Bitcoin и Ethereum.

Борсата взе най-доброто от инвестиционните и криптовалутните пазари, за да предложи иновативна платформа за търговия с крипто фючърсни договори. Търговците на StormGain могат да се възползват от променливите крипто пазари с най-популярните крипто двойки и използващи ливъридж до 200x. Има и възможност за финансиране на крипто сметка с помощта на кредитна карта.

прозорец за търговия с буря

Характеристика:

 • Висока ликвидност и дневен обем от търговците
 • Лесен за използване интерфейс за търговия с крипто
 • До 300: 1 ливъридж за криптовалута
 • Разширени инструменти за графики
 • Честни, конкурентни и ниски такси
 • Демо сметка за търговия, за да практикувате безрисково

Отидете на сайта

като цяло

4.1 / 5

Преглед на StormGain

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете StormGain

9. Дерибит

Deribit е популярна платформа за търговия, която е направила много неща правилно, за да направи нашия списък за най-добрите платформи за търговия с крипто ливъридж. Борсата позволява на търговците да се възползват от до 100 пъти маржин търговия с биткойн фючърси или опции. Платформата е забелязала скок в обема на търговията и в момента е класиран на второ място по общ обем на търговията зад Binance.

Борсата наскоро се разшири, за да включва фючърси на Bitcoin и Ethereum, които могат да се търгуват с ливъридж. The Главен изпълнителен директор на Deribit е бивш търговец на опции от края на 90-те и ентусиаст на биткойн, който е създал платформата Deribit, която идва от думите дериват и биткойн.

дерибитен интерфейс

Характеристика:

 • Популярна размяна само на биткойни
 • Удобен за начинаещи потребителски интерфейс
 • 99% от средствата се съхраняват в хладилни складове
 • Разширени инструменти за графики и индикатори
 • Отстъпка от таксите за търговия за маркетмейкърите
 • Демо сметка за търговия, за да практикувате безрисково

Отидете на сайта

като цяло

4.0 / 5

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Deribit

Заключение

Използването на борса за крипто търговия с марж е фантастичен начин да печелите пари онлайн. Потребителите също трябва да са наясно, че борсите са уязвими за хакване, тъй като тези сайтове съхраняват огромни количества пари.

Ако планирате да търгувате на борса с ливъридж, не забравяйте да не държите парите си на тези борси в дългосрочен план и да изтегляте печалби в надежден крипто хардуерен портфейл за безопасно съхранение.

Моля, споделете тази статия с вашата мрежа, ако ви се струва полезна!

Допълнителни предложени четива:

 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки
 • Преглед на OKEx: Оценяване дали е безопасно & Надежден?
 • Спрете да използвате BitMEX: Вместо това търгувайте с тези 4 алтернативи
 • 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map