Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Независим преглед на резерва: Прочетете преди да използвате

Независимият резерв е борса за криптовалута, основана през 2013 г. в Сидни, Австралия. Борсата се доверява на над 200 000 клиенти да купуват биткойн с AUD, в сигурна и сигурна търговска среда.

Мисията на Independent Reserve е да трансформира технологията за криптовалута в сигурни, стабилни и регулирани финансови услуги и да прави нещата по правилния начин.

Посетете Независимия резерват

Независимият резерв е една от най-добрите крипто борси в Австралия и се управлява от силно регулирания финансов сектор в Австралия и член на Blockchain Australia. В този преглед на Независимия резерв ще разгледаме функциите на борсите, потребителския интерфейс, методите за депозиране, таксите и сигурността.

Основни функции:

 • Доверен крипто обмен в Австралия
 • Търгувайте 26 от основните криптовалути
 • Незабавни депозити чрез Osko / PayID, EFT и SWIFT
 • Търгувайте с фиатни валути AUD, USD, NZD и SGD
 • 0,5% такса за търговия, която намалява с обема
 • Поддържа OTC, SMSF, лица с висока нетна стойност и доверителни инвестиции
 • 4.4 рейтинг въз основа 17 отзива

като цяло

4.2 / 5 Посетете Независимия резерват

Репутация

Лесно използване

Такси

Сигурност

Преди да започнете да търгувате, препоръчваме да използвате хардуерен портфейл на Bitcoin като Ledger Nano X. Ако нямате портфейл, прочетете нашето ръководство за най-добрите хардуерни портфейли за съхранение на крипто.

Какво е независим резерват?

Independent Reserve е лицензирана борса за криптовалута в Австралия, която осигурява стабилна и сигурна платформа за физическите лица купувайте / продавайте 26 от най-популярните цифрови валути. Борсата е основана през 2013 г. и разширява предлагането на услуги, като включва крипто инвеститори в Нова Зеландия и регионите от Югоизточна Азия като Сингапур.

От старта на борсата през 2013 г., Independent Reserve спечели доверието на над 200 000 лица и 8 000 SMSF акаунта за получаване на криптовалути с помощта на австралийски долари (AUD), новозеландски долари (NZD), щатски долари (USD) и сингапурски долари (SGD).

независим резервен уебсайт


Кратко обобщение

Независим резерв в сравнение

Банковият превод е един от най-популярните методи за депозиране на AUD, USD и NZD в Независим резерв. Тази таблица за сравнение изброява други популярни австралийски борси за криптовалути като Independent Reserve, които предлагат банкови преводи.

Независим резервен закон?

Independent Reserve е легитимна и надеждна компания (ABN 46 164 257 069), която се намира на ниво 26, 44 Market St, Сидни 2000, Австралия. Размяната е регулирани от силно управлявания финансов сектор в Австралия да осигури правилно поведение и операции с пари на инвеститорите и беше първата дигитална борса в Австралия, която се превърна в отчетен субект пред австралийската държавна агенция АВСТРАК.

независими резервни характеристики

Безопасен ли е независим резерват?

От създаването си на пазара през 2013 г., Independent Reserve има никога не е бил хакнат или компрометиран. Клиентските средства се съхраняват в офлайн портфейли, за да минимизират риска от кражба, а сметките имат на разположение редица мерки за сигурност, включително Двуфакторно удостоверяване за предотвратяване на измамен достъп.

Защо да търгувате с независим резерв?

Трябва да търгувате с независим резерв, ако:

 • Искате да използвате утвърдено и надеждно място за покупка / продажба на крипто
 • Искате място за закупуване на Ethereum, Bitcoin Cash и алткойни в Австралия
 • Искате да купите биткойн в Нова Зеландия
 • Търсите обмен със структура на таксите, базирана на обема
 • Предпочитате застрахована крипто борса (само за премиум членове)
 • Харесвате борса, която съхранява потребителските средства в хладилно хранилище
 • Искате да купите крипто с помощта на SMSF
 • Имате нужда от крипто обмен с данъчен изчислител и калкулатор

независим резерват австралия

Създаване на акаунт

Процесът за регистриране на сметка в независим резерв е прост. За начало посетете уебсайта и кликнете върху връзката „Създаване на акаунт“ в горния десен ъгъл. Това ще отвори друга страница за вземане на решение за потребителско име и парола. Следващата спирка ще бъде въвеждането на допълнителна лична информация, необходима за поддържане на акаунт.

независим резервен регистър

За да влезете, просто използвайте вашия имейл ID и парола. Когато влезете за първи път, ще трябва да проверите следното:

 • Имейл адрес: Основен метод за влизане в борсата
 • Мобилен номер: В случай, че не можете да удостоверите чрез 2FA или забравите паролата си, този мобилен номер ще бъде необходим, за да ви идентифицира
 • Вторичен телефонен номер (по избор): Допълнителна защита в случай, че загубите възможност за удостоверяване чрез 2FA или забравите паролата си и загубите достъп до основния мобилен телефон
 • Вашата самоличност: Информация за проверка, която ще бъде подложена на кръстосана проверка срещу различни бази данни за борба с прането на пари и за борба с прането на пари и CTF (финансиране на тероризма)

Депозиране на средства

Потребителите в Независимия резерв могат да депозират средства, използвайки AUD, USD, NZD и SGD фиатни валути. Следните методи на плащане се поддържат от Независимия резерв за финансиране на сметка за покупка и продажба на биткойн и криптовалутни активи.

Един от най-добрите начини за финансиране на сметка е използването на PayID / Osko, който има първоначална максимален дневен лимит от $ 20 000 и отнема по-малко от 24 часа. Всички лимити за депозит могат да бъдат увеличени чрез искане до екипа за поддръжка.

Потребителски интерфейс

Независимият резерв има директен и добре оформен потребителски интерфейс за покупка / продажба на цифрови валути. Навигацията е лесна за проследяване за първи път купувачи на биткойни с менюта в горната част. Онези, които са запознати с техническия анализ, страницата „Пазари“ включва контрол на TradingView, който дава възможност за графики и анализ с висока точност.

независима диаграма на резервите

Интерфейсът на Независимия резерв включва проста визуална диаграма, профил на дълбочината на пазара и скорошни сделки. Потребителите ще разберат, че Независимият резерв диаграмите са доста тромави за коригиране на времевата рамка и няма възможност за чертане на линии на тенденция или добавяне на технически индикатори.

Това може да бъде проблематично и разочароващо за регулиране на плъзгача и мащабиране, за да видите точната времева рамка за анализ на моделите на свещниците. Ако разчитате на технически анализ, тогава може да искате да използвате друг сайт за криптовалутни диаграми заедно с Независимия резерв (за да се възползвате максимално от ниските такси за търговия).

Като цяло, Независимият резерват графичният интерфейс е разочароващ за голяма крипто борса в Австралия. Целият интерфейс може да свърши цялостен ремонт, за да модернизира търговския опит и да бъде актуален. Все повече и повече крипто борси се интегрират с TradingView по подразбиране, което осигурява отлична диаграма за сериозни инвеститори и търговци..

Поддържани валути на Fiat & Монети

Има 26 цифрови актива предоставени на Независим резерв, който може да се търгува срещу фиатни валути като AUD, USD, SGD и NZD, включително стабилни монети, алткойни и DeFi токени. Наличните цифрови активи включват Bitcoin, Ripple (XRP), Ether, EOS и други. За пълен списък посетете уебсайта на Независимия резерват.

независими резервни активи

Такси за търговия

Независим резерват таксата се основава на обема на търговията през последните 30 дни, който започва от 0,5% на транзакция. Таксите могат да бъдат намалени до 0,02% с увеличаване на обема на търговията (преизчислява се на всеки 4 часа).

Увеличенията на структурата на таксите изглежда отговарят на лица с висока нетна стойност и инвеститори в SMSF с големи суми пари, които да инвестират, за да получат по-ниска такса за крипто търговия. За начинаещи таксата за търговия с 0,02% вероятно не е достижима. За сравнение, Binance предлага фиксирана търговия с 0,1% за всички транзакции с криптовалута.

Потребителите трябва да са наясно, че тегленето на крипто ще носи мрежова такса, която се начислява, когато се оттеглите от борсата. Тази такса се определя от натоварването на блокчейн.

Тегленето на валута на Fiat в AUD не изисква такса за обработка. Жителите на Нова Зеландия или други международни държави, които изтеглят средства в щатски долари или NZD, ще бъдат таксувани с такса от 20 долара. Тегленето на SGD се таксува на 0,55%.

Сигурност на сайта

Независимият резерв използва отдалечени основни сървъри, които са надеждно разположени в центровете за данни. Това позволява на борсата да синхронизира синхронно всички данни от двете места в реално време, за да се гарантира нулева загуба на данни в случай на хак на борса. Independent Reserve използва среда за отказ, за ​​да поддържа услугата в случай на компрометиране на данни или отказ на инфраструктура.

Не всички борси за криптовалути в Австралия са еднакви.

СРАВНЕТЕ НЕЗАВИСИМИЯ РЕЗЕРВ С ДРУГИ

Сравнете сега!

Потребителите влизат и достъп до акаунти могат да бъдат допълнително защитени с помощта Двуфакторно удостоверяване които могат да бъдат активирани, за да защитят вашия акаунт срещу неоторизиран достъп. Независимият резерв препоръчва да активирате 2FA по време на настройването на акаунта. Потребителите също могат да се възползват от Бял списък с устройства, което изисква допълнително удостоверяване за нови устройства и по подразбиране всички потребители са защитени от интелигентен IP адрес и списък с бели адреси за изтегляне.

Сигурност на портфейла

Независимият резерв използва a динамично решение за студен портфейл за съхраняване на по-голямата част от цифровите активи. Студените портфейли са защитени с многослойно криптиране и се съхраняват на офлайн цифрови устройства за съхранение на хардуер. Хардуерът се съхранява във физически хранилища на географски различни места.

Партньорска програма

Independent Reserve има партньорска програма и програма за препоръчване, която позволява на съществуващите потребители спечелете 50% от всички такси за посредничество, платени от препоръчаните клиенти за първите 90 дни. Потребителите могат да споделят своя код за препоръки, за да поканят приятели или да популяризират Независим резерв чрез съдържание, видеоклипове, статии или рекламни разположения.

често задавани въпроси

Изисква ли независимият резерв KYC?

Съществуват процедури на KYC, преди да можете да търгувате и да изтегляте средства от Независимия резерв. Новите потребители ще трябва да качат документация за лична идентификация, за да получат достъп до по-високи ограничения. Това е с цел защита на борсата и инвеститорите срещу изпиране на пари и финансиране на тероризма, както се изисква от закона.

Има ли независим резерв фонд застраховка?

Независимият резерват поддържа Застрахователна полица, която е достъпна само за притежателите на премиум акаунти. Застрахователният фонд защитава потребителите срещу нарушаване на мерките за физическа сигурност на Независимия резерв, кражба на служители или загуба на крипто, държана в портфейла на Независимия резерв. Всеки напълно проверен акаунт отговаря на условията за надграждане до Premium акаунт.

Мога ли да инвестирам супер с независим резерв?

Независимият резерв предлага услуга за самоуправляван супер фонд (SMSF), която позволява на всеки ден австралийците да инвестират в криптовалути като Bitcoin, Ethereum, Ripple и други. Според уебсайта Независимият резерв има над 8 000 SMSF акаунта и е бил първата цифрова борса в Австралия, която предлага тази услуга.

Има ли независим резерв приложение?

Независим резерват няма приложение за мобилен телефон за iOS и Android устройства. Уеб версията на платформата е удобна за мобилни устройства и може да се използва на смартфони.

Какви страни се поддържат?

Независимата резервна борса позволява на потребители от следните държави да бъдат проверени и да закупят криптовалути: Австралия, Австрия, Белгия, Канада, Кайманови острови, Чехия, Дания, Финландия, Франция, Германия, Гренландия, Хонконг, Унгария, Исландия, Ирландия, остров От човека, Италия, Япония, Корея, Република Лихтенщайн, Люксембург, Макао, Монако, Холандия, Нова Зеландия, Норвегия, Полша, Португалия, Сингапур, Словакия, Словения, Испания, Швеция, Швейцария, Тайван и Обединеното кралство.

Разрешени ли са инвеститори от САЩ?

Инвеститорите от Съединените щати нямат право да купуват и продават крипто с помощта на Независим резерв. Клиентите в САЩ ще трябва да използват реномирана борса за криптовалута в САЩ.

Заключение

В заключение на нашия преглед на Независимия резерв, той е легитимен и сигурен австралийски доставчик на цифрова валута, който има няколко стотици хиляди клиенти. С ниските такси не е чудно, че е като популярна борса за начинаещи и опитни инвеститори.

Посетете Независимия резерват

Има обаче някои подобрения, които Независимият резерв трябва да вземе предвид:

 • По-добри диаграми с усъвършенствани инструменти и функции за извършване на технически анализ
 • Приложение за търговия за мобилни устройства и възможност за проверка на крипто цени на живо на борсата

Освен горното, Independent Reserve е една от най-лесните борси за криптовалути с най-ниска такса с прост процес на депозити и тегления и изключителна поддръжка на клиенти.

независим резервен крипто обмен

Може да се интересувате и от:

 • 5 най-добри платформи за печелене на лихва върху биткойн & Крипто
 • Преглед на Plus500: Търговия с CFD, характеристики & Такси
 • 5 алтернативи на Coinspot с по-ниски такси
 • Как да печелите безплатно биткойн: 6 доказани метода
 • 4 най-добри криптовалутни сайтове за Altcoin търговци

цифров изблик

Обменните такси са много важно съображение за всеки бъдещ инвеститор в криптовалута. Следните борси – в допълнение към горната борса – предоставят много конкурентни такси за търговия, депозит и теглене с голямо разнообразие от методи за депозит, които ще отговарят на всички видове инвеститори в Австралия.

Посетете сайта

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector