Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Cointree Review: Безопасно ли е да се използва тази борса?

Cointree е австралийска крипто борса, която позволява на хората да получават Bitcoin и други монети, използвайки местна валута. Борсата е добре позната и популярна платформа за дигитални валути в Австралия.

Посетете Cointree

В този преглед на Cointree ще предоставим преглед на борсата, нейните функции, потребителски интерфейс и такси за търговия. Въпреки че се стремим винаги да ви предоставяме точна информация, предлагаме да посещавате сайта им от време на време, в случай че след това се появят някои актуализации.

Основни функции:

 • Лесен и лесен за начинаещи обмен в Австралия
 • Поддържа основните криптовалутни активи
 • Конкурентни такси за търговия
 • Позволява осредняване на долара за изграждане на позиции с течение на времето
 • Инвеститорите на SMSF могат да използват платформата
 • 3.6 звезден рейтинг въз основа 273 отзива

като цяло

4.05 / 5 Посетете Cointree

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Преди да започнете, препоръчваме да използвате биткойн портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за Биткойн.

Сайт Cointree

Какво е Cointree?

Cointree.com е добре установена борса за криптовалута, която е базирана в Австралия и осигурява лесна, бърза и безопасна услуга за закупуване на над 130 цифрови валути. Платформата позволява на потребителите да депозират AUD и да конвертират в цифрови активи като Bitcoin, Ethereum и други алткойни в Австралия. Cointree има над 80 000 регистрирани потребители и е регулиран от AUSTRAC.

Кратко обобщение

Cointree Сравнено

Банковият превод е един от най-популярните методи за депозиране на AUD на Cointree. Тази таблица за сравнение изброява други популярни австралийски борси за криптовалута като Cointree, които позволяват на потребителите да купуват биткойн с банков превод.


Безопасен ли е Cointree?

Cointree изглежда е сигурен крипто обмен с няколко мерки за сигурност, за да защити личната информация на потребителя си и да запази средствата си в безопасност. Тези мерки включват SSL сертифициране, двуфакторно удостоверяване, кодиране на портфейл и лична информация. Също така няма съобщения за хакове на кражба на средства в Cointree от създаването на борсата за криптовалута.

Дали е Cointree Legit?

Cointree изглежда е легитимен обмен на криптовалута, който е AUSTRAC регулиран. Обменът е обвързан със стриктно спазване Австралийски закони и разпоредби като AML / KYC за ограничаване на риска от измамна дейност.

От старта си през 2013 г. Cointree помогна на хиляди начинаещи, междинни търговци и инвеститори с висока нетна стойност да започнат с цифрови активи като Bitcoin, Ethereum и много други.

Характеристика & Услуги

Cointree се фокусира върху това да позволи на жителите в Австралия да купуват и продават крипто. Платформата предлага атрактивни функции като:

 • Интуитивна и лесна за използване платформа за търговия, подходяща за начинаещи и междинни търговци
 • Моментална и лесна търговия на над 130+ криптовалути
 • Пазарни данни и графики в реално време за търговия с популярни алткойни
 • OTC бюро за хора с висока нетна стойност
 • Подкрепа за инвеститорите на SMSF да инвестират в цифрова валута
 • Сигурен портфейл, който съхранява част от средствата в офлайн студени портфейли, за да защити средствата на потребителите
 • Learning Hub с образователни ръководства, които да помогнат на хората да започнат

функции на cointree

Регистрация & Влизам

За да създадат акаунт в Cointree.com, потребителите ще трябва да преминат през процес на регистрация, за да създадат акаунт за търговия. Обменът на Cointree ще поиска имейл адрес. Проверката на имейл адреса завършва основния процес на създаване на акаунт за влизане в таблото за управление на Cointree и проучване на функциите за обмен.

Проверка на Cointree

Cointree потребителите са длъжни да потвърдят своите акаунти за свеждане до минимум на измамите в съответствие с разпоредбите. Създаването на основна сметка с борсата за криптовалута позволява на индивида да изследва функциите на платформата, но няма да може да извършва каквито и да било действия като депозиране на средства или да използва платформата за покупка / продажба. Нивата на проверка за Cointree са както следва:

Времето за завършване на пълното процесът на удостоверяване на самоличността може да отнеме до 1-2 работни дни. Препоръчваме на потребителя да гарантира, че предоставената информация е актуална, тъй като това може да доведе до забавяне на обработката на заявлението, какъвто беше нашият опит. За сравнение, процесът на проверка отнема време и брокерските платформи като Swyftx по-бързо създават акаунт и започват да търгуват само с проверка по имейл.

Депозиране на средства

Cointree предлага няколко опции за депозиране на средства на борсата, които са широко достъпни за клиентите в Австралия, като PayID, POLi, банков превод и депозит в брой. Минималната сума за покупка е $ 20 и до $ 10,000 на ден в зависимост от банката.

 • PayID (незабавно). Повечето банки и финансови институции в Австралия поддържат PayID. Депозитите се кредитират в портфейла на Cointree незабавно
 • POLi (незабавно). POLi Payments е услуга, предоставяна от Australia Post, която предоставя незабавно потвърждение на плащанията. Това е един от най-добрите начини за плащане, които можете да закупите Bitcoin възможно най-бързо.
 • Банков превод (1-2 работни дни). Прехвърлянето на средства директно в сметката на Cointree отнема малко повече време, но повечето австралийци ще са запознати с този процес. Запишете референтния номер с вашия депозит, който ще бъде обработен, за да избегнете закъснения.
 • Депозити в брой (незабавно). Cointree има си партнира с Blueshyft която разполага с мрежа от над 1200 места за продажба на дребно в Австралия. Този начин на плащане позволява на австралийците да купуват криптовалута с пари в брой, за да депозират във вашата сметка Cointree.

В момента има няма възможност за използване на PayPal или кредитна / дебитна карта за прехвърляне на фиатната валута на Cointree. Лицата, които предпочитат удобството да използват кредитна карта, ще трябва да използват глобална борса fiat-to-crypto, която позволява този метод на депозит. Две от най-популярните борси за криптовалути, които приемат плащания с банкови карти, са Coinbase, Binance и CEX.IO.

Реклама

coinpotpot

КУПЕТЕ БИТКОЙН С любимата на австралия крипто обмен

ОЦЕНКА

4.3 / 5

Посетете Coinspot

Купуване на криптовалута

Потребителите на Cointree в Австралия могат бързо и лесно да закупят крипто с фиатна валута, като използват няколко метода за депозиране, както е описано по-горе, след като акаунтът ви бъде потвърден. Процесът отнема само няколко минути. За да закупите биткойн с помощта на AUD с Cointree, изпълнете следните прости стъпки:

За пълен преглед и демонстрация на Cointree вижте видеото по-долу.

Такси за търговия

Cointree използва a структура на диференцирани такси, която варира между 0,5% и 0,9% в зависимост от търгувания обем. Таксите за търговия са напълно разумни за инвеститори с висока нетна стойност. Въпреки това, за начинаещи, които искат да направят първата си крипто покупка, таксите за търговия на Cointree не са най-евтиният вариант в Австралия.

Ние също така отбелязваме разпределението между офертата и искането е високо в сравнение с други борси за криптовалути. Разходите за разпространение са скрита такса, за която новите търговци няма да знаят. По време на писането има цена от $ 670 за цената на биткойн. Търговец, който закупи 1 BTC и веднага го продаде обратно на борсата, ще понесе значителна загуба, дори ако цената на актива остане същата.

Това е основен недостатък при използването на Cointree, тъй като тези скрити разходи ще се натрупват с течение на времето. Важно е да проверете таксата за търговия И разпространете когато търсите обмен на криптовалута. Ето защо ние оценихме Swyftx като нашата най-добра австралийска платформа, тъй като те са прозрачни със своите такси за търговия и спредове, за да максимизират количеството биткойн, закупено или преобразувано обратно в AUD.

разпространение на cointree

Депозит & Такси за теглене

CoinTree не начислява такса за депозиране на австралийски долари към борсата с банков превод. За други методи на плащане като PayID, POLi и Депозит в брой се изисква малка такса до $ 3,50.

Съществуващите потребители, които искат да продадат биткойн и да изтеглят AUD от портфейла на Cointree в банкова сметка, няма да бъдат таксувани. За тегления на криптовалута към друга борса или хардуерен портфейл на персонала, като Ledger X, ще се начислява стандартна такса за транзакция (копаене), която се основава на натоварването на блокчейн мрежата за конкретната монета.

Поддръжка на клиенти & Отзиви

Уебсайтът на Cointree предоставя a изчерпателна секция „Помощ и поддръжка“ за подпомагане на начинаещи които искат да закупят биткойн или други монети за първи път. Ръководството обхваща широк спектър от теми като:

 • Сметка & Проверка на самоличността
 • Сигурност на акаунта
 • Депозиране на AUD и теглене на средства
 • Търговия с биткойни и алткойни
 • Самоуправляващи се супер фондове
 • Партньорска програма

Също така има възможност да се свържете директно с екипа за обслужване на клиенти чрез „Подаване на заявка“. Няма бот за чат на живо, който да отговори на всякакви запитвания след работно време. При търсене на рецензии на Cointree, скорошни отзиви и коментари на платформи като TrustPilot и ProductReview са доста отрицателни.

Алтернативи на Cointree

Следните алтернативи на CoinTree са реномирани, безопасни и надеждни борси за криптовалути за закупуване на биткойн в Австралия и алткойни като Ethereum, XRP и Litecoin.

swyftx

Swyftx

Swyftx е модерна платформа, която ви позволява да купувате криптовалути по бърз и лесен начин. Процесът на регистрация е невероятно лесен с бърза регистрация и проверка, която отнема по-малко от две минути.

Посетете уебсайта независим резерв

Независим резерват

Независимият резерв е популярна борса сред търговците на криптовалути по целия свят, която предлага конкурентни такси за търговия и подкрепа за традиционни фиатни валути като австралийския долар, новозеландския долар и американския долар.

Посетете уебсайта coinpotpot

Coinspot

CoinSpot обменът е на добра почит в местната общност на Bitcoin и е фокусиран върху подпомагането на новодошлите да купуват Bitcoin и криптовалута в Австралия с австралийски долари.

Посетете уебсайта

често задавани въпроси

Кой притежава Cointree?

Cointree не предоставя подробности за основателя, но уебсайтът посочва партньорство със стратегически компании като Блокчейн център, Блокчейн Австралия и Всичко Crypto Австралия.

Изисква ли Cointree проверка на идентификационния номер?

Cointree изисква от потребителите, които купуват или продават криптовалута, да докажат своята самоличност в съответствие с протоколите Know-Your-Customer (KYC). За да потвърдите акаунта си, можете да качите следните документи:

 • Международен паспорт
 • лична карта
 • Шофьорска книжка

Има ли партньорска или реферална програма?

Cointree има партньорска програма, която награди между 30-70% от комисионните на всяка сделка за всички нови членове, които се регистрират, използвайки уникална връзка за препоръки. Процентът на комисионна се основава на диференцирана структура, така че колкото повече потребители се отнасят, ще генерират по-големи печалби.

Можете ли да купите крипто с помощта на SMSF?

Cointree подкрепя австралийски инвеститори, решили да използват своя Супер фонд (SMSF) за закупуване на цифрова валута като Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) и други криптовалути. Потребителите ще трябва да попълнят пълномощно, което ще позволи на Cointree да създаде SMSF акаунт.

Има ли Cointree периодични поръчки за покупка?

Cointree позволява на своите потребители настройване на повтарящи се депозити за автоматично закупуване на крипто. След като бъде настроен повтарящ се депозит в сметка Cointree, борсата автоматично ще преобразува наличните средства в биткойн по текущия пазарен курс.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Cointree, борсата предоставя проста и лесна за използване платформа за австралийците да купуват, търгуват, продават и дори плащат сметки с криптовалута. Установихме, че процесът на създаване на нов акаунт, проверка на самоличността, опции за плащане и закупуване на крипто е доста прав.

Процесът на проверка отне известно време и може да бъде допълнително рационализиран. Забелязахме, че има няколко препратки към причината за закъсненията с проверка, така че приемете, че това е било разочарование от предишните потребители на Cointree въз основа на потребителски отзиви.

Посетете Cointree

Предлаганите от Cointree търговски такси са конкурентни на пазара, но разликата в разпространението между цената за покупка и продажба е висока в сравнение с други крипто борси в Австралия. Докато таксата за търговия може да бъде намалена при по-големи обеми на търговия, таксата за разпространение не благоприятства инвеститора в дългосрочен план.

Може да се интересувате и от:

 • Топ 10 често задавани въпроси относно данъка за крипто в Австралия (това може да ви спести пари)
 • Как да купя Ripple (XRP) в Австралия
 • 8 най-добри борси за криптовалута в Нова Зеландия
 • Как да закупите биткойни с подаръчна карта на Amazon (супер лесно)
 • 5 алтернативи на Coinspot с по-ниски такси за търговия

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете Cointree

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector