Ръководство за начинаещи: Какво представлява онтологията Blockchain?

Ontology Blockchain е революционен проект, който е високопроизводителна публична платформа за приложения. Онтологията се стреми да бъде решение за предоставяне на децентрализирана доверителна екосистема, която поддържа цифрова идентичност и позволява мрежа от частни, обществени и консорциумни блок-вериги.

Стартираният от OnChain фокус е върху изграждането на мост между блокчейн и бизнес сектора. Улесни предприятията без предварителни познания за блокчейн и разпределени мрежи да ги интегрират в своята инфраструктура. Мрежата комбинира различни бази данни между разпределената система за идентичност, разпределеното сътрудничество на данните, разпределеният обмен на данни и разпределените общности.

Характеристики на онтологията Blockchain

  • Разпределена система за идентичност – Предлагайки многофакторна система за проверка на самоличността за физически лица, организации и обекти, тя осигурява поверителност на данните и помага за изграждането на доверителна мрежа.
  • Технология на разпределената книга – Онтологията отчита процедурните протоколи, разпределения обмен на данни, интелигентните договори, сътрудничеството на данни и разпределената атестация. Тези модули са упълномощени от система за съхранение над разпределена книга.
  • Защита на авторските права на данните – Цифровата идентичност, създадена чрез пълния процес на регистрация, заявка, упълномощаване и обмен, са защитени чрез защита на авторските права, записана на всяко копие.
  • Разпределен обмен на данни – С централизирана база данни Ontology предлага прецизност при търсене и предаване на данни между две страни, като позволява предаване на данни от peer-to-peer с помощта на blockchain технология.
  • Основни функции и модули – Модули като Ontology Marketplace (OM), Ontology Crypto Package (OCP) и GlobalDB се използват за изграждане на допълнителни модули според изискванията на клиентите.

Плюсове на онтологията

Онтология блокчейн

Онтологията гарантира повече предимства от своите криптовалути и по този начин прави ниша за себе си. Някои от предимствата на Ontology Blockchain включват-

  • Той предоставя на потребителите абсолютно покритие от конфискации на трети страни и никой няма достъп до или да поеме инвестицията в мрежата.
  • Винаги, когато се вземат ключови решения, се взема предвид приносът на хората и хората могат да правят актуализации на мрежата. Това е възможно чрез възли, които позволяват на потребителите да притежават мрежата и да правят промени в нея.
  • Той демонстрира огромен потенциал за растеж с течение на времето от старта си, дори и след спад в стойността му. Целта му е да бъде устойчива и да расте през следващите няколко месеца. Ако е в състояние да поддържа същия растеж, той може да нарасне до нивото на най-добрите криптовалути, налични на крипто пазара.
  • Всички лични инвестиционни транзакции са криптирани и детайлите могат да бъдат достъпни само от потребителя. Дори възлите, разпространени в мрежата, не могат да се върнат обратно към собствениците.
  • Блочната верига по онтология е изключително надеждна и помага за защитата на активите и потребителите от кибер атаки.

Как работи онтологията?

Онтологията предоставя платформа за други блокчейни, които да бъдат вградени в неговото ядро ​​и да се изпълняват като странични вериги. Проекти като интелигентни договори могат да бъдат добавени и различни други блокчейн могат да бъдат персонализирани за множество операции. Онтологията направи възможно изпращането на стойност от една блокчейн към друга, без да се свързват двете мрежи.

Първият слой позволява процеса на проверка на хора, богатства, вещи и организации, докато вторият слой се фокусира върху проверка и свързване на приложения. Третият слой се използва за проверка на модули за връзка, протоколи, интерфейси и т.н., а последният слой свързва различни мрежови протоколи.

Как да закупите онтология криптовалута (ONT)?

Крипто валутата за онтология може да бъде закупена чрез банков превод чрез придобиване на портфейл за онтология. Предпочитаната борса за криптовалута може да бъде избрана чрез платформа, която приема директни плащания като Coinmama.

Търговска сметка, избрана и проверена с помощта на лични данни, може да бъде използвана и монетите могат да бъдат закупени от раздела за покупки на борсата за търговия, откъдето те се прехвърлят в портфейла. Предпочитаните портфейли за съхранение на ONT са Ledger Nano S и NEO Cli, тъй като са съвместими с валутата NEO.


Токените ONT не са имали публична ICO продажба и по този начин могат да бъдат закупени чрез airdrops. Най-новото беше излъчването на ONT чрез NEO, където всеки NEO извличаше 0,2 ONT в портфейлите на потребителите.

Бъдещето на онтологията

Онтологията допринесе за намирането на решение за приближаване на по-голям брой хора към автоматизацията на блокчейн. За разлика от Ripple и Bitcoin, които се фокусират само върху финансовите пазари, Ontology има за цел да се впусне в IoT, медицина, правителство и други разнообразни индустрии. Въпреки че е доста нова криптовалута, тя успя да привлече вниманието на фирми за рисков капитал като Sequoia Capital china.

Онтологията успя да отвори позиция в топ 20 на криптовалутите и има пазарна капитализация от около 3 милиарда щатски долара и цена от 8,22 долара. Той обещава светло и доходоносно бъдеще за своите търговци със своя темп на растеж и най-новите ъпгрейди.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map