Follow Us
Facebooktwitteryoutube
YouTube
Promo
banner
Promo
banner

Bittrex VS Binance: Кой е по-добър?

Търговия с криптовалута е дейност, в която участват все повече хора по света. С това обаче има и все повече хора, които търсят най-добрата платформа за обмен на криптовалути за себе си. В това Bittrex СРЕЩУ Binance за сравнение, ще обсъдим двама от индустриалните гиганти.

Както Binance, така и Bittrex са сред най-популярните сайтове за обмен на криптовалути в интернет. И двамата имат страхотна репутация, и са доверени от по-голямата част от притежателите на крипто.

Естествено, обаче, повечето хора ще искат да изберат едно от двете – това води до дискусии относно безопасността и качеството на услугите, които платформите предоставят. Независимо дали става въпрос за Binance VS Bittrex такси, поддържани монети, или сигурност, не се притеснявайте – всички основни неща ще бъдат разгледани в тази статия!

Bittrex VS Binance: Критерии за сравнение

Ако сте сравнявали сайтове за обмен на криптовалути от известно време вероятно имате някои специфични критерии, по които се опитвате да анализирате платформите и да проверите кои от тях най-добре отговарят на вашето описание.

Намерен е най-новият купон на Coinbase:

Е, това е правилният начин да го направим – това е методологията, която ще приложим и в това сравнение на Bittrex VS Binance.

Тъй като има много различни ъгли, от които бихме могли да оценим двата сайта за крипто търговия, ще се спрем на тях пет основни характеристикисигурност, лекота на използване, такси, поддържан брой монети, и брой потребители.

Въпреки че има и други функции, които със сигурност си заслужава да бъдат разгледани (т.е. поддръжка на клиенти и мобилна търговия), гореспоменатите пет често се разглеждат като някои от най-важните. Нека разгледаме по-отблизо всеки от тях, нали?

  • Сигурност. Вероятно не е необходимо да се споменава, но сигурността трябва да е на върха на вашия приоритетен списък при сравняване на Bittrex VS Binance или други две платформи там. Ако крипто обмен няма подходящи мерки за сигурност на място можете да очаквате да се случи най-лошото – а именно всичките ви активи да бъдат хакнати и откраднати. Докато крипто хаковете се превърнаха в сравнително рядко явление, те все пак се случват – за да получите малко спокойствие, винаги използвайте платформа с най-добрите защитни функции!
  • Лесно използване. Въпреки че не е абсолютно важен фактор, лекотата на използване все още ще бъде много важна част от страхотен сайт за обмен на криптовалути. Помислете – ако се регистрирате на борса или брокер, вероятно ще бъдете правят много търговия, купуване, и продажба. За да бъдете ефективни с такива процеси, ще ви е необходима платформата лесен за използване, лесна за навигация, и без никакви объркващи функции. Bittrex по-добър ли е от Binance в това отношение? Ще видим!
  • Такси. Ако искате да станете страхотен инвеститор – като наистина страхотно -, едно от основните неща, които ще искате да разберете в това сравнение на Bittrex VS Binance е разликата в таксите между двете платформи. Виждате ли, някои от най-добрите инвеститори в света вземат това предвид много сериозно – ако таксите са високи, това води до известна загуба на потенциална печалба, и може да навреди на общите Ви приходи. Естествено, таксите зависят от много различни фактори – ще стигнем до това своевременно.
  • Поддържани монети. Ако сте пълна начинаеща търговия с криптовалута, през повечето време ще искате да се придържате някои от най-известните монети на пазараБиткойн, Етер, Litecoin, Трон, и така нататък. С течение на времето обаче може да искате диверсифицирайте активите си, и разгледайте някои други алткойни а може би дори крипто жетони за да можете да инвестирате. За да можете да го направите, ще ви е необходима вашата крипто борса ви позволяват действително да купувате и продавате тези по-малко известни крипто активи! Разбира се, винаги можете да се регистрирате на някаква различна платформа, в допълнение към използването на основната си, но ако това е толкова просто, вероятно няма да четете това сравнение на Bittrex VS Binance, нали?
  • Брой потребители. На пръв поглед може да се каже – това е доста тривиално! Докато мога да разбера защо брой потребители може да не изглежда като най-същественото нещо, което трябва да се погледне при сравняване на Bittrex VS Binance, трябва да кажа – вероятно е по-важно, отколкото си мислите! Ако платформа има огромен брой потребители, това означава, че има константа, стабилен баланс между търсене и предлагане се поддържа. С други думи, никога няма да ви се наложи да чакате, за да продадете криптовалутата си, или да изпитате закъснение или някакви огромни такси при закупуване на нови монети. Със сигурност един от най-подценяваните фактори за всеки, който се опитва да реши – Bittrex или Binance?

С всичко казано вече сте наясно основните аспекти, които трябва да разгледате, когато решавате Bittrex VS Binance, или при бране всяка друга криптообмен, за този въпрос.

Сега, нека не губим време и да преминем към действителното сравнение.

Bittrex VS Binance: Сравнението

За да запазим нещата ясни и кратки, ще следваме горепосочения списък с функции и ще видим как двете платформи в този дебат Bittrex VS Binance се сравняват и контрастират помежду си. Значи няма да влезем в Binance VS Bittrex такси или брой потребители все още – по-скоро ще започнем с аспекта на сигурността.

Сигурност

Има много различни начини за това как може сайтът за обмен на криптовалута защита на активите на своите потребители. Използват се различни платформи различни защитни мерки – същото важи и за сравнението Bittrex VS Binance.


Накратко, обаче, независимо дали изберете Binance или Bittrex като своя платформа за криптообмен, можете да бъдете сигурни – и двете борси използват превъзходни функции за сигурност.

Bittrex VS Binance: надграждане до глобален Bittrex.

И на двата сайта ще можете активиране двуфакторно удостоверяване – това ще добави допълнителен слой сигурност към вашите криптовалутни активи.

На всичкото отгоре Bittrex предлага и на своите потребители много уникална функция – борсата държи 80% – 90% от всички крипто активи в устройства за хладилно съхранение. Това означава, че виртуално, би било почти невъзможно хакерите да пробият и откраднат вашите крипто монети! Не е чудно, че Bittrex обикновено се нарича "най-безопасният крипто обмен на планетата".

Сравнете крипто борсите рамо до рамо с други

Знаеше ли?

Замисляли ли сте се кои крипто борси са най-подходящи за вашите търговски цели?

Вижте & сравнете TOP3 крипто борсите рамо до рамо

Лесно използване

Коефициентът на използваемост на платформата за обмен на криптовалути зависи от това много различни аспекти. Също така си струва да се посочи, че това, за което е „лесно да се използва“ професионалист за крипто търговия ще бъде доста трудно за пълен начинаещ!

Като се има предвид това, това не е нещо, за което трябва да се притеснявате относно това сравнение на Bittrex VS Binance – и двете въпросни платформи са много лесни за използване, и доста ясни в дизайна си.

По-специално, това не означава, че нито Bittrex, нито Binance липсват някакви специфични характеристики. Цялата основна функционалност, от която може да се нуждаете сайт за крипто търговия от висок клас ще присъства и на двете платформи – всички необходими графики, бутони и други подобни.

Платформите също се отличават някои полезни съвети за всеки, който тепърва започва – ще можете да преминете през всяка от функциите и да видите какво правят и как могат да ви бъдат от полза в процеса на търговия, покупка и продажба на крипто.

Процесите на регистрация за двата въпросни сайта също са доста ясни и могат да бъдат завършени много бързо. Като цяло, що се отнася до лекотата на използване, и двете платформи ще ви осигурят голяма използваемост – със сигурност е чудесен момент за всеки, който търси сравненията на Binance VS Bittrex!

Такси

Сега, на Bittrex СРЕЩУ Binance такси със сигурност са една от най-търсените теми от тези, които искат да започнат да търгуват с крипто активи.

Както беше посочено по-рано в статията, ако искате направете някаква печалба с крипто, това със сигурност е едно от нещата, на които ще трябва да обърнете доста голямо внимание! Естествено, това може да не е определящият фактор, но помислете сами – вероятно ще търгувате и обменяте своите крипто монети няколко пъти седмично.

Ако таксите са високи, те със сигурност ще се добавят до доста значителна сума пари!

Bittrex е чудесен избор, когато става въпрос за малки такси. Обменът ще ви таксува фиксирана такса от 0,25% за вашите транзакции. Разбира се, това е малко по-високо, отколкото при някои други борси, но в същото време, тъй като е фиксирано, в крайна сметка може да спестите много пари в дългосрочен план.

Bittrex VS Binance: Избор на монети Binance.

Всичко това каза, Binance наистина предизвиква Bittrex доста категорично!

Виждате ли, с Binance ще имате 0,1% такса за всички ваши сделки. Това е една от най-малките такси в бранша! Това обаче не се отнася до таксите за теглене – само тези, които са свързани с транзакции.

Така че – що се отнася до таксите Binance VS Bittrex, Binance очевидно превъзхожда!

Брой поддържани монети

Без значение какъв вид платформа за търговия с криптовалута това е, че вие ​​избирате, почти винаги можете да очаквате да го направи поддържа всички основни крипто монети – което означава, че винаги трябва да можете да търгувате и обменяте Bitcoin, Ether, Litecoin и подобни. Ако случаят не е такъв, вероятно е по-добре да сте с различен обмен.

Като се има предвид това, докато сравнявате Bittrex VS Binance, вероятно ще бъдете по-заинтересовани действителният брой поддържани криптовалути, вместо въпроса дали двете платформи поддържат основните крипто активи. Искам да кажа, хайде – тук говорим за двама от лидерите в бранша!

Bittrex VS Binance: водещи пазари на монети.

Е, какъвто и да е случаят, бъдете сигурни – и двете борси поддържат доста значителен брой крипто монети.

С Bittrex ще имате повече от 200 различни крипто активи да избираш от. Binance, от друга страна, поддържа по-малко монети – около 150, да е полуточна.

Въпреки че Bittrex поддържа повече монети и е „победителят“ в тази част от сравнението на Bittrex VS Binance, все пак си струва да споменем, че повечето хора дори няма да използват всички тези възможности за търговия. Когато влезете в стотиците с поддържани монети, това става по-подходящо за професионалисти в търговията, а не новодошли в индустрията.

Брой потребители

И накрая, нека поговорим за аспекта на брой потребители – с други думи, броя на активните потребители на двете платформи.

Винаги, когато се опитвате да изберете най-добрата платформа за обмен на крипто за себе си – независимо дали става въпрос за сравняване на Bittrex VS Binance или някои други платформи, броят на потребителите ще ви каже и двете колко добре се справя платформата при търговия, и също какви са общите настроения около него в общността.

Ако борсата притежава много потребители, в повечето случаи ще бъде надежден и надежден – има смисъл.

Bittrex има над 500 000 активни потребители – това не е за подигравка! Въпреки че със сигурност е в долния край на спектъра в сравнение с други основни крипто борси, все още е доста добре.

Binance, от друга страна, има близо 14 милиона потребители. Я – разликата е доста значителна.

Накратко, ако планирате дълготрайна кариера в сферата на търговията с криптовалути, Binance ще бъде по-добрата алтернатива, освен ако Bittrex изведнъж не експлодира с потребители.

Заключения

Сега, тогава – що се отнася до това сравнение на Binance VS Bittrex, коя от двете платформи ще бъде по-добрата алтернатива?

Е, както може би вече сте забелязали, докато и двете борси са „там горе“ по отношение на тяхната репутация, Binance е очевидно по-добрата алтернатива (освен ако не сте абсолютно параноични относно аспекта на сигурността на вашата криптовалута).

Bittrex VS Binance: Функции на Binance.

Binance идва с абсолютно огромен брой потребители, е много сигурен и надежден, и също има едни от най-добрите такси в цялата индустрия. Докато Bittrex предлага изключителни функции за сигурност, но отстъпва малко в повечето други аспекти, когато се поставя в сравнение с Binance.

В заключение, ако сте ентусиаст на криптовалута и търсите най-доброто място да започнете да търгувате с крипто активи, Binance със сигурност ще бъде един от най-добрите избори. Най-добър късмет!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Adblock
detector