Как да заложим космоса (ATOM): 4 най-добри места за печелене на награди

нашият избор

Най-добрата платформа за залагане за

Сигурност

счетоводна книга Посетете уебсайта

Най-добрата платформа за залагане за

Начинаещи

coinbase Посетете уебсайта

Най-добрата платформа за залагане за

Репутация

binance Посетете уебсайта

Какво е залагането на космоса (ATOM)?

Токенът Staking Cosmos (ATOM) включва съхраняване на монети в портфейл за криптовалута или борса, за да се подпомогне работата на блокчейн мрежата, за да се печелят награди. На собственика на Cosmos се изплаща бонус за техния принос в работата на мрежата (подобно на добива). Залагането е популярен метод за печелене на безплатна криптовалута, без да се инвестира повече капитал.

Защо да заложите Космос?

Cosmos (ATOM) е популярна цифрова валута, която използва хибрид Протокол Proof-of-Stake за да защити своята мрежа и позволяват на инвеститорите на Cosmos да печелят пасивен доход до 10% годишно.

Инвеститорите се възнаграждават чрез съхранение на монетата и участие в валидиране на транзакции в мрежата чрез „валидатори“. След това малка награда се разпределя на собствениците (или „делегатор“) чрез валидаторите при зададената комисионна.


Как да заложим космоса (ATOM)

За да заложите монети Cosmos (ATOM), изпълнете следните стъпки, като използвате хардуерен портфейл на Ledger като пример:

Най-добрите платформи за залагане на космоса: Сравнение

Това ръководство за сравнение предоставя преглед на това къде да залагате Cosmos (ATOM), за да печелите награди и пасивен доход. Нашето изследване се основава на оценка на характеристиките на платформата, прогнозна годишна доходност, такси и сигурност.

 • Ledger портфейл (запазете контрол над частните ключове и залог, използвайки собствен хардуерен портфейл)
 • Binance (най-популярната борса в света, която позволява залагане и търговия на ATOM)
 • Coinbase (реномирана, надеждна и безопасна глобална обмяна на криптовалути)
 • Атомен портфейл (сигурен и децентрализиран портфейл за съхранение на над 300 монети и токени)

Портфейл Ledger

Ledger е компания, която е разработила иновативни продукти и блокчейн приложения съхранява криптовалутни активи, които имат подобна на банка сигурност. Водещите продукти са моделите Nano S и Nano X, които се смятат за един от най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на криптовалута.

Посетете Ledger

Космосните монети, съхранявани в портфейла на Ledger, могат да бъдат заложени чрез приложението Ledger Live, за да спечелите пасивен доход, като участвате в мрежата на Cosmos чрез делегиране. В замяна, потребители, които залагат Cosmos възнаградени с годишен добив от приблизително 8-10%, минус такси.

портфейл за космос на колове

Най-лесният начин да заложите Cosmos, използвайки портфейла на Ledger, е да делегирате вашата залагаща от ваше име. Вие все още запазете собствеността върху ATOM монети, като същевременно залагате актива безопасно в хардуерен портфейл. Чрез делегирането на Cosmos и участието в протокола за доказателство за залог позволява на инвеститорите да печелят награди за подпомагане в протокола.

Щракнете тук, за да закупите Ledger хардуерен портфейл.

Инвеститорите могат да печелят награди, като залагат Cosmos и запазете контрол над частните ключове и да поддържа собствеността над актива. Това е предпочитаната опция за начинаещи да печелят награди, като залагат Cosmos и помагат за натрупването на допълнителни ATOM монети, като същевременно допринасят за работата на блокчейн мрежата.

портфейл за космос на кол

Инвеститорите, които залагат ATOM на хардуерен портфейл, имат възможност да печелят награди, използвайки два различни метода:

 • Сложно (новопостъпилите ATOM монети се добавят към пула за залагане на делегиране и се комбинират с времето)
 • Внасяне на пари (новопостъпилите ATOM монети се плащат в портфейла, но няма да спечелят награди за залагане и могат да се търгуват за други активи)

Дългосрочните инвеститори и притежатели на Cosmos трябва да обмислят да залагат инвестициите си в хардуерния портфейл Ledger Nano X, за да натрупват допълнителни ATOM монети, с допълнителна сигурност за запазване на собствеността и до 10% ROI.

Binance

Binance е най-голямата борса за криптовалута по обем на търговията и има милиони потребители по целия свят. Борсата предлага богати на функции продукти, включително търговия с ливъридж на криптовалута, услуга по кредитиране и печелене на награди със заеми и лихвени сметки.

Посетете Binance

Космос залагане има приблизително награда между 6% и 9% за да спечелите допълнителни доходи, като депозирате и държите ATOM монети в портфейла на Binance. Космическият баланс на потребителя се оценява всеки час, за да се изчислят наградите. Наградите за залагане на Cosmos се изплащат всеки месец.

Свързани: 8 най-добри борси за криптовалута в САЩ

Binance инвеститори трябва да има поне 0,5 ATOM, за да се класира за награди за залагане. Всички спечелени печалби се споделят с потребителите на Binance, за да се увеличат максималните награди. Залагането на Binance не се предлага във всички страни, проверете уебсайта за подробности.

binance

Ползата от залагането на ATOM монети на Binance е възможността да залагате Cosmos, докато чакате възможност за търговия. Потребителите могат да се възползват от залагащите награди в допълнение към потенциалните търговски печалби на място или маржовата борса.

Свързани: Binance Review: Крипто, търговия & Такси

След като позиция бъде запълнена, заложеният баланс и свързаните с него награди автоматично ще се коригират, за да отразят наличния баланс. Няма фиксиран план и потребители може да превключи залагащите фондове, за да търгува Cosmos на Binance.

binance космос залагане

За да заложите Cosmos (ATOM) на Binance, изпълнете следните стъпки:

 • Влезте в акаунта си или създайте безплатен акаунт с Binance
 • Придвижете се до „Печелете“ в горното меню и кликнете върху „Залагане“
 • Изберете „Космос (ATOM) Залагане“
 • Депозирайте монети от хардуерен портфейл или купете Cosmos с фиат
 • Започнете да печелите награди от Cosmos

Coinbase

Coinbase е популярна борса за криптовалута, която е доверени от повече от 35 милиона души в над 100 държави в световен мащаб да купувате, продавате, съхранявате, използвате, залагате и дори печелите лихва върху биткойн и други криптовалути. Coinbase се появи като популярен сигурен портфейл и борса за търговия за закупуване на биткойн с помощта на кредитна карта или банков превод.

Посетете Coinbase

Coinbase представи залагане за своите клиенти в САЩ само с залагане на награди на Cosmos (ATOM) до 5.00%. Процентът на възнаграждението не е фиксиран и варира във времето в зависимост от печалбите от залози, разпределени от валидатори в мрежата на Cosmos. Наградите се изплащат директно в портфейла на Coinbase, където се съхраняват средствата на потребителите.

залагащ атом на coinbase

За да спечелите награди за залагане, монетите Cosmos трябва да се съхраняват в портфейла на Coinbase. Има минимална сума на залагане от 1 ATOM това трябва да е в портфейла, за да печелите награди. Също така, опцията за награди за залагане също трябва да бъде включена в менюто „Настройки“ под „Финансови услуги“.

След като монетите бъдат заложени на борсата, наградите на потребителите ще бъдат кредитирани с първото плащане директно в портфейла на Coinbase след приблизително 7-14 дни. След първото плащане, Наградите за залагане на ATOM ще бъдат депозирани приблизително на всеки 7 дни.

Залагането на ATOM монети на Coinbase ще доведе до малка комисионна. Сумата се приспада от наградите за залагане, получени от мрежата Cosmos. Това води до малко по-нисък процент на възнаграждение от 5% в сравнение с другите платформи за залагане, споменати по-горе.

Атомен портфейл

Атомен портфейл е децентрализиран онлайн портфейл за криптовалута наличен на настолни и мобилни устройства, който поддържа повече от 500 монети и жетони. Портфейлът е подходящ за крипто инвеститори с всякакъв опит и осигурява прости, безопасни и удобни средства за съхранение на цифрови активи.

Посетете Atomic Wallet

The очакван ROI за залагане на Cosmos (ATOM) в атомен портфейл е ~ 10% което е в горния диапазон на наградите в сравнение с борсите за криптовалута и портфейлите, които позволяват залагане. За да отговаряте на условията за награди за залагане, в Atomic Wallet трябва да се съхранява минимална сума от 1 ATOM.

атомен портфейл залагащ космос

За разлика от приложението Ledger Live, има не налична е интеграция на хардуерен портфейл, така че е важно да запазите в безопасност фазата на резервно преминаване и паролата, тъй като вие сте единствено отговорни за сигурността на портфейла. Според нас ние предпочитаме допълнителните предимства на сигурността при съхраняването на актива в хардуерен портфейл, докато се наслаждаваме на награди от Cosmos.

За да заложите монети Cosmos (ATOM) в атомен портфейл, изпълнете следните стъпки:

Къде да купя Космос?

The най-доброто място за закупуване на Cosmos (ATOM) е използването на fiat за крипто обмен да конвертирате местната фиатна валута в цифрови активи. Като алтернатива може да се използва реномирана борса за крипто търговия или незабавна платформа за крипто-суап за размяна на друга монета с Cosmos.

често задавани въпроси

Има ли рискове със заложения космос (ATOM)?

Залагането на Cosmos, използващо борса, носи риск, тъй като инвеститорите не държат контрол над частните ключове, които осигуряват достъп до фондовете. Борсите могат да бъдат склонни към онлайн кражба и измама, което може да доведе до потенциална загуба на средства.

Освен това платформите за залагане, които позволяват на потребителите да изберат валидатор или пекар, могат да въведат риска, който доставчикът не предава пълните награди за залагане на делегата. The таксите могат да варират от 1% и 25% и в зависимост от валидатора.

Как да спечеля Cosmos, като залагам с Coinbase?

Потребителите могат да спечелят Cosmos (ATOM), като залагат награди с Coinbase от държане или закупуване на монетите на борсата, за да бъде заложено от ваше име. Инвеститорите поддържат собствеността върху монетите ATOM в портфейла на Coinbase и печелят награди, като делегират право на залагане на Coinbase.

Кои държави поддържа Coinbase за залагане?

Coinbase е световна криптовалутна борса, която предлага своите услуги за залагане в световен мащаб в страни като Белгия, Франция, Холандия, Словакия, Испания, Великобритания и САЩ (с изключение на жителите в Ню Йорк и Хавай).

Какъв е най-добрият начин да се заложи на космоса (ATOM)

Най-добрият начин да заложите Cosmos (ATOM) е използването на хардуерен портфейл на Ledger. Безопасността на средствата е най-важна и Ledger ви позволява да поддържате контрол над монетите и частните ключове по всяко време.

Заключение

В заключение на нашата статия за това как да залагате Cosmos (ATOM), ние оценихме и сравнихме най-популярните борси за криптовалути и хардуерни портфейли за съхранение на ATOM монети, за да спечелим залагащи награди.

Въпреки че има тънки разлики между платформите като проценти на възнаграждение и такси, за които трябва да сте наясно, според нас залагането на ATOM с помощта на портфейла на Ledger е безопасен и печеливш начин да спечелите допълнителни ATOM монети, без да се налага да продавате вашите монети.

Може да се интересувате и от:

 • 5 уебсайта за демонстрация на търговия с биткойн с виртуални пари
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Как да закупите биткойни с подаръчни карти на Amazon – супер лесно
 • 4 най-добри места за залагане Tezos (XTZ) & Печелете награди
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map