Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Binance Review: Безопасно ли е? Ние имаме отговорите

Binance е водещата крипто борса в света за обем на търговия и ликвидност. Платформата е супер удобна за начинаещи, лесна за използване и предлага огромна гама от крипто двойки, иновативни продукти, функции, конкурентни такси и отзивчива поддръжка на клиенти.

Посетете Binance

В този преглед на Binance ще оценим основните характеристики на платформата, нейните услуги и нашия опит, така че да вземете информирано решение, преди да решите да създадете акаунт.

Въпреки че се стремим да ви предоставим точна информация, настоятелно ви препоръчваме да посетите сайта им, за да се актуализирате с евентуални промени, които могат да възникнат след това.

Contents

Основни функции:

 • Класиран # 1 в света за обем на търговията
 • 150+ двойки за търговия срещу фиат, алткойни и стабилни монети
 • 0,1% плоска такса за търговия с 25% отстъпка с използване на БНБ
 • Кредитни и спестовни сметки, за да печелите лихва върху крипто
 • Налични са спот, фючърси и маржин търговия
 • Начинаещ и усъвършенстван интерфейс с диаграми Tradingview
 • До 40% комисионни от партньори

като цяло

4.8 / 5 Посетете Binance

Лесно използване

Потребителски интерфейс

Такси

Сигурност

Често се препоръчва да се използва биткойн хардуерен портфейл като Ledger Nano X при търговия с криптовалута. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за хардуерни портфейли за криптовалута.

Какво е Binance?

Binance е a База за криптовалути, базирана в Хонг Конг, основана през юли 2017 г. след успешна ICO, която събра 15 милиона. Собственикът на Binance, Чанпенг Джао, често наричан „CZ“, започва борсата от нищото и се превръща в милиардер, направен от себе си в рамките на 1 година. Седалището на Binance и сървърната инфраструктура бяха преместени от Китай в Малта в края на 2017 г..

binance


Обменът на Binance привлича милиони потребители в различни страни по света и често се аплодира в ревюта на борси и социални медии като най-добрата борса за търговия с криптовалути. Всъщност Binance е така класира борсата №1 въз основа на трафика, ликвидността, обема на търговията, и увереност в легитимността на обемите на търговия, отчетени за спот и деривативни пазари според coinmarketcap.

обем на binance

Потребителите на Binance могат да купуват, търгуват, продават и незабавно да разменят цифрови активи на удобна за начинаещи и лесна за използване платформа. Binance разполага с една от най-големите селекции от криптовалути и двойки за търговия, които могат да се обменят, съхраняват електронни средства в сигурен портфейл и печелят лихви от крипто в спестовна сметка на Binance.

вземете 10% отстъпка от таксите за търговия използвайки нашата Binance реферална връзка

Вземете 10% отстъпка

Binance в сравнение

Разширените функции, интуитивният потребителски интерфейс и мобилното приложение за търговия са важни функции на Binance. Тази таблица за сравнение изброява алтернативни борси за търговия с криптовалути като Binance, които предлагат функции от световна класа.

Характеристика & Услуги

Binance е водещ доставчик на цифрови активи, който е разширил своите функции и услуги, за да предостави пълна оферта от продукти, които могат да бъдат достъпни чрез уебсайта на Binance за мобилно приложение. Основните функции, предлагани от Binance, са описани по-долу.

Подходящ за всеки

Една от най-добрите функции при използването на Binance е потребителският интерфейс е проектиран за хора с различни нива на умения и опит. Има множество режими на търговия за начинаещи, напреднали потребители и търговци на маржин. Тези, които не са запознати с диаграмите, могат да използват „класическия интерфейс“, който е лесен за използване или „Binance Convert“ в купувайте / продавайте крипто незабавно на борсата.

Преобразуване на Binance

Разнообразие от начини на плащане

Binance е популярна платформа за търговия поради нейната наличност в световен мащаб, поддръжка на множество фиатни валути и голямо разнообразие от начини за прехвърляне на средства по сметка. Платформата за търговия предоставя различни начини на плащане за лица от цял ​​свят за финансиране на търговска сметка, използвайки методи като банкови преводи, кредитни / дебитни карти, SEPA, банков превод и депозити в брой.

Предлагани криптовалути

Поддържа Binance над 150 дигитални монети на борсата, която може да се купува, търгува и продава. Има широка гама от двойки за търговия, като например срещу алткойни, фиатна валута или стабилни монети като Binance USD (BUSD), Coinbase USD Coin (USDC), PAXOS (PAX), Tether (USDT) и True USD.

Разширена платформа за търговия

Binance предоставя a авангардна платформа за търговия да търгувате с цифрови валути с пълен набор от инструменти за търговия, индикатори и опции за диаграми. Осъществено от TradingView, търговците са добре подготвени да анализират цялостно ценовото действие, за да намерят възможности за търговия.

бинанс търговия

Спестовна сметка Binance

Подобно на BlockFi, Nexo и crypto.com, Binance се присъедини към пространството за заеми и заеми и предлага на своите клиенти спестовна сметка, за да спечели лихва върху крипто. Лихвеният процент е до 7% APY за избрани монети които се съхраняват в портфейл на Binance като USDT, BTC и BUSD. Спестовната сметка осигурява лесен начин да спечелите безплатни крипто за закупуване и задържане на средства чрез Binance Earn.

binance фиксирани спестявания

Безопасен ли е Binance?

Binance е един от най-сигурните борси в света, който предлага множество слоеве „банкови“ мерки за сигурност и протоколи за управление да осигури 100% безопасност на информацията и средствата на персонала на своите клиенти. Примери за защитени технологии, използвани за осигуряване на сигурна и сигурна среда за търговия за потребители, които решат да оставят монетите си на борсата, включват съхранение на студен портфейл и двуфакторно удостоверяване.

Най-сигурният начин за съхраняване на криптовалута обаче е прехвърлянето на средства от Binance към реномиран хардуерен портфейл като Ledger Nano X.

Били ли са хакнати Binance?

Въпрос за много читатели е колко безопасен е Binance и дали Binance exchange е бил хакнат преди? През 2017 г. Binance беше обект на голяма кражба на криптовалута и нарушение на сигурността. Хакерите компрометираха системите за сигурност, използвайки фишинг имейли, вируси и други атаки. Откраднати са 7000 биткойни (приблизително 40 милиона щатски долара по това време) както и двуфакторни кодове за удостоверяване на потребителя и API маркери. Binance възстанови на всички загубени от потребителите пари за покриване на нарушението на сигурността, използвайки спешния си осигурителен фонд.

Поддържани държави

Binance е глобална централизирана борса за криптовалута, която включва няколко компании по целия свят, които използват името и технологията на марката „Binance“. Партньорите на Binance са установени в няколко юрисдикции за обслужване над 180 страни по света чрез основния уебсайт на Binance или официален партньор по-долу.

Всяка борса под името Binance се управлява независимо и напълно в съответствие с местните разпоредби и закони на държавите. Binance partners позволява fiat-to-crypto борса за физически лица по целия свят да купуват и продават цифрови активи, търговия и достъп до финансови услуги.

Регистрация & Влизам

За да създадете акаунт в Binance.com, процесът е направо напред и отнема само няколко минути. Потребителите ще трябва да предоставят имейл адрес и парола. За достъп до по-високи граници на теглене, търговците трябва да потвърдят своята самоличност. Няма такси за създаване или поддържане на сметка или портфейл в Binance.

Нива на проверка

Binance използва система за проверка, базирана на ниво, която определя максималните граници на теглене. Новите потребители не са длъжни да представят своя идентификационен номер, за да започнат да търгуват с криптовалути. Въпреки това, ще бъде ограничено до основното ниво на проверка. Потребителите, които не завършат пълния процес на проверка, ще бъдат ограничени до a максимално теглене на 2BTC за период от 24 часа.

Скоростта на проверка на Binance варира в зависимост от това колко е зает екипът за поддръжка на клиенти. В някои случаи основна проверка може да бъде одобрен след няколко минути и по-малко от 4 часа за пълното ниво на проверка на Binance. Потребителите обаче все още могат да търгуват и теглят до 2 биткойна, използвайки основната проверка, която в повечето случаи би трябвало да е достатъчна.

Лицата, които създават акаунт в Binance за закупуване на криптовалута с помощта на кредитна или дебитна карта, първо трябва да завършат процеса на проверка на самоличността на Binance или по друг начин известен като "KYC" (Познайте клиента си). Този процес за идентификация е в съответствие с местните разпоредби в съответната държава и е еднократна задача за всяка регистрирана сметка в Binance.

Депозирайте крипто в Binance

Има няколко метода за финансиране на сметка в Binance, за да започнете да търгувате с помощта на цифрова монета или закупуване на крипто с фиатни пари. За начинаещи най-лесният начин да депозирате средства в Binance е чрез прехвърляне на Bitcoin или Ethereum като използвате уникалния адрес или QR код, както е показано по-долу. В зависимост от криптовалутата може да отнеме между няколко секунди, минути или дори часове, докато блокчейнът потвърди транзакцията, за да пристигнат средствата в портфейла на Binance.

депозит за бинанс

За да се погрижат за физически лица по целия свят, Binance и неговият партньор предлагат разнообразни начини на плащане за финансиране на сметка с фиатна валута. Платформата поддържа над 10 фиатни валути като USD, GBP, EUR, AUD, RUB, TRY, NGN, UAH, KZT и INR. Binance и свързаните с него партньори по света предлагат различни методи за депозиране за всеки регион. Най-често срещаните опции за плащане включват:

 • Банкови преводи
 • Peer-to-Peer (P2P) трансфери
 • Кредитни и дебитни карти
 • BPAY
 • SEPA
 • По-бързи плащания

binance купувайте биткойн с кредитна карта

Разменяйте крипто с Binance Convert

Binance е водеща борса за цифрови валути на сигурна и стабилна платформа за търговия. Потребителският интерфейс е проектиран да обслужва различни нива на опит и умения. The най-лесният начин да обменяте крипто към друга цифрова валута използва „Binance Convert“. Това избягва използването на ценова диаграма и прозорец за въвеждане на поръчки, което може да бъде обезсърчително за начинаещи.

Потребителите могат да избират цифровия актив, който да купуват и продават с прост прозорец, който да конвертира лесно с едно движение (както е показано по-горе). Binance Convert поддържа по-голямата част от изброените монети и бърз начин за размяна на криптовалути. Binance ще визуализира скоростта на преобразуване и количеството крипто, което трябва да бъде получено, преди да завърши транзакцията.

Търговия с криптовалута

Графиките са важно съображение при търсене на борса за търговия с криптовалути. Тук търговците ще прекарват по-голямата част от времето си в разглеждане на графиките и управление на отворени позиции. Binance предлага потребителски интерфейс „Прост“ и „Разширен“ предназначен за междинни и професионални търговци на криптовалута. Binance се интегрира с премиум софтуерния пакет за криптография TradingView, за да предостави диаграмите, индикаторите и инструментите за чертане.

binance диаграми

Прозорецът за търговия е лесен за използване и почистване който включва стандартните инструменти като ценова графика, поле за поръчки, списък на търговски двойки, търговска история, скорошна активност на пазара и активни / чакащи позиции. Търговците на Binance могат бързо да навигират между двойки за търгуване, за да намерят възможности за търговия от едно място. Чудесна функция на Binance е възможността за бързо въвеждане на размера на сделка, използвайки процента опции за автоматично попълване (например 25%, 50% или 75%) от наличния търговски капитал.

заповед за бинанс

Прозорецът за поръчки предоставя разнообразни поръчки като лимит, пазар, стоп лимит и еднократно отменяне (OCO). OCO не се предлага на много борси – но е важна характеристика, тъй като позволява поръчката за тейк печалба и стоп лос да бъде поставена с помощта на една поръчка вместо две. Ако се достигне нивото на тейк печалба, поръчката за стоп загуба ще бъде автоматично премахната и обратно.

В допълнение, цената на поръчката може да се попълни, като кликнете върху цените под прозореца за последните сделки. Това автоматично ще популяризира входната цена, която минимизира риска от въвеждане на неправилна цена (напр. Липсваща десетична точка).

Търговия с марж на Binance

Потребителите на Binance могат да активират маржин търговия за търговия с цифрови валути с ливъридж. Това означава, че сделките могат използвайте заети средства, за да търгувате с позиция, по-голяма от техния капитал. Средствата ще трябва да бъдат преведени в портфейла на марката Binance, за да се използват като обезпечение, за да започне да се търгува с ливъридж.

binance марж

Сумата, която може да бъде взета назаем, се определя от количеството монети в марж портфейла, като се използва фиксирана ставка 5: 1 (5x). Има индикатор, който показва нивото на маржин риск, което се изчислява върху привлечените средства (Общ дълг) по отношение на средствата, държани в маржин сметка (общ капитал). Предимство от използването на марж Binance е способността да къса продажба.

Поддържани криптовалути

Поддържа Binance над 150+ крипто монети които могат да бъдат закупени, търгувани и продавани чрез борсата като Bitcoin, Ethereum, XRP, Chainlink, Litecoin, Cardano и др. Потребителите могат да търгуват всеки от тези активи, като използват различни цифрови валути като обезпечение. Binance предлага следните търговски двойки срещу алткойни:

 • Binance Coin (BNB)
 • Биткойн (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tron (TRX)
 • Пулсации (XRP)
 • Валути на Fiat (напр. USD, EUR, GBP)
 • Конюшни монети (напр. USDT, BUSD, TUSD)

Binance също така поддържа множество токени, които са част от първоначално предлагане на монети (ICO) или първоначално предлагане на обмен (IEO). Тези събития позволяват на търговците на Binance да спекулират с новоизброени крипто активи. За да видите пълен списък с крипто пазари, достъпни за търговия, посетете сайта Binance.

binance монети

Плащане за крипто с кредитна / дебитна карта

Потребителите на Binance.com в над 180 държави могат да депозират фиатна валута и купувайте цифрови валути с помощта на кредитна или дебитна карта. Новата функция се предоставя чрез партньорство с Simplex, лидер в fiat on-ramps за крипто покупки. Поддържаните валути, които могат да бъдат директно получени чрез VISA или Mastercard и депозирани в сметка Binance, включват BTC, ETH, BNB, XRP, BUSD & USDT.

Предимствата на използването на кредитна карта за закупуване на крипто на Binance са:

 • Безопасен и удобен начин на плащане (приема се VISA или Mastercard)
 • Бързо време за обработка между 10-30 минути за пристигане на крипто
 • Ниски такси от 3,5% на транзакция или 10 щ.д., което от двете е по-високо

Теглене на пари от Binance

Binance е платформа за търговия с крипто към крипто, която предлага търговия между цифрови валути. Печалбите се изтеглят от борсата в криптовалута, която може да бъде прехвърлена в хардуерен портфейл. За да изтеглят крипто, потребителите могат да изберат монетата от портфейла си и да кликнат върху бутона „изтегляне“.

След като данните за адреса бъдат въведени и транзакцията бъде потвърдена, цифровите средства ще бъдат изпратени. The скоростта на теглене на крипто зависи от монетата и използването на мрежата по време на заявката.

Теглете пари от Binance по банкова сметка

Binance позволява на своите потребители теглете фиат от портфейла на Binance към местна банкова сметка или банкова карта. Има 14 валути, които могат да бъдат изпратени от борсата Binance до банка, която включва AUD, BRL, EUR, GBP и USD. Това означава, че парите не трябва да оставят Binance на fiat-to-crypto борса като Coinbase, за да изпращат пари до банка.

За да изтеглите пари в брой от Binance по банкова сметка, изберете фиатната валута от портфейла, която да изтеглите, и кликнете върху бутона „теглене“. Потребителят ще трябва да извърши проверка на самоличността, за да добави и потвърди банкова сметка, за да завърши процеса. Тегленията на Fiat по банкова сметка могат да отнемат между 1-3 работни дни.

Прехвърлете пари от Binance в Coinbase

Binance позволява криптовалутните активи на борсата да бъдат прехвърлени на друг адрес на портфейла, който може да бъде или хардуерен портфейл, или друг обмен като Coinbase. Средствата могат да се осребрят във фиатна валута или да се съхраняват в портфейл. Binance понастоящем не позволява фиатната валута да бъде изтеглена от Binance към Coinbase или друга размяна. Потребителите ще трябва да прехвърлят пари по банкова сметка, която след това може да бъде депозирана в Coinbase.

Такси Binance & Граници

Binance използва структура на таксите за търговия, базирана на ниво, която се основава на обема на търговията. Текущата такса за търговия за нови сметки е a плоски 0,1% за всяка транзакция (напр. купуване / продажба). Потребителите обаче могат да получат допълнително намаление на таксите, като извършват следните дейности на борсата:

 • Увеличете 30-дневния обем на търговията (до 20% отстъпка от такса)
 • Съхранявайте Binance Coins (BNB) на платформата (25% отстъпка от такса)
 • Получавайте откази чрез Binance реферална програма (20% отстъпка от такса)

Такси Binance

Депозитни такси

Binance прави не изисква такса за депозиране на криптовалута активи към борсата. Потребителите могат да прехвърлят монети от други платформи за търговия или личен хардуерен портфейл в Binance безплатно. В сравнение с борсите като Coinbase, които налагат такса за депозит, която варира в зависимост от начина на плащане и държавата, потребителите на Binance могат да спестят от такси.

Такси за теглене

По същия начин има без такси за теглене на Binance за прехвърляне на цифрови активи от портфейл на Binance към външен уебсайт или портфейл. Единствената цена е таксата за блокчейн, която се определя от натоварването на мрежата по време на транзакцията, а не от Binance. Например, потребител, който иска да изтегли Bitcoin от Binance, използвайки BTC мрежата, ще начисли такса от 0,0005 BTC. За пълен списък на всяка такса за теглене на монети, посетете страницата на таксата Binance.

Binance VISA карта

Binance представи дебитна карта за криптовалута, която позволява на потребителите конвертирайте и харчете цифрови валути като традиционна дебитна карта. Картата Binance VISA може да се използва при над 60 милиона търговци по целия свят. Предимствата от използването на дебитна карта Binance включват:

 • Картата е безплатна за използване с нулеви административни такси или такси за обработка на Binance
 • Печелете до 8% крипто кашбаck при покупки с помощта на VISA картата
 • Лесно прехвърляне и попълване на средства с помощта на портфейл Binance
 • Средствата по картата са защитени от висок стандарт на сигурност

карта за виза binance

Размерът на възвръщаемостта на пари в брой, който може да бъде спечелен с дебитната карта Binance VISA, зависи от количеството монети на BNB, заложени в портфейла на Binance. Начинаещите, които поръчват картата, могат спечелете безплатно 1% кешбек награди без залагане на монети от Binance.

За да спечелят обаче максимален бонус за кешбек при покупки от 8%, потребителите ще трябва да заложат най-малко 6 000 BNB токена, което е еквивалентно на 270 000 USD по текущи цени. Това е значителна инвестиция за получаване на 8% кешбек.

Заем от Binance & Кредити

Binance навлезе в пространството за финансово кредитиране и заемане със своя продукт за крипто кредити. Търговците на платформата за криптовалута могат да използват своите активи в цифрова валута като обезпечение, за да получат незабавен паричен заем или да отпуснат, за да спечелят лихва. Всеки потребител на платформата Binance има право да получи заем, обезпечен с крипто.

Binance поддържа над 35 цифрови валути, които могат да бъдат взети назаем, като се използват активи като BTC, BUSD, BNB, ETH и USDT като обезпечение. Всеки заем може да бъде изплатен за период от 7, 14, 30 или 90 дни. Няма санкции или такси, ако предсрочно погасяване е направено по време на срока на кредита. The лихвите се изчисляват ежедневно и се определя от началната дата на заема.

калкулатор за кредитиране

В горния пример, за да получите паричен заем от $ 1000 USDT, ще трябва да бъде депозирана сума на обезпечение от 1,45 ETH. Лихвен процент от 22,78% се изчислява за период от 90 дни, което се равнява на сума за изплащане от $ 1,056 USDT. Лихвата от Binance е сравнима с традиционните банки и популярните платформи за вземане и отпускане на заеми. Крипто заемът може да бъде изтеглен или прехвърлен на спот / маржин борсата за търговия, но това не се препоръчва за начинаещи.

Печелете Binance

Binance предлага на своите клиенти различни продукти в рамките на своята инвестиционна платформа, наречена „Binance Earn“, която позволява на клиентите да печелят безплатни крипто, като заемат крипто, за да получат лихва върху заетите средства. Услугите са широко категоризирани под продуктите „Гъвкави условия“, „Фиксирани условия“ и „Високорискови продукти“, които осигуряват различни лихвени проценти за всеки продукт.

binance гъвкави условия

Гъвкавата спестовна сметка предоставя на потребителите възможност да печелят залагащи награди на своите крипто. Лихвените проценти са по-ниски в сравнение с срочен депозит, идва с гъвкавост при осребряване и теглене на средствата по всяко време към платформата за търговия или хардуерния портфейл. Например спестовната сметка Binance предлага приблизително 6% APY върху Tether (USDT), което може да бъде чудесен вариант за хеджиране срещу волатилността на пазара.

Binance Staking

Предложения на Binance фиксирани условия за залагане за 3, 6 или 9 месечни периоди за да спечелите награди до 30% APY. Борсата поддържа 37 криптовалути които могат да бъдат заложени на платформата, като се използва определен срок подреждане. Доходността и минималната сума на залагане варират за всеки актив. Поддържаните монети включват CELR, ATOM, KSM, FYI, SUSHI, WAVES, XTZ, ATOM и други. Минималната необходима сума варира за всяка монета.

binance гъвкаво залагане

Фиксираното залагане ще подхожда на притежателите на крипто, които се чувстват удобно да заключат своите монети за зададения период от време, за да натрупат предимствата на залагането. След като монетите бъдат заложени, балансът на портфейла ще бъде приспаднат и монетите ще залагат автоматично в басейна, за да печелите награди.

Binance Австралия

Обменът на Binance се разшири, за да позволи на инвеститорите в Австралия да купуват биткойн и други цифрови валути, използвайки австралийски долари (AUD). Услугата fiat-to-crypto поддържа банкови преводи за финансиране на портфейла им чрез PayID / Osko през настолното или мобилното приложение в над 100 поддържани австралийски банки, които да използват.

Binance Австралия има AUD депозити с нулева такса на своите клиенти, които могат да използват пълните услуги, предоставяни от Binance.com. Cutomers също могат да изтеглят AUD от Binance по техните банкови сметки. Потребителите, които купуват и продават на платформата Binance, се таксуват по същия начин такса за търговия от 0,1%, което е една от най-ниските криптообменни такси в Австралия.

binance одитни депозити

Binance Сингапур

Binance Сингапур позволява на лица, пребиваващи в Сингапур, да инвестират в цифрови валути, използвайки сингапурски долари (SGD) като депозит. Обменът на фиат към крипто в Сингапур поддържа 7 криптовалути, които включват BTC, ETH, BNB, LTC, BCH, XRP, NEO и LINK.

Има 0.6% такса за покупка и продажба на крипто в Сингапур, което е по-високо от основния уебсайт на Binance. За съжаление не е възможно да се свърже акаунт между Binance.SG и Binance.com за прехвърляне на средства. Потребителите ще трябва да създадат акаунт и при двамата доставчици и да извършат пълна проверка на идентификацията.

Binance UK (бивш „Binance Jersey“)

Binance стартира филиал за размяна на криптовалути в началото на 2019 г., наречен Binance Jersey за любителите на крипто във Великобритания. Платформата е създадена, за да позволи на жителите във Великобритания да депозират фиатната валута като GBP и да конвертират в цифрови валути.

въпреки това, Оттогава Binance Jersey затвори от октомври 2020 г., включително неговата платформа за депозити и търговски услуги. Основната причина за затварянето на Binance Jersey е, че основната борса Binance може да предлага депозити в GBP чрез банков превод чрез мрежата за по-бързи плащания и SEPA за евро.

Парите се развиват.

Време е да се адаптирате. #TachingOverLondon &# 127468;&# 127463; pic.twitter.com/Vjs3LQpY5x

– Binance.UK &# 127468;&# 127463; (@BinanceUK) 28 август 2020 г.

Binance планира да открие нова крипто борса в Лондон, която ще бъде в съответствие с местните разпоредби, установени от Financial Conduct Authority (FCA). The Binance.UK домейн и Организацията, регулирана от FCA, е закупена от Binance и е предвидено да стартира през 2021 г., като Binance рекламира на автобусните спирки в цял Лондон. Борсата ще включва 65 крипто двойки, разполага с усъвършенстван интерфейс за търговия, позволява да се купуват крипто с британски лири (GBP) и евро (EUR) чрез по-бързи плащания, SEPA и дебитни карти.

Binance препоръчана програма

Binance предлага една от най-доходоносните реферални програми с до 40% на препоръчаните членове търговски такси. Връзката може да бъде споделена с приятели и семейството или да бъде популяризирана онлайн чрез блог или уебсайт за новини. Уникална функция на Binance е възможността да променяте процента на комисионната за търговия с нови реферали, като предлагате отстъпка от таксата за търговия.

Например, съществуващ потребител на Binance може да сподели своята уникална партньорска връзка с приятел и да избере да даде 30% отстъпка от своите такси за търговия и да спечели останалите 10% от комисионната.

Филиал на Binance

Поддръжка на клиенти & Отзиви

За да бъде една от водещите световни борси за криптовалута, платформата трябва да предоставя множество опции за контакт, общности, блогове и канали за поддръжка, за да обслужва масивната клиентска база. Това не е изключение с Binance, който предоставя няколко канала за връзка с екипа за поддръжка.

binance поддръжка

Ако не можете да намерите решение на проблема си в Често задавани въпроси или Помощен център, Binance има система за билети, която ви позволява да подадете заявка. Има редица категории, за да филтрирате въпроса, за да го улесните. Опитахме системата за билети сами и получихме отговор 6 часа по-късно. Това е доста средно и може да бъде подобрено.

binance често задавани въпроси

Като се има предвид огромната клиентска база, ще има и потребители с разочарование и проблеми, така че не е изненадващо да се види смесени отзиви за Trust Pilot. Съмняваме се обаче, че Binance би бил в позицията, в която е сега, ако поддръжката на клиентите беше ужасна.

често задавани въпроси

Надежден ли е Binance?

От старта на Binance, криптовалутата се доказа като легитимен, сигурен и надежден обмен което позволява на потребители от цял ​​свят да купуват, търгуват и продават криптовалути. Той е регламентиран в редица юрисдикции и отговаря на изискванията на KYC и местните разпоредби за борба с ПОД / CTF във всяка държава.

За да осигури най-високите стандарти за сигурност, Binance е внедрил водещи контроли за сигурност като двуфакторно удостоверяване (2FA) и съоръжения за съхранение офлайн, за да защити потребителските средства, съхранявани в портфейла на Binance.

Дали Binance е по-добър от Coinbase?

Coinbase е уважаван крипто обмен, създаден преди Binance. Основната услуга, която предлага, е да позволи на потребителите по целия свят да конвертират местната си фиатна валута в цифрови активи като Bitcoin и Ethereum. Докато Binance е съобразен с активни търговци, които спекулират на крипто пазара и участващи в покупко-продажба, за да реализират печалба. И двете платформи са водещи крипто борси в своите права.

Мога ли да използвам Binance в Австралия?

Binance е на разположение на жителите, живеещи в Австралия които искат да купуват, търгуват, съхраняват и продават криптовалути, използвайки австралийски долари (AUD). Binance Australia е регистрирано и юридическо лице, което се съобразява с австралийските закони и разпоредби за борба с борбата срещу борбата с отпадъците / CTF. Фиатът за крипто обмен предлага местен банков превод с нулеви такси с помощта на PayID / Osko за закупуване на биткойн чрез AUD. За да депозирате AUD в Binance, изпълнете следните прости стъпки:

Могат ли американските търговци да използват Binance?

Binance ограничи американските клиенти да търгуват на основната борса поради регулаторни политики. Потребителите от САЩ имат право да купуват крипто с Binance US обаче не може да извършва активна търговия. Щракнете тук, за да прочетете кои борси за криптовалута се предлагат в САЩ.

Незаконно ли е Binance?

Има някои доклади този въпрос, ако Binance работи незаконно в определени страни и се използва за престъпление и пране на пари. Тези заглавия изглежда са само спекулации, като се твърди, че Binance е член на престъпен картел. Този слух следва публични обвинения срещу BitMEX и неговите съоснователи за улесняване на прането на пари без подходящи KYC процеси.

Затваря ли Binance?

Разследването срещу BitMEX за потенциално пране на пари доведе до закриване на услугите на Binance в САЩ и напускане на пазара. Binance поиска от базираните в САЩ потребители теглете средства за 14 дни и всеки потребител, който се идентифицира като a Резидентът на САЩ ще бъде блокиран да използва Binance.com. Оттогава Binance пусна нова платформа, наречена Binance.US, която е по-малка версия на глобалната борса Binance с ограничени функции и услуги.

Поддържа ли Binance залагането?

Binance предлага богат избор от монети, които могат да бъдат заложени на платформата, за да спечелите пасивни награди. Потребителите на платформата могат да депозират монети като Algorand, Tezos, Cosmos и много други, за да спечелят залагащи награди. Процентът на залагане варира от монета до монета. Например, Tezos има приблизително поле за залагане от 6-7% в сравнение с Yearn Finance, което предлага 2,49% APY.

Мога ли да изтегля средства от Binance без проверка?

Потребителите на Binance ще трябва да потвърдят своята самоличност в съответствие с регламентите „Знай своя клиент“ (KYC), засягащи повечето страни по света, за да се предотврати финансирането на терористични дейности и измами. Това означава потребителските няма да останат анонимни при превод на пари от борсата по банкова сметка. Размерът на средствата, които могат да бъдат изтеглени, варира в зависимост от Ниво за проверка на самоличността завършен.

Поддържа ли Binance усредняване на разходите в долари?

Binance.com не предлага усредняване на разходите в долари (DCA) на неговата платформа. Binance.US обаче позволява на своите потребители задайте периодични, фиксирани и редовни суми за покупка в мобилното приложение. Повтарящи се поръчки са популярни сред неблагоприятните инвеститори, които искат да намалят въздействието на нестабилността чрез ограничаване на излагането на внезапни колебания в цената на монетата.

Заключение

Ако търсите най-доброто място за търговия с криптовалута, тогава Binance ще изпълни всички ваши очаквания. Това е начинът да предостави на своите клиенти удобна за начинаещи, модерна, усъвършенствана и иновативна платформа за печалба от цифрови активи.

Посетете Binance

Надяваме се, че този преглед на Binance ви е бил полезен и ви насърчаваме да създадете акаунт в Binance, за да изпитате неговите иновативни функции и водещи на пазара крипто активи за търговия. Няма да си разочарован.

Може да се интересувате и от:

 • Kraken Review: Безопасно ли е? Какво трябва да знаете
 • 4 Най-добър биткойн кешбек & Приложение за награди (БЕЗПЛАТНИ пари)
 • Как да печелите безплатно биткойн: 6 доказани метода
 • Wunderbit Trading Review: Crypto Trading Bots & Социална търговия
 • Gemini Exchange Review: Крипто, търговия & Такси

Важно е да използвате глобална и надеждна крипто борса, за да купувате, търгувате и продавате биткойни и други криптовалути. Има няколко борси, които са били хакнати или са били откраднати средства на клиенти. Следните борси за търговия с криптовалути – в допълнение към горепосочената борса – са добре известни и се доверяват, че осигуряват безопасен и сигурен начин за начинаещи и професионални криптотърговци да депозират фиатна валута и да закупят цифрови активи.

Посетете Binance

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector