Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-добрите алткойни 2021: Намерете най-добрия си алткойн, който да инвестирате през 2021 година

Размерът на криптовалутния пазар, който през април 2017 г. беше около 25,9 млрд. Долара, сега е 409,47 млрд. Долара! С нарастването на пазара се появиха много нови криптовалути.

Забележка: Пазарната капитализация на всяка криптовалута е броят, постигнат, когато общият брой монети се умножи със стойността на една монета.

Тези криптовалути често се наричат ​​„Altcoins“, тъй като те осигуряват алтернатива на Bitcoin. Изборът на най-добрите алткойни може да е трудна задача, тъй като има хиляди опции там.

Ако търсите да намерите най-добрите алткойни 2021, тогава не е нужно да търсите повече. Ще разгледам най-обещаващите алткойни в това ръководство. Ще говоря за техните исторически тенденции, технологии, уникалност и какво може да се очаква през 2021 година.

В края на това ръководство трябва да имате добра представа за най-добрите алткойни 2021 г. С тази информация на ръка можете да отидете при финансов консултант, за да планирате инвестицията си в криптовалута за 2021 г..

Забележка: Ако решите да закупите някоя от криптовалутите, представени в тази статия, не забравяйте да изберете надеждна крипто борса. Повечето препоръчителните опции включват Coinbase и Binance. Можеш да видиш как се сравняват По-долу.

Сега да започнем с прегледа на най-добрите алткойни 2021.

1. Най-добри алткойни 2021: Етериум

Списъкът с най-добрите алткойни трябва да започне с Ethereum, който е втората най-ценна криптовалута след Биткойн. Текущата му пазарна капитализация е 64,35 млрд. Долара! Ethereum стартира през юли 2015 г. от сега известното чудо на света на криптовалутите – Vitalik Buterin.

Исторически инвестиционни тенденции

Както можете да видите на снимката по-долу, цената на Ethereum е нараснала от $ 9 през януари 2017 г. до $ 1389 през януари 2018 г., което дава възвръщаемост от над 17000%. Цената му почти се е удвоила миналия месец, от $ 396 в началото на април (2018) на $ 648 днес.

График на цените на Ethereum от 2018 г.

Как е Ethereum уникален и различен от Bitcoin?

Биткойнът е само цифрова валута, но Ethereum има още какво да предложи в допълнение към това. Ethereum предоставя платформа за разработчика, на която те могат да изграждат базирани на блокчейн интелигентни договори и децентрализирани приложения.


Ethereum беше първата криптовалута, която въведе интелигентни договори, които сега се считат за следващото голямо нещо.

Забележка: Интелигентните договори са споразумения, кодирани в блокчейна, които се изпълняват, когато са изпълнени определени предварително зададени условия.

Ethereum е и най-предпочитаната платформа за стартиране на първоначални предложения за монети (ICO). За повече информация относно ICO вижте нашите Какво е ICO ръководство.

И така, това са някои от ключовите неща, които отличават Ethereum от Bitcoin и го правят привлекателен както за разработчици, така и за инвеститори.

Предстоящи събития

Едно от най-големите предизвикателства пред Ethereum е мащабируемостта. Понастоящем мрежата на Ethereum поддържа грубо 15 транзакции в секунда. Това не е толкова страхотно в сравнение с 56 000 съобщения за транзакции на VISA в секунда.

Очаква се Ethereum да надгради технологията си от Proof-of-Work до Proof-of-Stake през 2021 г. Това ще увеличи до голяма степен неговата мащабируемост.

Къде да купя Ethereum

Като една от най-широко достъпните криптовалути, можете да закупите Ethereum от всяка популярна борса. Много от тези борси поддържат кредитни / дебитни карти в допълнение към банковия превод. Можете да закупите Ethereum от Coinbase, Coinmama, CEX.io или Gemini.

Купете Ethereum

2. Най-добрите алткойни 2021: Litecoin

Litecoin, един от най-старите алткойни, е създаден през 2011 г. от бивш служител на Google Чарли Лий. Подобно на Bitcoin, Litecoin също е само цифрова валута, но с подобрения. Всъщност причината за стартирането на Litecoin беше да се преодолеят някои недостатъци на Bitcoin, особено бавната му скорост на транзакция.

Исторически инвестиционни тенденции

На непредсказуемия пазар на криптовалути, където монетите влизат и излизат от пазара много бързо, Litecoin е на пазара повече от 7 години. Той се превърна в един от най-добрите алткойни с пазарна капитализация от 8,2 милиарда долара.

Той даде огромна възвращаемост през 2017 г., когато нарасна от 4 долара през януари 2017 г. до 350 долара през декември 2017 г. Това е възвращаемост от 8000%!

Както можете да видите на снимката по-долу, Litecoin възвърна инерцията си на растеж от април 2018 г., когато беше около $ 121 и в момента се търгува на $ 145.

График на цените на Litecoin от 2018 г.

Как е Litecoin уникален и различен от Bitcoin?

Litecoin направи значителни подобрения в технологията на Bitcoin, за да увеличи скоростта на транзакциите. Причината да се нарича Litecoin е, че е 4 пъти по-бърз от Bitcoin.

Транзакцията с биткойн отнема около 10 минути, но транзакцията на лайткойн е завършена за 2,5 минути. Това прави Litecoin по-мащабируем от Bitcoin, тъй като може да извърши повече транзакции в секунда.

Litecoin е изграден върху самата технология на Bitcoin и се счита за най-близкия съперник на Bitcoin. Още повече, че и двете служат на една и съща цел: предлагат алтернатива на фиатните валути като USD, EUR, CAD и т.н..

Предстоящи събития

Litepal, който е първият процесор за плащане за Litecoin, стартира през февруари 2018 г. Все още е в процес на разработка и се очаква да излезе през Q2 или Q3 на 2018 г..

Купуването, изпращането и получаването на Litecoin (или която и да е криптовалута) е много сложен процес. Очаква се LitePal да направи транзакциите в Litecoin много по-опростени. LitePal също така предоставя услуги и поддръжка за търговци с лесна интеграция към повечето съществуващи платформи за електронна търговия.

Както можете да видите на снимката по-долу, тази услуга има потенциала да направи Litecoin по-мейнстрийм и един от най-обещаващите алткойни.

Биткойн и Litecoin лого в метрото

Къде да купя Litecoin

Подобно на Ethereum, е доста лесно да закупите Litecoin, тъй като той се предлага от повечето от най-добрите борси за криптовалути. Можете да закупите Litecoin от Kraken, Coinbase, Coinmama или Bitsquare.

Купете Litecoin

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

3. Най-добри алткойни 2021: NEO

NEO, който първоначално се нарича AntShares, е създаден през 2014 г. от Da Hongfei в Китай. Това е най-голямата криптовалута, която се появи от Китай.

NEO, подобно на Ethereum, е платформа, предназначена за разработване на децентрализирани приложения (Dapps), интелигентни договори и ICO. Поради тази близка прилика с Ethereum, NEO често се нарича „китайски Ethereum“.

Исторически инвестиционни тенденции

NEO е един от най-добрите алткойни за 2017 г. и е дал огромна възвръщаемост. Той нарасна от около 0,16 долара през януари 2017 г. до около 162 долара през януари 2018 г. Това е около 111 400% възвръщаемост на инвестициите, което е огромно!

В момента NEO се представя добре, тъй като е нараснал от около $ 44 в началото на април 2018 г. до $ 82 днес. Почти се е удвоил!

Един от основните фактори, които стимулират растежа на NEO, е подкрепата на китайското правителство и неговата стабилна технология.

Как е NEO уникален и различен от Bitcoin?

Подобно на Ethereum, NEO предлага и платформа за разработване на интелигентни договори и Dapps. От друга страна, биткойн е просто цифрова валута, която не предлага такава платформа.

NEO предлага много технологични предимства пред Ethereum. NEO може да обработва около 10 000 транзакции в секунда, докато блокчейнът Ethereum в момента поддържа около 15 транзакции в секунда.

NEO поддържа програмиране на множество езици като C ++, C #, Go и Java, докато Ethereum поддържа само един език – Solidity. Това направи NEO доста популярен сред общността на разработчиците, тъй като те могат да използват платформата на NEO на езика, който вече знаят, вместо да трябва да се учат на нов.

Предстоящи събития

През 2018 г. се очаква NEO да изгради инфраструктура за постигане на своята визия за изграждане – интелигентна икономика. Основната идея на интелигентната икономика се върти около дигитализирането на реални физически активи като автомобили, къщи или нещо друго, за което можете да се сетите.

След това тези цифровизирани активи могат да бъдат продадени, търгувани и използвани чрез интелигентни договори. С такива агресивни планове, добър екип и покачващи се цени, NEO определено е един от най-добрите алткойни 2021.

Къде да купя NEO

Няма много опции за директно закупуване на NEO, използвайки фиатна валута като USD или GBP. Най-лесният начин е първо да купите биткойн от Kraken, Coinbase и след това да го замените за NEO. Можете да обменяте Bitcoin към NEO на много големи борси като Bitfinex или Binance.

Купете NEO

4. Най-добри алткойни 2021: Кардано (ADA)

Cardano е основана през септември 2017 г. от Чарлз Хоскинсън, един от съоснователите на Ethereum. Cardano предлага не само платформа за Dapps и интелигентни договори, но предлага и много технологични подобрения над Ethereum и други блокчейн.

Исторически инвестиционни тенденции

Cardano е една от най-новите криптовалути, но все още е успяла да се превърне в един от най-добрите алткойни с пазарна капитализация от 8,86 млрд. Долара.

Въпреки че не е дал толкова висока възвращаемост, колкото другите топ монети, той все още е популярен сред инвеститорите и разработчиците поради обещанието си за изграждане на силно стабилна блокчейн, която предлага предимства пред Ethereum.

Cardano нарасна от около 0,20 долара при старта си през октомври 2017 г., за да достигне цена от 1,20 долара през януари 2018 г. Това е възвръщаемост от около 500% за 3 месеца.

График на цените на Cardano от 2018 г.

Как е Cardano уникален и различен от Bitcoin?

Cardano предлага не само много технологични подобрения спрямо Bitcoin, но и над Ethereum. Докато Bitcoin е само цифрова валута, Cardano е платформа за изграждане на dApp със собствена родна валута – ADA.

Cardano е проектиран да решава три от най-належащите проблеми, с които се сблъскват блок-верижните проекти от 1-во и 2-ро поколение – мащабируемост, оперативна съвместимост и устойчивост.

Не само това, но и Cardano има за цел да се справи с проблемите на международния превод на плащания, който често отнема много време и пари. Той е фокусиран върху намаляването на времето за транзакции на международните плащания от няколко дни до няколко секунди.

Къде да купя Cardano?

Ако искате да закупите Cardano директно с помощта на кредитна / дебитна карта, тогава има само една възможност – Coinmama. На всички други борси, които предлагат Cardano, първо трябва да закупите Bitcoin, Ethereum, Litecoin или Bitcoin Cash и след това да ги замените с Cardano.

Можете да закупите Cardano с Bitcoin на Binance, Bittrex или Changelly.

Купува Кардано

5. Най-добри алткойни 2021: EOS

EOS е сравнително нов алткойн, чието първоначално предлагане на монети (ICO) стартира през юни 2017 г. EOS е създаден от Дан Лаример, който също е кредитиран за основаването на обмен на криптовалути Bitshares и блог-базиран сайт за блогове Steemit.

Подобно на Ethereum, EOS също предоставя платформа за разработчици за изграждане на децентрализирани приложения. Технологията му обаче се различава, както скоро ще видим.

Исторически инвестиционни тенденции

EOS събра 700 милиона долара чрез своето ICO и продължи да се превръща в едно от най-успешните ICO за 2017 г. Всъщност платформата на EOS все още се разработва, но пазарната й капитализация вече е около 15,69 милиарда долара, което я прави 5-тата най-ценна криптовалута в света.

Както можете да видите на снимката по-долу, дори преди пускането на платформата си, EOS получи огромен отговор от инвеститорите. Той нарасна от 4 долара през юли 2017 г. и достигна максимума от 18 долара през януари 2018 г..

Това, което прави EOS един от най-добрите алткойни 2021 г., е, че е надминал предишния си връх и в момента се търгува на $ 18,77.

График на цените на EOS за 2018 г.

Как EOS е уникален и различен от Bitcoin?

Биткойнът е просто цифрова валута, докато EOS е едновременно цифрова валута и блокчейн платформа за DApps и интелигентни договори. Така че би било по-подходящо да сравним EOS с Ethereum.

EOS ще използва механизъм, наречен Delegated Proof-of-Stake (DPoS) срещу Ethereum’s Proof-of-Work (PoW). Това прави EOS много по-мащабируема от Ethereum.

Друго предимство, което EOS има пред Ethereum, са неговите съвместими езици за програмиране. Ethereum поддържа само един език, наречен „Solidity“, докато EOS поддържа множество езици, включително C ++. Това е много привлекателна функция, ако сте разработчик.

Предстоящи събития

2021 ще бъде много вълнуваща година за EOS, тъй като се очаква платформата му да бъде пусната през юни 2017 г. Това е една от основните причини, за които се смята, че причиняват неотдавнашното увеличение на цените.

EOS е един от най-важните алткойни за гледане през 2021 година.

Къде да закупите EOS

Ако искате да закупите EOS директно с USD, тогава най-добрият вариант е Bitfinex. Има няколко опции, ако искате да обмените биткойн за EOS. Можете да отидете на Binance, Shapeshift или Kraken.

Купете EOS

6. Най-добрите алткойни 2021: DASH

Подобно на Bitcoin, Dash е цифрова валута, пусната през 2014 г. от Евън Дъфилд. По време на пускането той се нарича Xcoin и след това е преименуван на Darkcoin. През 2015 г. най-накрая бе ребрандиран на Dash.

Тирето е раздвоено от Litecoin, който сам е изграден върху технологията на Bitcoin. Dash придоби популярност, защото предлага значителни предимства пред биткойните.

Исторически инвестиционни тенденции

Цената на Dash започна да се увеличава през 2016 г. и най-накрая излетя през 2017 г. Цената му нарасна от $ 10 в началото на 2017 г. до максимум от $ 1540 през декември 2017 г. Можете ли да познаете процента на възвръщаемост?

Да, това е почти 15 000%!

С пазарна капитализация от 3,79 млрд. Долара, Dash може би може да е един от най-добрите алткойни за инвестиции през 2021 г..

Как Dash е уникален и различен от Bitcoin?

Dash направи значителни подобрения в технологията и предлага по-добра поверителност и по-висока скорост на транзакция от Bitcoin.

За разлика от биткойните, при които публичният адрес на подателя и получателя е известен на целия свят, Dash пази адресите скрити. Така че транзакциите на Dash не могат да бъдат проследени до произхода, докато транзакциите на Bitcoin са проследими.

Dash също има уникален механизъм за самофинансиране, при който 10% от всички възнаграждения за добив се връщат в Dash. Този фонд се използва за допълнително подобряване и разрастване на Dash.

Тези уникални функции правят Dash може би един от най-обещаващите налични алткойни.

Dash има потенциал да бъде приет в основната икономика, което вероятно го прави един от най-добрите алткойни 2021.

Къде да купя Dash

Ако искате да закупите Dash чрез банков превод или кредитна карта, тогава можете да изберете CEX.io или Kraken. Можете също така да обменяте Bitcoin за Dash на борси за криптовалути като Shapeshift, Bitfinex и Poloniex.

Купете тире

7. Най-добри алткойни 2021: BitDegree (BDG)

Когато стигнем до края на това ръководство, чувствам, че би било почти погрешно да не споменаваме BitDegree. Смятам, че заслужаваме да се споменем тук, тъй като може да сме от интерес и за вас. Ние сме първата в света платформа за онлайн обучение, задвижвана от блокчейн

Стартирала през 2017 г., ние имаме за цел да революционизираме образователната система. Помислете за това, тъй като Coursera и HackerRank се обединиха заедно, задвижвани от децентрализирана блокчейн технология.

С BitDegree и учениците, и учителите получават заплащане. Осигуряването на способността да печелите чрез учене е един от многото начини, по които ние иновации в съвременното образование.

Исторически инвестиционни тенденции

BitDegree е най-новата сред най-добрите монети, изброени тук, така че няма много история за инвестиции, която да се покаже. В момента се търгува на $ 0,039 и има пазарна капитализация от $ 14 040 337 USD.

С какво BDG е уникален и различен от Bitcoin?

BDG не е просто криптовалута, а цяла платформа, целяща да направи образованието достъпно и без граници. Нашата уникална платформа дава възможност на милиони хора по света да използват силата на блокчейн за учене и растеж.

Те вече имат работещ MVP, който позволява на студентите да печелят BitDegree токени, когато учат в курсове. Звучи интересно? Можете да научите повече за тях на BitDegree.

Предстоящи събития

2021 е голяма година за BDG, тъй като те са подредени много важни изстрелвания. Идеята е да се получат силни спонсорства, които могат да помогнат при разработването на търсени курсове.

Къде да купя BitDegree

Можете да закупите BDG на някои от борсите като Tidex и Cobinhood.

И така, сега стигнахме до края на това най-добро ръководство за алткойни 2021.

Купете BitDegree

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Заключителни думи

И така, вече знаете най-добрите алткойни, които се предлагат на пазара. Знаете и за тяхната история, технологии и предстоящите събития.

Покрих основни подробности за Ethereum, Litecoin, EOS, NEO, Cardano, Dash и, разбира се, BitDegree! С тази информация в ръка бихте могли да изберете любимите си алткойни, които да гледате за 2021 година.

След като решите коя криптовалута искате да закупите, изберете a надеждна платформа за обмен на криптовалути. За да ви помогнем, тук са top3 опции там: Coinbase, Binance, Coinmama.

И така, кои според вас са най-добрите алткойни 2021? Имате ли мнение кой е най-добрият алткойн да инвестирате през 2021 г.? Аз лично много харесвам NEO, но това е само моето мнение. Кажете ми вашето!

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector