Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Най-бързият и лесен начин за закупуване на NEO в Австралия

Запознали ли сте се с криптовалута и чували ли сте за потенциала на NEO? Често наричана китайски Ethereum, NEO монетата е популярна криптовалута, която може да бъде закупена с помощта на борса за криптовалута в Австралия.

Преди да влезем в нашето ръководство стъпка по стъпка на най-бързият и лесен начин за закупуване на NEO, трябва да знаете, че сме провели обширни изследвания и сме направили оценка на важните фактори при търсене на крипто борса като такси за търговия, лимити за депозити, методи на плащане, безопасност & сигурност и поддръжка на клиенти.

Как да закупите NEO в Австралия: Ръководство

За да закупите NEO монети в Австралия, ще трябва да изпълните следните основни стъпки:

Къде да купя NEO в Австралия

Ето нашия списък с най-добрите места за закупуване на NEO в Австралия въз основа на нашите отзиви.

Начини за закупуване на NEO в Австралия

Има няколко начина за инвестиране в NEO в Австралия, които зависят от начина ви на плащане. Ако предпочитате да използвате регулиран обмен на криптовалута (което препоръчваме), тогава трябва да знаете, че всеки доставчик на цифрова валута може да поддържа различни методи за депозиране като:

 • Банкови преводи (EFT)
 • PayID
 • POLi
 • BPAY
 • Депозит в брой
 • Дебитна / кредитна карта

Затова е най-добре да решите да се регистрирате при борса, която поддържа предпочитания от вас начин на плащане, за да закупите NEO. Използвайте нашето ръководство по-долу, за да видите кои общи методи за депозиране се поддържат от нашите най-високо оценени австралийски крипто борси.

 • Банков трансфер

 • PayID

 • POLi

 • BPAY

 • Депозит в брой

 • Дебитна / кредитна карта


Купете NEO с помощта на банков превод в Австралия

Можете да закупите NEO чрез банков превод (EFT), като използвате регулирана борса за криптовалута в Австралия. Банковите преводи обикновено се кредитират в рамките на същия работен ден в зависимост от банката. Повечето австралийци ще бъдат запознати с използването на EFT транзакция, използвайки своята онлайн банкова сметка.

За да завършите банков превод, трябва да получите BSB и номера на сметката на банковата сметка на борсата. Това не се различава от плащането на никого. Трябва да отбележите, че банковият превод може да отнеме малко повече време за изчистване в сравнение с други методи за депозиране и е лесно да се допусне грешка.

Следните австралийски крипто борси ви позволяват да закупите NEO с банков превод:

 • Swyftx
 • Независим резерват
 • ZebPay
 • ZipMEX

Купете NEO с помощта на PayID в Австралия

Използването на PayID е лесен метод за инвестиране в NEO в Австралия. Това е популярен метод за плащане, който се поддържа от повечето по-големи австралийски банки. Тъй като това е почти моментално, инвеститорите, които желаят да направят незабавна NEO покупка, трябва да обмислят този метод на депозит.

AUD депозитите ще бъдат кредитирани по вашата сметка в рамките на минути след прехвърлянето от банковата ви сметка. Всичко, от което се нуждаете, е имейл адресът на PayID на борсата за криптовалути, за да направите депозит.

Следните австралийски крипто борси ви позволяват да купувате NEO с PayID:

 • Swyftx
 • Независим резерват
 • Coinspot
 • CoinJar
 • Цифров пренапрежение

Купете NEO с помощта на POLi в Австралия

POLi е метод за незабавен депозит, който се предлага на няколко борси за криптовалути в Австралия за закупуване на NEO. Методът на депозит ви позволява да завършите транзакцията от борсата чрез интерфейс до вашата поддържана банкова сметка.

Той работи по същия начин, по който обикновено посещавате уебсайта на онлайн банката си, за да извършите плащане. Плащанията с POLi са невероятно прости и отнема само няколко минути, а средствата се прехвърлят директно на борсата.

Следните австралийски криптовалути поддържат POLi плащания за закупуване на NEO:

 • Swyftx
 • Независим резерват
 • Coinspot
 • ZebPay
 • Цифров пренапрежение
 • Binance Lite
 • ZipMEX

Купете NEO с помощта на BPAY в Австралия

Има няколко австралийски борси за криптовалута, които ви позволяват да инвестирате в NEO с помощта на BPAY, които включват:

 • Swyftx
 • Coinspot
 • CoinJar

Въпреки че този метод на плащане обикновено се използва за плащане на сметки в Австралия, плащанията с BPAY могат да отнемат между 1 и 2 работни дни, за да се изчистят. Така че, ако искате да депозирате средства бързо, за да закупите NEO, BPAY може да не е най-добрият вариант и трябва да помислите за използването на PayID или POLi, които са почти моментални.

Купете NEO с депозит в брой в Австралия

Можете да закупите NEO с депозит в брой в Австралия, като използвате регулирана борса за криптовалута. Все пак ще трябва да предоставите идентификация, за да се съобразите с разпоредбите в Австралия, дори ако плащате с пари в брой.

За да закупите NEO с пари в брой, ще трябва да завършите транзакцията в поддържана новина в цялата страна. Този метод изисква по-високи такси между 1,5% и 2,5%.

Следните австралийски борси за криптовалута ви позволяват да закупите NEO с депозит в брой:

Купете NEO с дебитна / кредитна карта в Австралия

Като цяло австралийските банки не разрешават използването на кредитна карта за закупуване на NEO или други криптовалути. Следователно повечето крипто борси в Австралия няма да поддържат кредитни карти.

В зависимост от това с коя банка сте, все още може да бъде възможно да закупите NEO с дебитна карта. Трябва да се консултирате с вашия финансов институт или издател на карта, за да разберете дали можете да закупите крипто с дебитна карта.

Австралийците могат да купят NEO с дебитна карта, като използват следните глобални борси:

 • CEX.io
 • Coinmama
 • Coinbase
 • Binance
 • Changelly
 • Промяна СЕГА

Ръководство стъпка по стъпка за закупуване на NEO

Преди да решите да закупите NEO, препоръчително е да настроите хардуерен портфейл за безопасно съхранение на вашите монети. Докато крипто борсите имат онлайн портфейли, силно се препоръчва да ги съхранявате на устройство, което държите във ваше притежание, за да бъде в безопасност. По същество е като да имате банка в задния си джоб.

swyftx функции

Стъпка 1 – Регистрирайте акаунт

За да създадете акаунт в Swyftx, щракнете върху "Регистрирай се" бутон по-долу. Това ще ви отведе директно до страницата за регистрация на Swyftx, където ще трябва да попълните имейла си, да зададете парола, да въведете вашето име и телефонен номер.

Щракнете "Съгласен" към условията и удара "Създай моя акаунт".

регистър на swyftx

Стъпка 2 – Проверете акаунта и активирайте 2FA

Процесът на проверка за Swyftx е невероятно лесен и може да бъде завършен през 2 минути.

За да започнете процеса на проверка, отидете до страничната лента вляво и кликнете "Профил" след това под вашето име отидете на "Проверка". Това ще изведе онлайн формуляр, където ще се изисква само да предоставите обща информация.

swyftx проверка

След като изпълните всички стъпки за проверка, ще искате да активирате двуфакторното удостоверяване във вашия акаунт. Това е по същество друг слой за сигурност, за да запазите средствата си в безопасност.

За да започнете, отидете на "относно" страница и щракнете "Настройте MFA". Следвайте указанията за инсталиране на приложението Google Authenticator на вашето смарт устройство и въведете маркера, който се появява, след като сканирате QR кода.

swyftx 2fa

Стъпка 3 – Депозит AUD

Следващата стъпка е да щракнете върху "Депозит AUD" връзка в лявата странична лента. Тук ще можете да изберете сумата от австралийски долари, която искате да внесете.

След като сте на страницата за депозит, можете да финансирате сметката си в Swyftx с австралийски долари (AUD), като използвате PayID (незабавно) или BPAY (в рамките на същия работен ден).

swyftx депозит AUD

Стъпка 4 – Купете NEO

След като акаунтът ви е потвърден и сте депозирали AUD (или BTC), можете да започнете да купувате и продавате криптовалута. За да започнете, щракнете върху "Търговия" в лявата странична лента. Това ще изведе "Активи" списък, където можете да търсите и изберете всяка криптовалута. Swyftx има над 70+ крипто активи за търговия и растеж.

NEO ауд цена

Изберете NEO, който искате да купите, продадете или търгувате и той ще покаже текущата цена спрямо AUD. Сега изберете колко AUD искате да похарчите за монетата и кликнете "Незабавна покупка".

Сумата NEO ще бъде закупена, показана в търговската ви история и съхранена в портфейла Swyftx.

Това е! Вече сте закупили NEO с помощта на Swyftx.

често задавани въпроси

Какво е NEO монета?

NEO е цифрова валута, която е основана през 2014 г. и е била по-рано известен като “Antshares”. Това е децентрализирана платформа за приложения с отворен код, която се намира в блокчейна. NEO разработи своя собствена "интелигентна икономика" който използва блокчейн технологията и интелигентни договори.

Интелигентните договори, изградени на платформата NEO, могат да бъдат компилирани в C # и Java, което улеснява разработчиците при изграждането на приложения в мрежата.

Какво прави Neo?

NEO е платформа, която използва интелигентни договори за разработчици от цял ​​свят, за да създава реални приложения и активи чрез блокчейна. Той се фокусира върху установяването на доверие в приложения, които се съхраняват в децентрализирана блокчейн да се позволи прехвърлянето на недигитални активи. Това означава, че активите, предавани на платформата, не могат да бъдат променяни по начин, без да участва нито една от страните.

Пример за транзакция, която би могла да бъде улеснена с помощта на NEO, е плащането на сметка с помощта на интелигентен договор, който автоматично за определен период от време, за разлика от разчитането на банков превод.

Добра инвестиция ли е NEO?

Китайското правителство обяви намерението си да разработи цифрова национална валута. Въпреки забраната им за криптовалути и ICO през 2018 г., има слухове за Китайското правителство може да работи с блокчейн компании като NEO. Това ще отвори портите за наводнения за инвеститорите, които държат NEO монети. Разбира се, това е спекулация и трябва да направите собствено проучване и да инвестирате само това, което можете да си позволите да загубите.

Заключение

Купуването на NEO в Австралия не става по-лесно или по-евтино със Swyftx, които са водещи в приближаването на криптовалутата до ежедневните австралийски. Платформата осигурява универсална борса за покупка, търговия и продажба на цифрови активи.

Посетете Swyftx

Ако търсите крипто обмен с отлични функции, най-ниски спредове и такси за търговия, не забравяйте да проверите Swyftx, преди да купите NEO в Австралия.

цифров изблик

Още няколко свързани статии за четене:

 • Как да закупите Ethereum (ETH) в Австралия [за начинаещи]
 • Топ 10 често задавани въпроси относно данъка за крипто в Австралия (това може да ви спести пари)
 • Независим резерв: Пълен преглед на Crypto Exchange
 • Как да закупите биткойн в Австралия (3 лесни стъпки)

 • ChangeNOW Преглед: Крипто суапове, такси за търговия & | Повече ▼

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector