Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Прогноза за цените на NEO 2021: Какво да очаквате?

Днес съществуват над 4000 криптовалути и този брой продължава да расте непрекъснато. Общата капитализация на криптовалутата е около $ 988 милиарда, като над 70% от нея са доминирани от Топ 10 криптовалути.

Една от най-популярните криптовалути в топ 10 е NEO монетата. NEO, който често се нарича “китайски ефириум”, е една от най-обсъжданите истории за успех в света на криптовалутите.

Ако мислите за инвестиране в NEO, но не сте сигурни какво има бъдещето му, значи сте попаднали на правилното място.

Ще споделя с вас някои от най-добрите прогнози за цените на NEO 2021. Въпреки че е трудно да се предскаже бъдещето на която и да е криптовалута, това може да ви помогне да вземете по-информирано решение.

Също така ще разгледам основите на NEO и неговите исторически ценови тенденции, така че да разберете добре на какво е способна тази криптовалута.

И така, до края на това ръководство ще разберете какво казват хората за NEO и цените, които предвиждат.

Преди да влезем в него обаче, важно е да отбележим, че винаги трябва да се консултирате с финансов съветник, преди да вземате каквито и да било инвестиционни решения.

Както и да е, нека започнем, като научим повече за NEO!

Какво е NEO?

NEO Предвиждане на цените Da HongfeiNEO, който първоначално се нарича „AntShares“, е основан от Da Hongfei през 2014 г. Всъщност през юни 2017 г. NEO се прекръства от AntShares на NEO.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

NEO е първата цифрова монета в Китай и е пряк конкурент на Ethereum. Подобно на Ethereum, NEO монетата е много повече от просто цифрова валута и този фактор оказва значително влияние върху прогнозите за цените на NEO.

NEO е основно базирана на блокчейн платформа, която позволява на разработчиците да създават интелигентни договори и децентрализирани приложения. Интелигентните договори са следващото голямо нещо и могат да бъдат приложени в много реални ситуации и бизнеси.

Ethereum е първоначалният създател на тези интелигентни договори и затова NEO често се нарича „китайски Ethereum“.

Забележка: Интелигентните договори са договорите, които са трудно кодирани да се изпълняват сами, когато са изпълнени определени – предварително зададени – условия. Така че, няма нужда от участието на трета страна.


Що се отнася до биткойните, NEO е много различен от него. Това е така, защото единствената цел на биткойн е да се използва като цифрова валута, с амбициите да се превърне в алтернатива на фиатната валута като USD, CAD, GBP и т.н..

Както споменах преди, NEO има много повече случаи на употреба, освен че е цифрова валута.

Някои от основните характеристики на NEO са:

  • За разлика от повечето други криптовалути, NEO монетата не може да бъде разделена. Така че, не можете да направите трансфер като 0,5 NEO или 0,11 NEO. NEO може да се счита за подобен на акциите на всяка компания, който не може да бъде разделен.
  • Има втора криптовалута, която може да се използва от NEO общността – GAS. Като държите NEO монетата в портфейла си, вие печелите GAS, който може да се използва за извършване на транзакции в блокчейна на NEO.

Тъй като GAS се дели до 0,00000001, GAS токените могат да се използват за плащане на такси за транзакции, генерирани от приложения в мрежата. Подобно на начина, по който Ether се използва в мрежата Ethereum, GAS се използва в мрежата NEO.

  • Докато Ethereum позволява на програмистите да кодират само на един език – Solidity, Neo позволява на разработчиците да кодират интелигентни договори, използвайки C ++, C #, Go, Java и други често срещани езици за програмиране

Имайки предвид основите на NEO, нека преминем, за да видим как се е справял досега.

История на инвестициите на NEO

Ако сте инвестирали в NEO през юли 2017 г., когато цената му е била около $ 6, инвестицията ви от $ 100 би нараснала до около $ 2700 през януари 2018 г. Осигуряване на възвръщаемост на инвестицията от 2600%!

Както можете да видите на диаграмата по-долу, NEO започна да набира популярност по същото време, когато беше ребрандиран от „AntShares“ на NEO през юни 2017 г..

График на пазарната капитализация на прогнозите за цените на NEONEO Пазарна капитализация | Източник: coinmarketcap

Чудите ли се каква е причината за историческото покачване на цените на NEO? Е, ето няколко ключови причини:

  • NEO е първата блокчейн платформа с отворен код, разработена в Китай и е в добрите книги на китайското правителство. Това направи NEO най-популярната монета в Китай, която е един от най-големите пазари за криптовалути.
  • Ethereum стана толкова популярен, защото обеща да предложи повече от Bitcoin, като предостави платформа, която позволява разработването на децентрализирани приложения.

NEO прави същото като Ethereum, но по по-добър начин. Това прави NEO фаворит сред инвеститорите, разработчиците и потребителите.

Въпреки че това са специфичните фактори, свързани с NEO, има много общи пазарни тенденции, които могат да окажат влияние върху цената му. Така че постигането на точна прогноза за цената на монети NEO е много трудна задача, дори за по-опитни инвеститори.

Сега обаче ще споделя с вас най-добрите прогнози за цените на NEO за 2021 г. Както можете да видите, NEO се е представил изключително добре в миналото, така че нека да видим как изглежда прогнозата за цените на NEO.

Прогноза за цената на монети NEO 2021

Нека да видим какво може да има 2021 г. за NEO:

NEO Price Prediction 2021: Технически анализ

Преди да вляза в действителната прогноза, нека първо да обясня какво се разбира под технически анализ. Това е техника за прогнозиране на бъдещи цени въз основа на историческите ценови тенденции и тенденциите в обема на търговията.

Walletinvestor.com, уебсайт, който извършва технически анализ, направи прогноза за цената на NEO от $ 29,5 за една година. Можете да видите очаквания път на растеж на NEO в следващата диаграма. Според тази прогноза, ако инвестирате $ 100 днес, това ще се окаже почти същото за една година.

NEO прогноза, дългосрочни прогнози за цените за 2021 г. & 2022 | Източник: walletinvestor

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Прогноза за цените на NEO 2021: Въз основа Технологии и пазарни тенденции

Според smartereum.com, прогнозата за цените на NEO за 2019 г. беше на ниво 355 долара. Те основават своята прогноза на положителни фактори като:

  • Нарастващ интерес на институционалните инвеститори към NEO
  • Технически предимства, предлагани от платформата на NEO пред тази на Ethereum
  • Фокусът на NEO е върху дигитализацията на активите, а не просто върху дигитализацията на валутата

Тази прогноза се основава на някои от реалните предимства, предлагани от NEO, но беше много оптимистична. NEO не постигна такъв огромен ръст за толкова кратко време.

Така че би било добре да помислите и за други прогнози в допълнение към тази.

NEO Price Prediction 2021: Експерти

Много експерти вярват, че NEO има светло бъдеще. Марк Кагни, съосновател в Social Finance (SoFi), смята това NEO има потенциала да замени биткойн поради иновативното му използване на блокчейн технологията.

Брайън Евънс, който е известен ангелски инвеститор и блокчейн евангелист, също излезе в подкрепа на NEO.

NEO Price Prediction Brian Evans, Adviser & amp; Блокчейн евангелист

Големият ход за NEO е създаването на цяла интелигентна икономика. Той включва цифрови активи, интелигентни договори и цифрова идентичност, които могат да се използват за реални приложения и да се интегрират в реалната икономика. Китай може (и може) да бъде кандидат за това първо приложение и интеграция в реалния свят.

Angel Trader, съветник & Блокчейн евангелист, Брайън Евънс

Това не са много специфични прогнози за цените на монети NEO, но показват, че експертите вярват в бъдещето на NEO.

И така, тези прогнози за цените на NEO монети за 2021 г. показват, че може да е добра година за NEO. Както можете да видите, има различни фактори, които работят в полза на NEO монетата.

Също така трябва да получите представа за дългосрочните перспективи на NEO, преди да вземете решение за инвестиция. Нека да разгледаме прогнозата за цените на NEO 2021, нали?

Прогноза за цените на NEO 2021

Цените на криптовалутите са силно непредсказуеми, дори в краткосрочен план, така че е още по-трудно да се предвиди цената й в дългосрочен план.

Сега обаче ще споделя най-добрите прогнози за цените на NEO за 2021 година.

NEO Price Prediction 2021: Технически анализ

Така че, след като вече знаете какво е технически анализ, нека разгледаме дългосрочната прогноза за цените на NEO, направена от longforecast.com. Това е друг уебсайт, който предоставя краткосрочни до дългосрочни прогнози за цените за криптовалути.

Според longforecast.com, цената на NEO ще бъде в диапазона от $ 18.86-24.14 през май 2021 г. и ще достигне $ 23.98-30.69 до декември 2021 г..

Прогноза за цените на NEO 2021: Въз основа Технологии и тенденции на пазара

Cryptoupdates.net прогнозира, че NEO може да достигне $ 900 или повече до 2019 г., но тъй като цената остава почти същата за няколко години, прогнозата за 2021 г. не е толкова ярка – може да достигне около $ 30 до края на годината. Те основават своите прогнози на факта, че ще могат да уловят китайския и по-голямата част от азиатския пазар.

Докато прогнозата изглежда е от по-високата страна, всички сме виждали колко невероятно са се представяли криптовалутите в миналото.

Би било справедливо да се каже, че дългосрочното бъдеще изглежда обещаващо и за монетата NEO. И така, дали NEO е добра инвестиция?

Добра инвестиция ли е NEO?

Както видяхме, NEO е осигурило голяма възвръщаемост на инвестициите в миналото. Наред с предишното представяне, решаващ фактор, който тласка криптовалутата към успех, са силни основи, а NEO има много.

Трябва да измерим ефективността на NEO по фактори като технология, екип, приемане на пазара и т.н. Има много аспекти на NEO, които могат да го направят още по-успешен.

Нека ги разгледаме:

Подкрепа от китайското правителство

Китай е против криптовалутите и първоначалните предложения за монети (ICO). Техните коментари относно планирането да забранят добива на криптовалути доведоха до срив на пазарните цени.

Neo обаче е една от техните собствени криптовалути и те се отнасят с него благосклонно. Не само това, но се използва и от много големи бизнеси в страната като Alibaba и Microsoft China.

Предвид огромния размер на китайския пазар и въздействието, което Китай оказва върху цялостната икономика, този фактор може да осигури основен тласък за NEO.

Техническо предимство

NEO има едно очевидно предимство пред Ethereum – лекотата на кодиране на платформата му. Разработчиците на Ethereum трябва да се научат на Solidity, за да кодират интелигентни договори.

От друга страна, NEO поддържа общи езици за програмиране като Java, Python, C ++ и др., Което го прави много привлекателна опция за разработчиците.

NEO Price Prediction NEO поддържа Python C ++ Java

Това може да промени играта за NEO, тъй като прави платформата по-достъпна за по-широк кръг разработчици.

Интелигентна икономика

Биткойнът е роден с цел дигитализиране на валута с помощта на блокчейн технология. Ethereum се превърна в следващото поколение блокчейн със създаването на интелигентни договори, които могат да цифровизират всякакви споразумения.

NEO прави всичко това и много повече. NEO въвежда концепцията за интелигентна икономика, при която всякакви реални активи (като къща) могат да бъдат цифровизирани.

Така например, ако отдавате жилището си под наем, можете да сключите интелигентен договор с наемателя си. Бихте могли да вмъкнете състояние, при което дигитален ключ на къщата се споделя с наемателя, само когато получите наема.

Тази идея за интелигентна икономика наистина може да бъде бъдещето и в момента NEO ръководи тази концепция.

Интелигентна икономика на NEO Price Prediction

Първоначални предложения за монети (ICO)

Сигурен съм, че всички вие чухте за огромния успех на ICO миналата година. Повечето ICO, стартирани миналата година, бяха пуснати в мрежата Ethereum, което направи Ethereum много популярен.

Въпреки това, много ICO бяха подредени да използват NEO през 2018 г. Така че, може ли NEO да бъде настроен да се възползва от успеха на тези ICO?

Изглежда, че NEO е силна монета и може да извърви дълъг път, а това са всички решаващи фактори, които могат да доведат NEO по пътя на успеха.

Има обаче и някои неща, за които също трябва да внимавате.

Нека да разгледаме за какво трябва да внимавате, преди да инвестирате в NEO.

Правителствени разпоредби

Въпреки че понастоящем NEO има подкрепата на китайското правителство, не сме сигурни дали тази позиция ще се промени в бъдеще. Китай не е крипто-приятелска нация и това може пряко да повлияе на успеха на NEO.

Той е най-големият бенефициент на подкрепата на китайското правителство, така че ще бъде и най-тежко засегнат, ако решат да отидат отново на антикриптовалута.

Така че, трябва да следите новини, свързани с движенията на китайското правителство.

Увеличаване на конкуренцията

NEO може да се изправи пред силна конкуренция от много криптовалути, които разработват подобни платформи за интелигентни договори.

Всъщност монетата Cardano (ADA), която също се разглежда като блокчейн платформа от следващо поколение, има по-голяма пазарна капитализация от NEO. Cardano има пазарна капитализация от около 8,1 милиарда долара, докато NEO има пазарна капитализация от около 5,45 милиарда долара.

NEO Price Prediction Cardano & amp; NEO Пазарна капитализация на монети

Източник: coinmarketcap

Има и други монети като EOS.io, които също са силни конкуренти на NEO.

Трябва да следите тези два фактора, за да защитите инвестицията си в NEO.

Имайки предвид всички фактори обаче, мисля, че NEO може да бъде добър вариант за инвестиция.

Заключителни думи

Както вероятно можете да кажете, прогнозирането на бъдещето на всяка криптовалута никога не е просто. Има много елементи, които определят дали цената ще се повиши или ще падне.

В това ръководство се опитах да ви дам представа за най-ключовите фактори, свързани с NEO. Сега трябва да знаете, че един от най-важните фактори, които определят успеха на NEO, е подкрепата от страна на китайското правителство. В допълнение към това, NEO предоставя и много технологични предимства пред Ethereum.

Знаете и как изглеждат най-добрите прогнози за цените на монети NEO за 2021 година. Бих казал, че изглежда доста положително за NEO.

Имайки предвид всичко това, важно е да говорите с финансов съветник, преди да вземате каквито и да било инвестиционни решения. Най-важното е, че никога не инвестирайте повече, отколкото можете да си позволите да загубите. Пазарът на криптовалути може да се срине всеки момент.

И така, след като прочетете това ръководство, какви са вашите мисли за NEO монетата? Ще инвестирате ли? Ще се радваме да чуем вашите мисли!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector