Ръководство за начинаещи: Какво е OmiseGo – The Payment Gateway

Блокчейн индустрията има революционни идеи. Финансите са засегнати изключително много. Появи се нов играч – OmiseGo. Знаете ли какво е OmiseGo?

Това е проект, базиран на блокчейн, който се стреми да увеличи достъпността, сигурността и мащабируемостта на финансовите транзакции. Проектът обещава мрежова връзка на повече потребители и неограничен потенциал за скорост на транзакции до милиарди транзакции в секунда.

Освен това се стреми да гарантира сигурността на вашите финансови транзакции. Сигурността идва с подкрепящата употреба на Ethereum. Ползите от интелигентния договор на Ethereum също включват.

Научете повече за тази самостоятелна финансова услуга. И вероятно можете да разгледате какво е OmiseGo като инвестиция.

Какво е OmiseGo?

Кредити за изображения: OmiseGo

Omise е платежна компания. Оперира в Индонезия, Сингапур, Тайланд и Япония. Компанията притежава голям опит и умения на платежните пазари. Освен това OmiseGo може да се похвали с комерсиализацията и внедряването на няколко финансови продукта.

OmiseGo идва, за да предложи решение за плащане в реално време. Основателят и главен изпълнителен директор Джун Хасегава видя възможност през 2013 г. След това стартира OmiseGo.

OmiseGo е публична блокчейн, свързана към основната мрежа на Ethereum. Блокчейн мрежата OmiseGo има за цел да извършва сигурни финансови транзакции. Финансовите транзакции включват; депозити на заплати, парични преводи, финансиране по веригата на доставки, плащания, B2B търговия, програми за лоялност и много други. Можете да направите всичко това по достъпен начин и напълно децентрализирано.

Децентрализацията предвижда и премахва объркването. Объркване, породено от срива в координацията на финансовите преработватели. Процесорите включват шлюзове и доставчици на плащания. Всички тези трети страни или струват на потребителя, или забавят скоростта на транзакцията.

Обяснено от OmiseGo Blockchain

Блокчейнът се състои от;

 • Система за доставчик на ликвидност
 • Подкрепен с активи блокчейн шлюз
 • Децентрализиран обмен
 • Система за съобщения на клиринговата къща

Блокчейнът OmiseGo използва маркерите OMG. Блокчейнът използва механизма за доказване на залог. Механизмът осигурява приложимост на идеята за клиентите. Технологията е с висока ефективност. Той позволява обмен, вариращ от фиат-обезпечени емитенти до напълно децентрализирани блокчейн токени. За разлика от много технологии за децентрализация, OmiseGo зависи от два класа блокчейн.

Освен това блокчейнът или многобройните вериги не се нуждаят от надежден шлюз. Ключовите компоненти на OmiseGo са интелигентните договори и характеристиките на маркера на протокола.


Интелигентни договори OmiseGo

Платформата OmiseGo използва Ethereum. Ethereum е широко известен със своите концепция за интелигентни договори. Концепциите за интелигентен договор насърчават обмена на активи прозрачно. Интелигентните договори позволяват на клиентите да извършват транзакциите по-свободно.

Един такъв интелигентен договор, използван от OmiseGo, е плазмата. По-късно ще научите за това в тази статия.

Цели на клиентите на OmiseGo

OmiseGo основно се насочва към две клиентски нива; физически лица и доставчици на електронни плащания (EPP). За физически лица OmiseGo има за цел да им помогне да извършват всички банкови транзакции. И така, ще изпращате и получавате пари при намалени транзакционни разходи. Технологията ще премахне ролята на банките и доверените институции на трети страни. По този начин това ще означава, че ще се радвате на повече автономия и финансов контрол върху парите си.

Следващият целеви клиент, EPPs, OmiseGo ще направи EPPs достъпни. ЕНП ще могат да предлагат на своите клиенти по-добри начини за изпращане на пари от мрежа в мрежа.

OmiseGo Wallet: SDK на White Label Wallet

Портфейлът е приложение, което помага на клиента да изпраща, получава и съхранява стойност. Когато се отваря с компютър, портфейлът прави компютъра на този клиент възел. И така, какво прави портфейла с бели етикети специален?

SDK изцяло е комплект за разработка на софтуер. Това е колекция от предварително дефинирани функции. Тя позволява на разработчиците да се развиват ефективно и безопасно. По този начин SDK за портфейла с бели етикети ще позволи на компаниите да създават портфейли за своите потребители. Продуктът или портфейлът, създадени от разработчика, ще бъдат техни собствени. SDK ще се погрижи единствено да ускори целия процес на разработка. Портфейлът ще бъде безплатен за използване от всеки разработчик.

OMG Token

Наскоро Виталик Бутерин написа в Twitter, че OMG жетоните са неговият любим жетон. Виталик Бутерин е основателят на Ethereum. Това го прави много влиятелен човек по улиците на крипто стиха. Бутерин направи туит през декември 2017 г. След туита цената на OMG се повиши от само 0,40 долара до огромните 19 долара. Ако сте били ранен инвеститор, тогава трябва да сте пожънали големи.

Но какво накара Vitalik да опие по начина, по който го направи?

И така, нека разгледаме какво прави любимия жетон на OMG Token Vitalik Buterin.

 • Токенът OmiseGo не е средство за обмен на токен
 • Токенът OmiseGo има ясен модел за оценка
 • Очаква отстъпки по отношение на данъчните такси
 • Има по-легална защита, тъй като изисква активни връщания от работещ възел, а не пасивни връщания.

Горните причини са насока за това колко ценна е символната монета.

Използване на OmiseGo Tokens

В платформата жетоните ще бъдат използвани за закупуване на клиента на правата за потвърждаване на блокове. По-скоро като доказателство за залог. Всяка транзакция, извършена в платформата OmiseGo, ще генерира малка такса. Следователно, колкото повече транзакции правите, толкова повече токени имате. Запазването на символите в портфейла означава, че залагате символите.

По-високият залагащ ще получи повече такси от по-ниския. По този начин жетоните ще играят жизненоважна роля в доказателството за залог в OmiseGo.

OmiseGo ICO

Първоначалното предлагане на монети (ICO) е от решаващо значение в началото на всеки крипто проект. По принцип това е доверието, което инвеститорите оказват във валутата.

Компанията майка на OmiseGo е Omise. Той отвори ICO през юни 2017 г. и продължи до юли 2017 г. Omise, изпълни едномесечната отворена ICO в платформата Ethereum blockchain. И това събра 28 милиона долара.

Omise разпредели ICO средствата, както следва;

 • 20% – задържани от Omise
 • 5% – Omise Airdrops за притежателите на Ethereum
 • 10% -Разработен екип
 • 65% – Разпространява се сред обществеността

Екип на OmiseGo

Екип от разработчици казва много за идея или проект. Енергията и ефективността на екипа ще се превърнат в изключителен шедьовър. Визионерският екип може да означава само визионерска идея. Разработващият екип в OmiseGo се състои от;

 • Джун Хасегава – основател и главен изпълнителен директор
 • Дони Харинсут – главен оперативен директор и съосновател
 • Wendell Davis – Продуктов дизайн
 • Ванса Чатикаванидж – изпълнителен директор
 • Томас Греко – специален съветник

Освен това страхотният екип изисква много съветници. Екипът на OmiseGo има съветници кой кой е в света на блокчейн. Списъкът включва съоснователи на Ethereum, Vitalik Buterin и Gavin Wood и други влиятелни фигури в света на блокчейн. Сред тях е проф. Дейвид Чуен, академик по финанси.

Поради тази причина OmiseGo е визионерска идея, тъй като мениджърският екип винаги е на път да го направи по-добър. Екипът има за цел да накара OmiseGo да постигне децентрализация на финансовите транзакции.

Вече знаете какво е OmiseGo. Знаете ли как да инвестирате в него? Нека сега сменим предавките, за да проучим защо е добра идея да инвестираме в OmiseGo.

OmiseGo Ethereum Connection

На второ място след биткойн в крипто стиха е Ethereum. Прогнозите в крипто света показват, че Ethereum вероятно ще надвие Bitcoin. По този начин партньорството между OMG и ETH е от полза.

Трябва да има пълна проверка на възела в Ethereum за сигурност при транзакции. И така, клиент създава интелигентен договор с Ethereum Blockchain. Договорът заключва средства, като се използва състоянието на веригата OMG. Следователно OMG изпълнява поръчки и заключва средствата на клиента в рамките на OMG.

Ездата на раменете на гиганти в полето означава само растеж. Технологията продължава да расте, като се учи за развитието на другите блокчейн. Ръководството разбира толкова ясно докъде стига това стратегическо партньорство.

Икономически последици от маркерите OMG

 1. Валидаторите печелят такси от валидиране на дейността на OMG
 2. Обвързването за други ще има разходи
 3. Плащанията и обменните такси стимулират честните дейности
 4. Нечестната дейност се наказва с изгаряне на жетоните.

OmiseGo и Github Connection

OMG библиотеките се хостват на Github. Github е сензационна тема в света на бизнеса. Наскоро Microsoft придоби Github, но това е история за друг ден. Библиотеките са за; Python, JavaScript, PHP, Android, IOS, Ruby и NET.

OmiseGo Мобилни плащания

Днешният свят е мобилен свят. Финансовите анализатори виждат мобилните плащания като бъдещето на финансите. Не можете да стъпвате във финансовата индустрия, без да срещнете приложения, свързани с годеника. За вас е много удобно да използвате приложенията. Omise, компанията майка OMG, има мобилни портфейли с ApplePay, Android Pay и SamsungPay. Удобството трябва да се разпространи към крипто улиците.

OmiseGo и McDonald’s

Всички познаваме McDonald’s. Нали? Те са световен лидер в хранителната индустрия. В Тайланд Макдоналд Тайланд и Омис сключиха партньорство. Партньорството гарантира, че McDonalds Thailand използва Omise само за онлайн плащания. Въпросите все още са свързани с поръчките в магазина и процентите, които да вземете у дома. Но едно е ясно, че има вяра в това партньорство.

Правителство на Тайланд и OmiseGo

Blockchain технологията не е толкова популярна в правителствата. Но някои правителства са възприели блокчейн технологията. Някои от тези страни, които адаптират блокчейн, включват Япония и Тайланд. Двете страни се стремят да създадат общество без пари. В тази оферта Тайланд избра OMG.

Чрез тайландското министерство на финансите те пуснаха система за електронни плащания. Освен това те въведоха системата за лицево плащане Omise. Това означава, че клиент използва разпознаване на лица за извършване на плащания. Правителството на Тайланд и Централната банка на Тайланд одобряват тези плащания.

Екипът на Omise, Vitalik Buterin и Централната банка на Тайланд присъстваха на съвместна среща. В срещата те изразиха интерес и оптимизъм към партньорството.

Плазма и OmiseGo

Не забравяйте, както обещах, за това, че сте научили какво е плазма. Е, ето ви. Плазмата е решение за мащабиране в индустрията на блокчейн. Джоузеф Пуон и Виталик Бутерин разработиха плазменото решение. Това решение решава проблеми, произтичащи от броя на транзакциите, извършени на платформата.

По принцип Plasma е интелигентен договор в рамките на Ethereum. Интелигентният договор позволява на друг разработчик да има високопроизводителна платформа. Това означава, че платформата, използваща плазмата, ще извършва много транзакции, по-бързо и безопасно.

 

Кредити за изображения: Omisego

Omise очакваше проблемите с мащабируемостта. По този начин компанията сключи договор за плазма, за да им помогне да се справят с тези въпроси. Очаквано интересът и броят на клиентите се увеличават. И те ще продължат да растат. Така с увеличеното натоварване Omise все още ще може да обслужва усърдно клиентите си.

 

OmiseGo Airdrop

Би било голяма несправедливост да се говори за OMG без OMG въздушни капсули. Имаше 5% символичен залог за грабване в ефира абсолютно безплатно. Притежателите на портфейла Ethereum се възползваха от този Airdrop.

Но какво е аеродинамика?

Концепцията за излитане може да бъде много объркваща. Airdrop се стреми да награди притежателите на ETH портфейли с ERC-20. За да отговаря на условията за кацане, клиентът на ETH трябва да има минимален баланс от 0,1 етер в портфейла си. Това гарантира, че само активните клиенти на ETH могат да се възползват от предимствата на airdrop.

OMG използва концепцията, за да възнагради хората с достатъчно етер. Всичките 5%, жетони за Airdrops бяха раздадени и са в обращение.

Концепцията вече е ясна. Самолетът обаче е обект на измами и измами. По този начин, когато се занимавате с тях, човек трябва да е сигурен в достоверността. Засега няма OMG Airdrop.

Какво е OmiseGo: Пътната карта

OMG ICO се случи миналата година. Към днешна дата в тиражите има жетони. 2018 ще се погрижи Omise да разшири OMG и да се справи с ограничения като;

 • Осигуряване на точна информация за търговия
 • Справяне с блокчейни, които обезкуражават реорганизацията

Новини от OmiseGo: Стартиране на Mainnet?

Всяка платформа на Block chain има mainnet и тестова мрежа. Mainnet извършва активните транзакции и testnet помага на разработчиците да тестват. Работещите проекти имат основна мрежа. Въпреки това, OmiseGo работи отгоре, ако Ethereum Blockchain, така че няма нужда от основната мрежа. Тъй като главната мрежа служи само за да покаже това;

 • ICO не е измама
 • Това, че технологията работи, следователно подобрява доверието на инвеститорите
 • Това развитие продължава

И така, трябва ли да очакваме стартиране на OmiseGo Mainnet? Истината е, че не можем да го наречем категорично. Трябва да изчакаме Омис да ни даде тази информация.

Какво е OmiseGo`s Competition?

Както споменах по-рано, блокчейнът има по няколко нови идеи. Тъй като финансовият сектор е изправен пред нови идеи, OmiseGo също е изправен пред нови конкурентни идеи.

Ето конкуренцията с OmiseGo, макар и с по-малко публичност:

Tenx

Tenx / Pay крипто проект, който има за цел да предложи многократен достъп до виртуални валути в различни блокчейни в една карта. Той също така иска потребителите да се наслаждават на прозрачни тарифи в реално време без такси за преобразуване. И това кара потребителите да контролират средствата си, тъй като те могат да теглят от банкомати, да заключват, отключват картата и да изпращат получаване на средства в едно приложение.

Той се котира на борси с пазарна цена от около 0,6 долара и ограничение от около 70 милиона долара.

Мрежа за заявки

Request Network е децентрализирана платформа, изградена на базата на Ethereum. Той се стреми да бъде платежна услуга. Мрежата включва една уникална идея, която вероятно не сме чували в почти всички проекти. Той интегрира система за търговско право и има за цел да работи в повечето законодателства, ако не и във всички.

Той се рекламира като бъдещето на търговията. И по този начин те искат да доведат 4-те водещи счетоводни и консултантски фирми да използват криптовалути. Също така мрежата ще позволи на всеки потребител и продавач да използва всяка валута.

Стойността на символа е около 0,07 долара при борси с пазарна капитализация от около 54 милиона долара.

Други

Има и други конкуренти като Bitpesa и MicroMoney. MicroMoney представлява интерес, след като твърди, че е давал заеми, базирани на блокчейн, в Азия. Токенът му се оценява на около 0,104 долара с пазарна капитализация от 1,15 милиона долара.

Сега състезанието съществува прикрито, за да накара екипа зад OmiseGo да бъде трудолюбив. Така че клиентите и потребителите могат да изчакат и да видят дали ще отговори на техните очаквания.

Заключение

OMG наистина е революционна финансова технология. Базата на блокчейна го прави децентрализиран и по-безопасен. Екипът на OmiseGo е изминал дълъг път от Бялата книга до разполагането на технологията.

Ясно е, че екипът е визионер. Предвиждане на проблемите, които могат да възникнат и винаги намиране на решения. Въпросът с мащабируемостта може никога да не възникне като партньорство с плазмата.

Подкрепата и съветите от основателите на Ethereum, Vitalik и Wood, са безценни. Интересен указател за това колко голяма стойност има OMG.

Приемането от Тайланд и McDonald`s също показва, че бъдещето е блестящо за OMG. Освен това бизнес светът много вярва на технологията.

Токените OMG се радват на относителна стабилност. Токените видяха метеорологичен ръст след туитъра на Buterin. Оттогава жетоните са относително стабилни. Но в момента цената е около $ 7. 5 с пазарна капитализация от около 790 милиона долара.

Така че, направете си проучване. Разберете какво ще спечелите от инвестирането в маркера OMG.

Можете да ги достигнете на техните OmiseGo Twitter дръжка или техните уебсайт за повече информация за Omise, OmiseGo и жетоните.

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Направете свое собствено проучване!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map