Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Преглед на OKEx: Безопасно ли е и надеждно ли е през 2021 г.

ОК е глобална борса за цифрови активи, която предлага усъвършенствани финансови услуги на търговците от цялата дума чрез използване на технологията блокчейн Борсата предоставя няколко двойки за търговия с токени и фючърси, за да помогне на търговците да оптимизират стратегията си за крипто търговия. OKEx непрекъснато прави иновации, за да отговори на нуждите на клиентите и е една от най-популярните борси за търговия с криптовалути в света.

Посетете OKEx

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна и най-актуална информация в този преглед на OKEx, настоятелно ви препоръчваме да посетите сайта им, за да се актуализирате с всички промени, които могат да възникнат след това.

Основни функции:

 • Търговско място като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и XRP
 • Марж, вечен & Фючърсен пазар със 100х ливъридж

 • Децентрализирана платформа за търговия

 • За начинаещи и напреднали потребителски интерфейси
 • Конкурентни такси за търговия
 • Съхранявайте крипто, за да спечелите лихва до 6.57%
 • 2.4 звезден рейтинг въз основа 52 отзива на клиенти

като цяло

4.15 / 5 Посетете OKEx

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да започнете, често се препоръчва да използвате биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X, когато търгувате с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за криптовалута, които да купите.

Какво е OKEx?

OKEx е водещ в света дигитален обмен на активи, който предоставя усъвършенствани финансови услуги. Криптовалутната борса е базирана в Малта, Италия и е обслужвала милиони потребители в над 100 страни по света. OKEx е проектиран да осигури сигурна и сигурна платформа за търговия за потребителите да търгуват стотици монети, жетон & двойки за търговия с фючърси. OKEx е една от най-големите борси в света и е в момента е на 14-то място по обем на търговията.

okex


OKEx е със седалище в Белиз, а основният му оперативен офис се намира в Хонконг. OKEx наскоро се разшири до Малта като се имат предвид усилията на държавите да осигурят стабилна регулаторна рамка за блокчейн бизнеса и обмена на цифрови активи.

OKEx сравнено

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на OKEx. Тази таблица за сравнение изброява други най-високо оценени крипто борси като OKEx, които предлагат функции от световна класа.

Безопасен ли е OKEx?

OKEx изглежда е безопасен обмен на криптовалута, който включва няколко мерки за сигурност на своята платформа за защита на информацията за клиента и за защита на средствата. Според нашето проучване, OKEx не е участвал в хакерски обмен или е претърпял сериозно нарушение или компромис в сигурността. През 2017 г. имаше съобщения за милиони биткойни, които бяха преместени от OKEX което предизвика паника в крипто общността. Главният изпълнителен директор Джей Хао обаче обясни, че това е причинено поради планова поддръжка.

Функции на OKEx

Потребителите на OKEx на платформата имат достъп до няколко иновативни функции за търговия и финансови инструменти. Борсата се счита за водеща платформа за търговия с криптовалути на едно гише, която включва функции като:

 • Лесен за използване интерфейс за начинаещи и напреднали търговци
 • Бързо и лесно да купувате и продавате крипто, използвайки над 30 местни валути
 • Поддържа покупки с кредитни / дебитни карти и плащания по банков превод
 • Приема фиатни валути като USD, CNY, EUR, ARS, AUD и BGN
 • Спот търговия с книга за поръчки с висока ликвидност с ниски спредове
 • Вечни суап и фючърсни пазари за търговия с крипто с ливъридж до 100x
 • Защитете портфейла OKEx, като използвате офлайн мерки за съхранение
 • Мобилно приложение за търговия по всяко време и навсякъде
 • Реферална и партньорска програма, която ви възнаграждава за привличането на потребители на борсата
 • 24/7 екип за поддръжка на клиенти

Регистрация, Вход & Граници

Процесът за регистрация на OKEx Exchange е доста прост. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете, е валиден имейл адрес. Ще бъдете помолени да влезете в посочения от вас имейл адрес и да въведете кода за потвърждение. Има няма нужда да качвате никаква документация за идентификация (KYC) освен ако не възнамерявате да изтеглите повече от 100 BTC за период от 24 часа. Нивата и ограниченията за проверка на OKEx са както следва:

граници на okex

След като се регистрирате, можете да влезете в OKEX, като използвате вашия имейл ID и парола. Също така трябва да настроите и активирате 2FA и SMS удостоверяване (силно препоръчително) за допълнителна сигурност. За да направите това, отворете „Сигурност на акаунта“ в раздела на вашия профил. За допълнителна информация можете също да прочетете техните ръководство.

Депозиране на средства

OKEx позволява на потребителите да финансират сметка само с цифрови валути. Няма възможност за прехвърляне на фиатна валута към борсата. Двете опции, налични в OKEx за финансиране на новата ви търговска сметка:

 • Закупете крипто с кредитна карта на уебсайта чрез Simplex или Koinal
 • Прехвърлете крипто от хардуерен портфейл или друга борса

След като средствата пристигнат, потребителите могат да започнат да търгуват с криптовалути на OKEx.

okex купува крипто

Закупуване на цифрови активи

OKEx предлага място за закупуване на криптовалута директно на платформата за търговия, използвайки различни методи на плащане. В зависимост от фиатната валута, използвана за плащане, потребителите могат да изберат да прехвърлят средства на борсата с помощта на кредитна / дебитна карта, банков превод, IMPS, Google Pay и PayPal. Новите потребители на борсата могат да създадат акаунт, да финансират портфейл и да започнат да търгуват с крипто за минути.

okex купува биткойн

Търговия с криптовалута

За всички търговци, графичният интерфейс е едно от най-важните съображения при избора на крипто обмен. Особено за търговци, които разчитат на технически анализ, за ​​да намерят предимство на пазара. Когато избирате борса за търговия с криптовалути, от съществено значение е да се чувствате комфортно с интерфейса за търговия, видовете поръчки и инструментите за графики. Таблото за управление на OKEx е лесен за използване както е показано по-долу.

търговия с okex

Крипто двойките са изрядно изброени вляво с прозореца за търговска поръчка вдясно. Отворените поръчки и позиции могат бързо да се видят по дъното. Макар и много опростен, потребителският интерфейс по подразбиране предоставя на потребителите съответната информация за влизане в позиции за покупка и продажба или поставяне на чакащи поръчки. Търговецът за технически анализ, който използва индикатори на графики и инструменти за търговия, може да използва режима на цял екран, както е показано по-долу.

диаграми okex

Търговците могат да превключват между графиките по подразбиране OKEx или диаграмите TradingView, които са известни с гладки, интуитивни и изчистени визуални ефекти, при които търговците могат да се възползват от усъвършенствани инструменти за търговия и индикатори, за да усъвършенстват предимствата си в търговията, за да максимизират печалбите и да минимизират риска. Това ще отговаря на търговците, които са запознати с Tradingview, за да набележат традиционните активи.

Свързани: 4 Най-добър софтуер за криптография & Инструменти за Altcoin търговци

В противен случай диаграмите по подразбиране OKEx са абсолютно фини и предоставят всички основни инструменти като линии на тенденции, индикатори и модели на диаграми. Страхотна характеристика, която забелязахме с OKEx, е броят на типовете поръчки, които могат да бъдат избрани, който се състои от:

 • Ограничение
 • Разширено ограничение (само за публикуване, попълване или убиване, незабавно или анулиране)
 • Пазар
 • Stop Limit
 • Пътека
 • Айсберг
 • TWAP

Поръчки на Айсберг изглежда уникална функция за обмена на OKEx. По принцип това е алгоритмичен тип поръчка, който позволява на потребителите да избягват да правят големи поръчки, за да избегнат приплъзване. Той автоматично ще раздели голямата поръчка на потребителя на множество по-малки поръчки, които се поставят в съответствие с най-новата най-добра цена и цена, както и параметрите, зададени от потребителя. За допълнителна информация можете да прочетете ръководство тук.

айсберг поръчка

по същия начин, средно претеглена цена (TWAP) поръчките изглежда са изключителни за OKEx. Това са усъвършенствани поръчки, които могат да се използват като част от стратегията за крипто търговия за изпълнение на поръчка на порции през равни интервали от време, както е посочено от потребителите. Това може да сведе до минимум въздействието на пазара върху поръчките на кошници.

Като цяло търговците ще се задоволят с потребителския интерфейс OKEx, който предоставя a богата на функции, лесна за използване и интуитивна система за картографиране което ще даде на търговците подобрена техническа визуализация, гъвкавост и контрол на търговския риск в съответствие със стратегията им за крипто търговия.

Не всички борси за криптовалута са еднакви.

СРАВНЕТЕ OKEX С ДРУГИ

Сравнете сега!

Поддържани монети

В момента обмен на OKEx предлага 246+ различни криптовалути които могат да се търгуват на уебсайта срещу двойки USD, BTC, ETH, DAI и OKB. Борсата предлага отстъпки от такси за търговия, ако потребителите на платформите решат да търгуват с помощния маркер OKEx OKB.

OKEx стартира схема за обратно изкупуване, за да изгори постепенно 300-те милиона циркулационно захранване на OKB което се случва на всеки 3 месеца. Мнозина изглеждат като положително намерение да повишат цената на токена чрез намаляване на сумата на предлагането.

монети okex

В допълнение към спот борсата, OKEx предлага и други крипто продукти, които включват:

 • Място: търговия от крипто към крипто или с марж
 • Производни: търгувайте фючърси и вечни суапове дълги или къси с до 100 пъти ливъридж
 • Настроики: Функцията идва скоро според OKEx

OKEx лост

OKEx предлага маржин търговия на своите спот и деривативни продукти. Борсата предлага и фиксирани и кръстосан марж. Максималният размер на марж, който може да се търгува за всеки продукт, е:

 • Точков обмен: До 10x марж
 • Фючърси: До 100x марж

Търговията с ливъридж може да бъде мощен инструмент за търговеца да се възползва от сравнително малките движения на цените на крипто пазара. Той работи, като посочва част от пълната стойност на вашата сделка – а борсата осигурява останалата част от депозита, за да улесни много по-голям размер на позицията, без да обвързвате капитала си. Освен това може да има обратен ефект и да увеличи размера на загубите ви.

Такси за търговия

Таксите за обмен трябва да бъдат оценени, преди да се вземе решение за търговия на платформа за търговия с криптовалути. Ниските такси са от решаващо значение, когато се търгуват по-големи размери на позиции с марж или се правят няколко сделки в рамките на един ден (т.е. дневни търговци), които могат да ядат потенциални печалби.

Спот такси

Таксите за OKEx се основават на модел на производител и предприемач, който започва от 0,1% и 0,15% за потребители с по-малко от 500 OKB токена. Таксата за производител / вземащ може да бъде намалена съответно на 0,06% и 0,09%, ако в портфейла на OKEx се държат 2000 токена OKB.

В сравнение с популярната платформа за търговия като Binance, която таксува фиксирани 0,1%, Таксите за OKEx са доста конкурентни. Лица с висока нетна стойност с голям обем на търговия през 30-дневен период могат да отключат допълнителни отстъпки и отстъпки от такси за търговия.

Фючърси & Вечни такси

Подобно на таксите за спот търговия на OKEx, производителят и вземащият таксите за фючърсните и вечните пазари започват от 0,02% и 0,05% съответно. Таксите могат да бъдат намалени въз основа на токените OKB, държани в търговската сметка, както е изброено по-долу. Това е по-евтино от популярните платформи за търговия на маржове като Bybit и FTX.

Депозит & Такси за теглене

ОКЕкс предлага нулев депозит и теглене на такси. Има минимална такса за биткойн мрежа, която се начислява, когато изтеглите биткойн от борсата, която се определя от натоварване на блокчейн за всеки актив. Например мрежовата такса за теглене на биткойн е около 0.0005BTC.

Поддържани държави

OKEx е глобална платформа за търговия с криптовалути, която позволява на клиентите да използват нейните услуги от цял ​​свят, с изключение на избрана група държави поради юрисдикционни ограничения върху криптовалутите. Страните и териториите, които НЕ могат да търгуват на OKEx, включват – Хонконг, Куба, Иран, Северна Корея, Крим, Судан, Малайзия, Сирия, САЩ (включително всички територии на САЩ), Бангладеш, Боливия, Еквадор и Киргизстан.

често задавани въпроси

Има ли OKEx мобилно приложение?

OKEx има мобилно приложение за търговия, което е достъпно за изтегляне за устройства с Android, iOS и Microsoft. Приложението позволява на потребителите на OKEx да търгуват с криптовалута в движение.

Има ли OKEx препоръчителна или партньорска програма?

OKEx има реферална програма, която ви позволява да получавате 30% от техните такси за търговия. Те също така ще получат $ 10 USDT след като търгуват (спот и маржин търговия) над $ 16 000 USDT.

Разрешено ли е на американските търговци да използват OKEx?

Клиентите от САЩ не могат да търгуват с OKEx поради строги разпоредби, които са извън контрола на борсата. Инвеститорите на криптовалути ще трябва да намерят лицензирана платформа за търговия в САЩ.

Заключение

В заключение на този преглед на OKEx, това е безопасна и надеждна платформа за търговия с широка гама алткойни и основните крипто двойки като Bitcoin, Ethereum, Litecoin и Ripple. Борсата позволява директни крипто депозити от други борси или от вашия собствен хардуерен портфейл. Можете дори да закупите крипто незабавно чрез борсата, използвайки фиат валута.

Посетете OKEx

Може да се интересувате и от:

 • 5 най-добри борси на Fiat за крипто в света
 • Най-добрите борси за криптовалута в Австралия

 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Социална търговия
 • 6 най-добри места за закупуване на биткойни във Великобритания
 • Как да печелите безплатно биткойн: 6 доказани метода

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате биткойни и криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горепосочената борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират фиатна валута и да закупят цифрови активи.

Посетете OKEx

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector