Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

10 най-добри платформи за крипто търговия за 2021 г.

Търсите ли най-добрите платформи за крипто търговия да разнообразите портфолиото си от биткойн? Направихме упоритата работа за вас и прегледани над 60 криптовалутни борси за да намерите платформите с най-ниски такси, е безопасно и поддържа вашата местна фиатна валута.

нашият избор

Най-добър обмен за

Начинаещи

coinbase Посетете уебсайта

Най-добър обмен за

Копиране на търговия

еторо Посетете уебсайта

Отказ от отговорност: Вашият капитал е изложен на риск.

Най-добър обмен за

Ниски такси

binance Посетете уебсайта

Преди да започнете, повечето борси препоръчват използването на хардуерен портфейл като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, не забравяйте да прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли на Bitcoin, за да запазите печалбите си от търговия сигурни и сигурни.

Contents

Най-добрата платформа за крипто търговия

Въз основа на нашите отзиви, това са най-добрите платформи за търговия с биткойн, крипто, стабилни монети и токени DeFi:


Платформа за търговия с криптовалути: Сравнения

Проведохме обширни изследвания, за да намерим най-добрите крипто платформи за търговия с алткойни въз основа на важни потребителски фактори като налични двойки за търговия, потребителски интерфейс, инструменти за графики, такси, функции за сигурност и поддръжка на клиенти.

Топ платформи за крипто търговия: Отзиви 2021

Това ръководство за сравнение предоставя преглед на най-добрият крипто обменс за търговия с цифрови валути. Ако нямате биткойни, можете да използвате глобална услуга fiat-to-crypto, която приема методи за депозит като дебитна или кредитна карта, PayPal и дори карти за подаръци, за да получите Bitcoin.

1. Binance

Binance е най-големите услуги за обмен на цифрова валута в света която предоставя платформа за търговия с повече от 200 различни криптовалути. От основаването си през 2017 г. на платформата се наблюдава метеоричен възход. Binance е най-голямата борсова борса за търговия с криптовалути с 1,2 милиарда дневен обем и 1,4 милиона транзакции в секунда.

Binance има a мобилно приложение за търговия за iOS и Android устройства който е изключително интуитивен, лесен за използване, работи гладко и изпълнява всички основни функции, очаквани от приложението за търговия. Приложението включва живи биткойни и крипто цени, възможност за изпълнение на поръчки, управление на всеки цифров актив, преглед на P&L и търсене на история на търговията.

binance

Характеристика:

 • Водеща борса за криптовалути в света
 • Над 100 криптовалутни активи за търговия
 • Множество двойки за търговия срещу фиат, алткойни и стабилни монети
 • Конкурентни такси за депозит, търговия и теглене
 • Налична бъдеща крипто търговия с бъдеще, марж и опции
 • Печелете лихва върху крипто с спестовна сметка Binance

Отидете на сайта

като цяло

4.8 / 5

Преглед на Binance

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Binance

2. Coinbase

Coinbase е широко известен като сигурен и уважаван обмен на биткойни и крипто на което се доверяват хиляди клиенти по целия свят, включително САЩ. Борсата е популярна за покупко-продажба на криптовалута, управление на портфейл, повтарящи се покупки, мобилно приложение за наблюдение на пазара, печелене на крипто и сигурен портфейл за съхранение на активи, закупени на платформата.

Платформата предлага усъвършенствана и професионална борса за търговия, наречена Coinbase Pro, която е идеална за начинаещи и междинни търговци на криптовалути. Борсата позволява на лица, които искат да търгуват с голямо разнообразие от цифрови валути на a сигурна и застрахована платформа и поддържа дебитни карти като плащане.

coinbase

Характеристика:

 • Обща криптовалутна борса с няколко начина на плащане
 • Надеждна и сигурна платформа за конвертиране на фиатни пари в крипто
 • Процес за бързо потвърждаване на идентификатор за финансиране на сметка
 • Опции за плащане като дебитна карта или банков превод
 • Функции за защита като двуфакторно удостоверяване
 • Екипът за поддръжка е на разположение 24/7

Отидете на сайта

като цяло

4.7 / 5

Преглед на Coinbase

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Coinbase

3. Bybit

Bybit е платформа за обмен на деривати, която е създадена да предложи безпроблемно преживяване за маржин търговия на дигитални монети като Bitcoin, Ethereum, EOS и XRP, чифт двойки за търговия с до 100x лост. Борсата за деривати предлага безсрочни договори, които следват цената на криптовалутата. Bybit пусна уредени с USDT безсрочни договори, които могат да се търгуват на борсата с висок ливъридж.

Bybit е популярна платформа в крипто света с над 100 000 активни потребители и броене. Ежедневният обем на търговията на борсата отбеляза астрономически растеж и е в момента класиран на 3-то място за борси с деривати.

уебсайт bybit

Характеристика:

 • Маржин платформа за търговия с крипто с до 100 пъти лост
 • Съвременна система за съвпадение, която обработва 100 000 транзакции в секунда
 • Разширени инструменти за управление на риска и взаимно застраховане
 • Задайте поръчки за вземане на печалба и стоп-лос с едно кликване
 • Гаранции за поемане на пълните разходи за загубени средства поради прекъсвания или системни грешки

Отидете на сайта

като цяло

4.7 / 5

Преглед на бит

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Bybit

4. eToro

eToro е глобален финансов брокер, който предоставя платформа за финансова търговия и инвестиции за няколко пазара, включително Crypto, ETF, акции, индекси, стоки и Forex. Подходящ е за начинаещи, които искат да инвестират в различни криптовалути с помощта на мощна и лесна за ползване платформа за търговия. eToro улеснява търговията с най-добрите цифрови валути и алткойни с ливъридж, или практикувайте търговия с помощта на виртуално портфолио.

Първите стъпки са лесни с интуитивен интерфейс за търговия, който включва проучване на крипто пазара в реално време & новини, усъвършенствани функции за търговия и инструменти за управление на риска и емисия на социална мрежа за копирайте търговия с някои от най-печелившите търговци на крипто.

еторо

Характеристика:

 • Регулиран доставчик за получаване на биткойн и крипто активи и CFD на популярни цифрови валути и традиционни пазари
 • Фондова сметка, използваща начин на плащане като кредитна карта или дебитна карта, превод на банкова сметка или PayPal
 • Лесен за използване интерфейс и интуитивно приложение за мобилна търговия
 • Копирайте-търгувайте печеливши търговци на крипто по целия свят
 • Инвестирайте в успешни портфейли за криптовалута на водещи търговци

Отидете на сайта

като цяло

4.6 / 5

eToro преглед

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете eToro

Опровержение: 67% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват CFD с този доставчик. Трябва да помислите дали можете да си позволите да поемете високия риск да загубите парите си. Инвестирането в Cryptoasset е нерегламентирано в повечето страни от ЕС и Великобритания. Няма защита на потребителите.

5. FTX

FTX борсата е борса за деривати на криптовалути, изградена от търговци, за търговци. Платформата се отличава от своите конкуренти, като предлага a голямо разнообразие от индекси и токени с ливъридж които могат да се търгуват на пазара на фючърси или опции. FTX е известен с това, че създава първите в света фючърси за криптовалутни индекси, които позволяват на потребителите да се възползват от нарастването или спада на определен индекс под формата на бъдещ договор. Индексните фючърси могат да се търгуват директно от платформата за обмен на FTX.

ftx уебсайт

Характеристика:

 • Професионален потребителски интерфейс за търговия на настолни или мобилни устройства
 • Започнете да търгувате без KYC и теглете до $ 2000USD дневно
 • До 101x лост за крипто търговия на двойки
 • Токени с ливъридж до КРАТКО или ДЪЛГО с до 3X лост без марж
 • MOVE Договори, които се уреждат до абсолютната промяна в цената на монета с течение на времето

Отидете на сайта

като цяло

4.7 / 5

Преглед на FTX

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете FTX

Базирате ли се в САЩ?

СРАВНЕТЕ ТОП 10 БЪРЗИ В САЩ

Сравнете сега!

6. Кракен

Kraken е борса за биткойни и криптовалути, основана през 2011 г., базирана в САЩ. Платформата е a Топ 5 борса въз основа на трафика, ликвидността и обема на спот търговията Според coinmarketcap.

Kraken има над 70 крипто двойки за купуване, търговия и продажба с често добавяни нови активи. Криптовалутната борса включва усъвършенствани инструменти за търговия и автоматизирано наблюдение на портфейла, за да позволи на потребителите да наблюдават пазара и да управляват портфолиото си с помощта на един интерфейс.

кракен

Характеристика:

 • Базирана в САЩ, лицензирана и регулирана борса за криптовалута
 • Графичният интерфейс е лесен за употреба и е лесен за търговия
 • Класиран на 5 място в света по обем на сделки и ликвидност
 • Ниски и конкурентни такси, които намаляват с обема
 • Персонал на пълен работен ден, който да предлага денонощна поддръжка на клиенти

Отидете на сайта

като цяло

4.6 / 5

Преглед на Kraken

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Kraken

7. Crypto.com

Crypto.com е сравнително нова борса, която бързо натрупа голям брой последователи над 1 милион потребители на неговата платформа. Крипто борсата предоставя мощна алтернатива на традиционните финансови услуги, което улеснява всички да започнат да инвестират с биткойн и алткойни. Crypto.com е известен със своето крипто приложение, което предлага възможността да купувате, продавате, търгувате, харчите, съхранявате, печелите, заемате в брой и плащате сметки с крипто.

crypto.com

Характеристика:

 • Търгувайте с крипто с нулеви такси за първите 90 дни
 • Позволява ви да купувате, търгувате и продавате 50+ крипто двойки
 • Купете биткойн с помощта на кредитна карта с нулеви такси
 • Разширена графична платформа, инструменти и индикатори
 • Печелете лихва за крипто до 12%, която се комбинира месечно

Отидете на сайта

като цяло

4,5 / 5

Преглед на Crypto.com

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Crypto.com

8. KuCoin

KuCoin е установена борса за търговия с алткойни и е често наричан „Народната борса“ поради своята популярност. Създадена в края на 2017 г., KuCoin се превърна в премиум платформа за обмен на криптовалути, която разшири предлагането си, като включи нови и вълнуващи услуги. KuCoin е една от най-популярните платформи за търговия с altcoin с над 400 различни двойки за избор.

уебсайт kucoin

KuCoin има над 5 милиона регистрирани потребители от над 200 държави и региони и популярен в страни като Южна Корея, Япония, Испания, Италия, Виетнам, Турция, Русия, Индия и други региони. Борсата поддържа потребители от цял ​​свят и приема 46 фиатни валути като USD, GBP, EUR и CNY. Според Coinmarketcap.com обменът на KuCoin в момента е класиран # 8 въз основа на трафика, ликвидността и общия голям обем, търгуван на неговия спот пазар.

Характеристика:

 • 200+ блокчейн проекта и 400+ различни двойки за търговия
 • Приема 46 фиатни валути като USD, GBP, EUR и CNY
 • KuCoin фючърси за търговия с договори с до 100 пъти ливъридж
 • Мобилно приложение за търговия за наблюдение на позиции и търговия от всяко място

 • KuCoin Staking, за да печелите награди за държане на монети и жетони на борсата

Отидете на сайта

като цяло

4,5 / 5

Преглед на KuCoin

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете KuCoin

9. PrimeXBT

Prime XBT е популярен База за търговия, базирана на биткойни което позволява спекулации с традиционните финансови продукти. Търговците могат да търгуват с широк спектър от пазари, включително Forex (FX), криптовалута, стоки и индекси, използвайки Bitcoin като обезпечение – функция, която днес не предлагат много борси.

primeXBT

PrimeXBT е печелена награда платформа за маржин търговия до 1000x, която разполага с интуитивна, елегантна и професионална платформа за търговия. Графичният интерфейс е напълно персонализиран и поддържа множество показване на диаграма на цените до четириядрен екран. Това е уникално за PrimeXBT, което позволява на търговците да конфигурират интерфейса, за да отговарят на техния собствен стил. Например използвайте дисплея на четворната диаграма, за да видите множество времеви рамки на един и същи актив.

поръчка за покупка на primexbt

Характеристика:

 • Спечелена награда платформа за маржин търговия до 1000x
 • Разширени инструменти и индикатори за извършване на технически анализ
 • Персонализирано оформление и конфигурация на диаграмите

 • Разхождаща се платформа за копиране, която да проследява и имитира дейност от успешни търговци
 • Реферална и партньорска програма с до 50% награди за препоръчани за привличане на нови потребители

Отидете на сайта

като цяло

4.3 / 5

Преглед на PrimeXBT

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете PrimeXBT

10. Фемекс

Phemex е a обмен на криптовалута, който е достъпен за потребители по целия свят да търгувате безсрочни договори като BTCUSD, ETHUSD, XRPUSD, LTCUSD, XTZUSD и LINKUSD с до 100 пъти лост. Платформата за деривати нараства популярността и в момента е на 6-то място по дневен обем на борсата за криптовалути според Coinmarketcap.com.

Phemex е добре известен със своята крипто търговия с нулеви такси за спот двойки за премиум членове, използващи уеб или мобилно приложение за търговия. Съществува цена за членство, за да се отключи безплатна спот търговия, която струва $ 0,19 USD на ден. За чести или големи търговци това е сравнително малка сума, която не трябва да се плаща за такси за търговия.

фемекс

Характеристика:

 • Лесен за начинаещи интерфейс за навигация
 • Няма KYC, който да започне да търгува с цифрови активи
 • Пазар за спот търговия с популярни монети
 • Използвайте ливъридж до 100x и BTC или USD сетълмент
 • Мобилно приложение за търговия по всяко време и навсякъде
 • Поддържа кредитни карти като начин на плащане за финансиране на сметка

Отидете на сайта

като цяло

4.15 / 5

Преглед на Phemex

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете Phemex

11. BitMEX

BitMEX е peer-to-peer платформа за търговия с деривати за криптовалута, която предлага договори с висок ливъридж, които се купуват и продават в Bitcoin. то е един от най-големите маркетмейкъри и най-широко използван борси за маржин търговия. Начинаещи и напреднали потребители могат да купуват и продават договори за криптовалути (не самите монети), комбинирани с маржин търговия до 100 пъти.

Регистрирайте се с помощта на нашата реферална връзка и вземете 10% отстъпка от таксите си за 6 месеца.

bitmex

Характеристика:

 • Висока ликвидност и дневен обем от търговците
 • Лесен за използване интерфейс за търговия с крипто
 • До 100: 1 ливъридж на криптовалута
 • Разширени типове поръчки като лимит, пазар, стоп и последващ
 • Честни, конкурентни и ниски такси
 • Testnet за практикуване на търговия на борсата с виртуални пари

Отидете на сайта

като цяло

4.1 / 5

Преглед на BitMEX

Лесно използване

Репутация

Методи за депозиране

Такси

Посетете BitMEX

често задавани въпроси

Какво е крипто търговия?

Търговията е популярен начин за печелене на безплатни крипто, като се спекулира с движението на цените, с очакването да се реализира нетна печалба. Крипто търговията е резултат от поставяне на пазарна или лимитирана поръчка с помощта на борса за криптовалута, брокер или доставчик на CFD за купувайте или продавайте цифров актив на определена или бъдеща цена. След като сделката бъде изпълнена, позицията се активира на пазара и ще се увеличава и спада, когато съотношението на търсене и предлагане на актива се промени.

Трябва ли да търгувам или да инвестирам в криптовалута?

Решението за търговия или инвестиране в криптовалутни монети като Bitcoin, Ethereum, Litecoin, XRP и Bitcoin Cash зависи от това колко голямо участие иска да има човекът след покупката. Инвеститорът ще купува, когато активът е с ниска цена, с цел да генерира доход или поскъпване във времето и да продава биткойн или алткойни с печалба.

За сравнение, търговецът е по-ангажиран да управлява позиция за по-кратко време, като часове, дни или дори седмици. Търговецът може да използва ливъридж, за да се възползва от волатилността, като търгува люлките с по-малък размер на капитала. Ако цената или посоката надвишат поносимостта на риска, търговецът ще излезе от позицията и ще изчака следващата възможност за печалба на пазара.

ПЕЧЕЛЕТЕ 132 долара С coinbase за учене!

Вземете $ 132 сега

Колко пари мога да направя, търгувайки с криптовалута?

Размерът на печалбата чрез търговия с криптовалути зависи от нивото на опит на търговците, търпение, дисциплина, управление на риска и наличието на стабилна стратегия за търговияу което се повтаря за определен период от време. Няма гаранция за печалба от търговия с пари и е възможно да загубите повече от средствата, внесени в сметка.

Как да започнете търговия с криптовалута?

За да започнете да търгувате с криптовалута, изпълнете следните стъпки, за да започнете:

Коя криптовалута е най-добра за търговия?

Най-популярният криптовалутен актив, който се търгува в момента, е Биткойн, който има най-голямата пазарна капитализация в сравнение с други алткойни като Ethereum и Polkadot. Средно от Биткойн на стойност 12 милиарда долара се извършва всеки ден на борси за търговия като Binance, Coinbase и Bitstamp.

Това прави Биткойн по-добрата криптовалута за търговия като нея най-големият, най-добре познат и ликвиден цифров актив в света. Търговия с биткойни, подходящи за всички видове хора от начинаещи, професионални търговци, дневни търговци, хедж фондове и инвеститори на дребно.

Колко пари са ви необходими, за да започнете да търгувате с крипто?

Физическите лица могат да започнат да търгуват с криптовалута на борса, като използват минималната сума, която може да бъде някъде от $ 10 до $ 50 в зависимост от платформата. Например потребителите могат да започнат да търгуват с $ 10 на Kraken, които могат да бъдат финансирани с банков превод. Ако се търгува с ливъридж, сумата на капитала може да бъде по-малка, тъй като размерът на позицията може да се увеличи с лоста. Най-добрата практика обаче е да започнете с сума, която търговецът може да загуби, или да използвате демо сметка за търговия, за да търгувате без пари.

Коя е най-добрата платформа за крипто търговия за начинаещи?

Най-добрата борса за криптовалута за първи път, когато потребителите започват да търгуват, е eToro според нас. Потребителите могат да регистрират акаунт в рамките на минути и да започнат да търгуват на прост интерфейс. eToro разполага със социална платформа от световна класа за учене и копиране на най-успешните търговци, включва изчерпателен набор от полезни ръководства с инструкции и демо сметка за търговия, за да практикувате търговия без пари.

etoro copytrader

Коя е най-добрата крипто платформа за търговия с алткойни?

Binance е най-добрата борса за криптовалута за търговия с алткойни поради широкия си набор от монети, предлагани на платформата и ниски такси с над 200 двойки за търговия. В допълнение, Binance е водещият доставчик на крипто с най-висок дневно търгуван обем и ликвидност всичките му двойки altcoin. Дълбоката ликвидност позволява на потребителите да получат най-добрите цени и спредове при търговия с цифрови активи.

бинанс търговия

Кои платформи за крипто търговия имат демо сметка?

Намирането на борса за търговия с криптовалути с демо сметка е полезно за нови търговци и начинаещи, за да се научат как да търгуват или да се запознаят с инструментите за търговия. Най-добрите платформи като eToro, Phemex и Bybit предлагат безплатни демо сметки за финансиране с практически пари, за да симулират търговия на реалните крипто пазари.

Можете ли да търгувате с криптовалута, без да плащате такси?

Има няколко крипто борси като Phemex, които позволяват крипто търговия с нулеви такси за популярните активи като Bitcoin, Ethereum, XRP и Bitcoin Cash. A обменът без такса е най-евтиният начин за търговия с криптовалута тъй като ще увеличи общата рентабилност чрез елиминиране на солидни такси и комисионни, които могат да се натрупват с течение на времето.

phemex търговия нула такси

Къде да съхранявате вашата криптовалута?

Съхраняването на криптовалута на борси за криптовалути може да бъде рисковано, тъй като собственикът няма контрол върху сигурността на своята инвестиция срещу хакери и измами. Най-добрият начин за съхраняване на криптовалута е на реномиран портфейл за криптовалута, който се държи във владение на инвеститора.

Две от най-популярните хардуерни портфейли за Bitcoin и Ethereum са:

Използването на портфейл за студено съхранение осигурява заключване между устройства, свързани с интернет, и актива. Частните ключове, които дават право на достъп до криптовалутата (изпращане, прехвърляне и получаване) се съхраняват в портфейла, а не на обмен.

Дори ако хардуерният портфейл е повреден, загубен или откраднат, средствата могат да бъдат достъпни с помощта на различни резервни опции, като например използване на фраза за възстановяване. Цената на хардуерен портфейл е малка цена за вашето спокойствие.

Заключение

Надяваме се, че нашето ръководство за 10-те най-добри криптовалутни платформи беше полезно за избора на най-добрата платформа, която отговаря на вашите изисквания. С търговията начинаещите трябва да внимават, тъй като е много възможно да се правят пари, но също така могат да загубят повече от депозираните средства.

Важно е да знаете, че борсите са уязвими за хакване, тъй като тези сайтове съхраняват огромни количества пари. Ако планирате да търгувате, не забравяйте да не държите парите си на тези борси твърде дълго и се уверете, че изтегляте печалби в надежден крипто хардуерен портфейл за безопасно съхранение.

Моля, споделете тази статия с вашата мрежа, ако сметнете за полезна!

Допълнителни предложени четива:

 • 6 най-добри места за закупуване на биткойни във Великобритания
 • Топ 10 на най-добрите борси за криптовалути в Австралия
 • Защо продължавам да губя пари от Bitmex? Избягвайте тези 5 грешки
 • Най-добрите 10 крипто борси в Сингапур
 • 4 най-добри места за залагане Tezos (XTZ) & Печелете награди

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Adblock
detector