Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Как да закупите Litecoin с кредитна карта: Научете как

Здравей, крипто студент! Чувам, че търсите да купите Litecoin с кредитна или дебитна карта?

Litecoin е една от най-популярните криптовалути в света и някои хора дори го наричат ​​„Silver to Bitcoin’s Gold“! В края на 2017 г. монетата достигна рекорда си за всички времена, достигайки пазарна капитализация от 20 милиарда долара!

В резултат на това вече е възможно да купувате Litecoin на стотици различни борси за криптовалути. Само няколко от тях обаче приемат кредитна карта. За да ви помогна по пътя ви, ще ви покажа пет от най-добрите налични опции и ще ви преведа през процеса на използването им за закупуване на Litecoin с кредитна карта / дебитна карта!

И така, нека започнем!

Къде можете да закупите Litecoin с кредитна карта / дебитна карта?

Първо е най-популярният вариант в града – Coinbase!

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Coinbase

Coinbase е брокер за криптовалути, който ви позволява да купувате и продавате четири различни монети. Това са Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum и разбира се – Litecoin! Базирана в Сан Франциско, платформата стартира за първи път през 2012 г..

Крайната цел на Coinbase е да осигури наистина опростен и лесен за ползване обмен за хората да купуват и продават криптовалути. Следователно не е необходимо да имате предварителни познания за търговия, за да използвате платформата.

Едно от най-големите предимства на използването на Coinbase е, че те ви позволяват да депозирате и теглите средства, като използвате редица реални методи на плащане. Познай какво? Това означава, че можете да закупите Litecoin с кредитна карта, дебитна карта и дори банкова сметка!

Таксите за използване на кредитна / дебитна карта възлизат на 3,99% от общата сума на транзакцията. Например, ако депозирате $ 1000, тогава ще трябва да платите $ 39,99 в такси. Въпреки че това е доста високо, Coinbase трябва да направи това, за да се предпази от възстановявания на кредитни карти.

Въпреки че таксите за търговия струват 1,49% всеки път, когато купувате монета, Coinbase предлага една от най-добрите пазарни цени в бранша. Само не забравяйте, че въпреки че можете да депозирате и купите Litecoin с кредитна карта или дебитна карта, не можете да изтеглите средствата си обратно към вашата карта. Вместо това ще трябва да използвате банкова сметка.

Когато за първи път регистрирате акаунт в Coinbase, ще трябва да предоставите на борсата някои лични данни като пълното си име и националност. Също така ще трябва да качите копие на вашия документ за самоличност, който може да бъде или паспорт, шофьорска книжка или национална лична карта. Не се притеснявайте, отнема само около 5 минути, тъй като процесът на проверка е автоматизиран!

Що се отнася до сигурността, Coinbase е една от най-безопасните борси за търговия. 98% от средствата на клиентите се държат в хладилник, налице е двуфакторно удостоверяване и ако ги държите в портфейл в щатски долари, средствата са защитени до 250 000 долара. Освен това се предлагат и други функции, като например 48-часово заключване на времето за изтегляне и подписи за няколко лица.

Преди да продължа, позволете ми бързо да обобщя предимствата и недостатъците на използването на Coinbase за закупуване на Litecoin с дебитна карта или кредитна карта.


Предимства:

 • Лесно е да се регистрирате
 • Приема кредитна / дебитна карта и банкова сметка
 • Монетите могат да бъдат закупени незабавно
 • Отлична сигурност
 • Клиентските средства, държани в портфейл в щатски долари, покриват двойно $ 250 000
 • Много удобен за потребителя

Недостатъци:

 • Такси доста скъпи
 • Не може да се тегли обратно към кредитна или дебитна карта

Така че, след като вече знаете за плюсовете и минусите на Coinbase, следващата част от моята „Купуване на Litecoin с кредитна карта“ ще разгледа Coinmama.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Coinmama

Coinmama е брокер за криптовалути, базиран в Израел. Създадени през 2013 г., те позволяват на потребителите да купуват общо осем различни криптовалути. Това включва Litecoin, заедно с Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Cardano, QTUM и Ethereum Classic.

Според екипа, повече от 1 000 000 клиенти от 188 различни държави са използвали Coinmama, което ги прави наистина популярен обмен!

Подобно на Coinbase, Coinmama ви позволява да купувате Litecoin с кредитна или дебитна карта. Те обаче не ви позволяват да използвате банкова сметка. Coinmama е малко по-различен от други борси, тъй като веднага след като завършите покупката си, Litecoin се изпраща директно до вашия портфейл!

Що се отнася до таксите, Coinmama е доста скъпа. Ще трябва да платите 5,5% такса за транзакция, когато използвате кредитната си карта за закупуване на Litecoin и 5,9% такса за търговия за всяка покупка, която правите.

Преди да имате право да купувате Litecoin в Coinmama, ще трябва да потвърдите самоличността си. За да направите това, трябва:

[1] Качете копие на вашия документ за самоличност

[2] Качете селфи, на което държите идентификационния номер, с бележка, която показва „Coinmama“ и датата

Въпреки че всеки документ трябва да бъде проверен ръчно, Coinmama обикновено отнема само около 10 минути, което е бързо!

Само не забравяйте, за разлика от Coinbase, няма да можете веднага да продадете обратно монети за реални пари, тъй като Coinmama автоматично изпраща монетите ви в портфейла ви веднага щом ги платите. Вместо това ще трябва да ги изпратите от портфейла си до платформа като Coinbase, която ви позволява да продавате за фиатна валута.

Ето кратко обобщение на предимствата и недостатъците на закупуването на Litecoin с кредитна карта в Coinmama.

Предимства:

 • Приема както кредитни, така и дебитни карти
 • Осем различни монети, които можете да закупите
 • Повечето страни приеха
 • Бърза проверка

Недостатъци:

 • Такси много скъпи
 • Не може да продаде монети обратно на Coinmama

Така че, след като вече знаете за Coinmama, следващата борса в списъка ми „Купете Litecoin с дебитна карта или кредитна карта“ е Bitpanda!

Битпанда

Bitpanda, която първоначално беше известна като Coinimal, преди да се ребрандира, беше пусната за първи път през 2014 г. Платформата позволява на потребителите да купуват и продават редица криптовалути, а борсата е насочена предимно към европейски клиенти.

Наличните криптовалути включват Litecoin, заедно с Bitcoin, Ethereum, Dash, Bitcoin Cash и Ripple. Една от най-големите характеристики на платформата Bitpanda е, че те имат една от най-големите опции за начин на плащане.

Това, разбира се, включва кредитна карта, но те също така приемат Skrill, OKPAY, SEPA, Neteller, GiroPay, EPS и SOFORT!

Що се отнася до таксите, ще трябва да платите 5% такса за транзакция за депозиране на средства с кредитната си карта. По отношение на таксите за търговия струва 1,49% да купувате монети в Bitpanda и 1,29% да ги продавате.

Подобно на всички други борси за криптовалути, които ви позволяват да използвате пари от реалния свят, за да депозирате, първо трябва да потвърдите сметката си. Борсата използва компания на трета страна, за да провери вашата лична карта, но тя е автоматизирана, което означава, че тя може да бъде активирана веднага.

Веднага след като направите това, ще можете да купувате криптовалута на стойност до 2500 EUR на всеки 24 часа! За да помогне за допълнителната защита на вашия акаунт, Bitpanda ви позволява също да настроите двуфакторно удостоверяване.

Нека да разгледаме набързо плюсовете и минусите на закупуването на Litecoin с кредитна карта в Bitpanda!

Предимства:

 • Голям избор от начини на плащане включва кредитна карта и дебитна карта
 • Добри такси
 • Изброени шест монети
 • Бърза проверка
 • Платформата е много лесна за ползване
 • Първоначален лимит от 2500 EUR

Недостатъци:

 • Фокусира се само върху европейски клиенти
 • Средна сигурност

Така че, след като вече знаете за Bitpanda, следващата част от моето ръководство „Купете Litecoin с кредитна карта“ ще разгледаме CEX.

CEX

Създадена през 2013 г., CEX е борса за криптовалута, разположена във Великобритания. Платформата позволява на потребители от цял ​​свят да купуват и продават девет различни монети.

Това включва Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Dash, Ripple, ZCash, Stellar Lumens, Bitcoin Gold и разбира се – Litecoin! Подобно на другите борсови брокери, които споменах, CEX ви позволява да използвате кредитна или дебитна карта за финансиране на вашата сметка.

Само за да ви уведомя, платформата CEX използва нещо, наречено „Fill-or-Kill“. Това означава, че поръчката е или изцяло изпълнена, или е отменена. Нека ви дам един бърз пример.

 1. Били прави поръчка за 10 Litecoin на $ 150 / LTC.
 2. Системата ще заключи тази цена за 120 секунди.
 3. Ако има достатъчно поръчки, за да позволи на Били да получи всичките си 10 Litecoin на $ 150 / LTC, тогава поръчката се изпълнява незабавно.
 4. Ако изтекат 120 секунди и няма достатъчно поръчки, тогава поръчката се анулира.

Ако обаче не търгувате наистина големи суми, това не би трябвало да е проблем и вероятно дори няма да забележите какво се случва, тъй като всичко се прави във фонов режим!

Що се отнася до депозирането на такси в CEX, борсата ще ви таксува 3,5% всеки път, когато използвате кредитната си карта. Освен това те добавят и малка фиксирана такса от $ 0,25. CEX също таксува такса за търговия от 7%, която се добавя към текущата пазарна цена.

Тъй като използвате кредитната си карта за закупуване на Litecoin, ще трябва да потвърдите самоличността си, преди да можете да депозирате. Подобно на Coinmama, ще трябва да качите копие на личния си документ, както и снимка, на която го държите до лицето си!

За съжаление времето, необходимо на екипа за ръчна проверка на самоличността ви, е доста бавно, като потребителите коментират, че това обикновено е 48 часа. Ако трябва веднага да закупите Litecoin с кредитна карта, тогава CEX може да не е подходящата борса за вас!

Платформата вероятно е най-подходяща за по-опитни търговци на криптовалути, тъй като уебсайтът предлага широка гама от инструменти за търговия, които начинаещи може да не разберат.

По отношение на сигурността, CEX съхранява по-голямата част от потребителските средства в хладилно хранилище, което означава, че те се държат офлайн. Освен това не само е налице двуфакторно удостоверяване, но потребителите могат също да изискват предупреждения за акаунти чрез имейл или SMS. Имаше само един лек проблем по отношение на сигурността, като хакът през 2013 г. доведе до кражба на 7 000 долара от акаунта на един потребител. Оттогава обаче няма проблеми.

Ето списък с предимствата и недостатъците на борсата.

Предимства:

 • Приема кредитни и дебитни карти
 • Добър обем на търговията
 • Изброени са девет различни монети
 • Освен малък хак от 2013 г., отлична сигурност

Недостатъци:

 • Бавна проверка с много необходими документи
 • Високи такси
 • Най-доброто за по-опитни търговци

И така, след като вече знаете за CEX, окончателният обмен от моето ръководство „Купете Litecoin с дебитна карта или кредитна карта“ е BitStamp!

BitStamp

Създаден още през 2011 г., Bitstamp е криптовалутна борса, която позволява на хората да купуват, продават и търгуват с редица цифрови монети. Първоначално стартирала в Словения, платформата вече има офиси във Великобритания, както и в Люксембург. Борсата обработва всеки ден стотици милиони долари, което я прави една от най-големите в бранша.

Що се отнася до методите на плащане, Bitstamp разполага с редица налични опции за фиат. Това включва банков превод, както и кредитна или дебитна карта. Когато използвате вашата кредитна карта на Bitstamp, ще бъдете таксувани с 5% от общата сума на транзакцията.

По отношение на таксите за търговия, това започва от 0,25% за тези, които търгуват под $ 20 000 на месец, чак до 0,10% за месечни сделки от $ 20 милиона или повече.

За да можете да използвате фиатната валута в Bitstamp, първо трябва да потвърдите акаунта си. Това ще изисква да качите държавно издаден документ за самоличност, доказателство за пребиваване (като банково извлечение) и да потвърдите телефонния си номер. Според екипа може да отнеме до 24 часа, докато акаунтът ви бъде потвърден.

Сигурността също е много добра в Bitstamp, като борсата поддържа по-голямата част от средствата в хладилно хранилище. Подобно на Coinbase, те също защитават сметки в щатски долари с FDIC.

Преди да премина към следващата част от ръководството ми „Купуване на Litecoin с кредитна карта“, мислех, че ще обобщя бързо предимствата и недостатъците на търговията с Litecoin в Bitstamp.

Предимства:

 • Приема кредитни / дебитни карти и депозити в банкови сметки
 • Много ликвидност
 • Около 2011 г.
 • Добра сигурност
 • Разумни такси

Недостатъци:

 • Бавна проверка
 • По-подходящ за средни и напреднали потребители

И така, ето ви! Пет различни борси, които ще ви позволят да закупите Litecoin с кредитна карта! Сега ще ви дам инструкции стъпка по стъпка как да го направите с всеки от тях!

Как да закупите Litecoin с кредитна / дебитна карта

Отново, когато започнем уроците за закупуване, първо е Coinbase!

Coinbase

 1. Посетете уебсайта на Coinbase от щракнете тук.
 2. Отворете акаунт. Тук ще трябва да въведете вашите данни. Уверете се, че те са правилни, тъй като ще трябва да ги потвърдите в следващата стъпка!
 3. Сега въведете данните за вашата кредитна или дебитна карта. Адресът за фактуриране трябва да съвпада с домашния ви адрес.
 4. Сега ще трябва да предоставите на Coinbase Вашия държавен документ за самоличност. Можете да направите това, като го задържите до вашата уеб камера или да го качите като PDF.
 5. Вашият акаунт трябва да бъде потвърден незабавно!
 6. Сега кликнете върху Купува – продава.

  купувайте litecoin с кредитна карта на coinbase

 7. Кликнете върху Сега превъртете надолу и въведете сумата на Litecoin, която искате да купите. След това кликнете върху Купете Litecoin незабавно.

  купувайте litecoin с кредитна карта

 8. И накрая, потвърдете номера на вашата кредитна / дебитна карта и това е всичко – току-що сте купили Litecoin!

Така че сега знаете как да закупите Litecoin с кредитна карта в Coinbase, нека разгледаме Coinmama.

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Coinmama

 1. Първо посетете официалния уебсайт на Coinmama от щракнете върху връзката ми тук.

  купувайте litecoin с кредитна карта на coinmama

 2. Кликнете върху Регистрирам и въведете данните си. Не забравяйте, че ще трябва да потвърдите самоличността си, затова се уверете, че сте ги въвели правилно!
 3. След като потвърдите имейл адреса си, ще бъдете помолени да качите вашите документи за потвърждение. Качете PDF на паспорта или шофьорската си книжка. След това направете снимка, на която държите личния си документ до лицето си, заедно с бележка с надпис „COINMAMA“ с днешната дата. Уверете се, че качеството на снимката е ясно, в противен случай Coinmama ще ви помоли да качите нови копия.
 4. Вашите документи трябва да бъдат проверени в рамките на 10 минути. Проверете имейлите си!
 5. Вече сте настроени, готови сте да закупите Litecoin с кредитна карта. Вляво на екрана кликнете върху Купете Litecoin.

 6. Изберете валутата, с която искате да играете, и след това изберете вашия пакет, последван от Купи сега.

  купувайте litecoin с кредитна карта

 7. След това ще бъдете помолени да въведете данните за вашата кредитна карта. Също така ще трябва да въведете адреса на портфейла Litecoin, на който искате да бъдат изпратени вашите монети!
 8. Веднага след като транзакцията бъде подадена, вашите монети ще бъдат изпратени директно до вашия портфейл Litecoin!

Така че сега знаете как да закупите Litecoin с кредитна карта в Coinmama, нека разгледаме Bitpanda.

Битпанда

 1. Първо, трябва да посетите официалния уебсайт на Bitpanda от щракнете върху връзката ми тук.

  купувайте litecoin с кредитна карта на Bitpanda

 2. Кликнете върху Регистрирай се в горната част на страницата и следвайте процеса на откриване на акаунта. Ще трябва да въведете някои лични данни като пълното си име, националност и адрес!
 3. След това ще бъдете пренасочени към уебсайт на трета страна, който ще провери вашата самоличност. Дръжте паспорта си до вашата уеб камера и след това системата автоматично ще го потвърди!
 4. След като се върнете в Bitpanda, отидете в раздела за плащане.
 5. Сега изберете Litecoin, следван от Visa / MasterCard. Също така трябва да посочите колко искате да купите във вашата местна валута. Не забравяйте, че можете да закупите до 2500 EUR при първата си покупка!

  купувайте litecoin с кредитна карта

 6. Въведете данните за вашата кредитна карта, проверете сумата и след това потвърдете транзакцията. Това е!

CEX

 1. Първо, трябва да посетите уебсайта на CEX, което можете да направите, като кликнете върху моята връзка тук.

  купувайте litecoin с кредитна карта на cex

 2. Кликнете върху Регистрирам в горната част на страницата и следвайте инструкциите за откриване на акаунта.
 3. Сега трябва да преминете през процеса на проверка на CEX. Това е малко по-сложно от другите платформи, така че слушайте внимателно! Първо, трябва да качите копие на вашия документ за самоличност. След това трябва да въведете данните за кредитната си карта. След това трябва да направите селфи, на което държите кредитната си карта! И накрая, след това трябва да направите снимка на кредитната си карта до вашата лична карта!
 4. Имам още една стъпка, страхувам се! CEX ще таксува много малка сума от вашата кредитна карта. Проверете извлечението си по онлайн кредитна карта и въведете точната сума, която е била начислена. Това е всичко, акаунтът ви вече е потвърден и сте готови да купите Litecoin с кредитна карта!
 5. Сега кликнете върху Депозит.
 1. В горната част на екрана кликнете върху Купува – продава. Изберете Litecoin и предпочитаната валута за депозит.
 2. Превъртете надолу и въведете броя на монетите, които искате да купите.
 3. Накрая кликнете върху зеленото Купува бутон и транзакцията ви ще премине незабавно, тъй като вече сте потвърдили картата си!

Така че сега знаете как да закупите Litecoin с кредитна карта в Bitpanda, нека разгледаме BitStamp!

BitStamp

 1. Посетете официалния уебсайт BitStamp, като кликнете върху моята връзка тук.

  купувайте litecoin с кредитна карта на bitstamp

 2. Кликнете върху Създайте Сметка и въведете данните си.
 3. След това ще трябва да представите документите си за самоличност. Това трябва да бъде издадено от държавата документ за самоличност и доказателство за адрес. За съжаление ще трябва да изчакате до 24 часа, преди екипът да потвърди вашия акаунт, така че няма да можете да направите нищо, докато не получите имейл за потвърждение.
 4. След като получите имейла, потвърждаващ потвърждението ви, можете да влезете в своя акаунт. След това кликнете върху Депозит.
 5. Изберете Litecoin от списъка с криптовалути, последван от предпочитаната от вас фиатна валута (USD или EUR).
 6. След това изберете колко монети искате да купите.
 7. Накрая въведете данните за кредитната си карта и кликнете върху „Изпрати“! Вашият Litecoin вече ще бъде достъпен в рамките на вашия баланс BitStamp.

Заключение

Надявам се, че сте се радвали на моето ръководство „Купете Litecoin с кредитна карта“ Всяка от обсъжданите от нас борси има своите предимства и недостатъци, поради което исках да ви дам много възможности за избор!

Litecoin е една от най-търгуваните криптовалути в бранша, така че има смисъл, че все повече борси търсят да предлагат услуги с кредитни карти. Това улеснява закупуването на Litecoin за първи път.

Други криптовалути нямат такъв късмет, тъй като първо трябва да си купите друга криптовалута като Bitcoin или Ethereum и след това да я замените за монетата, която искате!

Единственият проблем в момента е, че използването на кредитна карта за закупуване на Litecoin може да е твърде скъпо. Не само трябва да платите такса за транзакция с кредитна карта, но и такси за търговия!

Също така се дразня, когато трябва да си правя селфи, само за да потвърдя акаунта си!

С коя борса в крайна сметка купихте Litecoin? Процесът на проверка премина ли гладко? Кажете ми за вашия опит в раздела за коментари по-долу!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector