4 най-добри места за залагане на Tezos (XTZ) и печелете награди

нашият избор

Най-добрата платформа за залагане за

Сигурност

счетоводна книга Посетете уебсайта

Най-добрата платформа за залагане за

Нулеви такси

binance Посетете уебсайта

Най-добрата платформа за залагане за

Клиенти от САЩ

coinbase Посетете уебсайта

Какво залага Tezos?

Tezos (XTZ) е популярна криптовалута, която използва a Протокол Proof-of-Stake за да защити своята мрежа. Залагането на Tezos позволява на инвеститорите да печелете пасивни доходи до 7% годишно, като активно участвате в валидирането на транзакциите в мрежата. Притежателите на Tezos, които залагат монети, ще получат XTZ токени като награда.

Как да заложите Tezos (XTZ)

За да заложите монети Tezos (XTZ), следвайте тези стъпки, като използвате Ledger Nano X портфейл като пример:

Най-добрите платформи за залагане Tezos: Сравнение


Това ръководство за сравнение предоставя преглед на това къде да залагате Tezos (XTZ), за да печелите криптовалутни награди и пасивен доход. Нашето изследване се основава на оценка на характеристиките на платформата, прогнозна годишна доходност, такси и сигурност.

 • Ledger портфейл (запазете контрол над частните ключове и залог, използвайки собствен хардуерен портфейл)
 • Binance (най-популярната борса в света, която позволява залагане и търговия на ATOM)
 • Coinbase (реномирана, надеждна и безопасна глобална обмяна на криптовалути)
 • Атомен портфейл (сигурен и децентрализиран портфейл за съхранение на над 300 монети и токени)

Портфейл Ledger

Ledger е компания, която е разработила иновативни продукти и блокчейн приложения съхранява криптовалутни активи, които имат подобна на банка сигурност. Водещите продукти са моделите Nano S и Nano X, които се смятат за един от най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на криптовалута.

Посетете Ledger

Монетите на Tezos, съхранявани в портфейла на Ledger, могат да бъдат залагани чрез приложението Ledger Live, за да спечелите пасивен доход, като участвате в мрежата на Tezos чрез делегиране или настройване на възел и печене. В замяна, потребители, които залагат Tezos възнаградени с годишен добив от приблизително 6%, минус такси.

портфейл за книга на tezos

Най-лесният начин да заложите на Tezos, използвайки портфейла на Ledger, е да делегирате вашата залагаща от ваше име. Вие все още запазете собствеността върху XTZ монети, като същевременно залагате актива безопасно в хардуерен портфейл. Чрез делегирането на Tezos и участието в протокола за доказателство за залог позволява на инвеститорите да печелят награди за подпомагане в протокола.

Щракнете тук, за да закупите Ledger хардуерен портфейл.

Това означава, че можете да печелите награди, като залагате Tezos и запазете контрол над частните ключове и никога не губи собствеността върху актива. Това е предпочитаната опция за начинаещи да печелят награди, като залагат Tezos и помагат за натрупването на повече Tezos, като същевременно допринасят за сигурността на мрежата.

книга за залагане на tezos

Единственият недостатък на залагането на Tezos на хардуерния портфейл на Ledger е, че може да отнеме до 5 седмици, за да спечелите първата награда. След това изплащанията могат да се очакват на всеки 3 дни. Макар че това може да изглежда като недостатък, способността да запазите контрола върху вашите монети Tezos върху хардуерен портфейл от хакери и измамна дейност е много по-важна.

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и има милиони потребители по целия свят. Борсата предлага богати на функции продукти, включително търговия с крипто маржин, услуга за кредитиране и печелене на награди с залагане на Binance.

Посетете Binance

Binance предлага на своите потребители 25 продукта за залагане като Tezos, за да се насладят на безплатни награди за залагане, като просто депозират и държат монети в Binance. Има не такси за залагане на монети Tezos в Binance и трябва да имат поне 1 XTZ, за да отговарят на условията. Всички спечелени печалби се споделят с потребителите на Binance, за да се увеличат максималните награди.

binance

Ползата от залагането на Tezos в Binance е, че търговците на криптовалута могат да изберат да залагат Tezos, докато чакат сделка. Потребителите могат да се възползват от залагащите награди в допълнение към потенциалната търговска печалба.

Свързани: Binance Review: Крипто, търговия & Такси

След като позиция бъде запълнена, заложеният баланс и свързаните с него награди автоматично ще се коригират, за да отразят наличния баланс. Няма фиксиран план и може да продава Tezos по всяко време, докато залага на Binance.

tezos залагане binance

За да заложите Tezos на Binance, изпълнете следните стъпки:

 • Влезте в акаунта си или създайте безплатен акаунт с Binance
 • Придвижете се до „Финанси“ в горното меню и кликнете върху „Залагане“
 • Изберете Tezos (XTZ) от менюто за гъвкаво залагане
 • Депозирайте средства от хардуерен портфейл или купете Tezos с фиат
 • Съхранявайте монети Tezos в портфейла на Binance и печелете награди за залагане

Атомен портфейл

Атомен портфейл е децентрализиран онлайн портфейл за криптовалута наличен на настолни и мобилни устройства, който поддържа повече от 500 монети и жетони. Портфейлът е подходящ за крипто инвеститори с всякакъв опит и осигурява прости, безопасни и удобни средства за съхранение на цифрови активи.

Посетете Atomic Wallet

The очакван ROI за залагане на Tezos в атомен портфейл е ~ 7% което е много сравнимо с други борси за залагане и портфейли. За да отговаряте на условията за награди за залагане, в Atomic Wallet трябва да се съхранява минимална сума от 1 XTZ. Уебсайтът разполага с калкулатор за залагане Tezos за определяне на месеца и годишните печалби въз основа на количеството заложени XTZ монети.

Използвайки портфейла Atomic, потребителите могат да залагат Tezos без никакви такси и получавайте награди директно в портфейла от пекаря. Пълните награди от пекарите, които проверяват транзакциите в блокчейн мрежата Proof-Of-Stake, се предават на притежателя на крипто без никакви посредници. Наградата за залагане варира и потребителят може да избере пекар Tezos за залог.

За разлика от приложението Ledger Live, има не налична е интеграция на хардуерен портфейл, така че е важно да запазите в безопасност фазата на резервно преминаване и паролата, тъй като вие сте единствено отговорни за сигурността на портфейла. Според нас предпочитаме допълнителните предимства на сигурността от съхраняването на актива в хардуерен портфейл, докато се наслаждаваме на награди.

атомна печка за залагане

За да заложите Tezos на атомен портфейл, изпълнете следните стъпки:

Coinbase

Coinbase е борса за криптовалута, която е доверени от повече от 35 милиона души в над 100 държави в световен мащаб да купувате, продавате, съхранявате, използвате, залагате и печелите криптовалута. Основана през юни 2012 г., Coinbase се превърна в популярен портфейл за цифрови валути и платформа за търговия за закупуване на биткойн и монети с помощта на кредитна карта или банков превод.

Посетете Coinbase

Coinbase представи залагане за своите клиенти в САЩ само с награди за залагане до 5.00%. Процентът на възнаграждението не е фиксиран и варира във времето в зависимост от печалбите от залагане, разпределени от мрежата Tezos, които се изплащат директно в портфейла на потребителя Coinbase.

монетна база залагане тезос

Подобно на обмена Binance, Монетите Tezos трябва да се съхраняват в портфейла на Coinbase, за да спечелите награди за залагане. Това позволява гъвкавост за превключване на актива от залагане към спот търговия и обратно, когато пазарните условия се променят. Потребителите винаги могат да се откажат от залагането на Tezos и да продават по всяко време.

Залагането на монети Tezos в Coinbase ще доведе до малка комисионна. Сумата се приспада от наградите за залагане, получени от мрежата на Tezos. Това води до малко по-нисък процент на възнаграждение от 5% в сравнение с другите платформи, споменати по-горе.

Къде да купя Tezos?

The най-доброто място за закупуване на Tezos (XTZ) е използването на fiat за крипто обмен да конвертирате местната фиатна валута в цифрови активи. Други начини за покупка, търговия и продажба на Tezos е използването на най-добрата борса за крипто търговия или незабавна услуга за крипто суап, за да промените монети на Tezos.

често задавани въпроси

Има ли рискове при залагането на Tezos?

Залагането на монети Tezos чрез борса носи риск, тъй като потребителите не поддържат контрол над личните ключове на портфейла. Борсите могат да бъдат склонни към онлайн кражба и измама, което може да доведе до потенциална загуба на средства.

Платформите за залагане, които позволяват на потребителите да изберат валидатор или пекар, могат да въведат риска доставчикът да не предава пълните награди на Tezos на залагащия. Важно е да изберете внимателно валидатора или пекаря.

Как да печеля Tezos, като залагам с Coinbase?

Потребителите могат да печелят награди от Tezos с Coinbase чрез услуга, известна като Делегирано доказателство за залог (dPoS). Това позволява на потребителите да предадат актива на друга страна, за да залагат монетите от ваше име. Потребителите запазват собствеността върху монетите Tezos в портфейла на Coinbase и печелят награди, като делегират залагаща сила на Coinbase.

Кой е най-добрият начин за залагане на монети Tezos

Най-добрият метод за залагане на Tezos е използването на хардуерен портфейл на Ledger. Безопасността на средствата е най-важна и Ledger ви позволява да поддържате контрол над монетите и частните ключове по всяко време.

Заключение

За да завършим нашата статия за това къде да заложим Tezos, ние оценихме и сравнихме най-популярните борси за криптовалути и портфейли, за да съхраняваме XTZ монети, за да спечелим залагащи награди. Въпреки че има тънки разлики между платформите, като проценти на възнаграждение и такси, за които трябва да сте наясно, залагането на Tezos с помощта на портфейла на Ledger е безопасен и изгоден начин за печелене на XTZ токени, без да се налага да продавате монетите си.

Може да се интересувате и от:

 • 5 уебсайта за демонстрация на търговия с биткойн с виртуални пари
 • 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ
 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • Как да заложим космоса (ATOM): 4 най-добри места за печелене на награди
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
 • 10 най-добри австралийски борси за криптовалута
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map