Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

4 най-добри софтуера и инструменти за крипто графики за търговци на Altcoin

Ако четете тази статия, има вероятност в момента да търгувате с криптовалути, като използвате борса. Може би сега сте готови да изведете търговията и инвестициите си на следващото ниво и да потърсите най-добрия софтуер и инструменти за криптография за управление на портфолиото си.

За да си осигурите най-добри шансове за търговия с криптовалута, ще ви е необходим подходящ графичен софтуер, ресурси и инструменти за анализ, за ​​да можете да преглеждате графиките на живо, за да намерите и анализирате възможностите за търговия.

Най-добрата крипто платформа за

Репутация

tradingview Посетете уебсайта

Най-добрата крипто платформа за

Управление на портфейла

Лого на скариди Посетете уебсайта

Най-добрата крипто платформа за

Altcoin двойки

съвпадение Посетете уебсайта

Най-добрият софтуер за криптография

Ето нашия списък с най-добрия софтуер и инструменти за търговия с криптовалути:

Софтуер за графики на криптовалути: Сравнения

Това ръководство за сравнение предоставя преглед на популярните сайтове за графики на криптовалути. Нашият рейтинг се основава на оценка на лекотата на използване на сайтовете, борси, които могат да бъдат свързани и ценообразуване.


TradingView

TradingView е базиран в облак график и уебсайт за социални мрежи, който е подходящ за всички нива на активни крипто трейдъри. Платформата има за цел да предложи цялата функционалност на първокласния десктоп графичен пакет, със скорост и гъвкавост чрез приложението си за мобилен телефон, за да правите графики в движение.

Посетете TradingView

Ако търгувате с традиционните финансови пазари или сте били в крипто пространството от известно време, тогава не би трябвало да е изненада да видите, че TradingView прави нашия списък като една от най-добрите платформи за крипто графики.

tradingview

Първоначално е бил използван за сканиране на запаси и диаграми. За да отговори на търсенето на цифрови валути, сайтът за диаграми се разшири, за да събира данни от редица крипто борси като:

 • Binance
 • Bittrex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Bybit
 • FTX
 • Бики
 • И много други…

Обединяването на крипто цени от множество борси решава основен проблем в крипто индустрията. Той позволява да се визуализират крипто цени в реално време на един сайт. Следователно не е необходимо да влизате в множество борси, само за да анализирате графиките на цените на алтернативните монети, изброени на различни борси. Друго голямо предимство на TradingView в сравнение с други сайтове за криптовалутни графики е общността.

tradingview крипто идеи

Това е център за споделяне и намиране на идеи за крипто търговия, индикатори и автоматизирани стратегии за търговия, публикувани от други търговци. Можете дори да публикувате идеите си в социалните медии и да получавате коментари за вашите стратегии или да образовате по-широката общност.

И накрая, трябва да отбележим, че все повече и повече крипто борси започват да интегрират диаграмите TradingView в своята борса. Когато влезете в обмен на фиат към крипто за закупуване на алткойни, има голяма вероятност да използвате диаграми TradingView, за да проверите крипто цените на живо.

tradingview ценообразуване

Най-добрата част е, че можете да започнете и да начертаете алткойни и крипто монети с TradingView БЕЗПЛАТНО на основния план.

Регистрирайте се безплатно в TradingView!

Въпреки това, ако искате да направите търговия с алткойни още една стъпка, тогава наистина трябва да помислите за надстройка до Pro версията. Това осигурява по-голяма гъвкавост и функции като:

 • Добавете неограничени крипто монети / двойки към вашия списък за гледане
 • Възможност за преглед и запазване на множество оформления на диаграми
 • Насложете и сравнете различни символи и активи (напр. Биткойн срещу злато)
 • Добавете до 5 технически индикатора на диаграма
 • Задайте 10 сигнала на диаграмите, които да се задействат въз основа на цена или индикатор
 • Позволете обратно тестване за стратегии за крипто търговия

И така, ако все още не сте създали акаунт в TradingView … Какво чакате? Това е чудесен ресурс за извършване на технически анализ на криптовалута.

Скариди

Shrimpy е уебсайт за управление на портфолио, който ви позволява да управлявате целия си крипто баланс, който може да се намира на няколко борси. Това означава, че не е нужно да влизате отделно във всяка крипто борса, за да извършвате сделки за покупка и продажба.

Посетете скариди

Уникалната характеристика на Shrimpy е, че можете да визуализирате цялостното си разпределение на монети на различен крипто обмен, като използвате прости проценти с визуална снимка. Ако пазарните условия се променят, като например доминирането на биткойн се увеличи и искате да намалите експозицията на алткойн, можете ръчно или автоматично да коригирате разпределението, като промените процентите. След това платформата ще изпълнява сделките на различните борси от ваше име.

скарид уебсайт

Начинаещите търговци на крипто ще се възползват от няколкото функции на Shrimpy, които включват:

 • Свържете множество борси за крипто търговия в една платформа
 • Управлявайте цялото си крипто портфолио с прост интерфейс и крипто инструменти
 • Проследете ефективността на портфолиото си и автоматично коригирайте инвестиционната стратегия
 • Копирайте най-добрите световни търговци на крипто в социалната търговия
 • Печелете комисионна за всеки социален търговец, който ви следва
 • Автоматизирайте търговските стратегии, използвайки различни индикатори и инструменти за търговия

скариди черти

След като свържете обмен на криптовалута, той ще попълни разпределенията като процент от общото ви портфолио. След това можете да започнете да добавяте крипто активи, в които искате да инвестирате. След това Shrimpy може да приложи стратегия за автоматизация, базирана на период от време за ребалансиране или ръчно.

Shrimpy ще извърши всички необходими сделки от ваше име, за да достигне разпределението на портфейла, което сте задали. Това е идеалният инструмент за крипто търговия за бързо и лесно коригиране на риска и експозицията на портфейла, без да се налага да влизате в множество борси.

разпределение на активите

Например, ако пазарът на крипто достигне висок размах и искате да изтеглите пари, просто плъзнете плъзгача за процент за Tether (USDT) до 100% и Shrimpy ще балансира съответно портфолиото.

И така, какви са таксите?

Shrimpy предлага три различни пакета, както следва:

 • HODLer (безплатно)
 • Професионален – $ 19 / месец (таксуван ежегодно)
 • Предприятие – персонализирано според вашите нужди

За да изберете най-добрия план за плащане за автоматизиране на вашата криптовалутна стратегия, най-добре е да проверите уебсайта, за да определите какви функции са включени във всяка опция за ценообразуване. Ако не сте сигурни, защо не започнете с безплатен акаунт в Shrimpy?

Coinigy

Coinigy е утвърден уебсайт за управление на крипто портфолио и алткойн. Той има за цел да опрости процеса на търговия, без да жертва техническия анализ на крипто търговията.

Посетете Coinigy

Сайтът предлага интерфейс за търговия за зареждане на диаграми от всички основни борси за криптовалута, за които можете да се сетите. Това е идеалният онлайн софтуер за извършване на технически анализ на криптовалута.

съвпадение

Ако искате да видите конкретни алткойн диаграми на един уебсайт, тогава трябва да помислите за Coinigy. Позволява на потребителите да се възползват от световната икономика на цифровата валута чрез свързаност за данни през 40 криптообмена от един акаунт като:

 • Binance
 • Bitfinex
 • Bitflyer
 • BitMEX
 • CEX.IO
 • Дерибит
 • Кракен
 • ОК
 • и много други..

За пълен списък на поддържаните борси, Натисни тук за да видите списъка за обмен на уебсайта.

За разлика от Tradingview, потребителите на Coinigy могат да търгуват в 20 крипто борси от акаунти, свързани чрез API, 24/7. Търговците на Altcoin също ще оценят функцията на портфейла на портфейла, за да следят цялото ви крипто салдо на всички борси по всяко време, дори когато спите!

Сега може би си мислите колко струва Coinigy?

Ценовите планове са съвсем справедливи, като годишното членство започва от около $ 15 на месец. Винаги можете да създадете безплатен акаунт, за да го изпробвате. Също така Coinigy не взема комисионна за сделки. Няма допълнителна такса при търговия чрез Coinigy (различна от месечния ви абонамент).

Създайте безплатна пробна версия за 30 дни с Coinigy.

ценообразуване на coinigy

Ако се чудите дали това е добро съотношение цена-качество, нека разгледаме някои функции, включени в основния план.

Абонаментният план на Coinigy за стартиране идва с изчерпателен набор от мощни инструменти за търговия с криптовалута и задълбочени индикатори. Търговците, които разчитат на технически анализ, ще имат достъп до над 75 технически индикатора за директна търговия от графиката на всички ваши любими борси.

Ако това не е достатъчно, Coinigy идва с предупреждения за цените (чрез имейл, SMS и в браузъра) и приложение за мобилен телефон, за да начертае Bitcoin и други алткойни, когато сте в движение. Вижте видеото по-долу за демонстрация.

Кваденциалност

Quadency е универсален уебсайт за криптовалута, който позволява на потребителите да свързват множество борси за криптовалута, за да създават диаграми и да търгуват от една платформа. Отминаха дните на влизане в няколко биткойн борси за търговия с определен алткойн, съхраняване на монети на различни борси и без начин за ефективно извършване на сделки във всичките ви притежания.

Посетете Quadency

Quadency решава тази болка чрез прост, но мощен инструмент за търговия, който ще ви помогне да начертаете, търгувате и управлявате крипто инвестициите си. Що се отнася до картографирането на алткойни, Quadency предлага елегантен и интуитивен интерфейс за търговия, използващ механизма за търговия.

квадратен уебсайт

Quadency позволява на потребителите да свързват съществуващите сметки за крипто обмен, за да направят график на целия ви крипто холдинг и да изпращат поръчки за покупка / продажба директно на борсата. Понастоящем сайтът за графики поддържа крипто и алткойни двойки следните борси:

 • KuCoin
 • Poloniex
 • Coinbase
 • Bitfinex
 • Кракен
 • Binance
 • Bittrex
 • зодия Близнаци

След като обменът е свързан, търговците могат да преглеждат салдото по сметката, транзакциите и поръчките, които се синхронизират автоматично. Това ви позволява да поемете контрола върху вашите търговски сметки само с няколко кликвания.

Прочети: Quadency Review – Наистина ли е най-добрата крипто платформа?

Въпреки това, използването на Quadency предлага допълнителни предимства за извършване на сделки на множество свързани борси, използвайки една платформа, която не получавате с TradingView. В известен смисъл може да се каже, че Quadency обединява най-добрите части на TradingView и Coinigy.

квадратен интерфейс

Що се отнася до ценообразуването Quadency, това е първокласна услуга, която предлага и безплатни диаграми за криптовалута, когато свързвате борса. Той обаче е ограничен във функционалността и сериозните търговци на крипто трябва да обмислят плана PRO.

Създайте безплатен Quadency акаунт!

На цена от $ 49 на месец, това може да е малко скъпо за начинаещи криптовалути. Но ако вече сте печеливш търговец на алткойни, това може да е полезна инвестиция, за да можете ефективно да планирате, търгувате и управлявате цялото си крипто портфолио, като използвате един сайт.

такси за кваденция

CryptoView

Проследяването на притежанията на криптовалута в множество сметки за обмен, портфейли на трети страни и устройства за студено съхранение може да бъде трудно за активния търговец. Крипто портфолио мениджър уебсайтове като CryptoView помагат за решаването на тази болезнена точка.

Посетете CryptoView

Това е универсално решение за криптотърговци да синхронизират множество търговски сметки и портфейли, докато управляват сделките на различни борси. Уебсайтът съчетава търговия с криптовалута и управление на портфейл в един потребителски интерфейс.

криптопреглед

CryptoView е един от най-добрите мениджъри на портфолио за криптовалути, който е подходящ както за начинаещи, така и за опитни търговци. Платформата съчетава управлението на крипто портфолио с напълно функционална платформа за търговия, която е съвместима с основните платформи за търговия.

Отворените позиции, чакащите поръчки, салдата по сметките и данните от историята на търговията на множество борси се импортират автоматично, което позволява на потребителите бързо да следят портфолиото си и да проследяват салдата от един уебсайт.

търговия с криптопреглед

CryptoView е пълен с функции, които включват:

 • Мощна графична платформа, задвижвана от диаграми Tradingview
 • Над 85 технически индикатора и 75 инструмента за рисуване
 • Режим на няколко екрана за бързо превключване между различни конфигурации на екрана
 • Може да запази всяко оформление на екрана и конфигурация на търговска двойка
 • Поддържа всички обменни подсметки като Маржин, Заем, Суап и Фючърси
 • Агрегатор на новини, който може да бъде съобразен с конкретни източници на крипто новини
 • Календар, който да следите важни събития в крипто общността
 • Персонализирани сигнали въз основа на „ниво на цената“ или „процентна промяна“

В сравнение с другите платформи за криптовалута и платформи за управление на портфейли, ценообразуването на CryptoView е конкурентно предвид списъка с включени функции. Има един пакет, който струва $ 19 на месец или едногодишен абонамент за $ 13 на месец.

криптопреглед ценообразуване

Заключение

Ако сериозно се занимавате с търговия с крипто и алткойни, тогава трябва да използвате най-добрите криптограми и инструменти за технически анализ. Всяка от горните платформи за алткойн диаграми е оборудвана с емисии за данни от няколко борси и включва инструменти за технически анализ на криптовалути, за да разпитва пазарите на алткойн, за да търси възможности за люлееща се търговия.

Посетете TradingView

И така, каква е нашата присъда на основния графичен сайт? Препоръчваме да използвате Pro версията на TradingView.

Защо? Тъй като можете да начертаете всичките си любими алткойни PLUS традиционни активи като Forex, акции, индекси и стоки. Също така той се превръща в предпочитания графичен интерфейс, който е интегриран в много крипто борси поради изчерпателния си набор от инструменти за търговия, функции и удобство за потребителя.

Да не говорим, все още можете да разглеждате криптовалутни класации безплатно, да използвате инструментите за търговия и да извършвате технически анализ.

Може да се интересувате и от тези подбрани статии:

 • Сравнени най-добрите борси за търговия с крипто ливъридж
 • Преглед на WazirX: Биткойн, търговия & Такси
 • Bitit Exchange: Прочетете този преглед, преди да се регистрирате
 • Преглед на Changelly: Все още ли е безопасно & Как работи
 • 8 най-добри крипто борси с нулеви такси (Без комисионна търговия)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector