Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Allfunds Blockchain и ConsenSys си партнират в Advance Blockchain Technology за индустрията на фондовете

блог 1NewsDevelopersEnterpriseBlockchain ExplainedEvent and ConferencesPressБюлетини

Абонирайте се за нашия бюлетин.

Имейл адрес

Ние уважаваме вашата поверителност

HomeBlogPress Release

Allfunds Blockchain и ConsenSys си партнират в Advance Blockchain Technology за индустрията на фондовете

от ConsenSys на 11 февруари 2021 г. Публикувано на 11 февруари 2021 г.

Allfunds и кворум банер

Allfunds Blockchain, революционната блокчейн технологична ръка на Всички средства, и ConsenSys, водещата софтуерна компания Ethereum, подписаха споразумение за партньорство за допълнителна подкрепа за рационализирането на веригата за разпределение на фондовете и други регулирани индустрии.

В исторически план традиционният трансфер на средства между финансови субекти, посредници и платежни системи на трети страни се счита за сложен процес. Технологията Blockchain може да революционизира разпределението на средствата, драстично намалявайки времето за обработка и сетълмент, като същевременно осигурява сигурна система за множество страни без нито една точка на провал.

Рационализиране на сигурното глобално разпределение на средства с блокчейн

През 2020 г. Allfunds стартира своята технологична платформа, базирана на блокчейн, чрез ново предприятие, Allfunds Blockchain. С пускането на този нов бизнес, Allfunds представи на пазара иновативна технология за блокчейн, която има за цел радикално да рационализира глобалната индустрия за разпределение на фондове, като даде възможност за незабавна, надеждна и сигурна комуникация между участниците в индустрията.

Чрез това споразумение ConsenSys и Allfunds Blockchain ще комбинира техническите решения на Allfunds и кворума ConsenSys, за да засили платформата за индустрия на фондовете Allfunds. Allfunds Blockchain предлага две независими решения:

  • Техническо решение: Приставка за поверителност на Allfunds, която добавя уникални възможности на върха на ConsenSys Quorum, решавайки основните опасения относно управлението на данни в блокчейн екосистемите.
  • Бизнес решение: Allfunds Business Smart Contracts, които позволяват дейности по разпределяне на средства на индустриалната платформа на Allfunds, отключвайки нови възможности чрез блокчейн технологията. 

И двете компании работят заедно за по-нататъшно развитие и подкрепа на техническото решение Allfunds Blockchain в комбинация с ConsenSys Quorum, протоколен слой с отворен код за разработване с Ethereum. Решението включва разширени функции за поверителност, които позволяват на участниците в блокчейн мрежата да контролират, на подробно ниво, кой има право да вижда информация и какви възли участват в консенсусното потвърждаване на данни, съдържащи поверителна информация. 

Решението може да се използва в глобален мащаб в много индустриални сектори, особено в силно регулираната индустрия за фондове. Блокчейн системите улесняват спазването на нормативните изисквания, като предоставят одиторски следи. 

Водещи компании във и извън финансовата индустрия са проявили интерес да използват технологията на Allfunds за различни инициативи. Уникалните възможности за поверителност и анонимност на Allfunds Blockchain, плюс опита и експертизата на ConsenSys, ще допринесат силно за продължаващото развитие на екосистемата Enterprise Ethereum.

Рубен Нието, управляващ директор в Allfunds Blockchain, казах: „Радваме се, че си партнираме с ConsenSys, за да представим това революционно блокчейн решение на по-широкия пазар. Чрез експертизата на ConsenSys, клиентите на Allfunds Blockchain ще се възползват от наистина уникален блокчейн продукт. Избрахме ConsenSys Quorum за наш корпоративен блокчейн протокол поради значителното му приемане в корпоративната блокчейн и текущото развитие и поддръжка, които ConsenSys предоставя. Това е друга важна стъпка напред в еволюцията на технологията Allfunds Blockchain. “


Мадлин Мъри, ръководител на продукта в кворума ConsenSys, заяви: „Виждаме нарастващ глобален интерес към ConsenSys Quorum, протокола с отворен код Enterprise Ethereum, създаден да опрости използването на корпоративна блокчейн. Това партньорство с Allfunds допълнително ще улесни глобалното приемане на блокчейн за фондовата индустрия и ще обогати екосистемата с технически иновации, подходящи за разширени случаи на използване на поверителността. “

За да научите повече за Allfunds Blockchain посетете: https://allfunds.com/en/blockchain/

За да научите повече за възможностите на ConsenSys Quorum, посетете: https://consensys.net/quorum

ЗАВЪРШВА

Всичко за Allfunds и Allfunds Blockchain:  

Allfunds се превърна в една от водещите в света компании за богатство и разпределение на фондове с услуга, която включва данни & аналитика, търговия & изпълнителни услуги, портфолио & инструменти за отчитане, изследвания, регулаторни решения и блокчейн технология. Allfunds разполага с 1,2 трилиона евро AuA и обслужва 2 000 фондови къщи и 2300 дистрибутори от 16 местни офиса.  

През 2020 г. Allfunds стартира отделна организация Allfunds Blockchain, за да изведе на пазара най-революционната блокчейн технология. След години на проучване на различни съществуващи блокчейн технологии, собствената блокчейн платформа Allfunds добавя уникални възможности в мрежата Ethereum за реални корпоративни решения.

За ConsenSys:

ConsenSys е водещата софтуерна компания Ethereum. Ние даваме възможност на разработчиците, предприятията и хората по целия свят да създават приложения от следващо поколение, да стартират модерна финансова инфраструктура и да имат достъп до децентрализираната мрежа. Нашият продуктов пакет, съставен от Инфура, Кворум, тразроши, Codefi, MetaMask, и Diligence, обслужва милиони потребители, поддържа милиарди базирани на блокчейн заявки за нашите клиенти и обработва милиарди долари в цифрови активи. Ethereum е най-голямата програмируема блокчейн в света, водеща в приемането на бизнес, общността на разработчици и дейността DeFi. На тази доверена основа с отворен код изграждаме утрешната цифрова икономика.

За повече информация посетете: consensys.net

Медийни контакти: 

Всички средства

Катрин Дж. Слоун

Глобални корпоративни комуникации

[имейл защитен]   / Телефон +34 91 2746400

FTI Консултинг  

[имейл защитен]   / Телефон: +44 7890 611 340

ConsenSys

[имейл защитен]

AllfundsConsenSys QuorumQuorumNewsletter Абонирайте се за нашия бюлетин за най-новите новини за Ethereum, корпоративни решения, ресурси за разработчици и др. Адрес на електронната поща Ексклузивно съдържаниеОтчет за DeFi на Ethereum Q3 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q3 2020

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020Доклад

Отчет за DeFi на Ethereum Q2 2020

Ethereum 2 0 Доклад за екосистематаДоклад

Отчет за екосистемата за залагане на Ethereum 2.0

Пълно ръководство за бизнес мрежи на BlockchainРъководство

Пълно ръководство за бизнес мрежи на Blockchain

Как да изградим успешен блокчейн продуктУебинар

Как да изградим успешен блокчейн продукт

Централни банки и бъдещето на паритеБяла хартия

Централни банки и бъдещето на парите

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector