Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Blockchain Academy: Започнете с Blockchain курсове!

Blockchain Academy със сигурност е решаваща част, когато става въпрос да станете професионалист в blockchain. Няма да намерите по-добър начин да научите за блокчейн технологията, без да използвате академия за блокчейн за нея.

Има много хора или професионалисти, които са повече от квалифицирани в техническата перспектива, но изглежда, че им липсва в бизнес гледна точка. В резултат, когато става въпрос за свързване както на блокчейн, така и на бизнес процеси в предприятието, те правят много грешки.

Следователно, това води до много загуба на ресурси и загуби на време. Но как можете да преодолеете тази ситуация?

Е, академията на блокчейн може да бъде идеалното решение за това. По принцип обучението от блокчейн академия може да бъде най-добрият начин да разберете как да свържете тези две.

Също така, курсовете за блокчейн академия са винаги тук, за да ви предложат най-доброто от най-добрата база знания и обучение.

По този начин, тук в 101 Blockchains, ние предлагаме blockchain академия, която сте търсили онлайн.

Не само това, но нашите първокласни курсове за академии на блокчейн ще ви накарат да разберете как работи тази технология и как можете да разкриете истинските й сили.

Ето защо в това ръководство ще говорим за всичко, свързано с блокчейн академията. И така, нека започнем!

блокчейн академия

Contents

Какво предлага нашето обучение за Blockchain Academy?

Е, обучението по блокчейн академия предлага много удобства за вас. Нека да видим какво можете да очаквате, за да сформирате блокчейн академията.

 • Обширна база от знания

Е, нашият екип е повече от щастлив да посвети времето и усилията си на всички дейности на нашата академия. Тъй като имаме богата колекция от курсове за вас, просто не забравяйте, че всеки един от тях е пълен с информация.


Освен това никога не включваме каквато и да е информация, която може да създаде объркване. След като сме сигурни, че цялата информация е абсолютно вярна, само тогава ние създаваме курсове.

 • Редовни актуализации

Курсовете на Blockchain Academy се актуализират редовно. Нещо повече, ние гарантираме, че всички наши курсове разполагат с цялата информация, от която се нуждаете. В действителност намирането на актуализирано съдържание е относително трудно. Освен това, ако използвате информация със задна дата, вашето решение може дори да се провали.

И така, ние знаем сериозността на ситуацията и предлагаме възможно най-добрия резултат.

 • Премиум поддръжка

Е, не бихте ли били страхотни, ако получите първокласната подкрепа при посещаването на нашите курсове? Затова, за да сме сигурни, че имате незабравимо преживяване с нас, ние се отнасяме с голямо внимание към всеки един от нашите ученици.

В действителност смятаме, че всеки един от нашите ученици заслужава най-доброто от най-доброто преживяване. И така, нашият екип е винаги в готовност, за да осигури щастливо преживяване.

 • Гъвкави графици за обучение

Друго нещо, което академията ще ви предложи, е възможността за гъвкаво обучение. Това означава, че можете да направите пауза и да започнете курсовете, които предлагаме, по всяко време, когато пожелаете. Очевидно ние предлагаме структурирана фаза за всеки отделен курс.

Но вие ще получите най-добрата надмощие. Също така, можете да повторите курса отново, без допълнителни такси също!

 • Проста структура на урока

Много от вас може да са напълно нови в темата. Следователно е необходимо да получите опростена форма на информация, която можете лесно да разберете. По този начин, за да ви помогнем, всички наши курсове идват с проста структура на уроците, която е изключително лесна за разбиране.

Следователно, това е чудесен начин да започнете вашата блокчейн цифрова трансформация.

 • Ексклузивни бонус материали

Винаги предлагаме бонус материали с всички наши ученици. В действителност можете да очаквате интервюта или професионални съвети от първокласни иноватори на блокчейн.

Нещо повече, винаги можете да проследявате имейли всяка седмица с електронни таблици за тренировки, насоки и т.н..

Може ли да стане по-добре от това?

Как да изберем перфектния блокчейн курс от нашата колекция?

Нашите курсове за блокчейн академия ще ви предложат идеалното решение и перфектния начин да покажете уменията си в корпоративна среда. По принцип използването на нашите курсове ще ви помогне да докажете, че всъщност можете да работите върху технологията или поне да имате база от знания, за да излезете с перфектната стратегия.

Също така ще научите за различни блокчейн архитектури, случаи на употреба, платформи и т.н. Още повече, че най-добрият начин на действие за вас ще бъде да избягвате всички безплатни курсове, които случайно намирате в интернет.

Във всеки случай, как наистина можете да изберете и блокчейн курс за вашите нужди? Ще ви предложим да проверите всеки един от нашите курсове и след това да изберете този, който отговаря на вашите нужди.

Затова си задайте тези въпроси, за да определите перфектния –

 • В какъв вид индустрия работя?
 • На ръководна или консултантска позиция ли съм или на разработчик?
 • Имам ли нужда от сертификация или не?
 • Ако имам нужда от сертифициране, кой курс върви ръка за ръка с опцията ми за кариера?
 • Ще развивам ли платформата? Ако е така, имам ли инструментите за това?

Ученето от блокчейн академията е чудесен начин да увеличите възможностите си за кариера. Също така, тъй като ние се гордеем с нашите блокчейн курсове, дори нетехнически лица могат лесно да научат за технологиите без никакви неприятности.

Но ако все още не сте сигурни какво да изберете, можете да проверите нашите безплатни курсове или дори да се свържете с нас за правилни насоки. Следователно, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате и да започнете обучението си в blockchain Academy веднага.

Защо са важни нашите курсове за Blockchain Academy?

Е, не е като да се хвалим с обучението си в блокчейн академията без подходяща причина. Но трябва да кажем, че в момента имаме най-добрата колекция от блокчейн курсове на пазара.

Следователно курсовете в блокчейн академията се различават значително от всички останали курсове на пазара. Но как се превъзхождате в него, когато останалите все още изостават?

В действителност има някои ключови елементи в нашите курсове, които го правят толкова различен от всички останали. Така че, нека видим как сме различни.

На първо място, други блокчейн курсове на пазара са насочени единствено към технологичната част на тази нова революция. Следователно, те никога не ви казват как можете да използвате тази технология и да развиете своя корпоративен бизнес.

Знаем, че създаването на този тип технология е главно за подпомагане на напредъка на нашия бизнес или всеки ден към начина ни на живот. Но не знаете как можете да използвате тази технология в бизнеса, целта е да я използвате?

По този начин ние проектираме всички наши курсове, като имаме предвид, че той трябва да резонира и с корпоративните индустрии. По този начин всички курсове са оборудвани с няколко фирми с технология и ви предлагат перфектната комбинация.

Така че, ученето от блокчейн академията ще гарантира, че имате тези знания, за да се справите с всеки сценарий или ситуация, която вашата компания ви хвърля върху вас.

Знаете ли, че сега компаниите масово се борят да намерят перфектен кандидат, който да разбира както технологиите, така и бизнес процесите? Това е една възможност за цял живот, която трябва да вземете и да си осигурите мястото в компания от голям клас.

Какво още?

На второ място, всички наши курсове в академията са проектирани по прост, но информативен начин, който отнема много малко време, за да ги разберем.

Също така, не мислете, че всички наши курсове и обучения са само за служителите. Всеки работодател може да използва нашите курсове, за да разшири и своята база знания по темата. В действителност, ако сте само начинаещ в тази технология, нашите курсове също могат да ви помогнат.

Във всеки случай, блокчейнът нарушава и ще наруши много индустрии в бъдеще. Така че, най-добре е да се подготвите за неизбежното по-скоро, отколкото по-късно.

И затова нашата академия е наистина важна за вас. Както можете да видите, ще получите само първокласното изживяване от нас, така че защо просто не го проверите?

Колко време трябва да инвестирате, за да станете 101Blockchains сертифициран професионалист?

Е, това е един от основните въпроси, които ни задават за нашата академия. В действителност знаем, че може да имате зает живот и да нямате време да инвестирате в дълъг курс. Затова създадохме цялото си обучение в академията по блокчейн по начин, който ще ви отнеме само около 16 часа максимум.

Тъй като обаче разделихме курсовете на различни части, ще ви отнеме до 4 седмици, за да научите за това. Ако искате, можете да спрете курса по всяко време.

В действителност нашето мото е, че определено трябва да се учиш със собствено темпо. Така че, ученето от блокчейн академията зависи само от вас. Никой няма да ви принуди да завършите класовете по-бързо или по-бавно, отколкото искате.

Във всеки случай нашите най-малки курсове могат да отнемат около 75 минути, за да завършим. Така че, както виждате, изобщо не е нужно да се притеснявате да вземете курса, когато имате натоварена кариера.

В действителност всичко зависи от вас!

Какъв е истинският процес?

Блокчейн академията предлага лесен начин да ви вкара в сферата на тази технология. Но само не забравяйте, че всички правила не са залегнали. Винаги можете да го коригирате, както искате.

 • Започнете с записване в един от блокчейн курсовете в нашата академия. Тези курсове със сигурност ще разширят съзнанието ви и ще гарантират, че разполагате с подходящата информация.
 • Уверете се, че сте напълно разбрали и изучили материалите, които курсовете ви предлагат. Ако не сте сигурни в нещо, свържете се с нас по всяко време.
 • Можете да разгледате нашите информативни статии в блога, за да получите по-голяма перспектива и в екосистемата на блокчейн.
 • Винаги използвайте нашите електронни таблици с указания за електронна поща и обучение, за да изостряте уменията си.
 • Още повече, че курсовият преподавател ще ви предложи задачи и учебни материали. Следователно, задължително ги изучавайте за по-добра оценка по-късно.
 • Винаги не бързайте, не бързайте с онлайн класовете.
 • Ще получите достъп до нашия форум, където можете да взаимодействате с други ученици. По този начин винаги можете да поискате помощ по отношение на вашите учебни материали.

Колекция от курсове за блокчейн в нашата академия

Сертифициран Enterprise Blockchain Professional

Преглед на курса

Това е един от блокчейн курсовете, който ще ви предложи много стойност и сертификация. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Проучете за блокчейн технологията и тя влияе върху цялостната бизнес екосистема.
 • Научете за по-широкия анализ на света на блокчейн.
 • Знайте как можете стратегически да внедрите технологията.
 • Разберете процеса на трансформация с помощта на актуализирани набори от инструменти.

Какви модули има?

M-1: Основи на технологията на блокчейн

 • Основи на блокчейн
 • Как се създават блокове
 • Интелигентен договор
 • Частни и публични блокчейни
 • Консенсусни механизми

M-2: По-задълбочено разбиране на корпоративните блокчейн платформи

 • Корда
 • Ethereum
 • Плат Hyperledger

M-3: Блокчейн в търговското финансиране

 • Основи на Ripple
 • Криптовалути и крипто-активи
 • Блокчейн резолюции в търговското финансиране

M-4: Блокчейн приложения в големи индустрии

 • Блокчейн трансформиращ бизнес
 • Основи на управлението на веригата за доставки, базирано на блокчейн
 • Случаи на реална употреба на веригата за доставки на блокчейн

M-5: Случаи за използване на блокчейн

Как можете да използвате блокчейн в различни сектори

Enterprise Blockchains и управление на веригата за доставки

Преглед на курса

Това е един от курсовете по блокчейн, който ще ви предложи комбинация от стойност със специфични перспективи за управление на веригата за доставки. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Как можете да интегрирате блокчейн в корпоративните индустриални модели.
 • Участвайте в обучението за фокусирани върху блокчейн възможности за предприятия.
 • Научете за уменията на специалистите по блокчейн в аспекта на веригата за доставки.

Какви модули има?

M-1: Основи на процеса на управление на веригата за доставки

 • Обяснен процес на веригата на доставки
 • Мениджър на веригата за доставки възможни роли във фирма и основни отговорности

M-2: Формиране на стойност в SCM

 • Оценка на стойността на предприятието с вашия оборотен капитал
 • Модел на икономическа добавена стойност (EVA) за оценка на управлението на веригата на доставки
 • Процес на веригата на доставки и отношение на оборотния капитал

M-3: Блокчейн верига за доставки Реални примери и случаи на използване

 • Въздействие на блокчейна в потоците за обработка на веригата на доставки
 • Системи за управление на веригата на доставки, използващи блокчейн технология

M-4: Разработване на иновативен проект за верига на доставки

 • Цялостният процес на разработване на метод на решение стъпка по стъпка

Enterprise Blockchains и търговско финансиране

Преглед на курса

Това е един от курсовете по блокчейн, който ще ви даде представа за света на търговското финансиране и блокчейн. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Оценете как блокчейнът променя сектора на търговското финансиране и наследените бизнес модели.
 • Знайте за това какви корпоративни компании използват тази технология в момента.
 • Научете за случаите на използване на блокчейн, за да изберете най-добрия за вашата компания.
 • Вижте обучението по блокчейн платформи, които могат да рационализират търговските операции.

Какви модули има?

M-1: Работен процес на индустрията за търговско финансиране

 • Основни елементи на търговското финансиране
 • Проблеми на индустрията за търговско финансиране

M-2: Ролята на блокчейн в процеса на развитие на търговското финансиране

 • Преглед на базирани на блокчейн инициативи, примери и модели
 • Търговско финансиране с ползи от блокчейн
 • Как различните блокчейн решения за търговско финансиране променят индустрията?

M-3: Основни части на блокчейн за търговско финансиране

 • Акредитив (LC)
 • Коносамент (BoL)
 • Трансгранични плащания

M-4: Различни приложения, финансирани от търговски финанси

 • Преглед на Марко Поло
 • Общ преглед на контура
 • Преглед на TradeLens
 • Преглед на Ние. Търговия

M-5: Развитие в базирани на блокчейн компании за търговско финансиране

 • TradeTrust
 • Инициатива за цифрови стандарти

Основи на корпоративните блокови вериги

Преглед на курса

Това е един от курсовете по блокчейн, който ще ви предложи безплатен анализ на това как работи тази технология и как можете да я използвате. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Проучете за екосистемата на блокчейн и как тя влияе върху другите.
 • Знаете за различни основни термини като консенсус, възли и т.н..
 • Получете обучение за блокчейн и неговата роля във водещите сектори.

Какви модули има?

M-1: Основи на блокчейн технологията

 • По-широко обяснение на това какво е блокчейн
 • Как работи тази технология?

M-2: Обосноваване на различните условия за блокчейн

 • Двойно харчене
 • Валидатори
 • Разрешен блокчейн
 • Протоколи за консенсус

M-3: Основни положения за интелигентен договор

 • Как работят интелигентните договори?
 • Какви са предимствата на интелигентните договори?

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Различни вертикали на блокчейн, който трансформира индустриите
 • Водещи индустрии, използващи блокчейн технология

Въведение в Enterprise Blockchain

Това е един от курсовете по блокчейн, който ще ви предложи безплатен анализ на това как работи тази технология и как можете да я използвате. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Научете за основите на блокчейн технологията.
 • Знайте за важни части на блокчейн.
 • Разберете как се осъществява дигиталната трансформация.

Какви модули има?

M-1: Основи на блокчейн технологията

 • По-широко обяснение на това какво е блокчейн
 • Как работи тази технология?
 • История на блокчейн
 • Сравнение на различни видове мрежи
 • Сравнение на публичен и частен блокчейн
 • Най-добрите предимства на блокчейна

M-2: Обосноваване на различните условия за блокчейн

 • Двойно харчене
 • Валидатори
 • Разрешен блокчейн
 • Протоколи за консенсус
 • Възли

M-3: Основни положения за интелигентен договор

 • Как работят интелигентните договори?
 • Какви са предимствата на интелигентните договори?
 • Какви са недостатъците на интелигентните договори?
 • Интелигентни случаи на използване на договор

M-4: Blockchain Transforming the World

 • Различни вертикали на блокчейн, който трансформира индустриите
 • Водещи индустрии, използващи блокчейн технология
 • Използвайте дисекция на IBM Food Trust

M-5: Как Blockchain може да измести света в справедлива система

 • Ползите от Web 3.0
 • Уеб история
 • Преглед на обединена блокчейн
 • Федерална среда и най-добри случаи на използване
 • Сравнение на децентрализиран и централизиран интернет

Предприятия за блокчейн шаблони

Това е един от курсовете по блокчейн, който ще ви предложи шаблони, които можете да използвате по-бързо при внедряването на блокчейн технологията. Вижте защо трябва да използвате този курс –

 • Работете върху фокусирани върху предприятията блокчейн решения.
 • Уверете се, че вашият проект е готов за официалното стартиране.
 • Създайте прекрасна презентация за вашите инвеститори.

Какви шаблони има?

 • Имате ли нужда от блокчейн? – Това е инструмент за вземане на решения, който можете да използвате, за да изберете дали да използвате блокчейн или не.
 • Готовност за проект на блокчейн – Това е инструмент за проверка, който ще ви каже кога вашият проект е готов въз основа на вашите данни.
 • Представяне на Enterprise Blockchain Project – Това ви позволява да създадете умопомрачителна презентация за вашия блокчейн проект.
 • Картографиране на веригата за доставки срещу Vs. Enterprise Blockchain – Той ще картографира и двете въз основа на състоянието на вашата компания и ще ви уведоми къде искате да използвате блокчейн.

Кой трябва да вземе Blockchain курсове?

Блокчейн академията е проектирана да предлага подходящо обучение по блокчейн на бизнес лидери, експерти в бранша, мениджъри, ръководители и т.н..

Ако вие сте –

 • Бизнес анализатори
 • Специалисти по маркетинг
 • Мениджъри за иновации
 • Професионални специалисти
 • Разработчици на софтуер
 • Предприемачи
 • Бизнес лидери
 • ИТ специалисти
 • Съветници
 • Хора, взимащи решения
 • Софтуерни инженери
 • Мениджъри на програми и продукти

Тогава определено трябва да проверите нашата академия. Освен това, ако сте пълен начинаещ в тази ниша, тогава трябва да проверите нашите курсове, защото те също ще ви помогнат в кариерата. Просто не забравяйте да изберете правилния и да се запишете в него, когато можете.

Често задавани въпроси за нашата Blockchain Academy

ЧЗВ-1: Предлага ли 101Blcokchains Academy някакви сертификати?

Да, в нашата академия има курсове за сертифициране, които ще предлагат обучение по блокчейн. Без сертифициране е доста трудно да покажете истинските си умения пред фирмените компании. Следователно, доказателство, че можете да работите по блокчейн проект, наистина може да помогне за рационализиране на кариерата ви.

Да не говорим, ако вече сте в корпоративна среда, тогава използването на блокчейн за подобряване на начините на бизнес модели ще ви помогне и на вас.

ЧЗВ-2: Мога ли да се свържа с инструкторите или с екипа?

Разбира се! Нашият екип е повече от щастлив да ви помогне при всякакъв въпрос, който може да ви помогне да научите за блокчейн. В действителност знаем, че след като завършите курса, може да имате други въпроси относно определени части. Това е съвсем естествено.

Ето защо, ние винаги ще гарантираме най-доброто от най-доброто изживяване за вас с нашия екип. Не сте сигурни как да се обърнете към нашите курсове за блокчейн академия? Защо не попитате нашия екип точно сега?

ЧЗВ-3: Колко квалифицирани са преподавателите по курсове във вашата академия?

Обучението по блокчейн технология трябва да идва от надежден източник, който знае какви са недостатъците на тази технология. В действителност никой не може действително да ви преподава или дори да предлага онлайн курсове, базирани на произволни интернет изследвания.

Ето защо всички наши инструктори идват от компании от висок клас със степени, за да разберат технологията по-добре. Освен това, тъй като те са участвали активно или дори са работили в разработването на блокчейн решения, те могат да ви научат за това по-точно.

Следователно няма да се притеснявате за квалификацията на нашите инструктори.

Често задавани въпроси-4: Имате ли момчета някакви специални оферти в Академията?

Да, винаги имаме някаква специална оферта в академията. През повечето време ние предлагаме допълнителни цени с отстъпки за курсовете. Но тя варира от време на време и сезон за сезон.

Ето защо, ако имате ограничен бюджет, но все пак искате да научите повече за него, първо се регистрирайте при нас. Винаги ще ви изпратим имейл, когато имаме оферта за отстъпка за определени курсове. Така че, не забравяйте да следите и да не пропускате възможността да научите за блокчейна.

Започнете вашето Blockchain пътуване с нашата Blockchain Academy сега!

Ученето от блокчейн академията може да бъде най-доброто нещо, което можете да направите в момента. Всъщност нашата корпоративна академия за блокчейн не е скъпо средство за научаване на технологиите. Нещо повече, ние винаги се стремим да гарантираме, че ще научите за технологията по достъпен начин.

Както вече знаете, блокчейнът е тук, за да остане. Така че, най-добрият начин на действие за вас е да останете на върха. В действителност, когато това напълно ще наруши индустрията завинаги, ще бъде по-трудно да се справиш с конкурентите.

Също така, винаги не забравяйте да избягвате всякакви безплатни игри, които получавате от онлайн, тъй като те често имат дезинформация.

И така, какво чакаш? Разгледайте нашата академия точно сега!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector