Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Всичко, което трябва да знаете за предстоящите въздушни капки на EOS

Крипто инвеститор ли сте или ентусиаст? Може да сте виждали много новини в крипто уебсайтове за EOS airdrop. Може би сте прочели и много дискусии на популярни форуми като Reddit по тази тема и вероятно се чудите за какво става дума? В тази статия ще обясня EOS airdrop.

Какво е токен airdrop?

Нека първо разберем какво е токен airdrop. Може би сте забелязали, че популярните интернет платформи като Google, Facebook, Twitter и LinkedIn са забранили ICO рекламите. Те са го направили заради спекулациите, свързани с крипто пазара и появата на ICO за измама.

Това ограничава маркетинговите екипи на ICO и те се опитват да заобиколят този проблем. Въпреки че все още могат да използват реклами с „плащане на кликване“ (PPC) в популярни крипто уебсайтове, те се нуждаеха от допълнителни възможности за пускане на пазара на своите ICO. Те използват „програми за награди“, за да предлагат на пазара своите ICO, където възнаграждават субекти, ако доведат инвеститори в своите ICO.

Екипът на токена е форма на програма за награди, при която екипът на проекта ICO разпространява безплатни токени. Можете да прочетете повече за това в „Какво е Airdrop? 5 стъпки Ръководство за получаване на безплатни токени “.

Екипът на ICO проект трябва да упражнява добра преценка, когато провежда токен airdrop. Твърде малкото жетони водят до неефективна кампания, докато ако разпространяват твърде много хора, може да мислят за проекта като измама. Прочетете повече за това в „Ръководство за начинаещи: Как да създадем страхотна маркетингова стратегия на ICO“.

Какво е EOS?

Сравнително нова блокчейн платформа, EOS може да бъде следващото голямо нещо. Той е концептуално подобен на Ethereum, но има шансове той да стане по-популярен от Ethereum.

Подобно на Ethereum, можете да създавате разпределени приложения (DApps) на EOS и платформата има няколко предимства. Например:

  1. С EOS е възможно да се кодират DApps без интелигентни договори. Това е възможно чрез използване на DApp транзакции.
  2. EOS е силно мащабируем с висока пропускателна способност на транзакциите поради алгоритъма за консенсус „делегирано доказателство за залог“ (DPoS), който използва.
  3. Няма такси за транзакции.
  4. Децентрализираният модел на управление, използващ система за гласуване, ще определи бъдещите промени в платформата.
  5. EOS е по-лесен за използване, защото платформата предоставя усъвършенствани инструменти.
  6. В случай на спорно разделение в общността, производителите на блокове ще замразят мрежата EOS, което улеснява управлението на евентуален хард форк.
  7. Подобно на Ethereum, екипите за блокчейн проекти могат да използват EOS, за да стартират своите ICO, с допълнителното предимство, че не се налага да кодират смарт договори.
  8. Самоподдържащата се платформа ще възнаграждава непрекъснато производителите на блокове.
  9. В случай на Ethereum, трябва да кодирате интелигентни договори на собствения им език Solidity. Прочетете повече за това в „Ръководство за начинаещи какво е интелигентен договор?“. Не са много разработчиците, които знаят за това. EOS позволява кодиране на интелигентни договори на други популярни програмни езици и това е предимство.

Всичко по-горе прави EOS страхотна перспектива като бъдещ лидер в публичната среда на публичната блокчейн платформа. Прочетете повече за това в „Топ 7 предимства на EOS Blockchain“.

Важността на стартирането на EOS Mainnet:

EOS токените първоначално бяха пуснати през 2017 г., използвайки блокчейн Ethereum и стандарта ERC20. На 14 юни обаче EOS стартира своя Mainnet. Прочетете повече за важните етапи в пътуването на EOS в „Ръководство за начинаещи: Какво е EOS Blockchain?“

Това е важно събитие, защото екипът преобразува EOS токени, първоначално използвани за набиране на средства от ERC20 в EOS Mainnet. Екипът беше замразил ERC20 EOS жетоните по-рано през юни в очакване на това стартиране.


Не забравяйте, че екипите по проекти на ICO провеждат въздушни капки, насочени към инвеститори, които вече държат популярни монети като Ether (ETH). Бяхме обяснили това в „Какво е Airdrop? 5 стъпки Ръководство за получаване на безплатни токени “. Това има смисъл за тях, тъй като повечето от тях бяха стартирали проектите си с помощта на блокчейн Ethereum.

Сега, помислете за факта, че подобно на Ethereum, много проекти са използвали платформата EOS за изграждане на своите предложения. С пускането на EOS Mainnet, ако държите EOS, изведнъж ставате много важни за тези екипи от проекти! Подобно на притежателите на етер, най-вероятно ще се възползвате от въздушните капки на тези проекти!

Внимавайте за възможностите за излъчване на токени EOS!

Списък на EOS Airdrops

В допълнение към гореспоменатите предимства, не забравяйте, че EOS поддържа безплатно блокчейн съхранение. Хостингът на уебсайтове в блокчейн скоро ще стане реалност с EOS. Можете да очаквате повече проекти да използват платформата EOS. Не е изненадващо, че се предлагат крипто портфейли, които ви позволяват да управлявате крипто на EOS Mainnet, напр. Портфейл Infinito.

Краен списък с 15 предстоящи въздушни капки на EOS

1. Atidium Airdrop

Atidium е децентрализирано приложение за плащания, което се възползва от криптовалутата, AI технологиите и блокчейна. Платформата все още е в активна разработка и скоро ще излезе в Google и App Store. Те използват собствена криптовалута ATD.

Те пускат близо 900 000 токена в съотношение 1: 1 към притежателите на EOS токени. Препоръчваме да следвате техните Телеграм канал за повече информация относно въздушните капки. Това е едно от най-популярните въздушни капки EOS. Не се притеснявайте, ако мислите, че сте го пропуснали, тъй като те може да се излъчат по-късно.

Airdrop статус: Вече завърши на 28 юни 2018 г.

Категория: Плащания и управление на бюджета

Уебсайт: https://www.atidium.io/

2. Cetos Airdrop

Cetos е универсално здравеопазване, което използва блокчейн за решаване на здравни проблеми по целия свят, дори в отдалечени райони. Те захранват блокчейна със своя токен, известен като CETOS.

Те ще разпределят въздушната капка в съотношение 1: 1 към притежателите на EOS токени там. Също така, за да участват, притежателите на EOS трябва да имат CETI токени.

Airdrop статус: Airdrop ще се извърши между юни и юли 2018 г..

Категория: Здравеопазване

Уебсайт:http://cetos.io/

3. Edna Airdrop

EDNA е амбициозен проект, тъй като има за цел да съхранява човешка ДНК върху блокчейна. Това е блокчейн биотехнологично предприятие, което защитава знанията за ДНК от държавни или мега култури. Цифровата валута, използвана от блокчейна, е известна като EDNA. Те действат като маркери за услуги за различните услуги, изпълнявани на блокчейна.

Към момента на писане на статията EOS на EDNA все още продължава. Трябва да имате поне 100 EOS токена, за да се класирате за Airdrop и трябва да е преди моменталната снимка на генезиса. Понастоящем всеки, който отговаря на изискването, ще получи самолет на стойност $ 150.

Airdrop статус: В момента продължава.

Категория: Блокчейн биотехнологично начинание

Уебсайт: https://edna.life/tokens

4. EOSBet Airdrop

EOSBet е платформа за хазарт и предоставя модерна платформа за хазарт. Ние също го покрихме с нашата EOS dApps листа. Целта му е да реши проблема с децентрализирания хазарт и да гарантира, че всички хазартни игри са честни и могат да бъдат наблюдавани или проверявани.

EOSBet има за цел да направи самолет от 25 милиона и само притежатели на EOS. Ето защо се класира в EOS Airdrop. Вижте връзката към уебсайта по-долу, за да научите повече за разпространението.

Airdrop статус: Юли

Категория: Хазартна платформа

Уебсайт: https://www.eosbet.io/

5. HireVibes Airdrop

HireVibes планира и Airdrop за притежателите на EOS токени. Това е платформа за търсещите работа, които работят на блокчейн технологията. Те също така плащат 5% награда на потребителя в криптовалута. Освен това потребителите могат също да дарят част от приходите си в благотворителни организации. И така, всичко е свързано с наемането, печеленето на повече и предоставянето на част от него на общността.

Авиокомпанията HireVibes е насрочена за третото тримесечие на 2018 г. Проверете официалния им уебсайт, за да научите повече.

Airdrop статус: 3-то тримесечие 2018.

Категория: Платформа за наемане.

Уебсайт: https://hirevibes.io/

6. Trybe Airdrop

Trybe е платформа за споделяне на знания, където информацията се токенизира правилно. Той изброява събитие или знания, свързани с криптовалутата. Това означава, че всеки може да сподели своя опит и да получи заплащане за него.

В момента излъчването е планирано да се проведе през август 2018 г. За да научите повече, проверете официалния им уебсайт.

Airdrop статус: Насрочено през август 2018 г.

Категория: Платформа на знанието

Уебсайт: https://trybe.one/

7. YAIR Airdrop

YAIR airdrop е насрочен за третото тримесечие на 2018 г. YAIR предоставя платформа, където изкуството се оценява и съхранява в блокчейна. Той осигурява платформа, където всеки може да демонстрира таланта си и да трансформира изкуството си в ликвиден актив. Съдържанието, изпратено към блокчейн YAIR, също е достъпно за глобалната аудитория.

Въздушното изпускане ще бъде направено в съотношение 1: 2 за притежателите на EOS. Това означава, че всеки притежател на EOS ще получи 1 ГОДИНА за 2 EOS токена. 0,5 милиарда токени ще бъдат разпределени в EOS airdrop.

Airdrop статус: Трето тримесечие на 2018г

Категория: Платформа за споделяне на съдържание

Уебсайт: https://yair.art/

8. КАРМА

KARMA е платформа, задвижвана от блокчейн, където предлага стимул за правене на добро на други хора по света. Това означава, че всеки, който се справя добре, ще получи токени KARMA като стимул.

Въздушното излъчване на KARMA ще се проведе през второто тримесечие на 2018 г. Също така, ще бъде дадено само на притежателите преди снимката на блока на генезис EOS, направена на 2 юни 2018 г. Също така, съотношението 6: 1 ще бъде използвано за разпространение на Токени KARMA. Това означава, че за всяка монета от 1 EOS ще получите 6 монети KARMA. Общо те ще разпределят 5,4 милиарда токени на притежателите на EOS.

Airdrop статус: 2-ро тримесечие на 2018 г.

Категория: Социални

Уебсайт: https://www.karmaapp.io/

9. CryptoWizard Airdrop

CryptoWizard е уникален проект, който предоставя цифрови знаци. Всички цифрови знаци са уникални по свой собствен начин и действат като крипто актив. Освен това те са колекционерски и имат стойност, свързана с тях. Това означава, че те могат да бъдат продадени, събрани и продадени на търг. Също така, крипто магьосниците могат да се състезават в турнири и да печелят виртуални награди.

Самолетът се планира в бъдеще. За повече информация трябва да се регистрирате на техния уебсайт и да споделите своя имейл и адрес на портфейла на EOS.

Airdrop статус: Airdrop планиран в бъдеще.

Категория: Крипто активи

Уебсайт: https://wizards.one/#/

10. Кухини Airdrop

Qubicles airdrop има за цел да сподели 24 милиона Qubicle (QBE). Това е блокчейн пазар на кол център, който обединява агенти и служители. Той е изграден върху EOS блокчейн мрежата и също е един от обещаващите dApps в EOS мрежата.

Qubicles ще бъдат разпространявани до притежателите на EOS. Ограничението тук е, че трябва да имате по-малко от 100 000 токена. Както вече споменахме, той ще сподели 24 милиона QBE във въздуха. Междувременно второто излъчване ще бъде много по-значимо със 100k QBE токени, готови за разпространение.

Airdrop статус: Airdrop планиран в бъдеще

Категория: Пазар на кол центъра.

Уебсайт: https://podone.io/

11. IRYO Airdrop

IRYO е здравна блокчейн платформа, която работи на върха на EOS. Целта му е да създаде глобална здравна мрежа, където пациентите лесно ще споделят своите медицински състояния със специалиста. Това е публична блокчейн, което също означава, че осигурява прозрачност на медицинските доклади и носи отговорност за цялата система.

Airdrop е насрочен за юли 2018 г. За да научите повече, вижте връзката към уебсайта им, спомената по-долу.

Airdrop статус: Някъде през юли 2018г

Категория: Здравеопазване

Уебсайт: https://iryo.io/#intro

12. GiveyNation Airdrop

GiveyNation е dOS, задвижван от EOS, който има за цел да реши проблема с прозрачността в благотворителния сектор. Използвайки блокчейн, всеки може да види как се прехвърлят пари от дарителите към благотворителната организация без никакви измами или комисионни. Това също ще запази процеса на набиране на средства истински и прозрачен, тъй като всяка транзакция ще бъде записана.

Airdrop се планира през 4-то тримесечие на 2018 г. Също така, моментната снимка ще бъде направена по всяко време през юни. Съотношението на разпределение е зададено на 1: 1, което означава, че ще получите една монета GiveyNation за една EOS монета в портфейла си.

Airdrop статус: 4-то тримесечие на 2018г

Категория: Благотворителност

Уебсайт: https://giveynation.com/

13. Еволюция

Evolution е приложение на EOS.IO, управлявано от общността. Целта му е да изгради EOS решение с отворен код, което може да има правилно разпространение на символи, честно гласуване и голям брой производители на блокове. Те имат обширен план, когато става въпрос за въздушни капки. В момента те правят първоначално излъчване от 15% от жетоните.

Можете да прочетете повече за техния план Airdrop тук.

Airdrop статус: Неопределено

Категория: Блокчейн

Уебсайт: https://evolutionos.com/

14. Кафе EOS

EOS Cafe е глобална EOS общност. Целта му е да изгради крипто-кафе по целия свят като децентрализирана автономна корпорация, която работи заедно и да подобри EOS образованието, сътрудничеството и срещите.

В момента те не са точно определено време за въздушни капки.

Airdrop статус: Неопределено

Категория: Децентрализирана автономна корпорация

Уебсайт: https://www.eos.cafe

15. Търсачи

Prospectors е онлайн масивна мултиплейър ролева игра, изградена върху EOS блокчейн. Това позволява на играчите да играят, а също така им позволява да печелят истински пари под формата на криптовалута.

Airdrop вече е завършен на 30 юни 2018 г. В бъдеще ще се провеждат и още airdrops, така че не забравяйте да се регистрирате на официалния им уебсайт.

Airdrop статус: 1-ва аеродинамика завършена.

Категория: Игри

Уебсайт: https://prospectors.io/

Окончателна присъда

С EOS mainnet, който вече е пуснат, е крайно време EOS dApps да правят въздушни капки. Ако се интересувате от въздушни капки, силно препоръчваме да разгледате списъка и да се регистрирате за тях. Няколко от тях може да са били завършени, но все пак препоръчваме да се регистрирате, тъй като скоро могат да планират излитане. И така, мислите ли, че сме пропуснали EOS кацане? Коментирайте по-долу и ни уведомете.

* Отказ от отговорност: Статията не трябва да се приема и не е предназначена да предоставя инвестиционни съвети. Исковете, направени в тази статия, не представляват инвестиционен съвет и не трябва да се приемат като такива. Направете свое собствено проучване!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector