Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Nano Coin – И задълбочен преглед

Нека си признаем – в този ден и възраст всеки човек и техните кучета са чували за това Биткойн. Криптовалутата напълно разби вратите на масовия успех и сега е по-популярна от всякога. Не всички обаче са наясно с недостатъците на монетата – такива, които може да не съществуват монетата Nano.

Има няколко големи проблема, които има биткойн, за които хората продължават да се позовават и да говорят – и за всеки такъв проблем има алткойн за да го разреши. В този урок ще говорим за един такъв алткойн – монетата Nano. Към края на ревюто ще видите защо наистина простотата е най-добрият подход по отношение на успеха на криптовалутата.

Ще ви разкажа всичко за това – какво представлява монетата Nano (бившата монета XRB), как е възникнала, за какво се използва и т.н. Аз също ще дам прогноза за цената на XRB и да ти кажа най-добрите места от къде да купите и съхранявайте XRB.

И така, какво чакаш? Нека да преминем направо към урока!

Търсите най-сигурното място за закупуване на BTC? Събрах най-добре оценените крипто борси, които бяха одобрени като най-сигурните платформи за закупуване на BTC по-долу, така че погледнете.

Доставчик Visa / Mastercard Налични крипто Нашата оценка Преглед на Coinbase ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Litecoin
 • + Още 30

9.8 Прочетете отзива Посетете сайта Binance Review ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Кардано
 • + Още 150

9.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Coinmama ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Биткойн Кеш
 • +Още 7

9.4 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на Kraken ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • ЧЕТКА
 • + Още 37

9.1 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на eToro ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 3

8.6 Прочетете отзива Посетете сайта Преглед на KuCoin ДА

 • Биткойн
 • Ethereum
 • Монеро
 • + Още 210

8.5 Прочетете отзива Посетете сайта Рецензия на Exchange Близнаци ДА

 • Биткойн
 • Биткойн Кеш
 • Ethereum
 • +Още 21

8.4 Прочетете отзива Посетете сайта Най – известен 729 отзива 9.8 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива Избор на редактора 1279 отзива 9.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 816 отзива 9.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 1174 Отзиви 9.1 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 453 отзива 8.6 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 563 отзива 8.5 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива 603 отзива 8.4 Банков превод: ДА Посетете сайта Прочетете отзива

Професионалисти

 • Транзакциите са безплатни
 • Много мащабируема
 • Работи подобно на Bitcoin
 • Добър екип за разработчици

Минуси

 • Не е толкова популярен, колкото някои други монети на пазара
 • Трудности при закупуване на NANO монети с фиат валути

Какво представляват нано монети?


Терминът „НАНО”Самата официално е ребрандирана от това, което е било известно като„RaiBlocks”. В началото на 2018 г. служителите на компанията решиха да назоват своя проект за криптовалута (и самата валута) Nano – това бележи ново начало за монетата.

Като проект и самостоятелно криптовалута, Nano е доста обяснителен – това е така монета, която има за цел да замени фиатните валути и да внесе крипто в ежедневието на хората. Целите и целите на монетата са почти идентични с тези на Биткойн.

За разлика от Bitcoin обаче, Nano има за цел да изпълнява задачите (главно – транзакции) на своите блокчейн по много по-бърз и гъвкав начин.

Нано монета: характеристиките на монетата Нано.

Nano монета използва комбинация от Proof-of-Stake и Доказателство за работа алгоритми. Сместа се нарича „делегиран Proof-of-Stake“. Начинът, по който работи, е, че когато има проблем с транзакция в системата на монетата Nano (да кажем, две транзакции се сблъскват – едната е легитимна, а другата е опит за ограбване или проникване), има „делегати ”, Които са там, за да гласуват за законната сделка и да отхвърлят измамата.

Да станеш делегат, трябва да имате малко XRB в портфейла си – това стимулира хората да участват в растежа и напредъка на нано общността.

Историята на Нано

Nano (бивш RaiBlocks) стартира през 2015 г. от човек на име Colin LaMahieu (софтуерен инженер с дългогодишен опит в областта на компютърния софтуер). Стартира под името RaiBlocks, но след няколко години екипът реши да ребрендира. Защо така?

Причината е доста проста. Първоначалното име просто не резонираше с основната аудитория, която компанията се опита да привлече. Струва си да се отбележи, че те не са сгрешили – след обявяването на промяната на името транзакциите им се увеличиха значително.

Това е и причината, поради която често можете да срещнете монетата Nano, наричана „XRB монета“. Това е етикет, останал от дните на RaiBlocks и Nano и XRB са правилни, когато се позовават на самата монета.

Nano монета: къде да купя NANO монети.

Още от създаването на това, което в крайна сметка ще се превърне в монета Nano, тя имаше предвид една тържествена цел – да направиш peer-to-peer криптовалутни транзакции по-мащабируеми. Вероятно не е тайна, че не само биткойн (макар и тази монета особено), но и много други по-стари криптовалути, базирани на блокчейн, идентифицират мащабируемост като най-големия проблем от всички. Това води до огромни такси за транзакции, супер ниска скорост на търговия и т.н..

Много различни алткойни са се опитали да създадат своите версии на блокчейн, които биха помогнали за подобряване на въпросната мащабируемост, а криптовалутата Nano е една от тях. Сега естественият въпрос, който може да възникне за вас, може да бъде – какво толкова специално има в монетата Nano? Моят отговор на това би бил едно просто нещо – блок-решетка.

Нано блок решетка

Труден термин сам по себе си се отнася до блоковата решетка смес от две системи – традиционната блокчейн и това, което се нарича „насочена ациклична графика“, или DAG на кратко.

DAG е вид структуриране на данни. Когато например извършвате транзакция (купувате, продавате или просто търгувате) с традиционна криптовалута, транзакцията ви се групира в „блок“ с предварително дефинирано пространство и размер – тези блокове съставляват блокчейна. Със структурата на DAG обаче, ще можете да видите отделни транзакции и как те корелират в по-голямата картина на самата блокчейн.

Nano coin: проект с отворен код.

Хубавото на DAG е това това е изключително мащабируемо – точно това, което липсва на традиционната блокчейн. Недостатъкът е, че не е особено безопасен – обаче тук се намесва скандалната сигурност на блокчейна.

Монетата Nano има за цел да обедини най-доброто от тези два свята – Мащабируемостта на DAG и сигурност на blockchain.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Как работи?

Принципът на работа зад монетата на Нано е съвсем прост.

За да го опростите прекалено, просто Nano съхранява входящи и изходящи данни за транзакции в обозначени, отделни блокове във вашия собствен, личен блокчейн. По този начин балансът на вашия портфейл винаги се поддържа актуален и защитен, като същевременно поддържа безпроблемната работа на блокчейна.

Общата концепция и идея зад криптовалутата Nano е движещата цел зад този процес. Компанията има само един, един фокус – мащабируемост. Те не са много загрижени за сигурността – там идва самият блокчейн.

По-скоро екипът се фокусира върху предоставянето на възможно най-бързите транзакции в областта на криптовалутата. На свой ред „такса”Се появява тема – няма такси, докато използвате Nano coin при транзакциите си. Да, добре сте прочели – 0 такси.

Цена

За да анализирате варирането на цените и възможната форма XRB прогнози за цените, нека да разгледаме графиката по-долу.

Към момента на писане на този урок текущата цена на монетата Nano е $ 1,31. Както можете да видите от диаграмата, имаше забележителен (или вероятно трябва да кажа – МНОГО забележителен) колебание на цената, което повлия на цената на монетите Nano и това се случи през януари 2018 г. Ако сте запознати с криптовалутите и ги следите от известно време, може би знаете, че самата монета XRB няма нищо общо с нея.

В началото на годината (2017-2018) пазарът на криптовалути преживя най-странния период от живота си – цените на криптовалутите се надуха и след това изведнъж се сринаха – някои напълно, други – не толкова.

Nano Coin - И задълбочен преглед

Зад тази катастрофа имаше много причини (ще отнеме много време да се изброят всички от тях тук), но само за да назовем няколко от основните: някои правителства забраниха криптовалутите като цяло, финансови експерти пророкуваха гибелта на крипто света, хората започнаха да продават паника (би трябвало да кажа – изхвърляне) на своите монети и т.н..

Както можете да видите, това имаше много малко общо със самата монета Nano. И това се показва – към септември 2018 г. цената на монетите Nano стартира стабилизиращ и в момента е в доста добро положение, дори показва признаци на растеж.

Що се отнася до прогнозата за цените на XRB … Много експерти казват, че ако компанията ще продължи да напредва в технологията си и да остане фокусирана върху целта „без такса, бърза и мащабируема“, цената на монетата Nano може да продължи бавно да се увеличава.

Забележка: Не съм финансов експерт или съветник за криптовалута. НИКОГА не инвестирайте парите си в криптовалути, преди да се консултирате с легитимен финансов експерт.

Закупуване на XRB

Ако четенето на този урок за монети Nano до този момент предизвика още повече интереса ви към монетата Nano и вече мислите откъде да купите XRB, прочетете нататък!

За улеснение ще сегментирам тази следваща част две стъпки.

Стъпка 1: Портфейл

Първото нещо, което ще трябва да разберете, преди да се осмелите и да закупите монета Nano, е подходящия портфейл, който да използвате.

Естествено може да е трудно да изберете правилния портфейл за вашата криптовалута. Трябва обаче да се съсредоточите само върху едно нещо – сигурност. Ако портфейлът не е сигурен, тогава нищо друго няма значение.

Повечето криптовалути там са собствени, определени портфейли. Нано монетата не прави изключение – портфейлът Nano е чудесен избор, ако криптовалутата Nano е единствената, която ви интересува. Това е безопасно, отворен код, и можете да го използвате навсякъде по света.

Като алтернатива, още по-добър вариант би бил използването хардуерен портфейл – а именно, Ledger Nano S. С Ledger можете да бъдете спокойни в това всичките ви монети Nano ще бъдат напълно безопасни и здрави.

Стъпка 2: Придобиване на ETH и закупуване на Nano

Е, не е задължително ETH … Но това е най-оптималният начин да го направите.

Ще видиш, не е възможно да закупите монета Nano с фиат валути. Мрежата просто не поддържа тази опция. Вместо това, което трябва да направите, е да намерите уважавана платформа за обмен на криптовалути и купете друга криптовалута (за предпочитане Ethereum) с фиатни валути и след това използвайте това, за да купите Nano.

Nano монета: обменя къде да купя Nano.

Един добър вариант би бил Binance. Ако не държите никакъв Ethereum, можете да го купите там и след това да го използвате, за да закупите Nano криптовалута направо в портфейла си. Binance вече много пъти доказа своята легитимност като платформа за криптообмен – те го имат ниски такси и бързи скорости на транзакциите.

Като алтернатива, от късно можете също да закупите Nano монети чрез Симплекс. Платформата ви позволява да плащате с кредитна или дебитна карта и гарантира, че всички ваши транзакции ще бъдат сигурно и бързо.

Ако обаче имате Ethereum, това малко улеснява нещата. Всичко, което трябва да направите, е да използвате една и съща крипто борса, за да закупите Nano монети и това е всичко – остава само да изчакате, докато се появят в портфейла ви!

Заключителни думи

Опитах се да покрия доста обширни теми в този урок за монети на Nano. Само за да направим информацията по-добра, нека имаме кратко резюме на това, което вече разгледахме за монетата.

Nano coin, като платформа за криптовалута, има много конкретни и директни цели. В крайна сметка целта му е да направи равностойна криптовалута бърза и плавна. Това не е постижимо със старите версии на блокчейн, но Nano coin предлага решение. Сливането на блокчейн и DAG системите изглежда е чудесен начин за решаване на тези проблеми – само времето ще покаже дали работи на практика.

Важно е обаче да се отбележи, че екипът е постигнал забележим напредък през годините – изглежда, че цената на монетата отразява това доста добре.

Когато става въпрос за действителната цена на монетата, обаче ще бъде интересен процес за наблюдение. Естествено, има експерти от двете страни, които пророкуват много различни неща – това обаче важи за криптовалутите като цяло. Основното нещо, което трябва да имате предвид, когато мислите за цената на Nano coin, е, че всичко се крие изследвания.

Хората, които мислят да инвестират в Nano coin (и криптовалутите като цяло), трябва да направят обширни изследвания по темата. И нямам предвид само четене на последните новини или гледане на графиките на цените през последните няколко седмици. Трябва да стигнете до дъното на въпроса – добър начин да го направите е да слушате крипто експерти и други, колеги ентусиасти.

Сравнете Nano рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Сравнете Nano рамо до рамо с други

Всички крипто борси може да изглеждат подобни на вас, но те са НЕ еднакво!

Да! Покажете ми таблицата за сравнение

Заключения

Ако не друго, криптовалути като Nano доказват това крипто технологията непрекъснато напредва и върви напред. Дори след скандалния срив на пазара в края на 2017 г. – началото на 2018 г. не отбягва хората – напротив, все повече хора се интересуват от света на крипто.

С това всеки ден възникват нови предизвикателства – платформите за криптовалута и екипите зад тях трябва да продължат да напредват и да се развиват постоянно.

Една от най-добрите характеристики, които Nano coin предлага е, че е така просто. И в никакъв случай нямам предвид, че от техническа гледна точка – това е толкова сложно, колкото другите криптовалути там. Не, имам предвид това има предвид много ясни цели и задачи, директни начини за постигането им, и добър лидер и екип, който да го подкрепи. С подобна комбинация монетата може да достигне интересни върхове в бъдеще.

В този урок само накратко засегнахме темата за Nano. Говорих за цената на монетите Nano и предложих къде да купя XRB, но в монетата има много повече, отколкото е възможно да се обхване в това кратко ръководство.

Относно въпросите къде да купя Nano и къде да го съхранявам, позволете ми да ви дам кратко описание:

 1. Бихте се регистрирали на борса като Binance, и потвърдете вашата самоличност, ако е необходимо;
 2. Ако борсата продава Nano монети директно (което може да не е така), можете просто да въведете данните си и да ги закупите там и след това;
 3. Ако крипто обменът го направи НЕ продавайте Nano монети директно, може да се наложи да закупите Ethereum (или всяка друга крипто) и да купите Nano с това;
 4. Като алтернатива можете също да закупите Nano монети чрез Симплекс. Тук може дори да можете да го направите директно, докато плащате с кредитна или дебитна карта.

Не забравяйте също, че винаги трябва да държите вашите Nano монети вътре определен, сигурен портфейл – от всички портфейли там, Ledger Nano S се счита за една от най-добрите алтернативи.

Съдържанието, публикувано на този уебсайт, няма за цел да даде някакъв вид финансови, инвестиционни, търговски или други форми на съвет. BitDegree.org не подкрепя или предлага да купувате, продавате или държите какъвто и да е вид криптовалута. Преди да вземете финансови решения за инвестиции, консултирайте се с вашия финансов съветник.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

Adblock
detector